θελω να κανω παιδι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84
    Senior Member

θελω να κανω παιδι

γεια σας εχω μια ερωτηση και μπορει να απαντησει οποιος θελει αλλα θα ηθελα να με βοηθησει η ιντερ που ξερω οτι εχει παιδι.εδω και λιγο καιρο εχω την επιθυμια με το αγορι μου να κανουμε ενα παιδι η γιατρισα ομως μου ειπε οτι με τα φαρμακα που πινω τωρα δεν γινεται.θελω να ρωτησω και να μου αποαντησετε οσοι γνωριζετε παρακαλω.γινεται να μεινω εγκυος και να αποκτησω παιδι ακολουθοντας μια ελαφρυτερη αγωγη?παιδια οσοι ξερετε κατι βοηθηστε με.
    θελουμε να μπουμε σε μια σειρα σιγα σιγα αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω.ευχαριστω

Senior Member
    αν η γιατρός σου έχει πει όχι, έτσι και είναι.νομίζω πως το καταλαβαίνεις πως δεν έχει μεγαλύτερη σημασία η επιθυμία σου από ότι το να γεννηθεί ένα υγιές παιδί.

Senior Member
    ναι αρκτος σιγουρα η θεραπεια μου λογικα θα τελειωσει σε 4 μηνες και μπορω να περιμενω 4 μηνες αλλα το ζορι ειναι απο ολα αυτα που διαβαζω εδω και σε αλλα φορουμ οτι οι κρισεις και τα ακολουθα τους δεν σταματανε ποτε.αν παιρνω συνχεια φαρμακα δεν προκειται ποτε να κανω παιδι.γιαυτο ρωταω μηπως και υπαρχουν συγκεκριμενες αγωγες για εγκυους.σε ευχαριστω αρκτο

Senior Member
    αν είσαι τυχερή και χρειάζεσαι αγωγή μόνο για 4 μήνες, τότε όλα καλά!τι να πούμε και μεις οι διπολικοί?

Senior Member
    οχι καλε πινω τα φαρμακα απο τον προηγουμενο σεπτεμβρη και αποτι βλεπω η γιατρος μου το παει απο σεπτεμβρη σε σεπτεμβρη.το κακο ειναι οτι δεν ειμαι ετοιμη να τα ελλατωσω γιατι προχθεσ που ξεχασα να πιω το ενα ειχα κατι μικροκρισακια

Senior Member
    τι φάρμακα παίρνεις?

Senior Member
    επισης θελω να σου πω οτι οσο και να σου ξυπναει το μητρικο φιλτρο ειναι πολυ μα πολυ δυσκολο να μεγαλωνεις παιδι εχοντας μια διαταραχη
    ωφειλα να σου το πω αυτο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ναι ιντερ μου και σε ευχαριστω παρα πολυτ ηθελα την συμβουλη σου.αρκτος πινω cipralex zoloft xanax kai tavor.αρμακειο το σπιτι.αφου αμα ειναι κλειστα τα φαρμακεια ο κοσμος ερχεται σπιτι μου χαχαχ

Senior Member
    μόνο το σιπραλέξ δεν έχω πάρει.από τι πάσχεις?συγνώμη, αλλά δε θυμάμαι.

Senior Member
    κρισεις πανικου διαταραχη πανικου και κατθλιψη.τοσο καλα.

Senior Member
    Αυτην την ερωτηση μονο ο γιατρος μπορει να την απαντησει Μαρια...εγω σου ευχομαι οτι το καλυτερο και πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις χωρις φαρμακα για ενα διαστημα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μαρια το ξερω οτι φαινομαι σαν το κακο της ιστοριας αλλα θα σου πω τα εξης οπως ηδη σου ειπα ειναι υπερβολικα δυσκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι εχοντας διαταραχη κι επειτα να μετα τη γεννα αν βαρεσεις (οπως εγω )και μια επιλογχια ψυχωση χεσε μεσα
    τα λεω απο ειλικρινη ενδιαφερον
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ναι βρε παιδια και σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον αλλα τωρα ετοιμαζομαστε να χτισουμε το σπιτι και διαφορες ετοιμασιες και επειδη ειμαι 7 χρονια με αυτον τον ανθρωπο θελω να κανω και αυτο το βημα.θα δειξει.αν μαθετε η αν καοιος αλλος ξερει κατι ας το παραθεσει παρακαλω

Senior Member
    Μαρία, το συγκεκριμένο ζήτημα που θέτεις είναι πολύ σοβαρό και εγώ προσωπικά το σκέφτομαι συχνά για όλες τις γυναίκες που είναι σε ώριμη ηλικία να κάνουν παιδί και είναι αναγκασμένες να παίρνουν φάρμακα. Δυστυχώς, νομίζω, ότι όλα τα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά απαγορεύονται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και η αλήθεια είναι πως κάποια άτομα δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς αυτά...Και το ζήτημα που θέτει η interapped είναι επίσης σοβαρό, αλλά πιστεύω πως η γέννηση ενός παιδιού θα σε βοηθήσει κιόλας να περιορίσεις εν μέρη τα ψυχολογικά. Βρές λοιπόν τρόπο να μπορέσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου περιορίζοντας τα φάρμακα ώστε να μπορέσεις να απεξαρτηθείς από αυτά σιγά σιγά.Προσωπικά το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Senior Member
    Mαράκι, σίγουρα δεν ενδείκνυται η εγκυμοσύνη με την ταυτόγχρονη χρήση αντικαταθλιπτικών και βενζοδιαζεπινών (προκαλούν βλάβες στο έμβρυο). Αλλά θα σου πω και κάτι άλλο. Η γυναίκα μου μετά την γέννηση του παιδιού έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη λόγω ορμονικών διαταραχών. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα και μετα΄την γέννηση του μωρού να επανέλθουν οι διαταραχές που έχεις τώρα. Ο,τι αποφασίσεις θα το κάνεις με την συναίνεση και την καθοδήγησητου γιατρού σου. Φιλιά.

Page 1 of 6 123 ... LastLast