Results 1 to 8 of 8
Thread: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ
-
25-10-2012, 16:44 #1
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ
Ρε παιδια, μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα...πηγαινω σε δυο γιατρους ή μαλλον αναγκαζομαι να πηγαινω σε δυο. Ειναι και οι δυο ψυχιατροι αλλα ο ενας για καποιο λογο που δεν εχω καταλαβει δε γραφει φαρμακα. Ετσι πρεπει να πηγαινω στον αλλον να μου τα γραφει. Και δεν ειναι οτι απλα παω και μου τα γραφει. Πρεπει να κανω κανονικη συναντηση για να του πω την κατασταση μου και να μαθει την εξελιξη μου για τυχον αλλαγη φαρμακου ή δοσης. Ετσι πληρωνω κανονικη συναντηση. Και προσεξτε. Αυτος που γραφει τα φαρμακα θελει για τη συναντηση 120 ευρω (ή μηπως 130; ).
Ενταξει, δεν ειμαι φτωχος αλλα σιγουρα δεν ειμαι πλουσιος. Οχι εγω δηλαδη, οι γονεις μου. Τελευταια οταν ζηταω λεφτα απο τον πατερα μου, καπως γκρινιαζει και μου λεει οτι ειναι στριμωγμενος οικονομικα. Και ειναι απο αυτους που βγαζουν αρκετα λεφτα. Εβγαζαν δηλαδη. Δουλευει ολη μερα και πλεον με τα μετρα παιρνει σχεδον τα μισα. Δηλαδη και αυτοι οι γιατροι, οσο καλοι και να ειναι, πρεπει επιτελους να ριξουν τις τιμες. Δε μπορεις κυριε να ζητας 130 ευρω οταν γινονται παντου περικοπες! Κανε και εσυ περικοπη στον εαυτο σου. Τηλεοραση δε βλεπεις; Δεν ακους τι γινεται; Σε αλλο κοσμο ζεις; Οι ασθενεις σου νομιζεις δεν εχουν πληγει απο την οικονομικη κριση; Εγω δηλαδη με τα λεφτα που θα του δωσω θα μπορουσα να τη βγαλω για 2 εβδομαδες. Θα μπορουσα να αγορασω ρουχα και παππουτσια, να κουρευτω, να γραφτω γυμναστηριο, να παω σουπερ-μαρκετ, να κανω ενα σωρο πραγματα.
Δηλαδη αυτος ο γιατρος σε ποιους απευθυνεται; Στις πλουσιες κυρατσες της Εκαλης; Δεν καταλαβαινω. Και τι να κανω; Να παω σε αλλον; Αφου αυτος με παρακολουθει, αυτος ξερει για μενα. Δε γινεται. Σκεφτηκα να μην παω καθολου σημερα. Αλλα εχει να με δει εδω και μηνες και δυστυχως απο τοτε που με ειδε χειροτερεψα. Εχω να του πω διαφορα και ισως θα πρεπει να μου αλλαξει τα φαρμακα ή τη δοση.
Πραγματικα, ομως, αυτη θα ειναι η τελευταια φορα που θα παω. Δε θελω αλλο οι γονεις μου να δινουν τοσα πολλα λεφτα για μενα. Θα του πω, οτι επιτελους θελω να ξεπερασω τα προβληματα μου, να σταματησω πια την φαρμακευτικη αγωγη, να ζω σαν φυσιολογικο παιδι, να μπει η ζωη μου σε μια ταξη, να καθαρισει πια το μυαλο μου και να εχω προβληματισμους και ανησυχιες που να μη χρειαζονται ομως χαπια.
Πραγματικα δε θελω να συνεχισω να παιρνω χαπια. Και ναι, ειναι κατι για το οποιο αισθανομαι καπως ασχημα. Δεν ειναι και το καλυτερο και ξερετε πως το αντιμετωπιζουν πολλοι. Υπαρχει στιγμα. Δυστυχως. Δε θελω πια. Θεωρω οτι εχω προβληματισμους και ανησυχιες που ειναι λογικο να εχει ενας νεος στην ηλικια μου και στη χωρα αυτη και στην εποχη αυτη και με οσα εχω περασει και ζησει. Το θεμα ειναι οτι ολο αυτο ξεφυγε με αποτελεσμα να ταλαιπωρουμαι και αυτο θελω να ξεπερασω. Αλλα δε θα συνεχισω για πολυ ακομα να παιρνω χαπια και να δινω τοσα λεφτα στους γιατρους. Το αρνουμαι.
ΥΓ. Περιμενω για την αλλαγη στο νικνειμ.
- 25-10-2012, 22:29 #2
τοσα πολλα λεφτα για μια συναντηση?το κανονικο ειναι 50 ευρω,,αν και ειναι υπερ αρκετα και αυτα,,
αυτος δηλαδη καθε φορα που σε βλεπει φανταζομαι ποσο πολυ θα χαιρεται
αυτο ειναι,,,,πες μου τον πονο σου να νοιωσω καλα,,,,,
μαλλον πως πρεπει να βρεις κανεναν αλλο φθηνοτερο γιατρο παρα να βιαστεις να κοψεις τα χαπια,,
26-10-2012, 00:15 #3
Ρε στέφανε, 130€ δεν παίρνει ούτε ο Dr House! Εδώ εγώ σε μια πολύ καλή γιατρό
που πηγαίνω (Αθήνα) και η οποία έπαιρνε 75€ μου το έριξε μόνη της λόγω κρίσης
στα 50€. Και πάω μια φορά στους 3 μήνες για να με δει και να μου γράψει 3μηνη.
Γενικώς, νομίζω ότι σε ληστεύουνε. Βέβαια, μπορεί οι γονείς σου έχουν κόλλημα
με το πολλά λεφτά = καλός γιατρός, οπότε σου εύχομαι καλή τύχη...
26-10-2012, 20:34 #4
Ε αυτο λεω και εγω ρε παιδια. Χθες μου χαλασε η διαθεση μονο στη σκεψη οτι θα παω και θα δωσω τοσα λεφτα. Και τι καταλαβα; Απο το 1 μου το εκανε εναμιση.
26-10-2012, 21:00 #5
Στεφανε η γνωμη μου ειναι να μην κοψεις τα φαρμακα με δικη σου πρωτοβουλια, αλλα απευθυνθεις σε αλλο γιατρο, ο οποιος αν κρινει σκοπιμο θα στα μειωσει ή κοψει.
αλλα 130 ευρω?!?!?!?!?
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!
σκετος γδαρτης ειναι!!!
και κατι αλλο δεν καταλαβα....ο αλλος γιατρος που πας γιατι δεν εχει δικαιωμα συνταγογραφησης?"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
26-10-2012, 21:30 #6
Αυτο ουτε εγω το εχω καταλαβει. Να πανε να...
27-10-2012, 00:20 #7
Έλεγα να ληστεψω τραπεζα αλλα μαλλον τον γιατρο σου θα ληστεψω...ζηταω 2ο ατομο για τσιλιες
27-10-2012, 05:54 #8
παμε μαζι! να παρω και τα λεφτα μου πισω