Ειναι η τριτη strait - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εμενα μου κανει εντυπωση το μεγεθος της εντασης του συναισθηματος που απο οτι φαινεται εχει η κοπελα αυτη, ωστε αν και δηλωμενη στρειτ, σε σχεση με αντρα, να φτασει να εξομολογηθει τον ερωτα της κατα αυτον τον τροπο (τοσο ανοιχτα και με την ψυχολογο στην υπερασπιση) σε μια γυναικα η οποια ειναι: και φιλη, και στρειτ, και παντρεμενη, και με καλη σχεση με τον αντρα της, και μανα!!! Δλδ wtf!!!!!

Σιγουρα οπως ειπε η μαρινα εχει σοβαρα θεματα το συγκεκριμενο ατομο!! Δεν ειναι τυχαιο που κατεφυγε και σε ψυχολογο, και ναι ολα αυτα τα πραγματα που και καλα ειπε η ψυχολογος μην τα πολυακους..
    αυτο ακριβως με τρομαζει λιλιουμ,για σκεψου,που μπορει να φτασει αυτο ο θρασσος!για να ειναι κανεις τοσο θρασεις φανταζομαι τι αλλο μπορει να κανει..
    αν και τωρα που το λες πριν 4 χρονοια που αρχισαμε να τα λεμε δεν ημουν ακομα παντρεμενη με παιδι απλα αραβωνιασμενη και τωρα που θυμαμαι στον γαμο την ωρα που με ντυνανε νυφη,αυτη ειχε μεινει και δεν συμμετειχε
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    secretly.....φροντισε κοριτσι μου να μην επισκεφτεις ποτε γυναικειο μοναστηρι....για αντρικο ουτε απεξω :)

σοβαρα τωρα....καταρχην ειναι κολακευτικο να σε ποθουν και να σε ερωτευονται...αλλα ως εκει...
    στην θεση σου θα εκανα μια ομορφη ηρεμη κουβεντα με την φιλη...θα της εξηγουσα οτι δεν ενδιαφερομαι να ψαχτω προς αυτη την κατευθυνση και υστερα θα την ρωτουσα αν το βλεπει δυνατο...να προχωρησουμε την φιλικη μας σχεση με αυτα τα δεδομενα....

αν η απαντηση ηταν καταφατικη θα συνεχιζα την παρεουλα χωρις να τρεχει τιποτα...κι αν εβλεπα ομως οτι τα λογια δεν συμπιπτου με τις πραξεις και η αλλη πλευρα βασανιζεται...θα ξανακανα μια κουβεντα στην οποια αυτη την φορα θα δηλωνα την οριστικη μου απομακρυνση και τους λογους....
    νομιζω αυτο ακριβως θα εκανα και με εναν αντρα :)και με αντρα δηλαδη αυτο και εχω κανει.... :)
    παθων κι εσυ?δεν μπορω ρε nflu..και πραγματικα εχω στεναχωρεθει..
    αυτο με το μοναστηρι θα φροντισω να το θυμαμαι:-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..είναι αυτό που σου είπα από την αρχή.
    Επειδή βγάζεις το καλοπροαιρετο του χαρακτήρα σου, η αλλη πάει να σε χειριστεί και να σε κάνει να νιώσεις άσχημα.
    Είναι μερικοί άνθρωποι που μπερδευουν την καλοσύνη με την ηλιθιότητα, το εχω συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μου.
    Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μη μπεις σε πολλές κουβέντες και προστριβές είναι να αποστασιοποιηθείς σιγά-σιγά.
    Επικαλέσου το φορτωμένο πρόγραμμα σου, το παιδί που μάλλον περνάει ίωση και δεν μαζευεις κόσμο σπίτι κλπ κλπ.
    Ξέρεις γιατί στο λέω? Αν μπεις σε κουβέντες και λυσίματα θα φορτιστείς χωρίς λόγο και στο τελος θα φτάσεις να έχεις και ενοχές που τη στεναχώρησες.
    θεοφανια λες να της πω οτι πηγα σε ψυχλογο και μου ειπε πως δεν μπορω να την βιοηθησω και πως δεν εχουμε κατι κοινο πλεον?
    ενταξει δεν θα ριξω τετοιο τουβλο!εχω το τροπο μου αμα θελω κοβω σε χρονο ντε-ντε,απλα με πειραξε ολο το σκηνικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    φαντάζομαι θα είχε πολύ μεγάλη ένταση και άγχος και προσπαθούσε να μετριάσει την επίδραση και τις επιπτώσεις από όσα σου είπε. Προφανώς σκεφτόταν πολύ καιρό τι και πώς θα σου το πει.
    αν ειχε λεει!σε μια στιγμη επερνε κοφτες ανασες για να μιλησει,λες και θα της κοβοτανε η ανασα.νομιζα οτι θα λοιποθημησει και ητανε λες και εκανε τεραστια προσπαθεια,δηλαδη της ηταν πολυ δυσκολο και παρ'ολα αυτα,το αγχος κτλ μου το ειπε δεν το αφηνε ρε πουστη μου.

Quote Originally Posted by secretly View Post
    elis
    πραγματικα εχω παει μονο με εναν αντρα και οποιος θελει το πιστευει
    χωρις αυτο να σημαινει οτι πριν δεν ειχα φλερτακια ψευτοσχεσεις κτλ
    αυτος ειναι και ο αντρας που παντρευτηκα
    οντας πολυυυυ ερωτευμενη ακομα και μετα απο 12 χρονια αν και μπηκα σε διληματα θεωρυσα οτι δεν μπορεις να αφησεις μια στιγμη μ@@@@@@ς να καταστρεψει ο,τι αγαπησες κι εχτισες με τοσο κοπο..
    και με καλυπτει απιστευτα ο αντρας μου
    Τι να σου πω κι εγω με τη σειρα μου. Πραγματικά με άφησες άφωνο.
    Από τις περιγραφες σου και από τις προτάσεις που ειχες (από άντρες ειναι πολλαπλάσιες σε σχέση με αυτες από φιλες) εισαι πολύ ωραια γυναικα και εχεις το χαρισμα να ελκύεις. Όμως στο ίδιο ύψος με την ομορφια και την ελκυστικότητα κρατάς γερά αρχές. Πολλές άλλες στη θέση σου θα είχαν ενδώσει μέχρι τωρα, και με αρκετους απ αυτους που τις γουσταραν θα πηγαιναν και λεσβιακό θα δοκίμαζαν, κι ας ήτανε ευτυχισμένες με τον άντρα τους.
    Και για να σε καλύπτει απίστευτα - μιλώ σαν άντρας - άρα σε αγαπάει απίστευτα, αρα ειτε σου το λειε ειτε όχι ειναι απιστευτα ευτυχισμενος που σε έχει πλάι του, ... αλλιως θα υπήρχαν κενά.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..
    Επειδή βγάζεις το καλοπροαιρετο του χαρακτήρα σου, η αλλη πάει να σε χειριστεί και να σε κάνει να νιώσεις άσχημα.
    Είναι μερικοί άνθρωποι που μπερδευουν την καλοσύνη με την ηλιθιότητα, το εχω συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μου.
    ..
    Θα συμφωνήσω μαζι σου. Αυτο ισχύει γενικά στις διαπροσωπικές σχεσεις.
    Δυστυχως ειχα ακουσει κι αυτο, ότι η πολλή καλοσύνη δείχνει ανισόρροπο άτομο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν αξίζει σε κανεναν καλοσύνη. Συνηθως αυτο που επακολουθει δεν ειναι το ευχαριστω αλλά η εκμετάλλευση. Καλύτερα παρεξηγήσεις κι εχθρους παρα τετοιες γνωριμίες.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τι να σου πω κι εγω με τη σειρα μου. Πραγματικά με άφησες άφωνο.
    Από τις περιγραφες σου και από τις προτάσεις που ειχες (από άντρες ειναι πολλαπλάσιες σε σχέση με αυτες από φιλες) εισαι πολύ ωραια γυναικα και εχεις το χαρισμα να ελκύεις. Όμως στο ίδιο ύψος με την ομορφια και την ελκυστικότητα κρατάς γερά αρχές. Πολλές άλλες στη θέση σου θα είχαν ενδώσει μέχρι τωρα, και με αρκετους απ αυτους που τις γουσταραν θα πηγαιναν και λεσβιακό θα δοκίμαζαν, κι ας ήτανε ευτυχισμένες με τον άντρα τους.
    Και για να σε καλύπτει απίστευτα - μιλώ σαν άντρας - άρα σε αγαπάει απίστευτα, αρα ειτε σου το λειε ειτε όχι ειναι απιστευτα ευτυχισμενος που σε έχει πλάι του, ... αλλιως θα υπήρχαν κενά.
    ιωαννη
    δεν μπορω τα χαζογκομενακια που σπαταλουν τον χρονο και το πνευμα τους γυρνοντας δεξια και αριστερα χωρις κανενα ουσιαστικο ενδιαφερον..για να σε πηδηξει καποιος(τα λεω χυμα)για εμενα πρεπει να εχει κανει ερωτα στο ''μυαλο'' σου πρωτα..
    ναι τον αντρα μου τον αγαπησα απο πολυ μικρη,βαθυα και ειλικρινα και δεν θα μου αρεσε να ειμαι απο αυτες που τις δειχνουν στον δρομο και λενε:
    αυτην την εχω παρει κι εγω...κι εγω...κι εγω...
    φυσικα δεν εκρινα ποτε ΕΛΕΥΘΕΡΗ κοπελα..η καθε κοπελα μπορει να κανει ο,τι θελει και οτι την ευχαριστει συν οτι δεν εχουν ολες το ιδιο προνομιο,αυτον που θα αγαπησουν να τις παντρευτει..
    πλην αυτου ομως εγω σαν ατομο,εχω θυσιασει για εκεινον,τα παντα,τον τροπο ζωης μου,τα ονειρα μου,εμενα την ιδια!
    οταν αφηνεις τον χορο επαγγελματικα πλεον για να σου ανοιξει ψιλικατζιδικο(το οποιο εκλεισε γιατι περισσοτερο χαριζαμε παρα πουλουσαμε)και στην συνεχεια κανεις λατζα στην ταβερνα που ανοιγει με τον αδερφο του αφηνοντας πισω 80 ευρω την βραδυα που εκανα γι'αυτο που με ευχαριστουσε..ειναι πιστευω θυσια.
    πρεπει να σου πω ομως πως προκειται για εναν ανθρωπο που οι γονεις του τον παρατησαν στα 15 του σε ενα σπιτι να τα βγαλει περα μονος του με τον αδερφο του που ηταν 17.
    θυμαμαι να σχολαω και να πεταω την τσαντα μου για να δω τι θα φαει,αν εχει ρουχα για την δουλεια κτλ.κτλ.
    οποτε αρχισα να αγαπαω αυτον ναι μεν ως αντρα και μετα ως παιδι..αγαπησα το παιδι που ειδα μεσα του και τον στηριξα στο επακρο καλυπτοντας οσο ηταν εφυκτο κενα τα οποια ηταν πολυ δυσκολο να καλυφτουν αν με καταλαβαινεις.
    και ναι με αγαπησε και με αγαπαει παρα πολυ..πιστευω..
    τωρα οσο αναφορα το αλλο που λες,ποσο μπορει να σε κολακευει οταν σε φερνουν συνεχως σε δυσκολη θεση..οταν σου την εχει πεσει στο παρελθον αγορι της αδερφη σου λεγοντας σου οτι με το που σε ειδε τυ εκανες το ''κλικ''και οταν ο ενας κολλητος του αντρα σου,σου λεει στην ψυχρα να βγαλεις το μινι γιατι πηγαινει το ματι τυ εκει συνεχως και δεν θελει να κοιταζει ετσι την γυναικα του φιλου του!
    οσο ειλικρινης και αν ειναι καποιος καποια πραγματα δεν λεγονται!
    και οταν ο αλλος κολλητος που του λες ξερεις χαιρομαι που ειστε ετσι καλοι φιλοιν απο παιδια σου απανταει οτι το μον που δεν εχουν κανει μαζι ειναι να πηδηξουν ο ενας την γυναικα του αλλου(παλι μπροστα στον αντρα σου)κι εκεινος στις 2 περιπτωσεις δεν μιλησε και τα προσπερασε ετσι αλλα ξερω οτι μεσα του με ζηλευει ακομα περισσοτερο με κατι τετοιες μαλακιες.εγω φυσικα απαντησα,θα πρεπει και να σας κατσει ξερεις για να το κανετε αυτο..
    εχω τσακωσει τον αντρα μου να κοιμαται και να παραμιλαει και να λεει:
    γιατι βαφεσαι?που θα πας?
    ολα αυτα σε συνδιασμο με αλλα με ειχαν κανει καποτε να αισθανομαι οτι κανω κακο στους γυρω μου..τοτε ηταν που επαθα κατι,κοκκινιζα με το παραμικρο και αισθανομουν πως ολοι με υποπτευνται η με φοβουνται για κατι που ομως δεν εχω κανει και οταν ενιωθα πως καποια πχ φιλη νομιζε κατι για εμενα απο φοβο η οτιηποτε γινομουνα κατακοκκινη κι ενιωθα μια ενοχη χωρις λογο με λιγα λογια ειχα γινει κομπλεξικη και η λυση μου ηταν να παψω να περιποιεμαι,να βγαινω εξω σαν τον λετσο κτλ..ενιωθα ποιο ανετα ετσι η ετσι νομιζα αλλα και με τις πιτζαμες στο ψιικατζιδικο που πηγαινα μου σφυραγανε.ελεος!
    στην πορεια αρχισα να μιλαω πολυ με εμενα,μου πηρε τρια χρνια δουλειας ωστε να ξεπερασω το κομπλεξ και το κοκκινισμα και να καταλαβω πως δεν ειχα εγω το προβλημα αλλα οι αλλοι'και να την δω αλλιως!αρχισα να ειμαι παλι αυτη που ηθελα,δηλαδη κοκετα και γενικα ο εαυτος μου..ξεκοψα με πολλα ατομα και απο τοτε ειμαι ποιο επιφυλακτικη..
    μεσα σε ολα αυτα πρεπει να πω πως υπαρχει μια φιλη απο τα 6 μου η οποια με λατρευει πραγματικα και ταν αρχισα να παραταω τον εαυτο μου μυ εβαλε ΚΟΛΟΧΕΡΟ!μου ειπε οτι δεν εισαι η φιλη οπου ειχα πριν και με ρωτησε τι συμβαινει?
    αυτη ειναι το αστερι μου παιδια!η κοπελα δεν υπαρχει!

Junior Member
    ''εγω ειμαι 100% θυληκο!και το δηλωνω'' το ομοφοβικό σχόλιο ήταν αυτό?? Μην με πείτε υπερβολική. Είμαι αμφισεξουαλική και άκρως θηλυκή. Δεν είναι όλες οι ομοφυλόφιλες αντρουά στυλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olga18 View Post
    ''εγω ειμαι 100% θυληκο!και το δηλωνω'' το ομοφοβικό σχόλιο ήταν αυτό?? Μην με πείτε υπερβολική. Είμαι αμφισεξουαλική και άκρως θηλυκή. Δεν είναι όλες οι ομοφυλόφιλες αντρουά στυλ.
    ισως ολγα μου να το εθεσα λαθος,προφανως ηθελα να πω πως ειμαι 100% strait

Page 3 of 3 FirstFirst 123