Results 76 to 90 of 246
-
09-08-2007, 10:32 #76
να σαι καλα Σοφια μου ειλικρινα!κιεγω πολλες φορες με περνει απο κατω με τοσα φαρμακα 5 διαφορετικα στις max δοσεις κ κλαιω κυριολεκτικα τη μοιρα μου.Ομως αφου ετσι ειμαι καλα...συνεχιζω να δουλευω, να μεγαλωνω το γιο μου κ να προσπαθω να αποτραγικοποιησω την κατασταση των ψυχοφαρμακων(αν κ δυσκολο)
Σηκωθηκα σημερα κ με την τσιμπλα στο ματι εβλεπα τα φαρμακα μου τα πρωινα
2 efexor 150
1 λυρικα
μισο λαργκακτιλ
ειχα αναγκη για μια ενθαρυνση
σε ευχαριστωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 09-08-2007, 10:45 #77
σε ευχαριστώ εγώ για τα γλυκά σου λόγια:)
αλλα πρώτα να ευχαριστείς τον εαυτό σου που είχες την διαύγεια και τη δύναμη (αυτα τα προσοντα δεν τα χουν ολοι) να δεις τα προβλήματα σου κ να συνεχίσεις:)
09-08-2007, 10:52 #78
ναι μπορω να πω οτι τη διαυγεια ωστε να αποδεχτω το προβλημα κ να θελω εστω κ με χαπια να θελω να βελτιωθω την εχω
αλλα παντα μια ενθαρυνση τη χρειαζομαι κι εγω κ ολοιwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-08-2007, 10:54 #79
φυσικα!!!! ολοι μας:)))
09-08-2007, 15:51 #80
Originally posted by Sofia
Originally posted by interappted
Originally posted by Eagle
Δεν υπάρχει ορολογία \"ψυχασθενής\" στην ψυχολογία. Η ορολογία είναι Ψυχικά Ασθενής. Το ψυχασθενής μειώνει όσους πάσχουν από ψυχική νόσο.
λυπαμαι που θα το πω αλλα η ορολογια ειναι ισως το τελευταιο πραγμα που νοιαζει κανεναν οταν εχει την καταδικη του να εισαι ψυχασθενης
http://www.epipsi.gr/openthedoors/basters.htm
Η λέξη ψυχασθενής αποτελεί αρνητικό προσδιορισμό όσων πάσχουν από μία ψυχική ασθένεια.
Εμένα ψυχασθενή δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με αποκαλέσει. Ψυχικά ασθενής είμαι.
09-08-2007, 15:59 #81
Σημασια εχει και ο τροπος που θα πεις κατι οπως λενε και τα παιδια...μπορει καποιος να σου πει ελα ρε μαλ..κα σαν να απευθυνει χαιρετισμο και να την εχει αυτη τη λεξη για ψωμοτυρι αλλα μπορει να σε πει και μαλ..κα για να σε βρισει...καταλαβαινεις την διαφορα...εδω δεν νομιζω να χρησιμοποιηθηκε για κακο σκοπο...προκειται απλως για μια διακομωδηση της ολης καταστασης.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-08-2007, 16:00 #82
Κυνηγος στιγματος ειμαι και εγω εδω και καιρο...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-08-2007, 16:56 #83
Νομίζω ότι το site που έγραψα πιο πάνω κάνει καλή δουλειά (στο μέτρο που μπορεί να κάνει). Πρέπει κάποτε να αλλάξει η αρνητική εικόνα για την ψυχική ασθένεια και τους ψυχικά ασθενής. Συμφωνώ ότι ο τρόπος που το λες παίζει ρόλο. Αυτό αναφέρεται και στο site. Είναι καλό να είσαι \"κυνηγός στίγματος\". Είναι θέμα ευαισθησίας και ευαισθητοποίησης του κόσμου :)
09-08-2007, 18:17 #84
eagle νομιζω απο τα οσα λέγονται μεταξύ άλλων φαινεται ο τροπος και η διαθεση που χρησιμοποιουμε τη λέξη. την καθε λέξη!
09-08-2007, 22:55 #85
Originally posted by Sofia
Originally posted by interappted
Δεν υπάρχει ορολογία \"ψυχασθενής\" στην ψυχολογία. Η ορολογία είναι Ψυχικά Ασθενής. Το ψυχασθενής μειώνει όσους πάσχουν από ψυχική νόσο.
λυπαμαι που θα το πω αλλα η ορολογια ειναι ισως το τελευταιο πραγμα που νοιαζει κανεναν οταν εχει την καταδικη του να εισαι ψυχασθενης
http://www.epipsi.gr/openthedoors/basters.htm
Η λέξη ψυχασθενής αποτελεί αρνητικό προσδιορισμό όσων πάσχουν από μία ψυχική ασθένεια.
Εμένα ψυχασθενή δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με αποκαλέσει. Ψυχικά ασθενής είμαι.
απλα εμενα δε με χαλαει
μονο η λεξη ψυχακιας μπορει να με χαλασει
ψυχασθενης η ψυχικα ασθενης η ο γολογοθας που τραβαμε ειναι το θεμα?
απο αυτη την αποψη το ειπα
ετσι ειναι ομως εσενα σε χαλαει αυτη η λεξη, εμενα η ψυχακιας..
κι εγω αλλωστε ασθενης ειμαι δεν ειχα κανενα σκοπο να μας προσβαλλωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-08-2007, 00:38 #86
Ανάλογα το πως θα το πει ο καθένας..Τώρα αν η ψυχίατρός μου προσπαθήσει να μου το φέρει ομαλά μην με προσβάλλει ε θα πω καλά δουλευόμαστε;;;Μπρίκια κολλάμε τόσο καιρό;Εκεί θα κολλήσω;;;
Τώρα αυτό που με πειράζει στο θέμα ψυχολογικών προβλημάτων είναι ότι η όποια σου αναφορά περνάει από το πρίσμα της ασθένειάς σου και κρίνεται βάσει αυτής.Α είπες αυτό;Μα φυσικά...Είσαι ψυχασθενής...Α φέρθηκες έτσι;Μα φυσικά είσαι ψυχασθενής.....Η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά...Μην της δίνετε σημασία..και άλλα τέτοια....χαρωπά......Άντε μετά να ξεπεράσεις το πρόβλημα όταν το στίγμα θα το έχει χειροτερέψει.....Έχουν μια πολύ συγκεχυμένη εικόνα οι άνθρωποι που δεν βρέθηκαν στην καρέκλα ενός ψυχίατρου για τις ψυχικές ασθένειες και τους ψυχασθενείς.....Και εν τέλει παλεύω με αντίξοες συνθήκες να ζήσω ενώ εσύ απλά ζεις.....Δεν θέλω να με λυπηθείς γιατί δεν το αξίζω......Μπορεί σε μερικά κομμάτια του εαυτού μου να έχω μεγαλύτερες αδυναμίες από εσένα αλλά σε άλλα να υπερέχω από εσένα που δεν είσαι ψυχικά ασθενής....
10-08-2007, 02:36 #87
interappted το πιστεύω ότι δεν είχες καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Έξω όμως, άνθρωποι που δε βιώνουν την ψυχική ασθένεια, εκ του ασφαλούς, με τρόπο που μειώνει τον άλλον, προσβάλουν την αξιοπρέπεια του και του μιλάνε σαν να ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων υποδεέστερη. Επειδή οι άνθρωποι με ψυχική ασθένεια παλιότερα πέρασαν πολλά (τους κλείνανε σε άσυλα και μακριά από τις πόλεις), θα έπρεπε οι έξω από το χορό (κάποιοι μάλλον από αυτούς), να σέβονται την Ευπαθή αυτήν Κοινωνική Ομάδα. Έχω φίλους που από ένα τραγουδάκι που ακούγεται στην τηλεόραση, μου λένε \"δε μπορώ να το ακούω, αισθάνομαι άσχημα!!\". Ποιος θα προστατέψει αυτούς τους ανθρώπους; Ευτυχώς κάποιοι με ευαισθησίες όποτε βλέπουν ότι η ψυχικά πάσχοντες προσβάλλονται επεμβαίνουν για να σταματήσει αυτή η αρνητική εικόνα. Ο αγώνας είναι δύσκολος και έχει δρόμο πολύ μπροστά του.
10-08-2007, 14:55 #88
ναι αλλα νομιζω οτι πρεπει να εχουμε σαν στοχο το να δσωσουμε τον αγωνα μας παρα να ζηταμε κατανοηση
οποιος δεν εχει χορεψει το συγκεκριμενο χορο δεν μπορει να σε νιωσει..ισως πει ενα σε καταλαβαινω, ισως να συμπονεσει αλλα αν δεν ειναι ασθενης ή γιατρος ή να εχει ασχοληθει με την ψυχολογια ΔΕΝ μπορει να καταλαβει ουτε τι περνας ουτε τι νιωθεις οποτε γραψε τους
ειναι αυτο που τους αξιζει!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-08-2007, 18:02 #89
Εδώ και σε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων (παθολόγοι κλπ) που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη κατανόηση αφού ασχολούνται με τον ανθρώπινο πόνο,έχω συναντήσει κάποιους που μου μίλησαν υποτιμητικά και με ειρωνικά σχόλια όταν τους είπα για τα ψυχολογικά μου.
10-08-2007, 23:20 #90
εμενα να δεις σημερα στον οδοντιατρο το πρωι
παιρνεις τπτ φαρμακα?στην αρχη πολυ ευχαριστος κ ενθουσιωδης?
του ειπα τελοςπαντων η γυνη τι παιρνω
εκανε μουγκα τη δουλεια του τις εντολες(εκανα εξαγωγη κι εχω προπτωση μητροειδους )μου τις εδινε λες κ μαθαινε σε τριχρονο την αβwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....