50 ροζ αποχρωσεις του γκρι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

50 ροζ αποχρωσεις του γκρι

γεια παιδακια.δε ξερω ποιες απο σας εχουν διαβασει το βιβλιο φαινομενο(οπως χαρακτηριστηκε).απλα τον προβληματισμο μου θελω να εκφρασω.το συγκεκριμενο αρλεκιν εχει γινει best-seller σε λιγους μηνες σε ολοκληρη την υφηλιο.περιγραφει τον ερωτα της αβγαλτης παιδουλας με τον παμπλουτο συναισθηματικα αναπηρο και κουκλο mr.grey ο οποιος περαν της συναισθηματικης του αναπηριας(δε θελει-δε μπορει-τι μας νοιαζει- ν αγαπησει) θελει να κανει σεξ με μαστιγια,να τις δενει,να τις κρεμαει απ τον πολυελαιο και δε ξερω κ εγω τι αλλο

ο προβληματισμος ο εξης¨.....οι γυναικες ανα τον κοσμο εχουν σα προτυπο εναν συναισθηματικα αναπηρο,παμπλουτο,με μαστιγια και καυτα κερια?το χουν χασει λιγο οι γυναικες?η μηπως γουσταραν τοσο την αναλυτικη περιγραφη πορνο(10 συνεχομενες σελιδες και τι σου κανω και τι μου κανεις και σοξουμουξου).γιατι απογοητευομαι με τοσα εκκατομυρια γυναικες που διαβαζουν τα αρλεκιν της μαμας και φανταζονται οτι ετσι ειναι οι σχεσεις...

http://www.tovima.gr/books-ideas/art...CMtxw.facebook

Senior Member
    το διαβασες? Εγω οχι κ ουτε σκοπευω μια μαλακια κ μιση θεωρω κατι τετοια βιβλια... Κ στην τελικη σιγα το bdsm και το bondage που περιγραφουν... εχω διαβασει πιο hard περιγραφεις.. does not make sense...
    οσο για το δευτερο σκελος, περι ορεξεως κολυκυθοπιτα... θελει ο αλλος να κανει σαδομαζο κ μεσαιωνικα βασανιστηρια? ας τα κανει, no problem, αρκει να μην ειναι ο γκομενος μ! οταν κ οι 2 (η περισσοτεροι τεσπα) ερωτικοι συντροφοι ενηλικοι κ συναινουν ας κανουν ο,τι θελουν! αποψη μ!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    ναι μη το διαβασεις θα σκυλοβαρεθεις...εγω εμεινα στα μισα γιατι βαρεθηκα να διαβαζω πορνο-αρλεκιν.οχι το προβλημα μου δεν ειναι αν σε κρεμαει ο αλλος στο ταβανι η σε πεταει στο τοιχο.ας τη βαλει και στο φουρνο που λεει ο λογος.δε πα να κανει οτι θελει.η απορια μου ειναι πως τοσες γυναικες εμμεσα γουσταραν εναν τετοιο τυπο-χαρακτηρα που δε μπορει ν αγαπησει...μηπως οι περισσοτερες απο μας ειμαστε τραβατε με κ ας κλαιω?και μια ηρεμη σχεση τη θεωρουμε βαρετη?ενω κολλαμε με τους προβληματικους(ξαναλεω δεν αναφερομαι στο σεξ) και θελουμε να τους θεραπευσουμε?

προσωπικα το θεωρω ηλιθιο να προσπαθεις να φτιαξεις τον οποιονδηποτε με την ιδεα...καποτε θ αλλαξει αν μ αγαπαει.αυτο ειναι που μ ενοχλει.η αρρωστη αγαπη.η αγαπη η προβληματικη που διαιωνιζουν τα κακομοιρα τραγουδακια του στυλ ''πεθαινω για σενα'' ''εξω απο τη πορτα σου και σημερα μπεκρουλιασα '' κτλ

ενα τραγουδι να λεει ''σ αγαπω γιατι εισαι ισορροπημενος και με χαλαρωνεις'' δεν υπαρχει...πρεπει να συγχεουμε το δραμα με την αγαπη?κατα τη γνωμη μου η αγαπη ειναι αγαπη και το δραμα ειναι απλα αυτο που λεει η λεξη.δραμα.

Senior Member
    Κοιτα οσες το κανουν προφανως γουσταρουν κ το κανουν, εχουν τα δικα τους κριτηρια (συμφωνα με το αξιακο τους συστημα μη χεσω). κανουν αυτην την επιλογη κ υφιστανται κ τις συνεπειες (γτ υπαρχουν κ τραυματισμοι πολλες φορες). Γουστα ειναι αυτα. Παντως ειναι μικρο το ποσοστο γυναικων π γουσταρει τετοιες φασεις, μιλαω για σκληρα πραγματα, ετσι? οχι αμα δεσεις του αλλου τα ματια η βαλεις μια ροζ γουνινη χειροπεδιτσα :)

Λια καταρχην πολύ ωραίο θέμα.
    Εγώ θα μείνω σε δυο σημεία. Το πρώτο είναι οι πωλήσεις του βιβλίου που πραγματικά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση καθώς το θέμα δεν είχε καμία πρωτοτυπία.
    Όσον αφορά στο ότι οι γυναίκες είμαστε μαζόχες ή όχι στο να κυνηγάμε έναν άνθρωπο που μας βασανίζει και παραμένει ανικανοποιητο, έχει να κάνει με την ωριμότητα και την εμπειρία της κάθε μιας μας.
    Όλες λίγο πολύ έχουμε παραμυθιαστεί πως είμαστε ερωτευμένες και τρέξαμε, ενώ ο πραγματικός λόγος ήταν η απόρριψη, όμως, όταν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει και φτάνει στο σημείο να είναι σίγουρη για αυτό που της αξίζει δεν κολλάει σε τέτοιου είδους καταστάσεις.
    Άλλωστε η ηρωίδα ήταν ...άβγαλτη.

Senior Member
    Λια μην το ψαχνεις απο λαθος μερια..οι γυναικες ειμαστε περιεργες απο την φυση μας και ψαχνουμε απο περιεργια ο,τι παραξενο κλπ.οι πωλησεις ειναι απο περιεργεια νομιζω
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Οτιδηποτε με πιασαρικο τιτλο/περιεχομενο (catchy που λεμε) πουλαει συνηθως.. ασχετα αν στην πορεια ειναι πατατα..

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα.
    Δυστυχώς αρκετά μεγάλη μερίδα γυναικών ανά την υφήλιο γουστάρουν να διαβάζουν τέτοιου είδους βιβλία. (βλέπε άβγαλτη κορασίδα και άντρας πλουσιος, σκληρος με θεληματικό πηγούνι) Και το μεγαλύτερο ποσοστο γυναικών που προτιμούν του είδους τα αναγνώσματα είναι καθημερινές νοικοκυρές, που πφφφφ δυστυχώς για αυτές παντρέυτηκαν έναν απλο βιοπαλαιστή που γυρίζει από την δουλειά , βαζει τα πόδια πάνω στο τραπέζι (προσεχε το σεμαιν) και ρωτάει τι μαγείρεψες σήμερα.
    Ο άντρας των βιβλιων αυτών, είναι ο τυπος που θα τις βγάλει από την καθημερινότητα τους. Χμμμ και τα διαφορα σεξουαλικά βίτσια είναι αυτά που από τη μια στριφογυρνάνε στις κρυφές φαντασιώσεις τους από την άλλη ουουουαου τι πράγματα ειναι αυτά!!!!
    Σκληρος αλλά αυτές θα τον κάνουν τρυφερο σαν την καρδιά ενος μαρουλιου (κάργα ερωτεύσιμος)
    Εδώ να σημειώσω ότι ενα καλοκαιρινο δίμηνο πριν δυο χρονια (σε φάση ανεργίας μου) ασχολήθηκα με την πώληση βιβλιων (κοινώς πάγκος σε παραθεριστικο μέρος). Εκτος του ότι ήταν ότι καλυτερο έχω κάνει ως τώρα επειδη λατρεύω τα βιβλια-ασχετο-μου έκανε πολυ εντυπωση οι προτιμήσεις των γυναικών στην επιλογή των βιβλιων.
    Δυο παρατηρήσεις. Οι γυναικες διαβάζουν πολυ περισσοτερο. Οι επιλογές των αντρών όμως σοβαρότερες. Που παει να πει οι περισσοτερες γυναικες που έρχονταν στον πάγκο μου, ζητουσαν ρομαντικά ελαφρια βιβλια γιατί ξερετε καλοκαίρι είναι τώρα. Λες και το βιβλιο πάει με τις εποχές. Και ναι τετοιου είδους αναγνώσματα εξιτάρουν την φαντασια των περισσοτερων.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ