Results 31 to 39 of 39
Thread: Ειναι η τριτη strait
-
23-10-2012, 23:12 #31
αυτο ακριβως με τρομαζει λιλιουμ,για σκεψου,που μπορει να φτασει αυτο ο θρασσος!για να ειναι κανεις τοσο θρασεις φανταζομαι τι αλλο μπορει να κανει..
αν και τωρα που το λες πριν 4 χρονοια που αρχισαμε να τα λεμε δεν ημουν ακομα παντρεμενη με παιδι απλα αραβωνιασμενη και τωρα που θυμαμαι στον γαμο την ωρα που με ντυνανε νυφη,αυτη ειχε μεινει και δεν συμμετειχεΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
- 23-10-2012, 23:13 #32
23-10-2012, 23:17 #33
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
24-10-2012, 00:21 #34
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
24-10-2012, 08:16 #35
Τι να σου πω κι εγω με τη σειρα μου. Πραγματικά με άφησες άφωνο.
Από τις περιγραφες σου και από τις προτάσεις που ειχες (από άντρες ειναι πολλαπλάσιες σε σχέση με αυτες από φιλες) εισαι πολύ ωραια γυναικα και εχεις το χαρισμα να ελκύεις. Όμως στο ίδιο ύψος με την ομορφια και την ελκυστικότητα κρατάς γερά αρχές. Πολλές άλλες στη θέση σου θα είχαν ενδώσει μέχρι τωρα, και με αρκετους απ αυτους που τις γουσταραν θα πηγαιναν και λεσβιακό θα δοκίμαζαν, κι ας ήτανε ευτυχισμένες με τον άντρα τους.
Και για να σε καλύπτει απίστευτα - μιλώ σαν άντρας - άρα σε αγαπάει απίστευτα, αρα ειτε σου το λειε ειτε όχι ειναι απιστευτα ευτυχισμενος που σε έχει πλάι του, ... αλλιως θα υπήρχαν κενά.γιάννης
24-10-2012, 08:24 #36
Θα συμφωνήσω μαζι σου. Αυτο ισχύει γενικά στις διαπροσωπικές σχεσεις.
Δυστυχως ειχα ακουσει κι αυτο, ότι η πολλή καλοσύνη δείχνει ανισόρροπο άτομο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν αξίζει σε κανεναν καλοσύνη. Συνηθως αυτο που επακολουθει δεν ειναι το ευχαριστω αλλά η εκμετάλλευση. Καλύτερα παρεξηγήσεις κι εχθρους παρα τετοιες γνωριμίες.γιάννης
24-10-2012, 13:25 #37
ιωαννη
δεν μπορω τα χαζογκομενακια που σπαταλουν τον χρονο και το πνευμα τους γυρνοντας δεξια και αριστερα χωρις κανενα ουσιαστικο ενδιαφερον..για να σε πηδηξει καποιος(τα λεω χυμα)για εμενα πρεπει να εχει κανει ερωτα στο ''μυαλο'' σου πρωτα..
ναι τον αντρα μου τον αγαπησα απο πολυ μικρη,βαθυα και ειλικρινα και δεν θα μου αρεσε να ειμαι απο αυτες που τις δειχνουν στον δρομο και λενε:
αυτην την εχω παρει κι εγω...κι εγω...κι εγω...
φυσικα δεν εκρινα ποτε ΕΛΕΥΘΕΡΗ κοπελα..η καθε κοπελα μπορει να κανει ο,τι θελει και οτι την ευχαριστει συν οτι δεν εχουν ολες το ιδιο προνομιο,αυτον που θα αγαπησουν να τις παντρευτει..
πλην αυτου ομως εγω σαν ατομο,εχω θυσιασει για εκεινον,τα παντα,τον τροπο ζωης μου,τα ονειρα μου,εμενα την ιδια!
οταν αφηνεις τον χορο επαγγελματικα πλεον για να σου ανοιξει ψιλικατζιδικο(το οποιο εκλεισε γιατι περισσοτερο χαριζαμε παρα πουλουσαμε)και στην συνεχεια κανεις λατζα στην ταβερνα που ανοιγει με τον αδερφο του αφηνοντας πισω 80 ευρω την βραδυα που εκανα γι'αυτο που με ευχαριστουσε..ειναι πιστευω θυσια.
πρεπει να σου πω ομως πως προκειται για εναν ανθρωπο που οι γονεις του τον παρατησαν στα 15 του σε ενα σπιτι να τα βγαλει περα μονος του με τον αδερφο του που ηταν 17.
θυμαμαι να σχολαω και να πεταω την τσαντα μου για να δω τι θα φαει,αν εχει ρουχα για την δουλεια κτλ.κτλ.
οποτε αρχισα να αγαπαω αυτον ναι μεν ως αντρα και μετα ως παιδι..αγαπησα το παιδι που ειδα μεσα του και τον στηριξα στο επακρο καλυπτοντας οσο ηταν εφυκτο κενα τα οποια ηταν πολυ δυσκολο να καλυφτουν αν με καταλαβαινεις.
και ναι με αγαπησε και με αγαπαει παρα πολυ..πιστευω..
τωρα οσο αναφορα το αλλο που λες,ποσο μπορει να σε κολακευει οταν σε φερνουν συνεχως σε δυσκολη θεση..οταν σου την εχει πεσει στο παρελθον αγορι της αδερφη σου λεγοντας σου οτι με το που σε ειδε τυ εκανες το ''κλικ''και οταν ο ενας κολλητος του αντρα σου,σου λεει στην ψυχρα να βγαλεις το μινι γιατι πηγαινει το ματι τυ εκει συνεχως και δεν θελει να κοιταζει ετσι την γυναικα του φιλου του!
οσο ειλικρινης και αν ειναι καποιος καποια πραγματα δεν λεγονται!
και οταν ο αλλος κολλητος που του λες ξερεις χαιρομαι που ειστε ετσι καλοι φιλοιν απο παιδια σου απανταει οτι το μον που δεν εχουν κανει μαζι ειναι να πηδηξουν ο ενας την γυναικα του αλλου(παλι μπροστα στον αντρα σου)κι εκεινος στις 2 περιπτωσεις δεν μιλησε και τα προσπερασε ετσι αλλα ξερω οτι μεσα του με ζηλευει ακομα περισσοτερο με κατι τετοιες μαλακιες.εγω φυσικα απαντησα,θα πρεπει και να σας κατσει ξερεις για να το κανετε αυτο..
εχω τσακωσει τον αντρα μου να κοιμαται και να παραμιλαει και να λεει:
γιατι βαφεσαι?που θα πας?
ολα αυτα σε συνδιασμο με αλλα με ειχαν κανει καποτε να αισθανομαι οτι κανω κακο στους γυρω μου..τοτε ηταν που επαθα κατι,κοκκινιζα με το παραμικρο και αισθανομουν πως ολοι με υποπτευνται η με φοβουνται για κατι που ομως δεν εχω κανει και οταν ενιωθα πως καποια πχ φιλη νομιζε κατι για εμενα απο φοβο η οτιηποτε γινομουνα κατακοκκινη κι ενιωθα μια ενοχη χωρις λογο με λιγα λογια ειχα γινει κομπλεξικη και η λυση μου ηταν να παψω να περιποιεμαι,να βγαινω εξω σαν τον λετσο κτλ..ενιωθα ποιο ανετα ετσι η ετσι νομιζα αλλα και με τις πιτζαμες στο ψιικατζιδικο που πηγαινα μου σφυραγανε.ελεος!
στην πορεια αρχισα να μιλαω πολυ με εμενα,μου πηρε τρια χρνια δουλειας ωστε να ξεπερασω το κομπλεξ και το κοκκινισμα και να καταλαβω πως δεν ειχα εγω το προβλημα αλλα οι αλλοι'και να την δω αλλιως!αρχισα να ειμαι παλι αυτη που ηθελα,δηλαδη κοκετα και γενικα ο εαυτος μου..ξεκοψα με πολλα ατομα και απο τοτε ειμαι ποιο επιφυλακτικη..
μεσα σε ολα αυτα πρεπει να πω πως υπαρχει μια φιλη απο τα 6 μου η οποια με λατρευει πραγματικα και ταν αρχισα να παραταω τον εαυτο μου μυ εβαλε ΚΟΛΟΧΕΡΟ!μου ειπε οτι δεν εισαι η φιλη οπου ειχα πριν και με ρωτησε τι συμβαινει?
αυτη ειναι το αστερι μου παιδια!η κοπελα δεν υπαρχει!Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
24-10-2012, 13:38 #38
''εγω ειμαι 100% θυληκο!και το δηλωνω'' το ομοφοβικό σχόλιο ήταν αυτό?? Μην με πείτε υπερβολική. Είμαι αμφισεξουαλική και άκρως θηλυκή. Δεν είναι όλες οι ομοφυλόφιλες αντρουά στυλ.
24-10-2012, 13:40 #39