Results 46 to 51 of 51
-
18-11-2012, 21:09 #46
Δύσκολο πράγμα η αυτοπεποίθηση . Αν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση , δυσκολεύεσαι να πειστεις οτι θα γίνεις καλα. Εγω σήμερα πχ νιώθω οτι είμαι στασιμη. Αυτο με την ελπίδα destiny τι κάνεις εσυ; Εμένα αν με πιάσει η μαυρίλα δεν σταματάει η σκέψη. Το έχεις άλλος αυτο; Να σκέφτεται πολλές φορές την μέρα μία κακή σκέψη ;; Σαν εμμονη
If I could start again A million miles away
I would keep myself - I would find a way....
- 19-11-2012, 01:34 #47
Αυτό με την εμμονή δν παλεύεται gossamer!! Δν μπορείς να κάνεις τπτ κ σκέφτεσαι μόνο αυτό ή κάνεις πράγματα αλλά το θυμάσαι εκνευριστικά συχνά..πιστεύω κπ στιγμές ότι σαν μια ερινύα που σε περιτρυγιρίζει κ θέλει ντε κ καλά να σε μολύνει..για μένα η εμμονή είναι το κριτήριο μου ότι η σκέψη δν είναι σωστή και λειτουργική για μένα!Όταν μου συμβεί..προσπαθώ να το σκέφτομαι αυτό!
19-11-2012, 18:13 #48
το παθα σημερα! κ γενικα το βιωνω τα τελευταια χρονια πολυ εντονα!πολυ δυσκολο! γιατι για να σταθεις στα ποδια σου πρεπει να πιστεψεις στον εαυτο σου κ οταν δεν πιστευεις απλα βιωνεις ενα φαυλο κυκλο...στη τελευταια συνεδρια ειπα οτι πρεπει να παλεψω σκληρα κ να κανω μια φιλοτιμη προσπαθεια κ για πρωτη φορα μετα απο σχεδον 20χρ ξεστομισα κατι τραγικο που μου συνεβη οταν ημουν μικρη... νομιζα οτι θ εφευγε ενα βαρος αλλα εκτοτε δεν ειμαι καθολου καλα τα χαπια ενω επρεπε ναρχιζουν να δρουνε εγω ξαναγυρισα στο να σκεφτομαι πολλα ταυτοχρονα τα ιδια κ τα ιδια εμμονες κ φαυλοι κυκλοι.... οι φαυλοι κυκλοι ειναι οι χειροτεροι γαιτι κανεις κυκλους γυρω απο τον εαυτο σου κ μενεις στασιμη, επισης το πιο τραγικο ειναι οτι κουραζεσαι κ μετα απο τοσα χρονια συνειδητοποιεις οτι εχεις χασει την ελπιδα σου... τι κ ποσα μπορεις να κανεις χωρις ελπιδα? επισης πρεπει να μαθω να διαχωριζω τον ενθουσιασμο απο τη προοδο! την προηγουμενη βδομαδα ημουν ολο εξω ειτε για δουλειες ειτε για γιατρους δεν ειχα χρονο ν σκεφτω η να φαω τωρα απο τη παρασκευη δν εχω βγει κ ολο σκεφτομαι κ τρωω σημερα επαθα κ μια κριση πανικου (αν θεωρειται βασικα κριση πανικου) ταχυκαρδια, θλιψη, βαρος, ανασαινα με δυσκολια κ δεν ενιωθα καθολου καλα...πραγματικα εχω πολυ δρομο μπροστα μου!!!
η μ@λ@κι@ μου ειναι οτι στο ψυχιατρο πηγα παλι οπως κ στη ψυχολογο με το χαμογελο στα χειλη αφου η γυριζει κ μου λεει η υχολογος (η οποια ειναι τοσο θετικη που μου τοβγαλε το χαμογελο χωρια οι αμυνες κ οτι εμαθα καλα να κρυβω το πονο μου) μου λεει τι κανεις εσυ εδω, τωρα αρχισα να λυνομαι κ πηγα που λες στο ψυχιατρο παλι μες στα χαμογελα να του λεω οτι εχω κ δεν νομιζω να με πηρε σοβαρα κ μου αφησε τα σεροπραμ που δεν ειμαι γιατρος αλλα αν ειναι τα πιο ελαφρια καλα κρασα μεχρι να πιασουνα αν με πιασουν κ αντε να αλλαζεις μετα κ παλι απο την αρχη! η ψυχολογος μεκραζε κ μου λεγε παλι χαμογελα? αλλα η αληθεια ειναι οτι στο ψυχιατρο πηγα μονη κ σκιαχτηκα οσο περιμενα εξω, κ μετα του λεγα ολα αυτα που σας εχω αναφερει αλλα η ευγενια κ η καλοσυνη μου παρεξηγειται ...νομιζω τα ζαναξ μειχαν μουδιασει δηλ στην αρχη ημουν πιο ηρεμη τωρα ουτε αυτο δε μου προσφερει.,..
19-11-2012, 18:17 #49
εμενα η τελευταια μου εμμονη ειναι το θεμα σχεσης! ποσο αναγκη εχω να νιωσω οτι αξιζω καποιος να μαγαπησει, μια αγκαλια ενα φιλι, οτι καποιος με χρειαζεται κ με θελει, οτι σε καποιον λειπω, το να χωθω στα χερια του, το να ξαπολωσω πλαι του, ολα αυτα με βασανιζουν καθε μερα ολη μερα!! το μονο που σκεφτομαι ειναι αυτο κ ας ξερω κ ας παραδεχομαι οτι δεν μπορω να κανω σχεση μεχρι να τα βρω με τον εαυτο μου γιατι θ γατζωθω κ θ φυγει τρεχοντας απλα τοχω τοσο αναγκη!!! αυτη ειναι η τελευταια πιο εντονη, οι πιο συνηθισμενες κ χρονιες ειναι τα κιλα μου η ανεργια η μοανξια η ελειψη φιλων κ αυτοπεποιηθησης η στασιμοτητα κ τα χρονια πουχω χασει οτι ολι προχωρανε οτι κανεις δε μαγαπησε ποτε κτλ.....
19-11-2012, 22:41 #50
19-11-2012, 22:58 #51
Destiny
Οταν ξαναπας στην-στον ψυχολογο , κανε μια δοκιμη να εισαι ηρεμη πριν. Δηλ. να μην εχεις δουλειες. Να πας αφου ξεκουραστεις.
Εγω που λες-το παθαινα αυτο με τα χαμογελα -στην προηγουμενη ψυχιατρο που πηγαινα. Τελικα καταλαβα οτ ηταν και αμηχανια.
Να εξηγησεις οτι γενικα εισαι ευγενικη και οτι δεν σημαινει οτι δεν περνας χαλια περιοδο. Επειδη χαμογελας. Να τους το πεις πολλες φορες!
Μην απογοητευσαι - για το θεμα αγαπης! Μιλαω βεβαια εκ του ασφαλους απλα να ξερεις εγω εχω σχεση και αγαπιομαστε.
Αλλα δεν σημαινει οτι αυτοματα ολα φτιαχνουνε . Παρε παραδειγμα εμενα - αδυνατισα ,ειχα μια τελεια σχεση και τελικα επαθα καταθλιψη.
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι η σχεση με τον εαυτο μας - ΕΚΕΙ βρισκεται το κλειδι... Οσο καλα και να πανε τα πραγματα η χαλια ,αν ειναι να γινει κατι θα γινει.
Δες το σαν μια περιοδο που αποφασισες να αλλαξεις καποια πραγματα..
Σημερα σκεφτομουν εχω χασει τα τελευταια 2 χρονια που απο αποψη δουλειας-σχεσης ηταν καλα , να πανε ετσι ..να τα χαραμισω.
Αλλα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να σκεφτω οτι τωρα αφιερωνω τον χρονο που δεν εδινα στον εαυτο μου για να αλλαξω ουσιαστικα την σταση απεναντι σε ολα.
Αλλαγη τωρα για να ζησουμε καλυτερα μετα.. 27 ειμαι για να ξερεις! εχουμε καιρο ε? και σας φοβομαστε καποιες μερεςIf I could start again A million miles away
I would keep myself - I would find a way....