Results 1 to 15 of 55
Thread: Εξορκισμός???
-
06-05-2007, 14:27 #1
Εξορκισμός???
Εχθες είδα μια εκπομπή του κ.Χαρδαβελα με θεμα "μαύρη μαγεια και εξορκισμός".
Γνωρίζει κανείς τη ψυχική ασθένεια που πιστεύει πως καταβαλει τον "δαιμονισμένο" η επιστήμη?
Τι πιστέυεται πως είναι ψυχική ασθένεια η κυριαρχία του σώματος απο δαίμονα?
Επειδή ασχολούμαι και με τα μεταφυσικά διάβασα σε ένα forum για μια εμπειρία....όποιος θέλει τη διαβάζει γιατί εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση.....σας την παραθέτω γιατί θέλω να κάνω ένα ερώτημα (όπως έκανα και σε εκείνο το forum) σε όποιον ειδικό μου απαντήσει πως είναι όντως μια ψυχική ασθένεια...
Πως γίνεται να μιλάει ο δαιμονισμένος γλωσσες που δεν γνωρίζει....και δεν μιλαω μόνο για τη συγεκριμένη εμπειρία,έχω ακουσει πολλες που ισχυρίζονται το ίδιο πραγμα για γλωσσες ακαταλαβιστηκες ή ξένες γλωσσες ως προς τον δαιμονισμένο...
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1906&page=6&pp=10
- 06-05-2007, 16:31 #2
Δεν χρειάζονται εξορκιστή αλλά ψυχίατρο...Είναι σχιζοφρενείς με θρησκευτικό παραλλήρημα...
06-05-2007, 16:58 #3
Δεν χρειάζονται εξορκιστή αλλά ψυχίατρο...Είναι σχιζοφρενείς με θρησκευτικό παραλλήρημα...
Σοβαρα τωρα για το θεμα δεν ξερω αλλα δεν πιστευω σε δαιμονες οποτε καποια εγκεφαλικη βλαβη....μπορει σχιζοφρενεια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 19:23 #4
Μην απορρίπτουμε αβασάνιστα ό,τι δεν αντιλαμβανόμαστε με την λογική μας. CASA έχω παραστεί σε εξορκισμό στη μονή του Α.Γερασίμου στην Κεφαλλονια και ήταν μια εμπειρία τρομακτική. Επίσης Νίκο να σου πω ότι κανένας ψυχοπαθής, όσο άρρωστος και αν είναι, δεν μπορεί να περιστρέψει το κεφάλι του 360 μοίρες, ούτε να αιωρείται. Το αν υπάρχουν δαίμονες ή θεός, επαφίεται στην κοσμοθεωρία του καθένα. Καλό είναι όμως να αφήνουμε ένα παραθυρο ανοιχτό για όλα
06-05-2007, 19:54 #5
και πως εξηγειτε βρε το φαινόμενο που μιλουν γλωσσες που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν?(εχει και η σχιζοφρενεια ή η υστερία συμπτώματα που όταν είσαι σχιζοφρενής γνωρίζεις αυτόματα και ξενες γλωσσες?ε τοτε όλοι οι σχιζοφρενεις θα έπρεπε να ειχαν master στις ξενες γλωσσες! :p)
06-05-2007, 19:55 #6
Mπα εγω ειμαι απιστος Θωμας...αν δεν δω δεν πιστευω.Υπαχει καποιο λινκ με πραγματικο video που να δειχνει εξορκισμο με αιωρησεις κλπ χωρις να ειναι φτιαχτο (τωρα με την τεχνολογια δεν μπορεις και να ξερεις).
Αναρωτιεμαι γιατι αφου τα μεσα καταγραφης οπως video υπαρχουν τοσα χρονια πριν την ψηφιακη τεχνολογια...και εχουν γινει τοσοι εξορκισμοι γιατι δεν εχουν καταγραφει...ωστε να πιστεψουν και οι απιστοι θωμαδες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 20:01 #7
Γιατί και να τα δειτε βρε keep_walking θα νομιζεται ότι είναι φτιαχτα....
Παντως χθες στην εκπομπη του Χαρδαβελα εδειχναν αποσπασματα απο εξορκισμους απλα τα είχαν φτιαξει ωστε να μη φαίνονται τα προσωπα των ανθρωπων...
06-05-2007, 20:05 #8
Γνωρίζει να μου πει καποιος ειδικος τελοσπάντων ποια είναι η ασθένεια που οι ψυχίατροι την ταυτίζουν με τον \"δαιμονισμένο\"?
Το είχα ακούσει στον εξορκισμο της emily rose αλλα δεν το θυμαμαι...
06-05-2007, 20:08 #9
Εγω δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν νομιζω να εχουν καποια ιδιαιτερη ασθενεια...πρεπει μαλλον να γινει διαγνωση οπως σε ολες τις περιπτωσεις...μπορει να εχει ογκο στον εγκεφαλο...μπορει να εχει σχιζοφρενεια που να ξερουν οι γιατροι.
Πρεπει να περασει απο 1002 εξετασεις οπως CAT Scan φανταζομαι για να βγαλουν μια διαγνωση.Τωρα οπως προανεφερα δεν ξερω τιποτα περι του θεματος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 20:15 #10
Το βρηκα στο internet ειχε διαγνωστει με temporal lobe epilepsy (TLE)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 23:52 #11
Παιδιά μετά από αυτά που διάβασα μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να παραστώ σε εξορκισμό για να δω αν όλα όσα λένε είναι αλήθεια.Πετάνε όντως;;Να δαιμονιστώ κι εγώ τότε.Στρέφουν το κεφάλι 360 μοίρες;Δηλαδή ιδιότητες πτηνών.....Μήπως την είδανε μπεκάτσες;;;
Κάποιος ανέφερε σχιζοφρένεια και θρησκευτικό παραλήρημα.Νομίζω είναι σωστή πιθανότητα..Τώρα για την μεταφυσική του πλευρά θα το ερευνήσω...Μιλάνε γλώσσες;;;;;
Δηλαδή με όλα τα παραπάνω είναι ευλογία να είσαι δαιμονισμένος...
07-05-2007, 12:50 #12
Originally posted by kassi_21
Δηλαδή με όλα τα παραπάνω είναι ευλογία να είσαι δαιμονισμένος...
Και μη το παίρνεις σαν δεδομένο ότι σε κάθε εξορκισμο(ή ότι είναι τελοσπαντων) ότι ο \"δαιμονισμένος θα έχει ΠΑΝΤΑ τα ίδια συμπτώματα όπως αιώρηση ή στροφή του κεφαλιού 360 μοιρες...
Έψαξα να βρω και στο internet κανενα αρθρο που να περιέχει και τις 2 απόψεις αλλά δεν βρήκα κατι καλό...
Θα με ηρεμούσε αν τελικά ήταν θέμα ψύχωσης (διότι μένω μόνη και...καταλαβαινετε.. :Ο) αλλά προς το παρόν δεν έχω διαβάσει ή ακούσει καμία ισχυρή απάντηση από μεριά της επιστήμης που να μου αλλάξει την αποψη μου...δεν μπορώ να δικαιολογίσω αυτά τα συμπτώματα που διαβάζω απο μεριάς ψυχιατρικής....
Περιμένω και απαντήσεις που θα έχουν κάποια \"βαση\" για να στηρίζεται και κάπου η όλη κουβέντα....
07-05-2007, 14:30 #13
Τα έχεις δει με τα μάτια σου αυτά τα συμπτώματα;Εγώ σόρυ αλλά δεν τα πιστεύω.......360 μοίρες;;;;;Δεν ξέρω αλλά τα κόκκαλα αυτού του ανθρώπου τι ρόλο βάραγαν;;;Κι εγώ είμαι άπιστος Θωμάς σαν τον Κηπ.Δείξτε μου και θα έρθω με τις ώρες να σας λέω ναι είναι πραγματικότητα.....
Όσο για τις γλώσσες που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ρώτησες αν οι παπάδες ή οι άλλοι που τις ακούν τις γνωρίζουν;;;
Δηλ.είναι υπαρκτές γλώσσες;;;Κι εγώ στο παραλήρημα μου μιλάω και Μαυρικιανά....
07-05-2007, 14:43 #14
Για τις 360 μοιρες δεν το έχω δει οποτε δεν μπορώ να εκφερω γνώμη....
Πιο πάνω το είπε ένα άλλο μελος οπότε ρώτα αυτόν.(και επι της ευκαιρίας ας μας πει κ πιο πολλα για αυτή του την εμπειρία!)
Δεν ήμουνα μπροστα σε εξορκισμο γι\'αυτο κ έθεσα το θέμα για να μαζεψω πληροφορίες από καποιον που γνωρίζει και όχι για να έρθω σε αντιπαράθεση με άλλα μελη που ούτε αυτοί γνωρίζουν αλλά ούτε και εγώ πολλά οπότε δεν υπάρχει λόγος και να το συζηταμε :)
Ας μιλήσει κ καποιος που γνωρίζει και τότε το θιγουμε το ζήτημα με βαση αυτά που θα μας πουν..το να λεμε λόγια του αέρα.......δεν ξέρω αλλά έτσι μπορώ να πω και εγώ πολλα!
07-05-2007, 17:06 #15
αν και πιστεύω στο θεό ..αυτό με τους εξορκισμούς και τους δαιμονισμένους για ψυχολογικά διαταραγμένες προσωπικότητες μου μοιάζει..παρά για κατάληψη σώματος απο πονηρά δαιμόνια..
όχι δεν έχω παρεβρεθεί σε εξορκισμό ,ότι έχω δεί απο την τβ(αλλά ούτε θα θελα να πώ την αλήθεια)Dum spiro spero (?)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία