οτι νανε...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

οτι νανε...

καλησπερα,<παρατηρω> καιρο το φορουμ αλλα αποφασισα να γραφτω τωρα..το εκανα με σκοπο την ανταλαγη αποψεων σε ορισμενα θεματα κ την ψυχολογικη υποστιριξη αλλα μολισ τωρα συνιδιτοπηοισα οτι μ ειναι δυσκολο να <ανοιχτο> ακομα κ οσ αγνωστοσ αναμεσα σε αγνωστους..λοιπον,μαλον θα πρπεπει να αφισω τους λογους στην ακρη κ να μπω στο θεμα..χειμωνας 2011-12 κ ο γιατρος μ δινει solben χωρισ καπια συγεκριμενη διαγνοση..φαση ειναι κ θα περασει..κ περασε...κ εχουμε χειμωνα 12-13...κατι μ λεει οτι μαλον θα χριαστω αντικαταθληπτικα παλι αλλα δεν υπαρουν λεφτα κ διαθεση για τον ντοκ..καρφι στο φαρμακιο για solben παλι, κυριακη απογευμα κ o φαρμακοποιος μ λεει οτι δεν εχει..καποσ ετσι επεσαν στα χερια μ τα seroxat(?) για τα οποια διαβασα τα χειροτερα...εχει κανεισ προσοπικη εμπειρια απο το συγεκριμενο φαρμακο??

Senior Member
    Αρχικα μην παρεις φαρμακα χωρις να εχεις συνταγη γιατρου.
    Ο φαρμακοποιος εκανε μεγαλη μαλακια που σου εδωσε χωρις να υπαρχει συνταγη.
    Μπορεις να επισκεφτεις δωρεαν καποιο δημοσιο νοσοκομειο ή κεντρο ψυχικης υγειας.

Α και την επομενη φορα που θα πας σε γιατρο να απαιτησεις να σου πουν διαγνωση.

Senior Member
    εχω δοκιμασει seroxat οντως ασχημη φημη εχουν γινει κ ερευνες στις ηπα για το εν λογω φαρμακο !

Senior Member
    solben seroxat ειναι η ιδια ουσια αλλο ονομα

Senior Member
    Το προβλημα που αντιμετωπιζεις και σε οδηγησε στον ειδικο και στη βοηθεια μεσω φαρμακων ποιο ειναι?

Το seroxat ειναι ένα καλό φαρμακο που χρησιμοποιούν αρκετοί ιατροί για τους ασθενείς τους, και τα περισσότερα που έχεις διαβάσει είναι φήμες.

Απλά σε μερικούς δεν ταιριάζει όπως όλα τα φάρμακα.

Τα φάρμακα πάντα με την επίβλεψη ιατρού.
    [URL="http://agxos.gr"]http://agxos.gr[/URL] - Τα πάντα για το άγχος και τη ψυχολογία.

Senior Member
    δεν ξερω τι ακριβως φημες εχει διαβασει αυτος που ξεκινησε το θεμα .... στις ηπα εχει γινει ερευνα για το εν λογω φαρμακο
    εγω το διαστημα που το επαιρνα ειχα πολλα νευρα .......... αν κ ειμαι ηρεμο ατομο δεν ηξερα οτι μπορει να ωφειλονται στο φαρμακο που επαιρνα δηλ το ζιροξατ
    ωσπου διαβασα για την ερευνα που εγινε στις ηπα .....
    γενικα τα αντικαταθλιπτικα εχουν πολλες παρενεργειες ......

στο φαρμακιο μ ειπαν οτι τα σολμπεν ειναι τα γενοσημα του σεροκσατ,φαρμακα παιρνω που κ που για <διασκεδαση> αλλα τωρα πιστεβω οτι ειμαι σε φαση για θεραπια..υπαρχουν πολοι λογοι..δεν ταιριαζω με αυτουσ εκει εξω..ειμαι αλλιος..ουτε χειροτερος ουτε καλητεροσ...απλα διαφορετικος..κ η διαφορετικοτιτα μαλον εχει και καπιο τιμιμα..περιθοριο?αποξενοσ� �??οποσ θελετε πεστε το..απλα δεν τουσ μπορω..κ αποτι φενετε ουτε αφτοι με μπορουνε..οι φιλοι μ ειναι ιδιοι με εμενα πανω-κατω..περιθοριακοι..κ λιγοι..4 σηγεκριμενα κ οι 3 απο αφτους ζουνε σε αλλη πολη...γτ να μν παρω φαρμακα??ουτος η αλλος <κουμπονομαι> για να ξεχασω...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ..σν κ τουσ υπολοιπους..να μν σκεφτομαι,να μν ανησιχω...τουσ ζιλεβω....

Senior Member
    Κ ΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ..... ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ??? ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Senior Member
    Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Δηλ η φορα του βελους της αιτιοτητας πως ειναι? Η αποξενωση λογω διαφορετικοτητας σε οδηγησε σε ασχημη ψυχολογια ή το αναποδο? Και οι αλλοι λογοι ποιοι ειναι? Καλο ειναι να το κανεις γτ συμβαλλει στην αυτογνωσια σου. Πιθανως να παρεις μια ωθηση απ την αγωγη και μετα να το παλεψεις μονος σου.

διασκεδαση σε <..>πιο πολη για να ξεχνιεμαι..στεντον,ζαναχ,λε ξοτανιλ κ αλκολ..για να περασει το βραδυ...μαλον αποξενοση λογο διαφορετικοτιτασ..δν μπορω τουσ ανθροπους,με τουσ περισοτερουσ εχο πολι λιγα κινα οποτε δεν εχω τι να πω..απλα τουσ αποφεβγω,πρεπει να χαμογελαω συνεχια αλιοσ ειμαι υποχρεομενοσ να δινς λογαρισμο για το τι εχω σε ανθροπουσ που ειμαι συγουροσ οτι δεν τουσ νιαζει...

Senior Member
    Οτι δε μπορεις τους αλλους γτ να σε οδηγησει σε προβλημα? Μην κανεις πολλες παρεες κ υποκρισιες. Κοιτα την παρτη σου.

καλημερα παιδια,λοιπον το εψαξα λιγο στο ιντερνετ κ ανακαλιψα οτι εχω ολα τα συμπτοματα κοινωνικησ φοβιας κ καπιες ιδεολιψιες και ψυχανακγασμους αλλα ακυρους μεταξυ τους..τα σεροξατ διαβασα οτι συνιστονται για την κοινονικη φοβια αλλα στν γιατρο δεν εχω παει ακομα..ειναι κ σκατα η διαθεση μ κ δεν θελω σε καμια περιπτωση να περνω ενα τσουβαλι φαρμακα την ημερα..δεν ξερω τι να κανω..οι κοντινοι μ ανθροποι μ λενε να μην μπω στο <λουκι> με τα φαρμακα γτ δεν θα τα κοψω ποτε κ μιλανε εκ πειρασ...πφφφφφφφ εχς μπερδεφτη ασχημα...

Μοιαζει σαν η έλλειψη αυθεντικοτητας στις σχεσεις σε εκανε να αποστασιοποιηθεις απο το περιβαλλον σου και προσπαθεις να στηριχτεις μονο στον εαυτο σου.

Quote Originally Posted by Πυρρων View Post
    Μοιαζει σαν η έλλειψη αυθεντικοτητας στις σχεσεις σε εκανε να αποστασιοποιηθεις απο το περιβαλλον σου και προσπαθεις να στηριχτεις μονο στον εαυτο σου.

ρε φιλε με φρικαρες τωρα..στο καιφαλι μ εισαι?? 2 στα 2 εχεις... :/

Page 1 of 2 12 LastLast