Εξορκισμός??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    \"με εξαιρέσεις του ψυχωτικούς θρησκόληπτους που νομίζουν ότι τους μιλάει ο θεός στο λεοφωρείο\"

Μοναξία για αυτά που λές σε παραθέτω σε κάποιο προηγούμενο ποστ μου. Λέω πως ..αν μιλάς στο θεό προσεύχεσε, αν σου μιλάει ο θεός τότε έχεις σχιζοφρένεια. Δε το βρίσκεις λίγο ειρωνικό....αλλα βέβαια να κλάψουμε για τους λογικούς ασθενείς και ποτέ για αυτούς που δεν ξέρουν για ποιο λόγο πονάνε.

Banned
    Originally posted by vince
    Αυτό το τελευταίο που είπες μου άρεσε :)
    ε ναι βρε, ο τυπος ουτε μου χρωσταει ουτε του χρωσταω...
    τουτεστιν ο καθενας να κανει την δουλεια του για να ειμαστε ολοι καλα.

Senior Member
    ....τι να πει κι ο θεος πια;οι φοβιες των ανθρωπων ειναι ο θεος!

Senior Member
    Αλκ καλό και \"ψυχιατρικό\" το σκεπτικό σου......Ο παλιός μου έλεγε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ψυχαναγκαστικό από τα εκκλησιαστικά τελετουργικά...Χααααααα......� �ε μια ιδεοψυχαναγκαστική όλα αυτά.......και ότι η σκέψη ότι ο Θεός τα ορίζει όλα δηλώνει την παθητικότητα που μας διακατέχει να αντιμετωπίσουμε την ζωή μας....

Senior Member
    ....α σαφως!ολο το τελετουργικο κλπ ειναι ο ορισμος του ψυχαναγκαστικου!

Senior Member
    Δεν πίστευε στο Θεό ο ψυχίατρος σου Κασσι ε?

Οκ,όχι και να περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια να μας τα φέρει ολα μπροστά μας έτοιμα ο Θεός.Είναι πράγματι παθητικότητα αυτό.Εγώ πιστεύω ότι μας δίνει ευκαιρίες και από κει και πέρα είναι στο χέρι μας αν θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνει ή θα την αφήσουμε να πάει χαμένη.Και γενικά ότι μας ρίχνει μέσα σε καταστάσεις είτε εύκολες είτε δύσκολες αλλά μετά από εμάς εξαρτάται πώς θα τις διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις.

Member
    [quote]Originally posted by krino

παντως χαρην της κουβεντας, αν και εφοσον υπαρχει, ειναι για πολλα υπευθυνος....
    Πολλη φασαρια για ενα παλιομηλο, στις χωματερες πετανε τοσα και τοσα....

Όμορφο λουλούδι μου
    δεν αναφέρει πουθενά στο βιβλίο της Γέννησης για μηλιά και μήλα!!:D

Αν διαβάσεις λέει μόνο για το δέντρο της γνώσεις του καλού και του κακού.Ο άνθρωπος βγήκε από τον Παράδεισο γιατί μετά από αυτό δεν μπόρεσε να αποβάλει το κακό από μέσα του.Δεν ξέρω για σας , πάντος εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμα.

Στην Ά επιστολή του Ιωάννη,4ο κεφάλαιο,εδάφιο 8,λέει
    \'\' Ο Θεός είναι αγάπη\'\'

Ο Θεός σου αφήνει επιλογή να τον διαλέξεις,δεν επεμβαίνει αυθαίρετα στη ζωή σου.Η επιλογή είναι δική μας.....

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    ....α σαφως!ολο το τελετουργικο κλπ ειναι ο ορισμος του ψυχαναγκαστικου!
    με νοείς...απόλυτα....Δεν υπάρχει καλύτερο από την θρησκεία για έναν ιδεοψυχαναγκαστικό...Μια κατάσταση τιμωρίας και αυτοκάθαρσης..Νηστείας και εξαγνισμού..Τέλειο για ένα ιδεοψυχαναγκαστικό μυαλό...Και που να κάθεσαι να τα εξηγείς αυτά στον απλό κοσμάκι ή στους παπάδες έστω;;;Όποιος δεν ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές της θρησκείας έχει ελπίδες να είναι και υγιής....

Senior Member
    Ο ψυχίατρός μου δήλωνε άθεος...κατά βάση.Αλλά δεν με εμπόδισε να ακολουθώ το σκεπτικό μου ή να μην πιστεύω στην ύπαρξη Θεού...Το έψαξα και μόνη μου το θέμα και με λίγες γνώσεις είδα πολλά τελετουργικά που αν και ψυχαναγκαστική δεν μπόρεσα να ακολουθήσω....Εν τέλει ο ψυχαναγκασμός είναι μια περιοριστική διαταραχή......Σε καταπιέζει....και όμως σκέψου ότι είμαι άτομο που δεν θέλω να με καταπιέζει κανείς...Πόσο αντιφατικό...

Senior Member
    ....ο Θεος ειναι κατι σαν τις καμερες στην αγγλια.......υπαρχουν αλλα ολοι υποδυονται οτι δεν υπαρχουν........

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234