ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ..ΥΠΟΜΟΝΗ!ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. :) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    ουτε που μπορω να θυμηθω πια...για ποσο ασημαντα πραγματα γινοταν μεσα στο σπιτι της πουτ@νας....με βρισιες και ξυλο...γιατι πατησες τον διακοπτη λιγο αποτομα και καηκε η λαμπα ας πουμε....φρικη...απλα φρικη.....
    σου ξαναλεω ...φυγε οσο πιο γρηγορα μπορεις.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα με τη φλου!!! Αντί λοιπόν να σε αποδυναμώνει, να ξέρεις ότι μέσα σου εσύ, έχεις πηγή δύναμης! Την ταυτότητά σου και την αξία σου
    δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσεις παρά μόνο αν εσύ καλό μου, το επιτρέψεις! Βέβαια, όπως λέει κι η φλου το περιβάλλον αυτό είναι πολύ τοξικό για σένα
    και χρειάζεται ν' απομακρυνθείς.. όμως μέχρι να το καταφέρεις αυτό μην αφήνεσαι με τίποτα! Και στη τελική ζήτα και βοήθεια.. :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Ετσι ακριβως ..για τετοιους χαζους λογους γινεται χαμος..Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...ειναι καλο ολο αυτο σημαινει οτι οι ανθρωποι ακομα ενδιαφερονται για τα προβληματα ων αλλων ανθρωπων..δεν ηθελα να παω να σκασω 50ρια σε ψυχολογους ουτε να καταφυγω εκει περα βασικα..το να παιρνω περισσοτερες γνωμες ποσο μαλλον και απο προσωπικες εμπειριες ειναι ακομα καλυτερο.Μου δωσατε δυναμη πραγματικα..το μονο που μενει ειναι οταν μπορεσω να φυγω και ολα καλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ζετακι View Post
    Ετσι ακριβως ..για τετοιους χαζους λογους γινεται χαμος..Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...ειναι καλο ολο αυτο σημαινει οτι οι ανθρωποι ακομα ενδιαφερονται για τα προβληματα ων αλλων ανθρωπων..δεν ηθελα να παω να σκασω 50ρια σε ψυχολογους ουτε να καταφυγω εκει περα βασικα..το να παιρνω περισσοτερες γνωμες ποσο μαλλον και απο προσωπικες εμπειριες ειναι ακομα καλυτερο.Μου δωσατε δυναμη πραγματικα..το μονο που μενει ειναι οταν μπορεσω να φυγω και ολα καλα..
    Ζετάκι μου, επίσης ήθελα να σου πω, ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για σένα, το γεγονός, ότι μπορείς κι ερμηνεύεις τα όσα συμβαίνουν..
    κάτι που σημαίνει, ότι βλέποντας όσο είναι δυνατόν τις αιτίες.. καταφέρνεις έτσι, όσο μπορείς κι αποστασιοποιείσαι με το να παρατηρείς σαν τρίτος..
    Η λύση είναι, να μπαίνεις στη διαδικασία έστω και νοερά.. ώστε κάποια στιγμή, εξ ολοκλήρου ν' αναλάβεις μόνη σου την ευθύνη της ζωής σου!

Senior Member
    Τελικα ζετακι περασες σε καποια σχολη φετος? Μπορεις να το αξιοποιησεις για να χαραξεις μια νεα πορεια, μακρυα απο αρνητικες επιρροες.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=TOranDqf3U8

Ζετάκι μου, αυτό το βιβλίο δεν τόχω διαβάσει, όμως κι από τα εδώ μέλη, έχω ακούσει ότι είναι αξιόλογο.
    Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν θα τόθελα πολύ κι εγώ να καταφέρω να το έχω στα χέρια μου. Και στο
    προτείνω κι εσένα, γιατί πιστεύω, ότι αν δεν τόχεις διαβάσει, θα σου χαρίσει στιγμές βαθύτερης γνώσης.
    Από το βιντεάκι που τυχαία βρήκα, κατάλαβα ότι θα είναι εύκολη κι ευχάριστη κι η ανάγνωσή του. :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12