Results 1 to 12 of 12
-
13-12-2012, 09:04 #1
Πως το lsd επηρεάζει την ψυχολογία??
Αν κάποιος έχει δοκιμάσει lsd αν μπορούσε ας πεί πως επηρεάζει την ψυχολογία και γενικότερα τί επίδραση έχει?
- 13-12-2012, 14:19 #2
εαν γνωριζεις αγγλικα ριξε μια ματια εδω http://www.erowid.org/chemicals/lsd/lsd_effects1.shtml
13-12-2012, 18:47 #3
13-12-2012, 21:31 #4
έχω ακούσει παιδιά που έχουν πάρει να λένε, πως όταν πάρεις lsd η μετέπειτα ζωή σου όπως την αντιλαμβάνεσαι στο μυαλό σου είναι διαφορετική.Όχι απαραίτητα ότι καίγεσαι, αλλά ότι σκέφτεσαι τα πράγματα διαφορετικά, ίσως λόγω αυτού του ταξιδιού που έχεις και λόγω ότι σου "ανοίγει" το μυαλό.Εγώ δεν έχω πάρει, αλλά αυτά τα έχω ακούσει από άτομα που έχουν πάρει.
13-12-2012, 22:10 #5
λοιπον βασικα ολοι αυτο νομιζουν οπως και ετσι γινεται και στο χορτο νομιζεις οτι σου ''ανοιγει το μυαλο'' αλλα στην πραγματικοτητα σου αλλοιώνει την συνειδηση! Θα σου προτειναι να μην ξαναπαρεις...Υπαρχουν κι αλλοι πιο αναλυτικοι ψυχολογικοι κινδυνοι για πιο ακραιες καταστασεις.
13-12-2012, 23:02 #6
ξωτικό απλά γράφει καλή έκθεση μην ψαρώνέις ο άνθρωπος ο επιστήμονας με το καλό λεξιλόγιο φαίνεται όταν περιγραφεί μια κατάσταση στην οποία τα λεγόμενα κ τα συναισθήματα των εμπλεκομένων πρέπει να αποδοθούν πίστα κ με ακρίβεια κ αν γίνεται να περιγραφεί κ η περίρεουσα ατμόσφαιρα κ όλα αυτα να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε ο ακροατής η αναγνώστης να κατάνόησει ακριβώς τι έγινε αυτό δε νομίζω ότι μπορεί να το κάνει ένα δεκαπενταχρόνο νομίζω είναι δύσκολο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-12-2012, 00:01 #7
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
14-12-2012, 02:18 #8
14-12-2012, 02:50 #9
περιμενε ντε .. τρεχει τωρα ο copy να σου πει , και να κανει paste τις εμπειριες μιας 15 χρονης . το ψαχνει ,εχει στρωσει σκεψεις, αναλυσεις βιωματα ,κατω ολα στο πατωμα .. και χυμα τα χαρτια,και σημειωσεις στο δωματιο ,και τα δαχτυλα να τρεχουν πανω στο πληκτρολογιο , για να σου λυσουν την περιεργεια σου
σεβομαι τον κοπο και την καλη καρδια του συνανθρωπου μου ,που παντα τρεχει για το συνολο , και τη ορθη πληροφορηση ,ιδιαιετερα πανω σε τετοια θεματα ....Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
14-12-2012, 15:28 #10
Tι προβλημα εχετε διαβασα και εγραψα αυτα που βρηκα σε συνδυασμο με τη δικη μου εμπειρια .....κοπελια σκοπευεις να παρεις ή κατι τετοιο?
14-12-2012, 17:05 #11
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!
Οσο ξενερωτο κι αν ακουγετε! η αναγκη ,μαλον η επιθυμια καποιου να παρει ναρκωτικα- οτι κι αν ειναι αυτο , απο χασις μεχρι κοκα -, δειχνει οτι "κατι τρεχει" μεσα του! δεν ειναι καλα, εχει καποια προβληματα καποια κενα στα αισθηματα του! κι πιστευει οτι μεσα απο την "μαστουρα" θα ξεφυγει! η θα νιωσει πιο καλα.
Ειναι λαθος που δεν δικαιολογηται σε ηλικια πανω απο τα 23-25, κι ειναι κριμα σε ηλικια μικροτερη οπως στα παιδια, ειναι κριμα καποια παιδια να ομιζουν οτι με το να πινουν ναρκωτικα , κι με το να το λενε - γτ. υπαρχει κι αυτο ! παιρνουν ναρκωτικα κι μετα το διαλαλουν στην κοινωνικοτους κυκλο ωστε να τραβηξουν την προσοχη , να κανουν εντυπωση δλδη- , τι κριμα!να νομιζουν οτι θα τραβιξουν το ενδιαφερον τον γυρο τους, να νομιζουν οτι ειναι "μαγκια" !
Μακαρι να μπορουσαν για 5 λεπτα -οποιοι θελουν να παρουν ναρκωτικα - μακαρι για 5 λεπτα να μπορουσαν να μπυν ,να "ταξιδεψουν- στο μυαλο ενος χρονιουν χρηστη! να δουν τι τραβαει! αν μπορουσαν να το κανουν ειμαι συγουρος πως δεν θα δοκιμαζαν πωτε!!!!
Στην τωρα εποχη μας υπαρχει τοσο πολυ γνωση! τοσο πολυ πλυροφορηση για τα ναρκωτικα ! που δεν εινα πια μυθος! ετσι λοιπον νιωθω τοσο λυπη οταν νεαρα ατομα πεφτουν μεσα σε αυτα! αν εξερεσουμε τα ατομα που εχουν καποια ψυχικη ασθενειια κι μεσα απο τα ναρκωτικα νομιζουν οτι υπαρχει λυση, αν εξερεσουμε αυτα τα ατομα ολοι οι αλλοι που πεφτουν στα ναρκωτικα κι εθιζοντε κανουν μεγα λαθος!,κι μου κανει εντυπωση γτ. κανονικα παιδια , μεσα στην υγεια κι στην ζωντανια τους! εκει που μπορουν να χαρουν , να βαλουν ομορφους στοχους στην ζωη τους ,ειτε σε καλες οικογενειες ειτε οχι, νιωθω τοσο ασχημα σαν μαθαινω οτι μπαινουν σε αυτον τον "ψευτικο κοσμο", παρα τις δυσκολες εποχες λογο της κρισης που περνα ο τοπος μπορουν τα νεα παιδια να ζησουν κι να χαρουν τα νιατα τους χωρις ναρκωτικα! αφου ξερουν πλεον ποσο κακο κανουν!
Τελος θα ηθελα να πω ,-για να μην πει κανεις οτι πως μπορω να τα λεω αυτα εγω! που επεσα για τα καλα στα ναρκωτικα! που εχασα τα καλητεραμου χρονια! τους φιλυς μου, που πικρανα οποον με αγαπα η με αγαπησε για λιγο! τους δυκουςμου ανθρωπους! τα λεφταμου που χαλασα! τα ονειραμου που διαλισα! - πως μπορω να μηλαω ετσι? κι να κρινω τους αλλους αφου ειμαι χειροτερος? η απαντηση ειναι οτι για αυτο τα γραφω αυτα! γτ. αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω! δεν θα επεφτα για κανενα λογο στα ναρκωτικα! ειναι η μεγαλητερη βλακεια που εκανα! ετσι λοιπον οπου μπορω, οσο περνα ο λογος μου σε φιλους μου ,γνωστουςμου η ακομα κι εδω μεσα, θα το λεω! σαν παθον! θα λεω οτι ειναι μεγα λαθος να περνει καποιος ναρκωτικα!! μεγα λαθος να πινουμε ουσιες! κι να χανουμε"την ουσια" της ζωης! οπου ειναι η απολυτη υγεια! σωματικη κι ψυχικη!! αυτα, τα πολλα¨), ξερω εγραψα πολλα! αλλα ειναι το γαμωτο! που μοε κανει να τα γραφω!
Καλες γιορτες! κι ευχομαι καθε χαρα , χαρα απο κι με φυσιολογικο τροπο! χωρις "βοηθεια" απο ουσιες! γτ. η χαρα ! η ευεξια που γενναται μεσα στο μυαλο μας! απο τους νευροδιαβιβαστες μας, απο τα σημεια του μυαλουμας με τον κανονικο τροπο ειναι το καλητερο "ναρκωτικο" του κοσμου!!!!!
15-12-2012, 15:07 #12
καλυτερα να μην κανεις LSD γιατι θα τρελαθεις περισσοτερο και θα σου φορεσουν ζουρλομανδια . εγω μια φορα ειχα κανει μια σουπα με μανιταρια LSD bakin powder και λιγο χορτο και απο τοτε αρχισαν να ασπριζουν τα μαλλια μου και ο σκυλος μου νομιζει οτι ειμαι γατα...