Θελω την συμβουλα σας για την σχεση μου!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Exclamation Θελω την συμβουλα σας για την σχεση μου!

Το προβλημα μου ειναι το εξης παροτι που ειμαι με την κοπελα μου εδω και 3 χρονια την αγαπαω παρα πολυ που δεν θελω να την χασω,και δεν θελω να κανω καμια βλακεια που να μετανιωνω γιατι το ξερω οτι αν το κανω πάει ειμαι ένας χαμενος και τιποτα αλλο.

Παροτι ειμαι μαζι της και ειμαι ευτυχισμενος και ερωτευμενος πραγματικα τα ενοοω αυτα που λεω ,οταν βλεπω αλλές γυναίκες ποιο ομορφη απο αυτες τις λιγουρευομαι στο κρεβατι και ετσι μπορει να της φαντασιωνομαι κιολας οταν αναυνιζομαι ...αν δω καποια ομορφη θα την κοιταξω και θα την λοιγωρευτω οπως και στο φαει που αμα μου ερθει λιγουρα που ερχεται συνεχεια δεν την παλευω να αντισταθω και τρωω,και φοβαμαι μην κανω το ιδιο το ξερω οτι γιαυτην θα πρεπει να παλευω και να ειμαι δυνατος αλλα δυστυχως δεν εχω τετοια δυναμη μου μεσα μου γιατι δεν εχω αυτοπεποιθεση ,μικρως θυμαμαι οτι μπορουσα να καταφερνα πολλα πραγματα αλλα τωρα που εχω ,μεγαλωσει ολα με την γκρινια ,δεν ξερω τι να κανω καποια γνωμη θα ηθελα να ακουσω που να μου αλλαξει τα μυαλα που κρατω , η γκρινια μου μ τρωει συνεχεια οταν θελω να κανω κατι και φοβαμαι μην αποτυχω και χαλασω αυτο που αγαπω τοσο πολυ...

Παρακαλω παιδια πειτε κατι!

Senior Member
    Οποίος δεν μπορεί να φάει λιγουρεύεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οποίος δεν μπορεί να φάει λιγουρεύεται

δηλαδη αυτο συμβαινει σε ολους δηλαδη?

Senior Member
    μεσεσ ακρεσ ναι τωρα αμα λιγουερευεσαι πολυ θα φασ κιολα καποια στιγμη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Είσαι λιγούρης! Για ξαναδες στη σχέση το ερωτικό κομμάτι..κ κάτσε μια φορά να σκεφτείς την δικιά σου να δεις αν μπορείς να λειτουργήσεις μόνο ή όχι, γενικά πειραματίσου μόνος και μετά με τη φίλη σου! Θα ξαναγίνεις ο εαυτός σου..
    υγ: αυτό με τη γκρίνια δν το πιάσα..σου γκρινιάζει η φίλη σου?

Junior Member
    Quote Originally Posted by tasakiou View Post
    Είσαι λιγούρης! Για ξαναδες στη σχέση το ερωτικό κομμάτι..κ κάτσε μια φορά να σκεφτείς την δικιά σου να δεις αν μπορείς να λειτουργήσεις μόνο ή όχι, γενικά πειραματίσου μόνος και μετά με τη φίλη σου! Θα ξαναγίνεις ο εαυτός σου..
    υγ: αυτό με τη γκρίνια δν το πιάσα..σου γκρινιάζει η φίλη σου?

Μα το κανω αυτο και την κοπελα μου φαντασιωνομαι αλλα και διαφορες δεν υπαρχει προβλημα λειτουργου μια χαρα !

Την γκρινια την εχω εγω δηλαδη οτιδηποτε και αν θελω να κανω κατι στην ζωη μου,το ξερω οτι μπορω ,αλλα παντα γινετε με τον δυσκολο τροπο ....

Για παραδειγμα αν δεν θελω να φαω φαγητο το απογευμα μεχρι την αλλη μερα το πρωι το σκεφτομαι ολη την ωρα και γινετε δυσκολο παρολο που τα καταφερνω ειναι λες και ειναι κατι το βανο και γκρινιαζω ολη την ωρα οτι δεν μπορω να το κανω και ετσι ενω μπορω.