θελω να κανω παιδι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 84 of 84
    Senior Member
    Αγαπητέ σύζυγε, αν και πιάνω τι θέλεις να πεις, μια άλλη μεγάλη αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είσαι έτοιμος για να γίνεις γονέας.

Senior Member
    ΑΟΥΤΣ . Κάποια στιγμή δεν είμουν και δεν έγινα. ΑΟΥΤΣ
    Όταν όμως ήμουν έγινα και ναι είχα όλους τους φόβους και τα άγχη που έχει κάθε to be πατέρας. (μπορεί και περισσότερους) Αλλά έτοιμος ήμουν

Senior Member
    Μισό λεπτάκι, τι εννοείς ήσουν έτοιμος;

Senior Member
    σωστός ο σύζυγος
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Να το πώ αλλιώς EXISTIR . Ενιωθα έτοιμος.
    Και για να μην ξεφεύγουμε από το αρχικό νόημα του thread η ΜΑΡΙΑ κατεμένα δεν νιώθει έτοιμη και δεν είναι έτοιμη. Αλλά έχει αποφασίσει να παλέψει για να είναι έτοιμη. (ή να νιώσει έτοιμη τελωσπάντων)

Senior Member
    Originally posted by Existir
    Εγώ τους άφηνα να κοιμηθούν. Το μαρτύριο τους άρχισε όταν άρχισα να μιλάω και να περπατάω!!!:P
    Χμ.... μπορω να το πιστεψω! http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-r.gif

Ραψου, καλε μου φιλε, πχια η γνωμη σου; http://homepage.eircom.net/~bray/em/mshalo.gif

Senior Member
    χα χαχαχ παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας.με βοηθατε παρα πολυ.κανενασ κοιτα κανενας δεν ξερει τι του ξημερωνει.ποσους γαμους εχεις δει να γινονται απο τρελλη αγαπη και να διαλυονται πριν καλα καλα ξεκινησουν.βασικα θελω να κανω παιδι εδω και πολυ καιρο και επειδη την συγκεκριμενη στιγμη ειμαι πολυ ευτυχσμενη μαζι με τον αρραβωνιαστικο μου.ειμαστε 7 χρονια μαζι και αν διαβασεις καποιο ποστ ου εχω γραψει θα μπορεσεις να καταλαβεις τι εχουν δει τα ματα μου σε αποψη με τα παιδια και θα καταλαβεις γιατι τα θελω.μεγαλωσα ουσιαστικα σε μοναδες μεταμοσχευσης των νοσοκομειων παιδων και εχω δει παιδακια να υποφερουν απο καρκινο και διαφορες νεοπλασματικες αρρωστιες και τοτε συνειδητοποιησα τι σημαινει να εισαι μανα.θελω να γινω μανα και να βοηθησω το παιδι μου και να σταθω σε αυτο.τωρα κανεις δεν ξερει τι θα γινει στο μελλον με τον συντροφο μου.μπορει να ζησουμε μια ζωη μαζι μπορει και οχι.αυτο μονο ο θεος το ξερει.παντως εγω απο την πλευρα μου θελω να ειμαι μαζι του.σας ευχαριστω πολυ παιδια

Senior Member
    Μαρία, κάθε μέρα με πείθεις όλο και περισσότερο.

Ρώτα πάντως καλού κακού τον γυναικολόγο σου για όλα αυτά. Κατά τα άλλα, σου ευχόμαστε το καλύτερο.

Senior Member
    βασικα σημερα ειχα παει στην ψυχιατρο.μου ειπε οτι πρεπει σιγουρα να κανω 6 μηνες θεραπεια σιγουρα.δηλαδη 3 ακομα και μετα 3 μηνες για να καθαρισει ο οργανισμος.και παιδι μετα απο καποιες εξετασεις.με το καλο μονο αυτο σκεφτομαι

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456