Results 16 to 19 of 19
Thread: Σκεψεις...
-
21-10-2012, 17:52 #16
Ειναι πολυ δυστυχως..ποναει ο ερωταςκαι η αγαπη...οσο ομορφα ειναι στην αρχη τοσο σε πληγωνουν στο τελος...και καμια φορα λες νιωθει κι ο αλλος ετσι? ή ειναι μια χαρα κι εγω ειμαι στα χαλια μου? κι αν νιωθει ετσι γιατι να μην ειμαστε μαζι? ξερεις,ολες αυτες οι σκεψεις που σε κατατρωνε..και ειδικα οταν ξερεις πως θα ξαναδεις τον αλλον..ειτε για να στο πει κι απο κοντα η για να παρει τα πραγματα του..ειναι χειροτερο..λες να το προσπαθησω? να ειμαι γλυκια? να ειμαι ψυχρη? τι να κανω πως να φερθω? κι αν ειναι χειροτερα να στο πει τελικα καταμουτρα οτι ξερεις δεν θελω να ειμαστε μαζι αντιο..και χωρισουν οι δρομοι σας? αντε να μπεις στο μετρο μετα και να πας σπιτι ...και απτη μια λεω καλυτερα να μην τον δω..απτην αλλη δεν μπορω να κλεισει ετσι το ολο θεμα...πολλες σκεψεις...
- 21-10-2012, 19:56 #17
Να εισαι νορμάλ και ψύχραιμη, οτι κι'αν σου πει.
Δεν χρειαζεται ουτε γλύκα αλλα ούτε και "ψυχράδα".
Ξεχνα την πιθανη συναντηση και τις επιπτωσεις που μπορει να εχει, και επικεντρωσου στο πως θα πας παρακατω.
Δυσκολο αυτη τη στιγμη αφου ειναι προσφατο και σε τρωνε οι σκεψεις, αλλα απαραιτητο.
22-10-2012, 00:14 #18
Κοιταξε λιγο και την αλλη οπτικη...Λες οτι ταιριαζετε, οτι το βλεπει και εκεινος...μα αν το εβλεπε, θα εισασταν μαζι τωρα. Τιποτα, μα τιποτα δεν μπορει να εμποδισει δυο ανθρωπους να ειναι μαζι, αν το θελουν φυσικα. Το θεμα δεν ειναι να βρεις εναν ανθρωπο να σου αρεσει το μεσα του. Το θεμα ειναι να βρεις αυτον τον ανθρωπο αλλα και να ελκεται και αυτος απο το μεσα σου :) Μην χανεις το χρονο σου. Κατανοητος ο πονος και δεκτος. Σκεψου ομως ποσο χρονο θα εχανες μαζι του...οταν καπου αλλου, καποιος αλλος, θα σε δει και θα εχει βρει το ιδανικο του...
22-10-2012, 08:33 #19
Αλίκη, όσο κλείνεσαι κάπου μόνη τόσο πιο συχνα και έντονα θα έρχεται αυτος στη σκέψη σου και θα σε κυριευει το συναισθημα ότι σου λειπει. Αμα η διαθεση μας ειναι χάλια επιλέγουμε να μαστε μαζι με άλλους, η συναναστροφη δεν αφηνει τετοιες σκέψεις να αναπτυχθουν, φτιαχνει τη διαθεση και υποβοηθα στο να ξεπερασουμε το θεμα. Γι αυτο τα επομενα βραδια επελεξε να βγεις! Εισαι στη φαση που το ξεπερνας.
γιάννης