Πολλαπλα ψευδωνυμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Πολλαπλα ψευδωνυμα

Με αφορμη οριζμενες περιεργες ιστοριες που κατα καιρους αναφυονται στο φορυμ, θα προτεινα να γινεται καταγραφη των ΙΡ διευθυνσεων ωστε να ελεγχονται τα πολλαπλα ψευδωνυμα.

ευχαριστω.

Senior Member
    Ε χμμμ..Γιατί ψάχνουμε τον Πάσσαρη με τα πολλά πρόσωπα ή τον Βαβύλη;Καλέ άσε τα παιδιά να αισθάνονται ελεύθερα.Βίτσια είναι αυτά.Πού ξέρεις την ψυχοσύνθεση του άλλου που τον οδηγεί να δημιουργεί 100 ψευδώνυμα;Μπορεί να έχει και μια διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας.9 προσωπικότητες μας είχε πει κάποιος αισθανόταν να έχει.Στα ψευδώνυμα κόλλησες;;;;

Senior Member
    Αλήθεια πώς μπορώ να βάλω άλλο ψευδώνυμο γαμώτο;;;;Χαχα...πες ότι θέλω να κάνω μία διόρθωση στο ψευδώνυμο ή να το αλλάξω πώς μπορώ;;;;

Senior Member
    χαχαχχα βασικα και εγω εχω καταλαβει οτι γινεται κατι τετοιο.χαμος με τα ψευδωνυμα.το κακο ειναι οτι ειναι συνηθως ατομα που εχουν προκαλεσσει προβληματα στο παρελθον και φοβαμαι μην ξαναγινουν τετοια

Senior Member
    Παιδιά σταθείτε.Τι προβλήματα και βλακείες μπορεί προκαλέσει κάποιος που σε βρίζει, σε κακοχαρακτηρίζει,αλλάζει ψευδώνυμα;Τι σοβαρά προβλήματα μπορεί να προκαλέσει μια συναναστροφή εξ\'αποστάσεως;;;Ούτε καν να σε αγγίξει.....Δίνετε μεγάλη σημασία σε κουβέντες που λέγονται μέσω διαδικτύου και θυμώνω με τον εαυτό μου όταν κάνω το ίδιο.Ένα άτομο που κρύβεται πίσω από ρόλους,διαφορετικά ψευδώνυμα πόσο ισορροπεί και πόσο αγαπά το πραγματικό του όνομα;;;;Σκέψου τον εαυτό σου να το έκανες.Να έμπαινες τη μία ως Νίκος την άλλη ως Μαρία,την άλλη ως Χριστίνα και να έλεγες πενήντα διαφορετικά πράγματα.Το λιγότερο που θα βίωνες είναι ένα μπέρδεμα.

Senior Member
    ελα φιλτατη κασι που το κανουν και απειλουν κιολας?συμφωνω παντως μαζι σου γιατι οντως πανω εκει που μπερδευονται τους καταλαβαινεις αλλα συνεχιζουν εκει χαχχα

Senior Member
    έλα μωρέ....ψυχή έχουν κι αυτά.Άσ\'τα να παίξουν...

Senior Member
    Με αφορμη οριζμενες περιεργες ιστοριες που κατα καιρους αναφυονται στο φορυμ, θα προτεινα να γινεται καταγραφη των ΙΡ διευθυνσεων ωστε να ελεγχονται τα πολλαπλα ψευδωνυμα.
    Δεν ξερω ειναι και τεχνικο το ζητημα μιας και η ip δεν παραμενει σταθερη αν δεν κανω λαθος, εκτος αν εχεις λογαριασμο με static ip που χρεωνεται extra για αυτους που πραγματικα τι χρειαζονται.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οχι παιδια ανετα μπορεισ να βαλεισ και 2 ψευδωνυμα απλα σε ορισμενα ατομα δεν τους επιτρεπει να μπουνε το τσατ αλλα κανονικα τα αλλαζουν.το κακο ειναι οτι εκει που ηραμησες σου ξανασπανε τα νευραααααααα.μαλακια που επιτρεπεται απο πολλους να μπαινουν εδω ατομα που εχουν προκαλλεσει προβλημα και ασχημεσ αντιδρασεις σε διαφορα ατομα.το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει ειναι να βρεθει ενασ τροπος απο τους ανωτερους και να ελεγχουν τις ταυτοτητες πριν καταληξει κανενας να παρει το πριονι που λεει και το ασμα

Senior Member
    kanenas συμφωνω κ επαυξανω χανουμε που χανουμε τη μπαλα ε.....να μην την χασουμε εντελως οεο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ιντερ κοριτσι μου καλα εισαι????ολα καλα με τους γιατρους?εχουμε να τα που με καμποσο καιρο

Senior Member
    καλα?εχω φαει παρενεργειες lyrica!!!!απορω με εμενα αντι να με πιανουν οι ενδειξεις γιατι να με πιανουν οι παρενεργειες κ φαντασου οτι δεν τις διαβαζω για να μην αυτουποβαλλομαι μετα που φρικαρω μετα διαβαζω και λεω παλι οι ανεπιθυμητες ενεργειες αυτος ο τυχαιος τραυματισμος δε...σακατεψα χερια ποδια κεφαλι...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    όπως τα λέει η κασσι είναι...οι ανθρωποι που βγαζουν πολλαπλα ψευδωνυμα στα φορουμσ τα βγαζουν γιτι θελουν τι μια να λενε ετσι και την αλλη αλλιως...Αλλα στο συγκεκριμενο φορουμ δεν νομιζω να χρειαστηκε κανεις να ξαναβγαλει αλλο καθως δεν εγινε κανεν μπαν...
    Ρε Μαρια ποιος σε απειλει?

Senior Member
    εγώ πάντως συμφωνώ με τον κανένα

Senior Member
    βαγγελη μου δεν προκειται να δημιουργησω κανενα προβλημα και δεν ειναι αναγκη να ειπαν κατι σε εμενα αλλα ισως σε καποιο αλλο παιδι απο το φορθμ παντρως σας λεω οτι υπαρχουν ατομα με πολλα νικσ περισσοτερα απο 2 και εχει καταντησει μα....ια το θεμα.αυτο ειπα.ιντερ κοριτσι μου μακαρι να τελειωσουν γρηγορα ολα αυτα και ν α γινεις καλα για να χαρεις επιτελους την ζωη σου με το παιδακι σου

Page 1 of 2 12 LastLast