Results 1 to 14 of 14
Thread: 2 χρονια μετα και ακομα!
-
25-10-2012, 08:31 #1
2 χρονια μετα και ακομα!
Καλημερα παιδια. Πριν 2 χρονια τελιωσε μια σχεση που ειχα με μια κοεπλα την οποια αγαπουσα παρα πολυ. Εχώ ανοιξει και πριν κανενα χρονο για το συγκεκριμενο θεμα. Εχουν περασει δυο χρονια και ακομα να την ξεπερασω. Δεν ξερω πραγματικα τι πρεπει να κανω. Εχω χασει την πιστη μου σε ολα, δεν θελω να ξανακανω σχεση, και μονο στην ιδεα οτι θα κανω σχεση με μια κοπελα ξενερωνω αμεσως. Η πρωιν μου εχει προσωρησει στην ζωη της και ειναι καλα με ενα παιδι. Εγω γιατι δεν μπορω? Οταν τους βλεπω, που βγαινει ενα αισθημα μισους αλλα και νοσταλγιας μαζι. Ηταν οτι ειχα αγαπησει περισσοτερο. Με την κοπελα δεν λεμε ουτε γεια πλεον και αυτο ηταν δικια μου επιλογη. Δεν ηθελα να εχω καμια επαφη ουτε με αυτην ουτε με κοινους γνωστους. Ενδιαφεροντα εχω πολλα. Ασχολουμε και με το αθλητισμο αλλα και βγαινω συνεχεια με φιλους. Τι να κανω ρε παιδια δεν ξερω ποια...
- 25-10-2012, 09:09 #2
Θα την ξεπεράσεις μη στεναχωριέσαι, εμένα μου πήρε 3,5 χρόνια. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις να την βλέπεις όμως.
Ο έρωτας με έρωτα περνάει...
25-10-2012, 09:21 #3
25-10-2012, 09:25 #4
Ρε παιδια ο ενας 2 χρονια, ο αλλος 3,5, δε μας δινετε κουραγιο!!:)
25-10-2012, 09:30 #5
25-10-2012, 09:32 #6
Απόφυγε τις συγκρίσεις. Το να συγκρίνεις την προοπτική μιάς νέας σχέσης που μπορεί να ανοίξει συναρπαστικούς δρόμους στη ζωή σου με μία εξιδανικευμένη ανάμνηση, είναι πολύ άδικο για σένα.
Το παρελθόν τελείωσε. Είναι σα να μην υπήρξε. Δεν έχει κανένα νόημα να συντηρείς μιά σχέση νεκρή.
Και κάτι άλλο. Από τη σύγκριση δε χάνει η κοπέλα. Εσύ χάνεις...:)
25-10-2012, 09:37 #7
Σε ενοχλεί που η πρώην σου προχωρά με τη ζωή της, περισσότερο από όσο σε ενοχλεί ο τερματισμός της σχέσης σας. Βλέπεις πως είναι θέμα πληγωμένου εγωισμού?
Την πρώην σου την έχεις ξεπεράσει. Αυτό που δε μπορείς να ξεπεράσεις (κι εσύ και όλοι μας) είναι ένας πληγωμένος εγωισμός. Γιατί το Εγώ μας το κουβαλάμε συνεχώς μέσα μας...
25-10-2012, 09:56 #8
Ισως εχεις και δικιο. Πιστευω πως ολα ειναι συνηθειας και η συνηθεια μου για εκεινη εχει περασει. Αλλα δεν μπορω να χονεψω με τιποτα οτι μου ειπε οτι θελει λιγο χρονο και βρηκε αλλον ενω την αγαπουσα παρα πολυ και ακανα τα παντα γιαυτην. Απο την μια σκεφτομαι μακαρι να την εκανα να γυριζε και απο την αλλη, θελω να την πονεσω οπως με πονεσε και αυτη. Βασικα το θεωρω αδικο! Εγω να ειμαι σε αυτην την κατασταση και να τα σκεφτομαι συνεχεια και εκεινη που δεν εκτιμισε τιποτα να ειναι μια χαρα ευτιχισμενη. Ισως αν καποτε γυριζε, να ενιωθα οτι πηρα την εκδικηση μου και να μην την ηθελα πλεον, αλλα το προβλημα ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Την θελω ακομα να γυρισει να ειμαστε μαζι η θελω να την πατισω οπως εκανε και αυτη. Ειμαι διχασμενος.
25-10-2012, 11:29 #9
25-10-2012, 11:49 #10
Που πουλανε κουραγιο να παρο λιγο? Δεν μπορω να βρω κατι θετικο!! Αυτην ειναι super και εγω στην κοσμαρα μου. Δεν με αφηνει να γιασω κιολας! Προχθες εχα βγει σε ενα club και ηρθε διπλα στην παρεα μου με τις φιλε της και χορευε τσιφτετελια μπροστααα μου!!
25-10-2012, 12:03 #11
Παιδιά... Συνέλθετε!!! Η ζωή περνάει και δεν έχει νόημα να κολλάμε τόσο στο παρελθόν.
jet, το "ο έρωτας με έρωτα περνάει" ισχύει μόνο όταν κι εσύ είσαι έτοιμος να δώσεις ξανά πράγματα σε έναν άλλο άνθρωπο.
Συγχώρεσε τον εαυτό σου πάνω από όλα για όλα αυτά που νομίζεις ότι έκανες στο παρελθόν και προχώρα. Και αν θεωρείς ότι απλά έδωσες πολλά σε έναν άνθρωπο που τελικά όπως φαίνεται δεν τα άξιζε, συγχώρεσε τον εαυτό σου που εμπιστεύθηκες τον λάθος άνθρωπο.
Κατέβασε το τοίχος που έχεις υψώσει και ερωτεύσου ξανά. Δώσε την ευκαιρία σε άλλες γυναίκες να σου αποδείξουν ότι δεν είμαστε όλες ίδιες.
26-10-2012, 08:37 #12
Ο ερωτας με ερωτα περναει.. αλλα συναισθηματα οπως αγαπη δεν φευγουν ποτε. Τον εαυτο μου πως να τον συγχωρεσω; Πολλες φορες λεω μεσα μου πως τα εκανες ετσι ρε? Εχω κανει την αυτοκριτικη και μου και ξερω που ευθυνομαι που τα πραγματα φθασαν σε σημειο να μην λεω ουτε γεια με εναν ανθρωπο που εζησα τοσο ομορφες στιγμες. Αλλα αν προσπαθησω να συγχωερσω εμενα για τις λαθος επιλογες μου τοτε θα μηισω τις ιδιες. Ειναι Λυση αυτο?
26-10-2012, 13:24 #13
Τον εαυτό σου ΠΡΕΠΕΙ να τον συγχωρέσεις. Αλλιώς δεν θα προχωρήσεις.
Καλό είναι που έκανες την αυτοκριτική σου, αλλά από κει και πέρα, μην αυτοτιμωρείσαι. Μην αυτομαστιγώνεσαι άλλο. Πάει πέρασε πια. Ανήκει στο παρελθόν. Όμως, μην ξεχνάς ότι ανήκει στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ παρελθόν. Σε έχει χαρακτηρίσει, σε έχει κάνει αυτόν που είσαι. Αγάπα τον εαυτό σου, όπως είναι. Το παρελθόν μας δεν αλλάζει, αλλάζει όμως το μέλλον μας.
Δεν πρέπει να μισήσεις τις επιλογές σου. Όταν τις έκανες ήταν σωστές. Και το οτι έζησες πολύ όμορφες στιγμές με κάποιον, θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις ευτυχία και όχι δυστυχία. Είσαι πολύ τυχερός που τις έζησες, άλλοι άνθρωποι δεν τις έχουν ζήσει ποτέ.
Η αγάπη που νιώθεις, δεν θα φύγει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αλλά δυστυχώς, μόνο η αγάπη δεν φτάνει. It takes two to tango.
Θα στο φωνάζω μέχρι να το κάνεις. ΕΡΩΤΕΥΣΟΥ ΞΑΝΑ!
27-10-2012, 01:19 #14
Ρε μεγάλε σε δούλεψε ωραία εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε δούμε τρώγοντας το δούλεμα μια συνήθεια δεν είναι κάτι φοβερό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))