ΙΨΔ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
    Senior Member
    25 eisai rr stefane oxi 35, mh xaneis allo xrono skeftontas to parel8on.

Πολύ παλιό thread,το ξεσκέπασα προφανώς γιατί σκέφτομαι παρόμοια πράγματα...το πρόβλημα μου είναι οτι έχω επηρρεαστεί πολύ από όσα διάβαζα κατά καιρούς στο ιντερνετ με αποτέλεσμα να μου κολλάνε όλα!Γενικά οι μαρτυρίες σας παιδιά είναι το 99% των όσων περνάω...ενώ έχεις την προσωπικότητα σου,την λογική σου,τις αντιλήψεις σου ξαφνικά κάτι να πετάγεται που να σου προκαλεί έντονο άγχος και δυσφορία και να πρέπει από το μηδέν να το εκλογικεύσεις για να το διώξεις...και εγώ σκέφτομαι πολλά κατά καιρούς,βλάσφημες σκέψεις θρησκευτικού τύπου,ιδεοληψίες οτι μπορεί να με καταβάλει κάτι,υπαρξιακά,φόβος τρέλας και πολλά τέτοια που όταν συνοδεύονται από ψυχοσωματικά και άγχος μπερδεύεσαι πάρα πολύ,δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς αν αυτό που πιστεύεις είναι αλήθεια ή ψέμα(και εκεί έγκειται το πρόβλημα οτι δεν έχουμε ανοχή στην αμφιβολία)...προς όσους θεωρούν οτι θα τρελαθούν ή οτιδήποτε,όλα αυτά είναι ιδεοληψίες που εντείνονται όταν είσαι σε κατάθλιψη αλλά πάντα είσαι σε θέση ακόμα και σε πολύ στρες να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα...μάλιστα μια πολύ δυνατή απόδειξη είναι το γεγονός οτι το πολύ αυτό στρες προέρχεται ακριβώς επειδή αντιστεκόμαστε στις ιδεοληψίες...και όχι επειδη τις πιστεύουμε...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234