Η καταδίκη του να είσαι ψυχασθενής - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 246
    Senior Member
    οπως εγω εχω απο 4 ειδικους τη σφραγιδα οτι ειμαι με 9 στα 9 αλλα ειμαι εδω κ δυνατη ,παλευω κ υπαρχω φιλε Μοναξια
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Κι εγώ νιώθω κενό και μοναξιά.Όποτε το συνειδητοποιώ νιώθω φοβερή θλίψη.Παρόλο που τώρα με την κατάθλιψη αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά παρά να ανεχτώ αυτό το κενό.Αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ ότι θα είναι έτσι τα πράγματα για πάντα.Θέλω να ελπίζω ότι θα αλλάξει αυτή η κατάσταση.Δεν μπορώ να πω όπως λέει ο μοναξιά ότι θα ζήσω για πάντα μόνη μου με τη μοναξιά μου,χωρίς ανθρώπους δίπλα μου.

Senior Member
    Originally posted by Mοναξιά
    Νοιώθω κενό επειδή είμαι μόνος μου.

Αχαχαχαχαχχαχα..Οκ..Εντάξει απλά ενέτεινα λίγο την διάγνωση που μας είχες αναφέρει ότι σου είχε προσδώσει το \"ραμολί\"....

Senior Member
    δεν εχω κλαψει ποτε σε κηδεια ουτε στεναχωρεθηκα ποτε για κανενα θανατο δεν εχω θαψει ποτε κανανα που δικο μου προσωπο αλλα οταν ημουν μικρη παρακαλαγα να πεθανει η μανα μου γιατι με πιεζε πολυ η μανα μου ζει κ γω τρεχω στουσ ψυχιτρους δεν την γλυτωσα

Senior Member
    εχω παει σε 500 γιατρους εχω σχιζοφρενεια? ρωταω μπα μου λενε τοσο καλα που φαινεσαι μαλλον οχι καποιας μορφησ ψυχωσης εχεις χαχα αλλα μην ανυσυχης δεν φαινεσαι? λεω στον λαζαρο που με απεριψε γιτι του ειπα οτι περνω χαπια εσυ πρεπει να ζητασ βιβλιαριο υγειας πριν κανεις ερωτα με μια γυναικα

Senior Member
    Δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω και όποιος θέλει απαντά...

Πρώτον να μου εξηγήσει κάποιος τον \"όρο\" \"οριακός\" και \"μεταιχμιακός\"

Δεύτερον θέλω να καταλάβω γιατί νιώθετε οτι κανένας άλλος δεν σας καταλαβαίνει? Σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι κάποιος που δεν έχει περάσει το ίδιο μπορεί να νιώσει πώς νιώθατε. Ούτε εσείς μπορείτε ίσως να νιώσετε πως νιώθει κάποιος με νευρική ανορεξία. Αλλά γιατί τόση \"άμυνα\" (δεν είναι η κατάλληλη λέξη, δεν βρίσκω άλλη αυήν την στιγμή συγνώμη) στους \"απέξω\"? Και γιατί πρέπει σόνι και ντε όλος ο κόσμος να φοβάται, να μην θέλει για φίλους, να μην θέλει για σχέση άτομα που πάσχουν από ψυχωσική συνδρομή ή οτιδήποτε άλλο.. Δεν είναι πανάκια αυτό.. Αλλά φυσικά όταν πας όπως γράψατε στον παθολόγο και σου λέει \"έχω μια κόρη σαν και εσένα \" και συμπληρώνει \"στην ηλικία εννοώ όχι στα ψυχολογικά\" φυσικά θα νομίζετε οτι σε αυτήν την χώρα όλοι σας βάζουν την ταμπελίτσα για να σας ξεχωρίζουν...

Επίσης σε αυτό με τον ψυχίατρο δεν συμφωνώ.. Δηλαδή τι σημαίνει δεν χαίρονται όταν έχουν ασθενείς σαν και εσάς? Δουλειά του είναι και την επέλεξε, αν ήθελε εύκολα και ευχάριστα, ας μην την έκανε!!!!!

Αν θέλει κάποιος ας μου απαντήσει σε όλα αυτά. Το ξέρω οτι είναι κουραστικό να εξηγείς, αλλά θέλω να καταλάβω

Senior Member
    Την έννοια της οριακής διαταραχής θα την βρεις αν κάνεις κλικ στο κουμπί αναζήτηση και γράψεις \"οριακή\".Οριακός ή μεταιχμιακός είναι το ίδιο όπως και η οριακή διαταραχή που αλλιώς ονομάζεται μεταιχμιακή διαταραχή.....την αποκαλούν έτσι γιατί ο ασθενής βρίσκεται στο όριο ή στο μεταίχμιο της νεύρωσης και της ψύχωσης..Είναι ανάμεσα......
    Λοιπόν έχοντας διαβάσει μερικά πράγματα αλλά και από ορισμένες πληγωτικές εμπειρίες θέλω να αναφέρω μερικά πράγματα.....για την καταδίκη του να είσαι ψυχασθενής και να αισθάνεσαι πως αυτό που ζεις το ζεις μόνο εσύ,πως όσο πονάς δεν πόνεσε κανείς άλλος....Μέχρι να βρω αυτό το σάιτ το πίστευα αρκετά....Δεν μπορούσα να μιλήσω ανοιχτά για την πάθησή μου.Όχι πως τώρα μπορώ αλλά εν μέρει νιώθω πιο ανακουφισμένη και πιο σε ομάδα αφού οι άλλες ομάδες με απέκλεισαν..Πολλές δημοσιεύσεις,τόσο ειλικρινείς και εύστοχες της Ιωάννας-Interappted με άγγιξαν αφάνταστα..Είπε όσα δεν μπορούσα κατά καιρούς να πω...Ανέφερε όλη την μαυρίλα,την απομόνωση που βιώνουν οι ψυχικά ασθενείς-δη οριακοί....Το αίσθημα της αξιοπρέπειας που το βλέπουν να χάνεται..Να σε πετάει ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί κοιτώντας το συμφέρον και ζητώντας το δίκιο του και εσύ να δίνεις χωρίς να παίρνεις πιο παθητική από ποτέ ελπίζοντας για λίγη ανιδιοτελή και μη μεροληπτική κατανόηση και αγάπη....Δεν ξέρουν λοιπόν πολλοί το πόσο χαμηλά σέρνονται πολλοί και όχι γιατί υπήρξαν κακοί και έπρεπε να τιμωρηθούν αλλά από μία καταραμένη ψυχική ασθένεια μερικά υπνωτικά αποσυντονιστικά χάπια-που σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου και τον αυτοσεβασμό σου-και ένα περιβάλλον το οποίο σε έκανε να τον χάσεις προ πολλού.....Είτε οικογενειακό,είτε φιλικό,είτε ερωτικό......
    Έχοντας στο μυαλό μου μια δημοσίευση ενός μέλους του φόρουμ που δήλωσε πως τα ψυχολογικά σάς άξιζε και τα πάθατε και μάλιστα όπως δήλωσε πως είναι εν ενεργεία ψυχολόγος χτύπησε στο μυαλό μου ένα παλιό καμπανάκι ενός πρώην που μου έγραφε στο περίφημό του μήνυμα κάτι από αυτό:\"Ήσουν γελοία.Ρίξαμε κάτι γέλια μαζί σου όλο το καλοκαίρι...Σου άξιζε!\"....Μου άξιζε έτσι;;;;Αυτό και μόνο λέει πολλά.....Ένα άτομο που από μικρό βασανίζεται,κατά καιρούς θα προτιμούσε να μην ζούσε άλλο,που πάει από τα 17 σε ψυχίατρο,που το κορόιδευαν στο σχολείο και καμία κοπελίτσα δεν το ήθελε για φίλη του,που πάντα έβρισκαν τρόπο να του την λένε για το ντύσιμο, την ομιλία ,το βάδισμα τα πάντα του..Ένα άτομο που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του και να υπερασπιστεί τον εαυτό μου,που σερνόταν από εδώ και εκεί ζητώντας την χαμένη αγάπη......Το άξιζα λοιπόν και με κορόιδευαν......Γιατί λοιπόν Μελίτα ο κόσμος που είναι τόσο καλός πιστεύω πως είναι κακός και με έχει αδικήσει;;;;Γιατί νιώθω πως κανείς δεν με καταλαβαίνει;Γιατί νιώθω απόρριψη;Γιατί για να σε αγαπούν πρέπει να είσαι τα ίδια σκατά με αυτούς;Γιατί όταν πας μπροστά είσαι αντιπαθής και μόνη;Αυτό που μου την σπάει είναι ότι εγώ δεν μπορώ να αδιαφορήσω,δεν μπορώ να ξεχάσω και να ξεπεράσω όπως αυτοί.......Για αυτόν ήταν ένα μήνυμα...Μετά ήπιε την μπύρα του και βγήκε έξω να το γλεντήσει..Για μένα είναι μια ζωή......Οι καλοί δεν πάνε μπροστά....Τους τρώνε οι κουτοπόνηροι,κομπλεξικοί μεν,επιτυχημένοι αναίσθητοι δε!!!!!!!!Και εν τέλει δεν έχει σημασία αν είσαι άτομο διαμάντι αλλά αν αυτά που έχεις σε βοηθάνε να σώσεις τον εαυτό σου και να πας μπροστά...........

Senior Member
    Originally posted by lina
    εχω παει σε 500 γιατρους εχω σχιζοφρενεια? ρωταω μπα μου λενε τοσο καλα που φαινεσαι μαλλον οχι καποιας μορφησ ψυχωσης εχεις χαχα αλλα μην ανυσυχης δεν φαινεσαι? λεω στον λαζαρο που με απεριψε γιτι του ειπα οτι περνω χαπια εσυ πρεπει να ζητασ βιβλιαριο υγειας πριν κανεις ερωτα με μια γυναικα

χαχα...Μην το ψάχνεις...Η μάνα μού έλεγε πως τα παιδιά με νοητική καθυστέρηση δεν πρέπει να παντρεύονται για να μην φέρουν στον κόσμο προβληματικούς απόγονους και διαιωνίζουν το είδος...Και της είπα πως κάποια μέρα θα μου πουν πως δεν σε θέλουμε για νύφη γιατί θα φέρεις στον κόσμο παιδιά με ψυχική ασθένεια και εγώ δεν θα έχω τίποτα να πω γιατί η ίδια μου η μάνα αυτό θα πίστευε....

Senior Member
    Ένας \"φίλος\",ιδεοψυχαναγκαστικ� �ς θύμα της πάθησής του...

Η ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ HOWARD HUGHES

Λαμπρός επιχειρηματίας,πιλότος με σημαντικά ρεκόρ και παραγωγός ταινιών που συνοδευόταν πάντα από όμορφες γυναίκες.Ο Howard Hughes,ο πλουσιότερος κάποτε άνθρωπος στην Αμερική,χαρακτηριζόταν από τις εφημερίδες ως εκκεντρική μεγαλοφυΐα.Ήταν όμως το 1976,μετά το θάνατό του που αποκαλύφτηκε ότι η παράξενη συμπεριφορά του οφειλόταν σε σοβαρούς καταναγκασμούς και ιδεοληψίες.
    Ως νεαρός,ο Hughes ήταν πράγματι εκκεντρικός,τελειομανής και κυριαρχικός.Οι φίλοι του ήξεραν πως είχε παράλογους φόβους μόλυνσης και γι\'αυτό δεν επιτρεπόταν σε κανένα να αγγίξει το προσωπικό του ψυγείο.Παρά τις ιδιοτροπίες του,βέβαια,ήταν παραγωγικός και επιτυχημένος.Όλα όμως άλλαξαν όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα αεροπορικό δυστύχημα,με ένα αεροπλάνο που είχε σχεδιάσει ο ίδιος.Τότε άρχιζε να εθίζεται στα φάρμακα που έπαιρνε για να αντιμετωπίσει τον πόνο από τα τραύματά του.Στη ζωή του κυριαρχούσαν πια οι καταναγκασμοί.Φοβόταν να φάει,να πιει,να φορέσει ρούχα,ακόμα και να βγει από το δωμάτιό του.Έτρεμε στην ιδέα πως τον αγγίζουν και υποχρέωνε το προσωπικό του να πραγματοποιεί τελετουργίες ελέγχου και πλυσίματος που διαρκούσαν ώρες.Μια τυπική οδηγία που αφορούσε το σερβίρισμα συσκευασμάτων φρούτων έλεγε:\"Καθώς μεταφέρετε το φρούτο από την κονσέρβα στο αποστειρωμένο πιάτο,σιγουρευτείτε πως κανένα μέρος του σώματος,συμπεριλαμβανομέν� �ν και των χεριών δεν βρίσκεται κοντά στο πιάτο ή την κονσέρβα.Αν είναι δυνατόν,κρατήστε το κεφάλι και το πάνω μέρος του σώματος,τουλάχιστον τριάντα εκατοστά μακριά\".
    Οι εμμονές του τον έκαναν να αποθηκεύει ό,τι μπορούσε να προκαλέσει μόλυνση.Τα ούρα και τα κόπρανά του τοποθετούνταν σε μεγάλα βάζα.Έζησε τα τελευταία είκοσι χρόνιας της ζωής του απομονωμένος με μοναδική ανακούφιση τα φάρμακα που έπαιρνε για τα τραύματα που είχε από το δυστύχημα.Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή του Hughes δεν είναι μόνο οι εξαιρετικά νοσηροί καταναγκασμοί του,αλλά και το ότι είναι πραγματικά σπάνιο να υπάρξει τόσο σοβαρή εξέλιξη στην OCD μετά την ηλικία των πενήντα ετών,καθώς η ασθένεια αρχίζει συνήθως κατά την εφηβεία ή τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής.Ο παρατηρητικός αναγνώστης,ωστόσο,δεν θα δυσκολευτεί να διαπιστώσει πως οι άνθρωποι που τον φρόντιζαν τον κρατούσαν εσκεμμένα δέσμιο της νεύρωσής του προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον πλούτο του.Ένας γιατρός είπε χαρακτηριστικά μετά το θάνατό του:\"Η κατάστασή του θα είχε καλυτερέψει αν ήταν ένας φτωχός που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου.Τουλάχιστον,κάποιος περαστικός θα είχε καλέσει ασθενοφόρο\".

Senior Member
    kassi μου όλοι στο τέλος βγαίνουμε χαμένοι, είτε είμαστε αναίσθητοι είτε ευαίσθητοι. Το θέμα είναι όμως να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά και όχι να πεθάνουμε ζώντας ως γαιδούρια αλλα ως άνθρωποι.

Member
    Originally posted by kassi_21
    Την έννοια της οριακής διαταραχής θα την βρεις αν κάνεις κλικ στο κουμπί αναζήτηση και γράψεις \"οριακή\".Οριακός ή μεταιχμιακός είναι το ίδιο όπως και η οριακή διαταραχή που αλλιώς ονομάζεται μεταιχμιακή διαταραχή.....την αποκαλούν έτσι γιατί ο ασθενής βρίσκεται στο όριο ή στο μεταίχμιο της νεύρωσης και της ψύχωσης..Είναι ανάμεσα......
    Λοιπόν έχοντας διαβάσει μερικά πράγματα αλλά και από ορισμένες πληγωτικές εμπειρίες θέλω να αναφέρω μερικά πράγματα.....για την καταδίκη του να είσαι ψυχασθενής και να αισθάνεσαι πως αυτό που ζεις το ζεις μόνο εσύ,πως όσο πονάς δεν πόνεσε κανείς άλλος....Μέχρι να βρω αυτό το σάιτ το πίστευα αρκετά....Δεν μπορούσα να μιλήσω ανοιχτά για την πάθησή μου.Όχι πως τώρα μπορώ αλλά εν μέρει νιώθω πιο ανακουφισμένη και πιο σε ομάδα αφού οι άλλες ομάδες με απέκλεισαν..Πολλές δημοσιεύσεις,τόσο ειλικρινείς και εύστοχες της Ιωάννας-Interappted με άγγιξαν αφάνταστα..Είπε όσα δεν μπορούσα κατά καιρούς να πω...Ανέφερε όλη την μαυρίλα,την απομόνωση που βιώνουν οι ψυχικά ασθενείς-δη οριακοί....Το αίσθημα της αξιοπρέπειας που το βλέπουν να χάνεται..Να σε πετάει ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί κοιτώντας το συμφέρον και ζητώντας το δίκιο του και εσύ να δίνεις χωρίς να παίρνεις πιο παθητική από ποτέ ελπίζοντας για λίγη ανιδιοτελή και μη μεροληπτική κατανόηση και αγάπη....Δεν ξέρουν λοιπόν πολλοί το πόσο χαμηλά σέρνονται πολλοί και όχι γιατί υπήρξαν κακοί και έπρεπε να τιμωρηθούν αλλά από μία καταραμένη ψυχική ασθένεια μερικά υπνωτικά αποσυντονιστικά χάπια-που σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου και τον αυτοσεβασμό σου-και ένα περιβάλλον το οποίο σε έκανε να τον χάσεις προ πολλού.....Είτε οικογενειακό,είτε φιλικό,είτε ερωτικό......
    Έχοντας στο μυαλό μου μια δημοσίευση ενός μέλους του φόρουμ που δήλωσε πως τα ψυχολογικά σάς άξιζε και τα πάθατε και μάλιστα όπως δήλωσε πως είναι εν ενεργεία ψυχολόγος χτύπησε στο μυαλό μου ένα παλιό καμπανάκι ενός πρώην που μου έγραφε στο περίφημό του μήνυμα κάτι από αυτό:\"Ήσουν γελοία.Ρίξαμε κάτι γέλια μαζί σου όλο το καλοκαίρι...Σου άξιζε!\"....Μου άξιζε έτσι;;;;Αυτό και μόνο λέει πολλά.....Ένα άτομο που από μικρό βασανίζεται,κατά καιρούς θα προτιμούσε να μην ζούσε άλλο,που πάει από τα 17 σε ψυχίατρο,που το κορόιδευαν στο σχολείο και καμία κοπελίτσα δεν το ήθελε για φίλη του,που πάντα έβρισκαν τρόπο να του την λένε για το ντύσιμο, την ομιλία ,το βάδισμα τα πάντα του..Ένα άτομο που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του και να υπερασπιστεί τον εαυτό μου,που σερνόταν από εδώ και εκεί ζητώντας την χαμένη αγάπη......Το άξιζα λοιπόν και με κορόιδευαν......Γιατί λοιπόν Μελίτα ο κόσμος που είναι τόσο καλός πιστεύω πως είναι κακός και με έχει αδικήσει;;;;Γιατί νιώθω πως κανείς δεν με καταλαβαίνει;Γιατί νιώθω απόρριψη;Γιατί για να σε αγαπούν πρέπει να είσαι τα ίδια σκατά με αυτούς;Γιατί όταν πας μπροστά είσαι αντιπαθής και μόνη;Αυτό που μου την σπάει είναι ότι εγώ δεν μπορώ να αδιαφορήσω,δεν μπορώ να ξεχάσω και να ξεπεράσω όπως αυτοί.......Για αυτόν ήταν ένα μήνυμα...Μετά ήπιε την μπύρα του και βγήκε έξω να το γλεντήσει..Για μένα είναι μια ζωή......Οι καλοί δεν πάνε μπροστά....Τους τρώνε οι κουτοπόνηροι,κομπλεξικοί μεν,επιτυχημένοι αναίσθητοι δε!!!!!!!!Και εν τέλει δεν έχει σημασία αν είσαι άτομο διαμάντι αλλά αν αυτά που έχεις σε βοηθάνε να σώσεις τον εαυτό σου και να πας μπροστά...........
    Kάσσι όπως σε είπα κι από κοντά το Σάββατο \"ο καθένας είναι αυτό που *θέλει* να είναι\".Ακούγεται σκληρό?Στα @@ μου..Όπως είχε πει κι ο αμερικανός ποιητής-ψυχίατρος Michael Lang..\"Μόνο από τους σκληρούς μπορείς να περιμένεις καλοσύνη\".Οι μαλθακοί δεν είναι σε θέση να δείξουν καλοσύνη ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό..

Στοιχηματίζω το δεξί μου @(το καλό..:P ) πως ο πρώην σου *δεν* εννοούσε αυτό που έγραψε στο μήνυμα.Απλώς αντέδρασε έτσι λόγω που του λάβωσες τον εγωισμό μιας και είμαι σχεδόν βέβαιος πως τον σούταρες *εσύ*.. ;)
    Μα δεν είχε τα κότσια ούτε τηλ. να σε πάρει βρε,πόσο μάλλον να στο πει από κοντά..

\"Οι καλοί\"??!! Δεν υπάρχει καλός και κακός καρδούλα μου,υπάρχει μόνο δυνατός κι αδύναμος(αν δεν έχεις ακόμη,στα 21 σου,\"αγγίξει\" το Νίτσε είσαι αδικαιολόγητη..).
    Μα ακόμη καυλύτερη είναι η α\' αρχή της αγάπης προς τον πλησίον του :
    \"Aγάπησε πρώτα τον εαυτό σου,τότε θα σε αγαπήσουν όλοι\",όπως σε είπα και κατ\'ιδίαν.

Κάσσι αφού διαβάσεις αυτό το μήνυμα άνοιξε τον θερμοσίφωνα,κάνε ένα ζεστό μπάνιο που θα μουλιάσει όλες τις επινοημένες από τα ανεπάγγελτα καθίκια της American Psychiatric Society ταμπέλες που σ\'έχουν φορτώσει και κατόπιν ξεβγάλσου με εντελώς κρύο νερό που θα τις διώξει όλες τις ρεμάδες..Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό..!

Είσαι κάθε άλλο παρά weird,χαζή,άσχημη ή κακοσχηματισμένη.
    Είσαι ένα πανέμορφο και πανέξυπνο πλασματάκι(με πολλές δυνατότητες που φλέγονται να γίνουν ικανότητες) που απλώς έχει πολύ θυμό και λύπη μέσα του.Ως φωτογράφος πρώτα και μετά ως άντρας θα\'λεγα πως διαθέτεις την ιδανική ίσως μεσογειακή ομορφιά..:)

Στα χέρια σου είναι το πινέλο και τα χρώματα,δεν έχεις παρά να ζωγραφίσεις τον παράδεισο και να βουτήξεις μέσα!

Κι επιτέλους ξεφορτώσου την άχρηστη την ψυχίατρό σου( ε ρε και να έπεφτε στα χέρια μου...) και αναζήτησε έναν/μία αξιόλογο ψυχολόγο-ψυχαναλυτή..

(Όσον αφορά τον Howard Hughes αν δεν έχεις δει το The Aviator του Martin Scorzese τσέκαρέ το.Ο L.di Caprio ως Η.Η. δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας..)

Senior Member
    Originally posted by Mοναξιά
    Τα κενά μοναξιάς είναι οριακό χαρακτηριστικό....Μήπως να επανεξετάσεις την ψυχοθεραπεία σου;;;
    Γιατί τόση συμπάθεια στις ταμπέλες ; Κενό ξέρετε πόσοι άνθρωποι που δεν είναι οριακοί νοιώθουν ; Μοναξιά άλλοι τόσοι. Πόσο καιρό το νοιώθεις το κενό και για ποιούς λόγους γνωρίζετε ; Και γιατί το να νοιώθεις κενό όταν είσαι μόνος σου θεωρείται διαταραχή ; Απλά ερωτήματα θέτω.

Για να έχεις οριακή δεν χρειάζεται μόνο ένα κενό να νιώθεις αλλά και άλλα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ...Για να είναι το κενό προβληματικό πρέπει να το έχεις για μεγάλο χρονικό διάsτημα αλλιώς δεν μιλάμε για κάτι παθολογικό.....Έτσι κατάλαβα από την ψυχοθεραπεία....
    There is a hole in my soul you can see it in my face......

Senior Member
    Originally posted by vince
    kassi μου όλοι στο τέλος βγαίνουμε χαμένοι, είτε είμαστε αναίσθητοι είτε ευαίσθητοι. Το θέμα είναι όμως να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά και όχι να πεθάνουμε ζώντας ως γαιδούρια αλλα ως άνθρωποι.

Ναι άνθρωπος αλλά έχω ξαναπεί.....Να μην το φιλοσοφώ πολύ.....Να αφήνω να περνάει γιατί αλλιώς δεν περνάει η κατάθλιψη........Και κάτι σε ρόμποκοπ δεν με χαλάει πάντως...Τα λάδια μόνο θα μου άλλαζαν....

Senior Member
    Originally posted by Sharpedon
    Kάσσι όπως σε είπα κι από κοντά το Σάββατο \"ο καθένας είναι αυτό που *θέλει* να είναι\".Ακούγεται σκληρό?Στα @@ μου..Όπως είχε πει κι ο αμερικανός ποιητής-ψυχίατρος Michael Lang..\"Μόνο από τους σκληρούς μπορείς να περιμένεις καλοσύνη\".Οι μαλθακοί δεν είναι σε θέση να δείξουν καλοσύνη ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό..

Στοιχηματίζω το δεξί μου @(το καλό..:P ) - Το αριστερό δεν;;;Χαχα πως ο πρώην σου *δεν* εννοούσε αυτό που έγραψε στο μήνυμα.- Λέμε τώρα Απλώς αντέδρασε έτσι λόγω που του λάβωσες τον εγωισμό μιας και είμαι σχεδόν βέβαιος πως τον σούταρες *εσύ*.. ;)- Το σχεδόν ασ\'το
    Μα δεν είχε τα κότσια ούτε τηλ. να σε πάρει βρε,πόσο μάλλον να στο πει από κοντά..- Μωρέ μου το σφύριξε αλλιώς........και δεν κρυώνει το ρυζόγαλο...Πήρε εκδίκηση για όλους τους πρώην...Άλλη φορά θα προσέχω πριν τους κάνω πρώην....χεχε

\"Οι καλοί\"??!! Δεν υπάρχει καλός και κακός καρδούλα - Για εμάς τους οριακούς μόνο αυτά τα άκρα υπάρχουν μου,υπάρχει μόνο δυνατός κι αδύναμος(αν δεν έχεις ακόμη,στα 21 σου,\"αγγίξει\" το Νίτσε είσαι αδικαιολόγητη..).- Ούτε ξυστά δεν πέρασα.........απλά διάβαζα στην Έκθεση Έκφραση-έτσι λέγεται;;;-Κάτι για Τύφλωση και ανανδρεία-Χριστό μλκ δεν θυμάμαι.....
    Μα ακόμη καυλύτερη είναι η α\' αρχή της αγάπης προς τον πλησίον του :
    \"Aγάπησε πρώτα τον εαυτό σου,τότε θα σε αγαπήσουν όλοι\",όπως σε είπα και κατ\'ιδίαν.- Νικόλα δεν το έχω αυτό.....Δεν μου βγαίνει βρε αδερφέ.....Ο μόνος που με αγαπάει είναι ο πανικός μου......

Κάσσι αφού διαβάσεις αυτό το μήνυμα άνοιξε τον θερμοσίφωνα,κάνε ένα ζεστό μπάνιο που θα μουλιάσει όλες τις επινοημένες από τα ανεπάγγελτα καθίκια της American Psychiatric Society ταμπέλες που σ\'έχουν φορτώσει και κατόπιν ξεβγάλσου με εντελώς κρύο νερό που θα τις διώξει όλες τις ρεμάδες..Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό..!

Είσαι κάθε άλλο παρά weird,χαζή,άσχημη ή κακοσχηματισμένη.
    Είσαι ένα πανέμορφο και πανέξυπνο πλασματάκι(με πολλές δυνατότητες που φλέγονται να γίνουν ικανότητες) που απλώς έχει πολύ θυμό και λύπη μέσα του.Ως φωτογράφος πρώτα και μετά ως άντρας θα\'λεγα πως διαθέτεις την ιδανική ίσως μεσογειακή ομορφιά..:)- Ναι έλεγα για μοντέλο αλλά μου το γάμησε το ύψος καθ\'ότι δίμετρη....Mλκ η σκατοευαισθησία μου και το υπαρξιακό μου με γαμάει και με ασχημαίνει

Στα χέρια σου είναι το πινέλο και τα χρώματα,δεν έχεις παρά να ζωγραφίσεις τον παράδεισο και να βουτήξεις μέσα!

Κι επιτέλους ξεφορτώσου την άχρηστη την ψυχίατρό σου( ε ρε και να έπεφτε στα χέρια μου...) και αναζήτησε έναν/μία αξιόλογο ψυχολόγο-ψυχαναλυτή..------- ε όχι και άχρηστη...Ξέρεις τι υποστήριξη έχω πάρει από αυτήν;;;Απλά με θέλει λίγο καλόγρια...Συντήρα κι έτσι ενώ ο παλιός μου έλεγε μην το φοβάσαι...Λες και είναι οριακό αν πηγαίνεις με πολλούς.......Δεν μας χέζει λέω εγώ;;;;;;;Μέχρι να βρω τον σωστό πολλούς θα σουτάρω και πολλοί θα με σουτάρουν...Δεν γίνεται η σχέση προκαθορισμένη...Βρήκα αυτόν μου άρεσε και έμεινα......Δεν είναι οι σχέσεις συμβόλαιο...Θέλουν συνεχή προσπάθεια..........Πάντως μλκ να είναι καλά η γυναίκα...Με έχει καραυποστηρίξει σε όλα της...Την έπαιρνα δύο η ώρα το βράδυ τρέμοντας από την δηλητηρίαση και το σήκωσε....Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ...Της χρωστάω πλέον πολλά....Είναι πρώτα άνθρωπος και μετά επαγγελματίας και μακάρι να είχα την ηρεμία της...

(Όσον αφορά τον Howard Hughes αν δεν έχεις δει το The Aviator του Martin Scorzese τσέκαρέ το.Ο L.di Caprio ως Η.Η. δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας..)- Θα το τσεκάρω αγαπούλα [/quote]

Μαλάκα γράφεις για τον πρώην...Ναι του τον πλήγωσα καθ\'ότι τον σούταρα....αλλά να δεις αυτός τι μου έκανε.........Χαχα...Να\'ναι καλά το παιδί όπου κι αν είναι αλλά να μην τον πετύχω τον καριόλη...Χαχα

Member
    Κάσσι αν ξαναναφέρεις την φράση \"για μας τους οριακούς\" ή οτιδήποτε που να εμπεριέχει την ταμπέλα αυτή την επόμενη φορά που θα σε δω θα σε πλακώσω στα σκαμπιλίδια για να μάθεις..

Αυτό μόνο για την ώρα διότι πάω σε ένα φεστιβάλ ΕΦ,το οποίο ξεκινά σε 20\' και με κόβω να χάνω την πρώτη ταινία μικρού μήκους..

(σου βγαίνει και μπορεί να σου βγει το \"αγαπείν εαυτόν\",απλώς ίσως χρειάζεσαι λίγο σπρωξιματάκι..Επιμένω πάντως κι επαυξάνω πως εφόσων η γιατρός σου δεν έχει καταφέρει-σκοπίμως ίσως..;)-να σου εμπνεύσει αυτό το τόσο απλό πράγμα,μα απεναντίας σου έχει φορτώσει τόσες ταμπέλες είναι άχρηστη η *******..Ή ίσως,το πλέον πιθανό,σε διατηρεί συνειδητά σε αυτήν την κατάσταση δια να σε απομυζεί οικονομικά..Να την χέσω την \"επαγγελματία\"-βδέλλα που πρωταρχικός σκοπός της είναι να σε \"δέσει\" μαζί της για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα...)

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast