ξεπερασε ποτε κανεις τους πανικους? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Quote Originally Posted by billys32 View Post
    το κανω συνεχεια αλλα δεν πιανει παντα!θελω να παω καπου και να ζησω τα παντα οπως ολοι οι ανθρωποι!πφφφφφ
    Μην σκεφτεσαι οσο μπορεις ετσι. Τι να κανουμε,το αγχος σου ξεσπαει με πανικους. Παντως η διαταραχη πανικου και γενικοτερα ολες οι αγχωδεις διαταραχες δεν ειναι μονιμες,μου την δινει παρα πολυ οταν το ακουω αυτο πραγματικα.Απλα θελει παρα πολυ δουλεια με τον εαυτο σου και προσπαθεια!Ειναι λογικο να σε παιρνει απο κατω επειδη υποφερεις καιρο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ξεπεραστει ποτε.Αυτα τα σεροπραμ τι ειδους χαπια ειναι ?

Quote Originally Posted by πίστη View Post
    των 10mg.το ξέρω ουσιαστικα τα φαρμακα αυτά προσπαθουν να ισσοροπισουν τις καταστάσεις και τις εξάρσεις,τις μεταβολλές της διαθεσης,σταθεροποιώντας τες.εμένα παντως με βοήθησε το πως θα το αντιμετωπιζω χρησιμοποιώντας το μυαλό μου....τα φαρμακα είτε τα αντικαταθλιπτικα ειτε τα ηρεμιστικα μου θόλωναν το μυαλό και ένιωθα χάλια δεν ήμουν ο εαυτοσ μου..εσυ πάντως να κάνεις ότι νίωθεις οτι σε βοηθάει
    Το παλευα και εγω αρκετους μηνες με ψυχοθεραπεια αλλα δεν αντεξα αλλο πια...ειμαι μονιμως μεσα στο αγχος! ειμαι κ 16 χρονων και ηταν χαζομαρα αυτο με το αντικαταθλιπτικο αλλα πραγματικα ελπιζω να πιασει,επειδη ουτως η αλλως ο οργανισμος μ ειναι παρθενος σε χαπια γιατι δεν μπορω να λειτουργησω...μπραβο παντως που μπορεις και το εκλογικευεις,θεωρω οτι ειναι οτι δυσκολοτερο !

Senior Member
    Quote Originally Posted by jackrabit View Post
    βρε Πιστη τι ειναι η ψυχοθεραπεια?οντως βοηθαει?πως γινεται?
    πήγαινα για ένα χρόνο σε ένα ψυχιατρο 1 φορα το μηνα,μιλουσαμε και μου έμαθε πως να το διαχειρίζομαι χωρις να παιρνω φαρμακα,ουσιαστικα ήμουν και μικρή για να επιβαρύνω τον εαυτό μου με φάρμακα.ταυτόχρονα μ τις ψυχοθεραπειες διαβαζα πολύ βιβλια ψυχολογικα και έτσι με το καιρό έμαθα να διαχειρίζομαι αυτες τις καταστάσεις στη ζωή μου.χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειχα εξάρσεις και κρισεις αρκετες φορες μέχρι να καταφέρω να τις αξαλείψω....προς το παρον τα έχω καταφέρει και έχω να παρουσιασω κρίση πάνω απο μισο χρόνο.όταν πάει να με πιασει βάζω τη λογική μπροστά και αρχιζω να σκεφτομαι τα πραγματα χωρις να τρελενομαι....δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη...
    [I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
    μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
    γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
    των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]

αντικαταθλυπτικα σαν τα σεροξατ περιπου για πανικους και τετοια!το σεροχατ δεν το αντεχα καθολου!σαν βομβα ηταν!

Quote Originally Posted by billys32 View Post
    αντικαταθλυπτικα σαν τα σεροξατ περιπου για πανικους και τετοια!το σεροχατ δεν το αντεχα καθολου!σαν βομβα ηταν!
    και δεν σ εχει βοηθησει καθολου??

παιδια θα τα ξανα πουμε οκ ?παω να κανω λιγο γυμναστικη να ανεβασω κανενα χτυπω στν καρδια χαχαχαχαχαχ!ειναι ωραια εδω μεσα που μιλαω σε ατομα σαν και εμενα!πρωτη φορα μιλαω ετσι!σας αυχαριστω πολυ!!!τα λεμε κι αλλη φορα!

Senior Member
    αααα και η γυμναστικη είναι πολύ καλος βοηθός!!!!σε βοηθα να εκτονωθεις!!συνεχισε τη!!!!
    [I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
    μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
    γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
    των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]

Quote Originally Posted by το αγχος προσωποποιημενο! View Post
    και δεν σ εχει βοηθησει καθολου??
    αρκετα πιστευω αλλα παλι εχω πανικους και τα σχετικα!οταν παω να το σταματησω νομιζω οτι με πιανουν πιο πολυ!

Quote Originally Posted by πίστη View Post
    αααα και η γυμναστικη είναι πολύ καλος βοηθός!!!!σε βοηθα να εκτονωθεις!!συνεχισε τη!!!!
    κανω οτι χρειαζεται για να μη παθω κατι ξες καρδια και αλλα διαφορα!της φοβιας γυμναστικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    ψυχαναλυση, ασκησεις, αλλαγη νοοτροπιας και ναι, ξεπερνιεται. ΘΕλει ΠΟΛΥ κοπο. οχι μπαρμ******λα. Ξεπερνιεται και γινεσαι αλλος ανθρωπος ουτε ο πριν ουτε ο εως τωρα.
    Ναι και οχι , αλλαζει μορφη , αλλαζεις και εσυ μορφη , το ξεπερνας σε ξαναπιανει και παει λεγοντας...
    Απλα μπορεις να το ελεγξεις , μετα απο πολυ κοπο και προσπαθεια.

Banned
    Λοιπον εδω και ενα χρονο και κατι ειμαι καθαρη! :P Βασικα για εμενα ειναι λαθος να πεις το ξεπερασα ή αν θα το πεις θα πρεπει να περασει ενα τεραστιο διαστημα!Απλα διαχειριζεσαι το αγχος και την λαθος αντιληψη σου για την κριση πανικου!Η ψυχοθεραπεια ειναι το αλφα και το ωμεγα,εγω ποτε δεν πηρα φαρμακα περα απο κατι ζαναξ για 10 μερες!Οταν λοιπον αποφασισα να παω σε ψυχολογο εκει εγινε και το μεγαλο βημα..Ποιο ειναι αυτο?Η διαχειριση των πανικων!Αν με ρωτησει καποιος αν υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου μου ο φοβος του πανικου θα του πω ναι,αλλα δεν ανησυχω γιατι πλεον εχω μαθει τα καμπανακια μου..
    Συμφωνω με μπετ παραπανω εχει εξαρσεις και υφεσεις ο πανικος,θελει συνεχη δουλεια και εγω ακομα το δουλευω,οχι με ψυχολογο πια,αλλα εκλογικευοντας ολο αυτο που μου συνεβη και γιατι μου συνεβη..Και αν ξανασυμβει τι να κανουμε δεν θα πεθανουμε κιολας

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Λοιπον εδω και ενα χρονο και κατι ειμαι καθαρη! :P Βασικα για εμενα ειναι λαθος να πεις το ξεπερασα ή αν θα το πεις θα πρεπει να περασει ενα τεραστιο διαστημα!Απλα διαχειριζεσαι το αγχος και την λαθος αντιληψη σου για την κριση πανικου!Η ψυχοθεραπεια ειναι το αλφα και το ωμεγα,εγω ποτε δεν πηρα φαρμακα περα απο κατι ζαναξ για 10 μερες!Οταν λοιπον αποφασισα να παω σε ψυχολογο εκει εγινε και το μεγαλο βημα..Ποιο ειναι αυτο?Η διαχειριση των πανικων!Αν με ρωτησει καποιος αν υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου μου ο φοβος του πανικου θα του πω ναι,αλλα δεν ανησυχω γιατι πλεον εχω μαθει τα καμπανακια μου..
    Συμφωνω με μπετ παραπανω εχει εξαρσεις και υφεσεις ο πανικος,θελει συνεχη δουλεια και εγω ακομα το δουλευω,οχι με ψυχολογο πια,αλλα εκλογικευοντας ολο αυτο που μου συνεβη και γιατι μου συνεβη..Και αν ξανασυμβει τι να κανουμε δεν θα πεθανουμε κιολας
    μνημονιο τα σπας !!! πραγματικα ενα τερααααστιο μπραβο απο μενα

Banned
    Quote Originally Posted by το αγχος προσωποποιημενο! View Post
    μνημονιο τα σπας !!! πραγματικα ενα τερααααστιο μπραβο απο μενα

Φτου μακρια τα μπραβο απο εμας τους πανικοβλητους!! Mπραβο να λεμε και σε αυτους που το βιωνουν αυτο ακομα..Ειναι μεγαλη μαγκια να παλευεις με αυτο το θηριο μπιλιβ μι!!Αλλα τι σου λεω τωρα..Ξερεις εσυ!

Senior Member
    mnimonio εξήγησε μου λίγο αν θές τι εννοείς όταν λες διαχείριση των πανικών;Κανα παράδειγμα ίσως;

Banned
    Quote Originally Posted by shifter View Post
    mnimonio εξήγησε μου λίγο αν θές τι εννοείς όταν λες διαχείριση των πανικών;Κανα παράδειγμα ίσως;
    Διαχειριση εννοω εκλογικευση συμπτωματων..Δλδ εχω μια ταχυπαλμια,μια ζαλαδα,μια ατονια κτλ?Τα εκλογικευω δεν με φτανουν στο σημειο του πανικου!Δεν ξερω τι παραδειγμα να σου δωσω ακριβως..Εμενα ας πουμε τα παραπανω συμπτωματα που σου ανεφερα ηταν ικανα να με στειλουν!Πλεον τα εκλογικευω και αν θες δεν τα φοβαμαι τοσο,να σου πω γιατι?Γιατι ξερω οτι ειναι δικα μου παιχνιδια..Και τωρα που ειμαι καλα,δεν εχω πανικους,πολλες φορες το μυαλο μου παιζει παιχνιδια,ξερω οτι εγω το προκαλω,δινω εντολη με την σκεψη!Ελπιζω να με καταλαβες..Καποια ψυχοσωματικα μου εχουν κατσικωθει η αληθεια..Εχω καποιες εκτακτες πχ..Ε πλεον δεν τις φοβαμαι τοσο..!Βαρεθηκα να φοβαμαι ρε shifter..Ολοι καποτε θα πεθανουμε,βαρεθηκα να ασχολουμε με κατι δεδομενο,χωρις να υπαρχει και λογος!
    Για εμενα δεν ειναι τοσο οι πανικοι,ειναι αυτα που γενναει ο πανικος..Αγοραφοβια κοινωνικη φοβια..Ειναι παιδια του πανικου και αυτα θελουν πιο σκληρη δουλεια!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast