Results 16 to 25 of 25
Thread: CRUSH FETISH (OMG)
-
07-11-2012, 17:11 #16
HorriBell, με τον τροπο που το περιγραφεις κι απ την αλλη καθησες και παρακολουθησες όλο το θέαμα, εμενα αυτο μου λεει ότι κατα βαθος σ αρεσουν, απολαμβανεις να βλεπεις τετοια. καποια που σοκάρετε αμεσως το κλείνει και δε θελει να δει τη συνεχεια.
γιάννης
- 07-11-2012, 18:24 #17
κατ αρχας αμα το διαβασεις προσεκτικα θα δεις πως γραφω ''δεν ειδα φυσικα το βιντεο γιατι δεν θα αντεχα να δω κατι τετοιο'' ειδα μονο εικονες και κατα 2ον πως τολμας να μ κανεις εμενα το ψυχολογο κ να μ λες μετα απ οσα κανω και λεω για ζωντανα πλασματα πως φχαριστιεμαι να βλεπω να τα κακοποιουν και να τα σφαζουν???????ε???????????
I m a Good Person With Bad Attitude
07-11-2012, 19:05 #18
Ειρήνη υμήν παιδιά..μην οικειοποιούμαστε τις φρικαλεότητες του κάθε ανώμαλου..και πιστέυω το γεγονός ότι ψάχνεις και βλέπεις κάποια πράγματα δν σε εξισώνει με τον κάθε άρρωστο που το παρακολουθεί και το ευχαριστιέται!
Horribell δν θα μπω στο site γιατί μόνο με την ιδέα τσαντίζομαι..απλά αναρωτιέμαι που θα φτάσει το μυαλό του ανθρώπου και ποιος μας έχει καταραστεί ώστε να ικανοποιούνται ορισμένoi με έκτροπα..θα προτιμούσα να ήμουν γάτα!!lol
08-11-2012, 04:10 #19
σ'αυτο το θεμα πρεπει να γνωστοποιησουμε και τη συμπεριφορα των αλλοδαπων στη χωρα μας (λαθρο ή νομιμων δε το ξερω, ας μας πει ο Τσυριζα και οι κουκουεδες), που δεν ειναι μακρια αλλα εδω διπλα. ετυχε και ειδα μια φωτο στο φβ προσφατα, και το ξαναεσβησα απ'την αηδια...
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...42632038_n.jpg
δεν ειναι το βλασφημο του θεματος κι οτι κοροϊδευουν τον χριστο, οσο το οτι σκοτωσαν ενα γατακι για να κανουν τη πλακα τους και να προκαλεσουν. και μετα αναρωτηθηκα, εγω που εχω και ταϊζω 4 γατακια στην αυλη του σπιτιου μου, αν παει και τα πειραξει καποιος, εχω το δικαιωμα να βγω να του συνθλιψω το κεφαλι στο πεζοδρομιο ? ή θα ερθει κατευθειαν η αστυνομια να με κλεισει μεσα ? και θα λενε παλι για ρατσισμο και λοιπες μαλακιες ? αμαν πια με τους ********υς, ταγματα ασφαλειας χρειαζονται να τους πυροβολανε στα ποδια, κι αν δε συμμορφωνονται στο στομα και να τελειωνουν εκει!
08-11-2012, 08:12 #20
Ξαναδιαβασα προσεκτικα το μηνυμα σου Μπροκεν. Ήσουν ιδιαίτερα περιγραφική σ αυτο που εξιστορουσες λες και ειδες καμποσα. Τα παρεθετες λες και απορουσες και πληροφορουσες και όχι σαν βρισίδι και οργη. Οργη βγαζεις γι αυτους που σκοτωνουν μετα που σου το θιγω με το μηνυμα μου. Εντάξει, μπορει απο λαθος να μην το ανεφερες μ αυτο τον τροπο απο την αρχη.
ΚΕΝΟ, διεγραψε αυτη τη φωτο. Εισαι φιλόζωος όπως λες, πως αντέχεις τοτε να την βλεπεις??
Ειναι σε τετοιους που καποιοι δικοί μας αγωνίζονται να τους δωσουν δικαιώματα. Τυφλοί είναι ή εθελοτυφλούν?
Βρε αυτοι στη φωτο αμα λαχει ανθρωπους θα κρεμάσουν μ αυτο τον τροπο, όχι μόνο ζωα! απλά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία. Άπο τετοιες συμπεριφορες βγαζεις συμπερασματα για το χαρακτηρα του άλλου και μέχρι που μπορει να φτασει. Κι αυτοι που φωναζουν για δικαιωματα σε τετοιους καλά την εχουν στα πολυτελή σπιτακια τους στις πολυθρονες τους, δεν εχουν αμεση επαφη με τετοιους για να χουν τη διαφορετικη γνωμη. Αλλωστε ο κοσμος που μας ερχεται από αλλες χωρες δεν ειναι δεδομενο ότι ειναι και ότι καλύτερο.γιάννης
09-11-2012, 10:52 #21
ioannis sorry Που δεν καθομαι να βριζω σαν νταλικερης εχω πει να το κοψω αντε και παρατα μας και καλα εκανε και ο ΚΕΝΟ και το εβαλε να δει ο κοσμος τι παιζει οχι να στρουθοκαμιλιζει!επισης δεν το βαλε για πλακα παραθετει τις αποψεις του απο κατω!
απο iq βλεπω εισαι ομως ε..........I m a Good Person With Bad Attitude
09-11-2012, 11:27 #22
Άντε το ξέρω ότι εισαι φιλόζωη. Σβήσε επιτέλους αυτα τα "Horribel και SlaughterHouse" μη μας φτιαχνουν λάθος εικόνες... Νομίζω το ξαναπαμε, μην βλεπεις τετοια, ανησυχούμε μήπως σε μολύνουν.
Και στο κατω κατω χρειάζεται να βλεπουμε τετοιες φωτο και βιντεο?? απλά λυπούμαστε γιατι κατι που ουτως ή αλλως καταδικάζουμε, και εν πάσει περιπτώσει ξέρεις πως θα αντιμετωπίσουμε καποιον που θα πεσει στα χερια μας να κανει τετοια !!γιάννης
09-11-2012, 11:31 #23
αυτα τα ψευδωνυμα ειναι για αλλο λογο που εχουν σημασια δικια μου προσωπικη και δεν αναφερεται σε ζωα οποτε δεν σου πεφτει λογος τι γραφω και τι δεν γραφω και επισης σιγα το graphic image ο τοπος βρυθει απο βρωμια και δυσωδια παντου και πειραξε η εικονα που δεν εχει καν αιμα! λογοκρισια σας μαθανε λογοκρισια εφαρμοζετε φυσικα
I m a Good Person With Bad Attitude
09-11-2012, 13:20 #24
Βασανιστηρια υπάρχουν και χωρίς να υπάρχει αιμα, πχ η φωτογραφια που εβαλε ο ΚΕΝΟ.
Συμφωνω ότι αυτο δεν ειναι τιποτα απολύτως μπροστα στη βρωμια και δυσωδια που βρύθει ο τόπος.
Φωτογραφίες με βασανιστηρια δημοσιευουμε μόνο για να εντοπίσουμε αυτους που τα κάνουν για να τημωρηθούν. Αλλιώς σε τι εξυπηρετει? Για να ικανοποιούμε τη διψα μας για θέαμα? Ή για να τη μολύνουμε και να πληγωνόμαστε αμα ειναι κανεις ευαίσθητος σε τετοια? Δεν χρειαζεται να δει κανεις βιντεο ή φωτο για να ξερει τι ειναι βασανιστηριο.γιάννης
09-11-2012, 19:38 #25
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή