Results 91 to 101 of 101
-
01-11-2012, 13:23 #91
- 01-11-2012, 13:25 #92
01-11-2012, 13:27 #93
01-11-2012, 13:29 #94
01-11-2012, 13:32 #95
01-11-2012, 13:34 #96
Ουαου πόση δύναμη έχεις μέσα σου για όλα.. και μάλλον δεν το ξέρεις!! ;) Αν την αντλήσεις ποιός σε πιάνει!.. Κι όχι δεν είν' ενθαρρυντικά όλ' αυτά καλό μου!
Είναι η μόνη αλήθεια, γιατί έτσι είμαστε πλασμένοι! Νάχουμε δηλ. μέσα μας όλη τη δύναμη που χρειαζόμαστε για ν' αγωνιζόμαστε.. εννοείται αφού αναρρώσουμε πρώτα!!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
02-11-2012, 10:01 #97
διαβασα την αναρτηση σου κ dwyn.....δεν ειμαι κ η πιο καταλληλη για να απαντησω σε ενα τετοιο θεμα...αλλα εχω υπαρξει στην δικη σου θεση!!
ολο αυτο που βιωνεις τωρα,θα δεις οτι με τον καιρο θα ...εξατμιστει...τοσο απλα!!τα 5 χρονια ποσοτικα δεν λενε κατι...θα μπορουσες να θρηνεις χρονια για μια σχεση που κρατησε μονο 1μηνα...ενας χωρισμος ποναει παντα κ κυριως οταν εισαι "απροετοιμαστη" για κατι τετοιο..
ομως,είανι όλα μεσα στη ζωη...ΟΛΑ!!κ όλα ξεπερνιουνται γιατι αυτο ειναι κ το νοημα της ζωης,η ζωη!!
στην παρουσα φαση,.κατσε σπιτι,κλαψε,νευριασε,ασε τον ευατο σου να περασει απο αυτο το σταδιο..ζησε το δηλ χωρις ενοχες κ χωρις απελπιστικες φρασεις του τυπου"δεν θα το ξεπερασω ποτε"...
κ θα ρθει κ η εποχη που ολο αυτο απο μονο του θα σε κουρασει κ θα θελησεις να βγεις απο αυτο το βαλτο...
τα 5 χρονια που περασατε μαζι σε εμενα προσωπικα δεν λενε κατι....κ θα σου εξηγησω γιατι...εχω δει ανθρωπους που εχουν βιωσει θανατο κ ομως βρηκαν τη δυναμη κ ξαναπαντρευτηκαν...εχω δει ανθρωπους που ειναι μαζι μια ζωη κ παραλληλα στο κρεββατι τους ειχαν αλλο/η...κ πολλα αλλα παραδειγματα που δεν εχει νοημα να αναφερουμε!!αυτο που μετραει ειναι τι κρυβεις μεσα σου για αυτον....ο επομενος λοιπον που θα βρεθει στη ζωη σου-γιατι θα υπαρξει-θα σε κανει να καταλαβεις οτι ολο αυτο που παιρνας τωρα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!
τώρα δυστυχως όσο καΙ να το αναμοχλευεις στο μυαλο σου δεν βοηθαει κ δεν μπορεις να καταλαβεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ο καθενας κανει τις επιλογες του...εκεινος ναι, επελεξε να ειναι με μια μικροτερη κοπλεα, πιο ομορφη..ε και?
τι σημαινει αυτο?οτι δεν σε αγαπησε?οτι σε προδωσε?οτι δεν ηθελε να συνεχισει τη ζωη του μαζι σου?μπορει κ ολα ..μπορει κ τιποτα....
οι απαντησεις δεν θα ερθουν ποτε..ουτε απο τον ιδιο..ουτε απο ενα forum υποστηριξης...
σιγουρα δεν θελεις να εισαι με εναν τετοιο ανθρωπο,οχι γιατι δεν αξιζει,ή ειναι ....%@#*....αλλα γιατι σε πληγωσε...
κ πιστεψε με κ τωρα να γυρναγε κ να σου τα εδινε ΟΛΑ,δεν θα μπορουσατε να ειστε κ παλι μαζι γιατι πολυ απλα τελειωσε αυτη η ιστορια..
αν κοιταξει τον εαυτο σου πρωτα στον καθρεφτη κ μετα μεσα σου θα διαπιστωσεις οτι εισαι ενα πολυ πολυ ομορφο κοριτσι,με χαρισματα,δυναμη ψυχης κ ολα οσα απαιτουνται για να πας τη ζωη σου ενα βημα παρακατω κ να διεκδικησεις αυτο που σου ανηκει πραγματικα...
ΞΕΚΙΝΑ....κ ασε τις μοιριολατρειες κ θα δεις, οχρονος θα σε βραβευσει!!καλη επιτυχια...
05-11-2012, 11:56 #98
Pinko8 ευχαριστώ, αλλά αν δεις, δεν το κάνω απλά θέμα επειδή αυτή η σχέση είχε διάρκεια 5 χρόνων...συμφώνώ πως και ένας μήνας μπορεί να σε κάνει να δεθείς απίστευτα με κάποιον για παράδειγμα. Και για μένα ίσχυε αυτό. Από τον πρώτο καιρό, ήξερα ότι δε θέλω να χάσω αυτόν τον άνθρωπο. Τώρα, τα 5 χρόνια...ήταν γεμάτα. Γεμάτα, για μένα μόνο, προφανως.
Ο χρόνος για την ώρα δε βοηθάει σε τίποτα. πόσο πρέπει να πονάω και να πονάω πια; Έχω ήδη πολύ καιρό που προσπαθώ. Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια.
05-11-2012, 21:12 #99
καλησπερα, θελω να σου πω και εγω τη γνωμη μου επειδη εχω περασει προσφατα εναν πολυ δυσκολο και ψυχοφθορο χωρισμο..
διαβασα απο την αρχη ολα τα σημεια και πλεον ενα ειναι το συμπερασμα που μπορω να βγαλω και πιστεψε με ειναι φιλοσοφιμενο!!
οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ευθυνοφοβος, ανωριμος, και ανεπαρκης..
και θα σου εξηγησω πραγματα που ισως δεν εβλεπες καθαρα οταν εισασταν μαζι..
αν σε αγαπουσε θα ηταν διπλα σου τωρα, θα ξεπερνουσε τις αδυναμιες και τις φοβιες της ''ισοβιας δεσμευσης'' και το μονο που θα τον ενοιαζε θα ησουν εσυ..
αν σε αγαπουσε θα ησουν ολη του η ζωη..
δεν ξεπερνας τοσο γρηγορα και επιπολαια μια γυναικα που περασες τοσα πολλα μαζι της..
αυτη η ευκολια του να περασει σε μια αλλη κοπελα δεν χαρακτηριζει εναν ανθρωπο λογικο, αλλα καποιον που ηθελε απλα να περναει καλα..
και επειδη και εγω αναρωτιομουν οταν χωρισα αν νοιωθει και εκεινος οπως εγω και αν υποφερει, εχω να σου πω οτι εφοσον ειχε την ορεξη να βρει αλλη προφανως εβαλε τελεια..
ειναι μικρος για σενα..
θα βρεις σιγουρα εναν ανθρωπο που θα σε αγαπησει και θα σου δωσει οσα σου αξιζουν..
αποο αυτον δεν πηρες γιατι ηταν τεμπελης στο συναισθηματικο παρε δωσε και ξερεις γιατι?
επειδη τα εδινες ολα εσυ δεν ηθελε καν να ταλαιπωρηθει αυτο φαινετε και απο αλλο περιστατικο που ανεφερες που δεν ηθελε να παρει προτοβουλια..
ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ηταν φοβοταν το βαρος και ηθελε μια πιο χαλαρη κατασταση τωρα στη ζωη του που δεν θα του απασχολει και πολυ τη ζωη του, πολυ πιθανον να μην νοιωθει κατι απλα να ''συνοδευεται'' οπως λεει και ο αηδος και αυτο για οσο κρατησει..
06-11-2012, 14:28 #100
Άννα σ'ευχαριστώ που μου απάντησες...είναι πολύ σκληρό, αλλά είναι όπως έγραψα κι εγώ, η αλήθεια. Δε συμπεριφέρεσαι έτσι όταν αγαπάς κάποιον. Και κανείς δε μίλησε για "ισόβια δεσμευση"... δεν είμαι άνθρωπος που έχω τέτοιες απαιτήσεις από τον άλλο (πιστεύω φαινόταν αυτό και από τη συμπεριφορά μου σε εκείνον, δεν απαιτούσα το "για πάντα", ξέρω εξάλλου ότι δεν έχει νόημα...)
Είναι αλήθεια, ότι το μόνο που τον ενδιέφερε είναι να περνάει καλά, και όταν πρέπει να πετάξεις έναν άνθρωπο στην άκρη, τίποτε δε σε εμποδίζει σωστά; Πόσο μάλλον όταν έχεις βρει και τον επόμενο. Προσπαθώ πολλές φορές να το σκεφτώ έτσι ώστε να σταματήσω να λυπάμαι, αλλά όλα αυτά εξαφανιζονται μόλις θυμηθώ κάτι που κάναμε μαζί ή μόλις σκεφτώ το τί θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί αυτή την περίοδο της ζωής μας...ξέρω πως τώρα, εκείνος (όπως κι εγώ) έπρεπε να ασχολείται με 1-2-3 πραγματάκια, απλά αλλά βασικά. ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΟΝΟ. Ξέρω πως δεν το κάνει. Η τωρινή του επιλογή αλλά και το οικογενειακό/φιλικό περιβάλλον δε μπορούν να τον καταλάβουν και άρα να τον βοηθήσουν. Μη με ρωτήσεις πως, απλά το ξέρω.
Δεν προσπάθησα ποτέ να αλλάξω κάτι σε εκείνον, και το ότι ήθελε να περνάει καλά, το σκεφτόμουν όμορφα, γιατί σκεφτόμουν ότι περνούσε και μαζί μου καλά, όπως εγώ περνούσα όμορφα μαζί του. Αυτό από μόνο του μου έφτανε, δε ζήτησα κάτι άλλο. Όμως όχι, όπως δείχνουν τα πράγματα..εκείνος μόνο καλά δεν περνούσε. Ή τον βόλευε η κατάσταση. Δε μπορούσε να βρει φαίνεται κάτι καλύτερο και μόλις το βρήκε τότε κι έφυγε.
Λυπάμαι που δεν είμαστε μαζί, τόσο πολυ που δε μπορώ να το εκφράσω καν. Δε θα ήθελα να είμαι με κανέναν άλλο τώρα. Δε μπορώ απλά να το αφήσω. Δε μπορώ να το πιστέψω, ότι φέρθηκε έτσι ενώ ήξερε πως ένιωθα. Συμφωνώ μαζί σου, προφανώς πήγε παρακάτω...κι εγώ πρέπει να κάνω τα πάντα για να το πάρω απόφαση. Όμως δε μπορώ, είναι σα να με σκότωσε...
15-11-2012, 23:44 #101
Καλη μου... Περναω αυτη τη δυσκολη φαση τους τελευταιους 5 μηνες και σ καταλαβαινψ απολυτα..δν ξερω τι ν σ πω, δν ξερω τι φταιει κ δν ειμαι η καταλληλη ν μιλησω. Οταν δεις τη δικη μ ιστορια θ καταλαβεις, γτ εγω εμπλεξα σ αδιεξοδη κατασταση π εφταιγα βεβαια αλλα ετσι με αφησε κ μενα στ κρυα του λουτρου.. Βεβαια τ περιμενα καποια στιγμη αλλα ακομη κ τοτε ξαφνικο μ ηρθε.. Εκανα τ παντα, πηγα διακοπες πηγα 3,5 μηνες σ ψυχολογο.. Αφοσιωθηκα στ δουλεια, εβγαινα βολτες, γνωρισα αλλους.. Δν καταφερα απολυτως τπτ.. Συνεχιζω ν θεωρω αιτια χωρισμου οτι δν ημουν αρκετα ομορφη, εξυπνη, ανετη η κ γω δν ξερω τι αλλο γι αυτον.. Δν ξερω αν καταφερω ποτε ν προχωρησω.. Συγνωμη π παρεμβαινω στ δικο σ θεμα, δν μπορω ν σ βοηθησω.. Ηθελα απλα ν ξερεις πως ολες εκεινες τις σκεψεις π κανεις, τις κανω ακριβως κ γω.. Δν εισαι μονη σ.. Ευχομαι ν μας πανε ολα καλυτερα