DΔεν εχω επιθυμία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Θα σου πω δυο πραγματα για τον εαυτο μου.
    Οταν ο φιλος μου με λατρευε, με υπεραγαπουσε, κι εγω δεν ενιωθα το ιδιο συναισθηματικα, βασανιζα τον εαυτο μου με τυψεις κι ενοχες για το πως τολμαω να απορριπτω και να μη νιωθω για καποιον που με λατρευει!!! Αυτο οφειλοταν και στην χαμηλη αυτοεκτιμηση και την ανασφαλεια μου για το αν θα με ξαναγαπησει καποιος τοσο πολυ, αν το αξιζω γενικοτερα αυτο. Βασανιστηκα πολυ με αυτην την ενοχη μου, καθε φορε του ζηταγα συγνωμη γιατι φερομουν ασχημα. Με μερδευα οσο πιο πολυ μπορουσα με το να λεω στον εαυτο μου οτι δεν ξερω αν τον θελω αν τον αγαπω, ειμαι μπερδεμενη, και του τα ελεγα και αυτου.
    Το δικο του λαθος ειναι οτι καθοταν και τα υπομενε ολα αυτα. Σαν καλος Χριστος μου προσφερε και το αλλο μαγουλο να τον χτυπησω.. Και αυτο εκανε τις τυψεις μου να φτανουν στα ουρανια! Κοιτα ποσο σε ανεχεται, αυτος ο ανθρωπος, ελεγα. Ευτυχως μπορεσα να δω τα πραγματα πιο καθαρα κι εφυγα απο εκεινη τη σχεση. Τον ανθρωπο εκεινο τον αγαπω σαν φιλο και πατερα. Μπορουσα να απολαυσω την σεξουαλικη επαφη μαζι του κι αυτο με μπερδευε αρκετα. Ωστοσο οχι παντα, αλλα οταν ενιωθα τον οργανισμο μου να μου χτυπαει το καμπανακι! Με τις εποχες και τις αναγκες μου πηγαινα δηλαδη... Λιγο ειχε να κανει με εκεινον..
    Τωρα το δευτερο.. Εχω βαλει καλα στο κεφαλι μου μια προταση που σκεφτηκα καποτε μπροστα σε ενα διλημμα και μου την επαναλαμβανω καθε φορα: Δεν υπαρχουν εκ των προτερων \"σωστες\" και \"λαθος\" αποφασεις. Υπαρχουν μονο αποφασεις που παιρνουμε και εκεινες που δεν πηραμε ποτε. Πιο πολυ δηλαδη στο θεμα της επιλογης δεν βαραινει να κανεις το σωστο, ουτε το καλυτερο. Προσωπικα με δυσκολευει σαν κριτηριο. Μπορω να μεινω παθητικη και να αφησω τα πραγματα να με πανε αυτα η να παρω μια αποφαση, οπου κι αν αυτη με οδηγησει.

Senior Member
    O Γαμος ειναι μεγαλη αποφαση. Εγω δεν το πολυσκεφτηκα και παντρευτηκα απο ανασφαλεια, μην μεινω μονη, και αυτο το πληρωνω και θα το πληρωνω μια ζωη. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ\' το να πρεπει να κανεις σεξ με εναν ανθρωπο ο οποιος δεν σου λεει τιποτα. Ποσο μαλλον χειροτερο ειναι σε σενα που σου λεει μονο αρνητικα πραγματα. Δεν σε πηραν και τα χρονια βρε αγορι μου. Θα βρεις το ταιρι σου... μην σε αγχωνει. Ενα ειναι το μονο σιγουρο, κατα την ταπεινη μου αποψη, χωρισε το συντομοτερο δυνατο. Θα διστυχισεις παρα πολυ. Και θα ειναι αργα, πολυ αργα οταν θα εχεις παιδι να κοιταξεις τον εαυτο σου. Θα βρισκεις εφημερες σχεσεις να σου βουλωνουν το κενο, αλλα οταν θα εισαι σπιτι με την γυναικα σου θα νοιωθεις το σπιτι να σε πλακωνει. Μια ζωη την εχουμε την ριμαδα, μην τρελλαινεσαι. Χαλαρωσε λιγο και ολα θα γινουν. Μην παιρνεις βιαστικες αποφασεις....

Senior Member
    Εγώ θα σου λεγα, ότι πρέπει να δεις γιατί μένεις σε μία ερωτική σχέση όπου ο έρωτας φαίνεται - από όσα μας περιγράφεις εσύ- να απουσιάζει.....??? Τί δικά σου κενά καλύπτει?

Senior Member
    Το ότι δεν την αγαπάς είναι ηλίου φαεινότερο φίλε μου. Όταν αγαπάς τρελαίνεσε βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν και πράγματα που υφίστανται τα αγνοείς.

Αλλά πες ότι πέρασες το στάδιο έρωτας, το αγγελάκι έφυγε, τα βέλη σπάσανε και είσαι εσύ κι εκείνη. Θα μπορούσες ποτέ να κάνεις οικογένεια με μία κοπέλα για την οποία είπες όλα αυτά που είπες; Δεν κρίνω αν ισχύουν ή όχι δεν είναι το ζήτημα αυτό. Εσύ όμως αισθάνεσαι έτσι. Αυτό έχει σημασία.

Δεν υπάρχει, πως να το πω, γλυκήτητα απέναντι της από σένα. Γιατί εδώ τα λέμε χύμα και όπως μας έρθουν δεν σκαμπάζουμε από τίποτα. (εκτός κι αν κάνουμε σόου).

Είπες όλα αυτά, πως μπορείς να κάνεις κάτι...

Κι οι απάτες που τις έκανες, αυτό γιατί ήταν;

Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που απατάνε, τους θεωρώ τους πιο θρασύδειλους ανθρώπους. Μείνει ή φύγε. Δεν μ\' έχουν απατήσει ποτέ και δεν έχω απατήσει ποτέ. (το πως το ξέρω άλλο θέμα).

Είναι δυνατόν να είσαι με μία και να πηδάς άλλη;
    Να σου πω πως είναι συνήθως αυτά τα ζευγάρια; Πέρα βρέχει. Καμία συνεννόηση. Κι εντάξει πες ότι συμβαίνει. Σήκω, φύγε.

Βλέπω τριγύρω που απίστευτα σκηνικά. Μέχρι το τελειωτικό σε μία πρόσφατη σχέση που μου λέει είναι σίγουρο ότι θα με απατήσεις απλά να είσαι προσεκτικός.
    Της λέω κοπέλα μου, κρίνεις εξ ιδίων τ\' αλλότρια. Αυτό που εσύ θεωρείς βατό εγώ το έχω στο άβατο γι\' αυτό πήγαινε από \'κει που ήρθες.

Είναι ο τρόπος σκέψης. Όταν πέφτεις σ\'ένα συγκεκριμένο είναι παναγία μου.
    Κι είναι χαρούμενοι όλοι αυτοί που κερατώνουν; Δεν έχουν τα παπάρια να πουν κατάφατσα στη σχέση τους τι τους ενοχλεί αλλά ψάχνουνε επιβεβαίωση δεξιά κι αριστερά;
    Κακοί άνθρωποι δεν είναι αλλά μακρυά από μας.
    Ρε τι ανασφάλεια υπάρχει στον κόσμο. Τι μπερδέματα άγρια όμως και καταστροφικά.
    Μ\' ένα φιλαράκι παντρεμένο μου λέει τη πήδηξα τη τάδε και μου στελνε μηνύματα και το μαθε η δικιά μου κι έκατσε. Βέβαια ο γάμος πήγαινε εδώ και καιρό για φαλιμέντο κι αυτό απλά το έσπρωξε μια ώρα αρχίτερα.

Αλλά όχι μόνο οι άντρες. Κι οι γυναίκες. Να μη σε δουν σε σχέση σκυλιάζουν και βάζουν τα μεγάλα μέσα για να τις πηδήξεις. Μη μου πείτε τώρα ότι δεν γίνεται κατα κόρον.

Πάω κάπου μόνος μου ή με φίλους.... νέκρα. Πάω κάπου με το κορίτσι μου ή απλά μεφίλες μου σκάνε οι άλλες με το καλημέρα και στο άσχετο. Τι είναι αυτό ρε παιδιά.

Αυτό το πράγμα που λέμε πίστη (δεν το λέω από τη σκοπια του γάμου μόνο) δεν υπάρχει; Εξαίρειση είναι;

Senior Member
    Πω πω ρε Αλέξανδρε, τίγκα στο στερεότυπο και στο τσουβάλιασμα είσαι!!
    όλοι οι παντρεμένοι που θ απιστήσουν ειναι δυστυχισμένοι????? Είσαι μακριά νυχτωμένος, στο λεω φιλικά. Μετά απο χρόνια συμβίωσης, όταν όπως λες περνάει ο έρωτας (το μεγάλο πάθος) κι όλα ρουτινιάζουν, είναι φυσιολογικό ο γάμος να περάσει κρίση. Αν κάποιος κερατώσει τον άλλο, μη βιαστείς να κατηγορήσεις!!
    Μη τα βάζεις όλα σε καλούπια, και ειδικά σε χωράφια που δεν έχεις περπατήσει!!

Άσε το άλλο στερεότυπο, για τις γυναίκες που στην πέφτουν επειδή είσαι με άλλη!!! Ρε μπας και σε πλησιάζουν επειδή μόνο τότε είναι άνετες και σίγουρες πως δε θ αρχίσεις τα καμακερά τύπου \" κούκλα, να σε πάρω τηλέφωνο, έχεις ωραία μάτια κλπ\". Στο λέω γιατί και γω έχω παρεξηγηθεί από γκόμενο φίλης μου, απλώς και μόνο γιατί τον ένιωθα φίλο.

Πάντα φιλικά, ναι?
    Τίνα

Senior Member
    Πεσ τα ρε Τινα, ο ανθρωπος ειναι απο αλλο πλανητη

Senior Member
    Αλέξανδρε, έχω βαρεθεί να ακούω από αντρες κυρίως ότι οταν κυκλοφορούν με γυναίκες τους την πεφτουν αβέρτα, ενώ όταν είναι μόνοι ή με άλλους άντρες δεν τρέχει τίποτα....

Μου φαίνεται πολύ αστείο αν συμβαίνει και για να πώ την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω.....! Μάλλον για μία ΑΚΟΜΑ επιφανειακή γενίκευση μου κάνει!

Senior Member
    Από τη δική μου εμπειρία, ο άνθρωπος που παντρεύεσαι έχει το ωραιότερο πρόσωπο, το ωραιότερο σώμα, την πιό όμορφη μυρωδιά, το πιο γλυκό φιλί, την τέλεια περιφέρεια, την τέλεια τριχοφυία. Την γουστάρεις, την θέλεις, σε \"φτιάχνει\" όταν σε παίρνει αγγαλιά και σε τρελαίνει όταν ξαπλώνει δίπλα σου.

Δεν ξέρω αν αυτά που σου λέω συνθέτουν την απάντηση στο ερώτημα σου.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης.

Senior Member
    ο άνθρωπος που κάνεις σχέση μαζί του ναί..αλλά για αυτόν που παντρεύεσαι μήπως ισχύουν και άλλα κριτήρια;αξιοπιστία, χαρακτήρας, ωριμότητα, οικ. κατάσταση κλπ κλπ;
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Έλενα, και αυτά. Αλλά η απάντηση είναι σε συνάρτηση με την ερωτική έλξη που πρέπει να αισθάνεσαι γα τον άνθρωπο που παντρεύεσαι.

Άλλωστε - κατά τη γνώμη μου - το 50% μιας σχέσης αέναης συμβίωσης είναι το ερωτικό. Ιδιώς σε ηλικίες μέχρι τα 55 - 60.

Έτσι πιστεύω.. μπορεί να κάνω και λάθος.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης.

Senior Member
    Τϊνα,
    μπα εγώ έτσι τα σκέφτομαι. Αν κάποιος απατά και \'συ λες ότι μπορεί να\'ναι κι ευτυχισμένος, εγώ τον λυπάμαι. Όχι τώρα να μας βγάλεις και το κέρατο ως life style επιλογή! Έχεις δίκιο ότι δεν έχω περπατήσει σ\'αυτά τα χωράφια κι ούτε θέλω. Για μένα είναι ένας θρασύδειλος είτε άντρας είτε γυναίκα. Ευτυχισμένος/η? Μπα ούτε γι\' αστείο.

Γι\' αυτό ότι στην πέφτουν πολύ περισσότερες όταν είσαι με κοπέλα ισχύει. Όχι δεν \"καμακώνω\" όπως είπες (που ήταν και απολύτως γελοίο το στυλ, σαν του νταλικιέρη μου κάνει!!). Το παρατηρώ συνέχεια σε πληροφορώ. Κι όταν λέω στη πέφτουν δεν εννοώ βέβαια \"σαν φίλη\"...

Member
    kleise ta matia pou vlepeis aderfe...kai des th katastash me ta matia ths kardias sou...to mialo kai h logikh den exoun thesh ston erwta...an deis me ta matia ths kardias sou kai deis kati pou saresei...piasto kai mh to afhseis na fygei...
    Thelw na pisteyw pws ola afta ta provlimata pou exeis me afth th kopela einai gt epapses na vlepeis me th kardia sou...kai edwses megalh shmasia sto mialo sou...

Eyxomai ta kalhtera...Sorrow

Senior Member
    ARIS
    σπάς πλάκα ή μιλάς σοβαρά?
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ

Senior Member
    Εγω βλεπω πως ολοι ενδιαφερονται για το θεμα εκτος του αμεσα ενδιαφερομενου! Που ειναι αυτος?

Αλεξανδρε, δεν ειπε κανενας οτι το κερατο ειναι Life style απλα λεμε πως ολα μεσα στη ζωη ειναι και ποτέ δεν πρεπει να λες ποτέ και να εισαι τοσο απολυτος. Στις σχεσεις υπαρχουν πολλες διακυμανσεις και για να τρυπωσει καποιος τριτος καποιος του ανοιξε την πορτα. Πάντως σου ευχομαι να εισαι παντα τοσο σιγουρος οτι δεν σε κερατωνει η δικια σου γιατι θα εισαι ευτυχισμενος μεσα στον υπνο σου....

Senior Member
    Originally posted by gramle
    O Γαμος ειναι μεγαλη αποφαση. Εγω δεν το πολυσκεφτηκα και παντρευτηκα απο ανασφαλεια, μην μεινω μονη, και αυτο το πληρωνω και θα το πληρωνω μια ζωη. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ\' το να πρεπει να κανεις σεξ με εναν ανθρωπο ο οποιος δεν σου λεει τιποτα.
    ελπιζω να μην μιλας για σενα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast