θελω να κανω παιδι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Senior Member
    παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ μα την παναγια με εχετε βαλει σε μεγαλη σκεψη και εχω ηδη απο την ωρα που διαβασα αυτα που γραψατε στοχο να γινω καλα.βασικα θα σας πω γιατι θελω να γινω μανα.ο αδελφος μου επασχε απο μεσογειακη αναιμια.ξεαμ οτι θα πεθαινε.6 χρονια πριν μας πηραν τηλ και μας καλεσαν να παμε για ταυτοποιηση αιματος και αφου ταιριαζαμε για καλη μας τυχη εγινε υη μεταμοσχευση και ο αδελφος μου σωθηκε.τους επομενους μηνες φιλοξενηθηκαμε στον ξενωνα ελπιδα στην αθηνα και εβλεπα μικρα παιδακια μωρα να υποφερουν και τις μαναδες να ειναι μεγαλοι ηρωες.παντα απο τοτε ηθελα να αποκτησω ενα παιδι και να προσπαθω να ειναι η ζωη του καλη και να μην γνωρισει πολυ πονο.να εχω σκοπους στην ζωη μου.τωρα με το αγορι μου ζουμε μαζι και θελουμε και οι 2 το μονο προβλημα ειναι τα ψυχολογικ μου αλλα θελω πολυ βρε παιδια.πιστευω οτι θα αλλαξει η ψυχολογια μου αν περιμενω να βγει ενα αγγελουδι απο μεσα μου.αλλα θα πρεπει οντωσ να εχω απεξαρτηθει απο τα κωλοφαρμακα για να καταφερω να αντξω τις επιθεσεις ορμονων και νευρων.πωπω σας ευχαριστω ολους.αρκτε λυπαμαι για την εμπειρια σου ευχομαι να πανε ολα καλα στην ζωη σου και ιντερ χασμπαντ τινα λοστρε σας ευχαριστω για την βοηθεια .εξιστηρ κασι παιδια συγνωμη αν ξεχναω καποιον

Senior Member
    μαρια καλη επιτυχια
    εβαλες καλο στοχο σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    σε ευχαριστω ιντερ κοριτσι μου να εισαι καλα

Senior Member
    Σου εύχομαι κι εγώ το καλύτερο.

Το να αποκτάς παιδί είναι στ\'αλήθεια ίσως το σημαντικότερο και το ουσιωδέστερο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς, η μόνη έξοδος απο την παράνοια του εαυτού μας.

Senior Member
    σε ευχαριστω εξιστιρ.οτι και να γινει θα το μαθετε ολοι και μου φαινεται οτι αν θελει η παναγια και μεινω εγκυος και τους 9 μηνες ολοι μαζι εδω θα τους βγαλουμε

Senior Member
    παιδια τωρα που το θυμηθηκα επειδη το ανεφερα σε ενα αλλο τοπικ με τα χαπια εχω καποιες παρανεργειες στον κυκλο μου μολυ ερχεται δηλαδη οποτε και οπως θελει.μετα τα φαρμακα θα στρωσει αυτη η κατασταση η την πατησαμε?η γιατρισσα δεν μου ειπε να τα κοψω αν και της το ειπα

Senior Member
    Το πιθανότερο είναι πως θα στρώσει αν δεν συντρέχει κάποια άλλου είδους ασθένεια.

Ρώτα τον γυναικολόγο καθώς και τον γιατρό που σε παρακολουθεί μήπως και έχεις κάποια ορμονική ανωμαλία, καμμία κυστούλα ή τπτ άλλο π.χ. ενδομητρίωση, στο λεω γιατί είχα εγώ, και δεν φταίνε εξ\'ολοκλήρου τα φάρμακα.

Senior Member
    Αν οι ανωμαλίες προυπήρχαν της λήψης των φαρμάκων τότε πιθανόν να υπάρχει και κάτι άλλο ( ορμονική ανωμαλια, πολυκυστικές ωοθήκες κ.α.) που πολλές φορές ξεπερνιέται πολύ απλά.

Εαν εμφανίστηκαν μετά τη λήψη των φαρμάκων, τότε μάλλον είναι παρενέργεια και θα επανέλθεις στο νορμάλ σύντομα μετά τη διακοπή λήψης

Senior Member
    Καλά, είπα μεγάλη σοφία στο προηγούμενο ποστ!! Ή το ένα θα είναι ή το άλλο!!! λολ σπουδαία βοήθεια!!:P:P

anyway, μακάρι να πάνε όλα καλά. Και προπαντός μη βιάζεσαι Μαρία. Και μάνα θα γίνεις κατά πάσα πιθανότητα, και μάνα θα είσαι και μια ζωή μετά ;)

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ παιδια.παντα ηταν ανωμαλος ο κυκλος μου αλλα τωρα παραεγινε το κακο.θα δειξει που θα παει.

Senior Member
    μαρία, μην ανησυχείς για το κύκλο σου.εγώ όταν ξεκίνησα τα φάρμακα, σταμάτησα να έχω περίοδο.τότε ήμουν στο ψυχιατρείο ήδη δύο μήνες.και η πλάκα ήταν πως πίστευα ότι ήμουν έγκυος και έλεγα στους γιατρούς θέλω να μου κάνετε τεστ γιατί φοβάμαι πως είμαι έγκυος.αλλά επειδή παιδιά δεν γίνονται με τον κρίνο, μου είπαν πως η καθυστέρηση είναι από τα φάρμακα.γι΄αυτό χαλάρωσε.το άγχος είναι ότι χειρότερο!

Senior Member
    το καταλαβα για τα καλα τον τελευταιο καιρο αυτο αρκτε τον προηγουμενο μηνα εκανα 4 τεστ και ειχα σκασει απο την στεναχςρια μου γιατι νομιζα οτι ειμαι εγκυοσ και η γιατρος μου μου ειχε πει οτι αν μεινω ενω παιρνω φαρμακα τοτε θα επρεπε να το ριξω.η πλακα ειναι οτι τα τεστ ηταν αρνητικα αλλα εγω επεμενα οτι ημουν εγκυοσσσ

Senior Member
    Ρε συ μαρία ειλικρινά πρέπει να το θέλεις ΠΟΛΥ αυτό το παιδί.

Όλη αυτή τη δύναμη και την ένταση που έχεις όταν σκέφτεσαι πόσο το θέλεις αυτό το παιδί διοχέτευσέ την στο πρώταρχικό σου σκοπό . Στο να γίνεις πρώτα καλλίτερα. Να μήν έχεις ανάγκη τα χαπάκια. Και τίποτα άλλο παρεμφερές. Μέχρι και το τσιγάρο πρέπει (κατ\' εμε) να κόψεις αν το φουμάρεις. (Άλλο ένα ζόρι που δεν περνάμε εμείς οι άντρες)

Καλή δύναμη

Senior Member
    ασε και απο τοτε που αρρωστησα το φουμαρω πολυ περισσοτερο.αν διαβασεις παρα πανω θα καταλαβεις γιατι θελω πολυ αυτο το παιδι αλλα και με τον αρραβωνιαστικο μου ειμαστε 7 χρονια μαζι και τον αγαπαω και ειναι κατι που και οι 2 το θελουμε

Senior Member
    Πως εξηγείται οτί τα φάρμακα αναστέλλουν τον εμμηνοροικό κύκλο; Επεμβαίνουν και στις ορμόνες; Ξέρει κανείς να μας πει;

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast