abilify και παρενεργειες στην αρχη της θεραπειας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 95
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    εμενα οταν η γιατρος δεν καταλαβαινε τι ειναι μαγκωμα απο αλλοπεριντιν μου ηρθε να της πω παρε ενα να δεις τι ειναι αλλα δεν το πα απο φοβο μην με κρατησει απο κακια παραπανω στο ψυχειατρειο
    Εμενα μ τρεχανε κ τα σαλια με το αλοπεριντιν.... Δν ειναι οτι τοσο τρεχανε οσο οτι τρεχαν κ κολλουσανε.. αηδια σορρυ αμα σε αηδιασα...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

χαχαχα ενταξη τωρα μου φαινεται σαν αστειο τοτε ομως για να βουρτσισω τα δοντια μου που λεει ο λογος μου φαινονταν λες και σηκωνα βαρη.στο τελος κατεληξα σε ενα κρεβατι ακινητοποιημενος απο μαγκωματα και επιρεαστικαν και τα βλεφαρα δεν ανοιγοεκλειναν συχνα με αποτελεσμα να με ενοχλει το φως και να με πιανει καταθλιψη οταν ξημερωνε.βαμπιρ...

Senior Member
    απορω πως σας τεριαξε το abilify ρε παιδια εγω πολυ χαλια ενιωσα ιδιετερα οταν το πηρα σκετο..αγχος, χαλασμενο στομαχι, ναυτια....το πηρα 10-12 μερες περιπου μηπως επρεπε να περιμενω κ αλλο για να στρωσω? το σολιαν με κραταει στα ισα μου αλλα πολυ φαι ρε γμτ

δεν ταιριαζει σε ολους αλλωστε εσυ μπορει να συνηθισες το σολιαν

Senior Member
    δεν ταιριαζει σε ολους αλλωστε εσυ μπορει να συνηθισες το σολιαν
    ναι το συνηθησα αλλα μου προκαλει προβλημα με το φαγητο για αυτο κ ψαχτηκα.....το invega Τι λεει αληθεια? ειναι καλο μηπως ανοιγει κ αυτο την ορεξη η φερνει αγχος?

δεν πηρα ινβεγκα αλλα λενε οτι σεξουαλικως ειναι καλο

Senior Member
    δεν πηρα ινβεγκα αλλα λενε οτι σεξουαλικως ειναι καλο
    αλλο τπτ δεν λενε? σε σχεση μετο βαρος πχ? γτ αμα εισαι χοντρος αντε να βρεις κ γκομενα χαχα

den ξερω αναφορικα με το βαρος αλλα ξερω οτι και ο χοντρος αν διαθετει αυτοκινητο και τις κανει τα χατηρια πεφτουν

Senior Member
    den ξερω αναφορικα με το βαρος αλλα ξερω οτι και ο χοντρος αν διαθετει αυτοκινητο και τις κανει τα χατηρια πεφτουν
    ναι το θεμα ειναι το αντεχεις να ξερεις οτι ερχονται μονο για να σε εκμεταλευονται? οχι οτι εχω αμαξι η λεφτα αλλα λεμε τωρα χαχαχα

Senior Member
    Ρε αιντε χαστε εκει κανα κιλο π μ θελετε κ γκομενα ειναι κ θεμα θελησης περα απο θεμα φαρμακων εγω δλδ κ τοσοι αλλοι πως μπορεσαμε κ εσεις δν μπορειτε αμαν πια οποιος δν θελει να ζυμωσει 50 μερες κοσκινιζει:o

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ρε αιντε χαστε εκει κανα κιλο π μ θελετε κ γκομενα ειναι κ θεμα θελησης περα απο θεμα φαρμακων εγω δλδ κ τοσοι αλλοι πως μπορεσαμε κ εσεις δν μπορειτε αμαν πια οποιος δν θελει να ζυμωσει 50 μερες κοσκινιζει:o
    εγω βασικα πηρα ζυπρεξα για χρονια κ απο κει μου μεινανε, τωρα ειμαι σε προγραμμα για να χασω...λιγα φυγαν ηδη...για αυτο ψαχνομαι για αλλο φαρμακο το σολιαν ανοιγει ορεξη το γαμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    εγω βασικα πηρα ζυπρεξα για χρονια κ απο κει μου μεινανε, τωρα ειμαι σε προγραμμα για να χασω...λιγα φυγαν ηδη...για αυτο ψαχνομαι για αλλο φαρμακο το σολιαν ανοιγει ορεξη το γαμ
    ρε συ τροπος του λεγειν για πλακα το ειπα!!:p το αμπιλιφαι μονο δν ανοιγει τα αλλα δυστυχως λιγο πολυ εχουν αυτη την παρενεργεια..

Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    ναι το θεμα ειναι το αντεχεις να ξερεις οτι ερχονται μονο για να σε εκμεταλευονται? οχι οτι εχω αμαξι η λεφτα αλλα λεμε τωρα χαχαχα
    εγω ειχα αμαξι αλλα με την φορολογια που μου ριξανε το πουλησα.βεβαια το οτι το πουλησα επαιξε ρολο το οτι ξαναρχισα να παιρνω φαρμακα.παντως δεν ειναι κακο να τις κανεις ολα τα χατηρια αν το αισθανεσαι δεν ειναι εκμεταλευση και βασικα σε ερωτευονται.παντως εγω φαρμακα ξεφαρμακα κανω διαιτα και εχασα 13 κιλα

Senior Member
    Μπραβο ρε Δημητρη! Συγχαρητηρια κ το λες τοσο απλα φαρμακα ξεφαρμακα κανω διαιτα και εχασα 13 κιλα

Σε ποσο διαστημα ταχασες?σε βοηθησε μαλλον το αμπιλι ε?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

σε 1 μηνα 1,5 δεν με βοηθησε το αμπιλιφαυ η θεληση μονο

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast