Results 16 to 30 of 39
Thread: Ειναι η τριτη strait
-
23-10-2012, 11:55 #16
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
- 23-10-2012, 12:02 #17
λιλιουμ ειμαι μια κανονικη κοπελα και μαλλον θα πρεπει να κλειστω περισσοτερο στον εαυτο μου μετα απο ολα αυτα..
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
23-10-2012, 12:07 #18
μαρκελα ισως απ'εξω να το εβλεπα κι εγω καπως ετσι..
στην περιπτωση περισσοτερο απογοητευομαι παρα κολακευομαι:-(
οι μισες στην πεφτουν και οι αλλες σε ζηλευουν και αναρωτιεσαι τι κανεις λαθος?
εγω παντα θαυμαζω τις φιλες μου,ποτε δεν ζηλεψα
παντα μου αρεσε να τις βλεπω ομορφες κτλ.το θεμα της ζηλειας βεβαια ειναι αλλο κομματι..
λες να της κανει κακο να με βλεπει?εγω ως νορμαλ δεν μπορω να το καταλαβω πως γινεται να ερωτευεσαι ατομο του ιδιου φυλου?Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
23-10-2012, 12:19 #19
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-10-2012, 12:25 #20
τουλαχιστον εισαι κυρια δεν εισαι καμια τσουλα να πηγαινει απο δω κι απο εκει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-10-2012, 12:31 #21
elis
πραγματικα εχω παει μονο με εναν αντρα και οποιος θελει το πιστευει
χωρις αυτο να σημαινει οτι πριν δεν ειχα φλερτακια ψευτοσχεσεις κτλ
αυτος ειναι και ο αντρας που παντρευτηκα
οντας πολυυυυ ερωτευμενη ακομα και μετα απο 12 χρονια αν και μπηκα σε διληματα θεωρυσα οτι δεν μπορεις να αφησεις μια στιγμη μ@@@@@@ς να καταστρεψει ο,τι αγαπησες κι εχτισες με τοσο κοπο..
και με καλυπτει απιστευτα ο αντρας μουΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
23-10-2012, 12:35 #22
23-10-2012, 13:45 #23
...εμένα δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί είσαι πανέμορφη εκτός από πολύ καλό παιδί και εμπνέεις εμπιστοσύνη στους γύρω σου..
Αυτό δίνει μεγαλύτερη άνεση σε κάποιον να εκφράσει τα συναισθηματα του χωρίς να φοβάται ότι θα τον προσβάλεις.
Παρόλα αυτά συμφωνώ με τη μαρίνα πως πολλοί επικαλούνται τον ψυχολόγο για να δώσουν μεγαλύτερο κύρος στα λεγομενα τους.
(Εγώ πχ χρησιμοποιώ τη μαρίνα :Ρ)
Μου φαίνεται πολύ χειριστικό αυτό που σου είπε και όπως τόνισα στην αρχή επειδή είσαι καλό παιδί η άλλη πάτησε πάνω στο συναίσθημα σου και με το πρόσχημα ότι θα πληγεί η ψυχολογία της πήρε χρόνο για να δει πως θα σε προσεγγίσει σε άλλη βάση.
Πριν κάποια χρόνια μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και το μόνο που έκανα ήταν να κόψω διακριτικά, όχι γιατί προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά της κοπέλας απλά επειδή ένιωθα άβολα με το σκηνικό.
Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο..:)
23-10-2012, 14:20 #24
χαχαχαχα!
να 'σαι καλα θεοφανια!γελασα πολυ με αυτο!!
πραγματικα βοηθησε πολυ η Μαρινα στο να βρω λογια να μιλησω,δηλαδη τι ακριβως να πω..
οντος ρε γαμωτο δεν μπορεις να εξακολουθησεις να νιωθεις ανετα,οσο ανοιχτο μυαλο και αν εισαι!αν ειναι δυνατον!
το να ηξερα απο την αρχη οτι ειναι λεσβια δεν θα με ενοιαζε να κανουμε και παρεα αν δεν γυρνουσε ποτε σε προσωπικο επιπεδο και σεβονταν τις δικες μου επιλογες..
παντως πραγματικα αν χρειαστω ποτε να μιλησω για καποιο σοβαρο θεμα σε ψυχολογο την μαρινα θα επισκεφτω..Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
23-10-2012, 14:24 #25
α!επισης της ειπε αυτη η μαλλον δηθεν ψυχολογος οτι αν δεν ειμαι ομοφοβικη δεν θα ταραχτω!
αυτο μου εκανε κατι περισσοτερο σαν απειλη..
με βαφτισανε κι ολαςΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
23-10-2012, 14:31 #26
..είναι αυτό που σου είπα από την αρχή.
Επειδή βγάζεις το καλοπροαιρετο του χαρακτήρα σου, η αλλη πάει να σε χειριστεί και να σε κάνει να νιώσεις άσχημα.
Είναι μερικοί άνθρωποι που μπερδευουν την καλοσύνη με την ηλιθιότητα, το εχω συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μου.
Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μη μπεις σε πολλές κουβέντες και προστριβές είναι να αποστασιοποιηθείς σιγά-σιγά.
Επικαλέσου το φορτωμένο πρόγραμμα σου, το παιδί που μάλλον περνάει ίωση και δεν μαζευεις κόσμο σπίτι κλπ κλπ.
Ξέρεις γιατί στο λέω? Αν μπεις σε κουβέντες και λυσίματα θα φορτιστείς χωρίς λόγο και στο τελος θα φτάσεις να έχεις και ενοχές που τη στεναχώρησες.
23-10-2012, 15:04 #27
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-10-2012, 15:19 #28
Χμ, εγώ είμαι πάλι επιφυλακτική σχετικά με το τι και πως είπε η ψυχ, γιατί έχω ακούσει άπειρες φορές δια στόματος άλλων, πράγματα που ποτέ δεν είπα… :p Αλλά δεν έχει και σημασία, εξάλλου όποιος και να μας είπε κάτι, σημασία έχει αν εμείς το υιοθετούμε. Και οπωσδήποτε δεν είναι ομοφοβία η ταραχή σου, ο καθένας θα ταραζόταν αν ανακάλυπτε πως άλλα νόμιζε κι άλλα ισχύουν.
Συμφωνώ ότι ήταν χειριστική η κουβέντα, όπως είπε και η Θεοφανία, αλλά φαντάζομαι θα είχε πολύ μεγάλη ένταση και άγχος και προσπαθούσε να μετριάσει την επίδραση και τις επιπτώσεις από όσα σου είπε. Προφανώς σκεφτόταν πολύ καιρό τι και πώς θα σου το πει. Αλλά δυστυχώς δεν θέλετε τα ίδια πράγματα, οπότε όπως είπε πριν και ο νικ, είναι δύσκολο η σχέση σας να σηκώσει αυτό το βάρος. Τουλάχιστον, είναι καλό που και οι δυο θα ξέρετε γιατί απομακρυνθήκατε τελικά.
23-10-2012, 15:48 #29
secretly.....φροντισε κοριτσι μου να μην επισκεφτεις ποτε γυναικειο μοναστηρι....για αντρικο ουτε απεξω :)
σοβαρα τωρα....καταρχην ειναι κολακευτικο να σε ποθουν και να σε ερωτευονται...αλλα ως εκει...
στην θεση σου θα εκανα μια ομορφη ηρεμη κουβεντα με την φιλη...θα της εξηγουσα οτι δεν ενδιαφερομαι να ψαχτω προς αυτη την κατευθυνση και υστερα θα την ρωτουσα αν το βλεπει δυνατο...να προχωρησουμε την φιλικη μας σχεση με αυτα τα δεδομενα....
αν η απαντηση ηταν καταφατικη θα συνεχιζα την παρεουλα χωρις να τρεχει τιποτα...κι αν εβλεπα ομως οτι τα λογια δεν συμπιπτου με τις πραξεις και η αλλη πλευρα βασανιζεται...θα ξανακανα μια κουβεντα στην οποια αυτη την φορα θα δηλωνα την οριστικη μου απομακρυνση και τους λογους....
νομιζω αυτο ακριβως θα εκανα και με εναν αντρα :)και με αντρα δηλαδη αυτο και εχω κανει.... :)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
23-10-2012, 15:51 #30
- In this old house where every door is open
Εμενα μου κανει εντυπωση το μεγεθος της εντασης του συναισθηματος που απο οτι φαινεται εχει η κοπελα αυτη, ωστε αν και δηλωμενη στρειτ, σε σχεση με αντρα, να φτασει να εξομολογηθει τον ερωτα της κατα αυτον τον τροπο (τοσο ανοιχτα και με την ψυχολογο στην υπερασπιση) σε μια γυναικα η οποια ειναι: και φιλη, και στρειτ, και παντρεμενη, και με καλη σχεση με τον αντρα της, και μανα!!! Δλδ wtf!!!!!
Σιγουρα οπως ειπε η μαρινα εχει σοβαρα θεματα το συγκεκριμενο ατομο!! Δεν ειναι τυχαιο που κατεφυγε και σε ψυχολογο, και ναι ολα αυτα τα πραγματα που και καλα ειπε η ψυχολογος μην τα πολυακους..