Results 61 to 75 of 84
Thread: θελω να κανω παιδι
-
08-05-2007, 13:49 #61
βασικα ακριβως δεν γνωριζω παντως και ο γυναικολογος μου το ειπε.σε καποια κουτια παντωςπανω στις οδηγιες το λεει.ασε τι να σου πω.εγω ειμαι ολο τον μηνα πρησμενη και ερχονται οποτε θελουν και αν θελουν
- 09-05-2007, 10:34 #62
Αφιερωμένο
Όποιος θέλει το παίρνει σοβαρά, όποιος θέλει το παίρνει αστεία. Πάντως οι έχοντες παιδιά με καταλαβαίνουν
Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά
TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:
Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.
ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:
Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε τη με LEGO (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάτε στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί!
ΤΕΣΤ SUPER MARKET:
Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) και πάρτε τις μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετε τις όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουν.
ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:
Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να το βάλετε σε Ένα δίχτυ από πατάτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ.
ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:
Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι.
ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:
1. Προετοιμαστείτε ως εξής: Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.
2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.
3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε την μαξιλαροθήκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.
4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι και αυτήν τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.
5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4. και προσπαθήστε αυτήν την φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.
6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.
7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.
8. Έχετε υπομονή!!
ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:
Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Άιφελ.
ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε τη στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.
ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες):
Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες. Μετά αφαιρέστε τα φασόλια, αλλά αφήστε το σακί στη θέση του.
ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες):
Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Βρείτε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζετε αυτές όλες τις συμβουλές. Πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά μην πτοείστε!
Αυτό ήταν το τέλος του τεστ. Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:
Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!!
09-05-2007, 14:39 #63
χαχαχαχαχαχ τελειο.πωπω ενταξει θα τα χρειαστουμε ολοι οσοι αποφασισουμε να κανουμε παιδι.να ναι καλα τα ηρεμιστηκα και η μαμα χαχχαχα(η μαμα μου εννοω)χαχαχα
09-05-2007, 14:52 #64
Τη νύχτα που θα σε ξυπνάει το μωρό για να φαει, δεν θα ναι η μαμά σου εκεί.:cool:
Πολύ γέλιο. Πολύ καλό.
09-05-2007, 15:13 #65
Τέλειο! λύθηκα στο γέλιο!!
09-05-2007, 15:46 #66
Έχει κανα δύο χρόνια από τότε που το πρωτοδιάβασα αυτό το mail και από τότε δεν το ξεχνάω. Όποτε το ξαναδιαβάζω κυλιέμαι http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a080.gif
Το πιό ωραίο κωμάτι όμως είναι
Originally posted by husband
Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!!
09-05-2007, 21:03 #67
κυριος:διπλα μενει η μανα μου χαχα.αλλα τι;νομιζεις οτι κοιμαμαι το βραδυ;τουλαχιστον τοτε θα εχω και δικαιολογια χαχχαχα
09-05-2007, 21:30 #68
Καλά,
όταν θα θέλεις να κοιμηθείς και θα γκρινιάζει το μωρό, θα σου πω εγώ.
Το ξέρεις οτί ένα απο τα πιο γνωστά βασανιστήρια που εφάρμοσαν διάφορα καθεστώτα είναι να μην αφήνουν τους ανθρώπους να κοιμηθούν;
Εμένα η κόρη μου είχε κολικούς τους πρώτους δύο μήνες και κάναμε ολονυχτία. Τουτέστιν έπεφτα για ύπνο στις οκτώ το πρωί. Το υπόλοιπο βράδυ, από τις δώδεκα και μετά, το παιδί είχε ένα συνεχές κλάμα που δεν σταμάταγε με τίποτα.
09-05-2007, 21:33 #69
αχ εξιστιρ μου τα ιδια τραβαει και το παιδι μιας γειτονισσας και το λυπαμαι το καημενο.αλλα και εμεις τα ιδια δεν καναμε στους γονεις μας?αφου ο θεος μας τα στελνει ετσι θα το υπομεινουε.τι αλλο μπορουμε να κανουμε?
10-05-2007, 12:51 #70
Όχι!
Εγώ τους άφηνα να κοιμηθούν. Το μαρτύριο τους άρχισε όταν άρχισα να μιλάω και να περπατάω!!!:P
10-05-2007, 13:01 #71
Αγαπητη Μαρια, δε μπορω βεβαια να συμβουλεψω (για ενα τοσο προσωπικο θεμα). Θα θελα ομως να υποβοηθησω τη σκεψη σου, θετοντας 3 απλοϊκα ερωτηματα:
1. Εισαι σιγουρη, οσο γινεται, οτι θα θελεις τον φιλο σου κοντα σου κ στο απωτερο μελλον;
2. Εισαι σιγουρη, στο μετρο του εφικτου, οτι ο φιλος σου θα (θελει να) ειναι κοντα σου κ στο απωτερο μελλον;
3. Εχεις ξεκαθαρισει τους λογους για τους οποιους θελεις παιδι; Δεν εχω προσωπικη πειρα, μα εχω καταλαβει οτι τα παιδια ΔΕΝ ειναι «αγγελουδια» οπως λεγεται. Δεν ειναι λουτρινα κουκλακια τα οποια φυτρωνουν μ\' αγκαλιτσες. Δε μπαινουν στον «αυτοματο». Επιπλεον, υστερα απο 2-3 χρονια, εχουν τη συνηθεια να αναπτυσσουν προσωπικοτητα, την οποια οι γονεις θα πρεπει να διαπλασουν κ στην οποια οφειλουν να προσαρμοστουν.
Με δυο λογια, δεν ειναι ουτε κολαση, ουτε παραδεισος. Ειναι ζωη, για την ακριβεια αλλη μια ζωη.
10-05-2007, 13:05 #72
Originally posted by kanenas
Ειναι ζωη, για την ακριβεια αλλη μια ζωη.
10-05-2007, 14:09 #73
Originally posted by kanenas
...........Επιπλεον, υστερα απο 2-3 χρονια, εχουν τη συνηθεια να αναπτυσσουν προσωπικοτητα, την οποια οι γονεις θα πρεπει να διαπλασουν κ στην οποια οφειλουν να προσαρμοστουν.
10-05-2007, 14:12 #74
πριν την σύλληψη; πόσο πριν;
10-05-2007, 14:18 #75
Από την στιγμή που παίρνεις απόφαση θα κάνω ένα παιδί ετοιμάζεσαι σωματικά και ψυχολιγικά ώστε να είσαι το καλίτερο που μπορείς για το παιδί που θα έρθει. Όσο ετοιμάζεσαι τόσο καλύτερα είσαι στην εγκυμοσύνη και στα μετέπειτα στάδια. Δεν μπορείς να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη όταν δεν είσαι καλά, και αυτό έχει αντίκτυπο στο έμβρυο, όπως δεν μπορείς να δώσεις το καλίτερο στο παιδί σου όταν γεννηθεί επίσης αν δεν είσαι έτοιμος.
Υπερβολικό? μπορεί.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή