Results 16 to 20 of 20
Thread: ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΩ ΤΟ FACEBOOK
-
22-11-2012, 00:10 #16
Μισω απιστευτα το φβ .Ο απολυτος χωρος υποκρισιας και εξευτελισμου.Συχαινομαι να βλεπω κοριτσια να βαζουν συνεχως στατους σχετικα με το σεξ.Δεν αντεχω τους ανθρωπους (που δυστυχως ειναι και η παρεα μου) που οπου και αν παν ειναι με το κινητο στο φβ και πιο πολυ νοιαζονται για τα λαϊκς και την εικονα που θα σχηματισουν στο φβ παρα για τους αλλους που ειναι πραγματικοι φιλοι.Επιπλεον μου θυμιζει αδιαλειπτα ποσο χαμηλα εχει φτασει το ηθος των ανθρωπων.Επιπροσθετα απο την μια σηχαινομαι τις συνομιλιες μεσω φβ γιατι ο καθενας παρουσιαζετε σαν αλλος , αλλα απο την αλλη δυσκολευομαι πολυ να βρω φιλους με τον νορμαλ τροπο γιατι πχ στον πανεπιστημιο λιγοι καθονται να συζητησουν και να ερθουν για εναν καφε χωρις πρωτα να εχετε μιλησει στο φβ.Τελος δεν ειναι του στυλ μου να αρχιζω συζητησεις γιατι απλα δεν ξερω τους αλλους και δεν θελω με κατι που θα πω να τουσ φερω σε δυσκολη θεση και επιπροσθετα δεν μπορω να απαλευθεροθω και να εκφραστω
- 27-11-2012, 00:15 #17
27-11-2012, 00:53 #18
Αφού είσαι σε θέση να καταλάβεις οτι η τακτική του καναπέ,δεν είναι το νόημα της ζωής τότε μην σκοτίζεσαι.
Κάτι ακόμη,λες οτι στην σχολή σου δεν ''κάθονται'' φιλίες μέσω του νορμαλ τρόπου,δηλαδή τι κάνετε?Κάνετε ο ένας τον άλλο add και μετά από καιρό λέτε αμα λάχει και κανένα γεια από κοντά?Δεν κατηγορώ εσένα.Πόσο μονόχνοτα έχουν καταντήσει τα παιδιά της εποχής μας.Στημένα πρόβατα.Τίποτα το ουσιώδες στην ζωής τους.Facebook,και νυχτερινή έξοδος στα κλαμπ της Αθήνας ή σε σκυλάδικα παίρνοντας πόζα με το καλό το πουκαμισάκι τους για τα αγόρια και το έξαλλο το ντεκολτε για τα κορίτσια στις φωτογραφίες,με το καλό τους προφίλ..μην γίνουν και ρεζίλι στο facebook..αμαρτία!
Μην σκιάζεσαι.Σε καταλαβαίνω απόλυτα σχετικά με τον περιορισμό έκφρασης,και της συγκράτησης του εαυτού σου στα μέτρα των άλλων.
Δεν μπορεί όλο και κανένας σε καμιά ποντικότρυπα της σχολής σου θα υπάρχει που δεν θα γουστάρει και αυτός αυτή την φάση.
Συμβουλή μου?Μην υποκύψεις στην ζωή που πλασάρουν αυτοί.Μείνε ο εαυτός σου,και απλά γέλα με την πάρτη τους.Βγαίνουν και είναι facebook.Αυτό σκέψου μόνο.
28-11-2012, 21:38 #19
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
02-12-2012, 20:03 #20
λες βλακειες lacrymosa και ο τροπος σκεψης σου ειναι εντελως απλοικος και φτηνος. υπαρχει λογος που εγραψα αυτο το ποστ. εχει σχεση με την κακη μου ψυχολογια.