Να χωρίσω ή να μείνω μαζί του? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κοίτα να περνάς καλά στο τώρα, χωρίς πολλές σκοτούρες, χώστου και κάνα μπινελίκι :p για νάρχεται στα ίσα του,
    να του τα ρίχνεις και στο χύμα γιατί έτσι καταλαβαίνει.. απ' ότι φαίνεται κι όλα θα πάνε καλά. Όπως σου είπαν ήδη
    και τ' άλλα μέλη, δεν δείχνει να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο, οπότε μην πονοκεφαλιάζεις άδικα.
    Πονοκεφαλιάζω έχεις δίκιο..αλλά πολλές φορές από το άγχος μου και τη δυσπιστία μου γι'αυτόν γίνομαι χάλια..νομίζω υπάρχουν κάποιες φάσεις στη ζωή μου που ασχολούμαι πολύ μαζί του..είμαι και άνεργη, δν παίρνω επιβεβαίωση από πουθενά..

Senior Member
    Το λογοδωσιμο δε χρειαζεται χρηματα. Ενα τραπεζι κανετε με τους γονεις κ τους συμπεθερους. Ταιμιν τι εννοει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Το λογοδωσιμο δε χρειαζεται χρηματα. Ενα τραπεζι κανετε με τους γονεις κ τους συμπεθερους. Ταιμιν τι εννοει?
    Και τα λεφτά για το τραπέζι? Τον προηγούμενο μήνα προέκυψαν τόσα (κ μου έδωσε και εμένα) που έχουν μείνει ελάχιστα..επίσης για να λογοδοθείς θες κ ένα δαχτυλίδι..κ μια τυπική έστω πρόταση γάμου..γενικά είναι τύπος με πλάνο και όταν κτ προκύπει κ τον βγάζει από το πλάνο ζορίζεεεεται

Senior Member
    Δεν εχετε να φατε μεταξυ σας τα σογια? Πες οτι τρωγατε για βραδυ, δε σου λεω να φατε ακριβα, ουτε πολλα ατομα ουτε επισημοτητες, δεν ειναι το φαι το θεμα αλλα ο αρραβωνας. Στην αρχη που σου προτεινε επισημοτητες δεν ειχε σκεφτει το πλανο? Τα χεις μπλεξει κοπελια. Αρραβωνας δε σημαινει προταση γαμου. Προφανως σημαινει υποσχεση για γαμο που κοινοποιειται δημοσια πλεον στον κυκλο σας. Και υπαρχουν κ φθηνα δαχτυλιδια, γτ να παρετε ακριβα? Αφου δεν υπαρχει πλανο ας βαλετε τωρα, συγκεκριμενο ομως οχι φλου. Για προτεινε το να το σκεφτει κ μας λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tasakiou View Post
    Καλημέρααα,
    να σου πω την αλήθεια τον έχω ρωτήσει μια δύο φορές τι γίνεται από μέρους του και η απάντηση του είναι ότι δν τρέχει κτ και ότι ανοίγω θέματα εκεί που δν υπάρχουν και γενικά δν πολυμιλάει..ίσως γιατί τον ρωτάω νευρικά εκείνη την ώρα δν ξέρω..λές να τον ρωτήσω χαλαρά και άμεσα? κι αν δν απαντήσει πάλι?κι αν με θεωρήσει υστέρω που κάθομαι και ασχολούμαι υπερβολικά μαζί του?

Μα καλα συνεννοημενοι ειναι? ακριβως με τον ιδιο τροπο απανταει και ο δικος μου, οτι δεν τρεχει τιποτα και ολα ειναι της φαντασιας μου ανοιγοντας θεματα εκει που δεν υπαρχουν!!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Καλημέρα..:-)
    εγώ πάντως στη θέση σου θα τον ρωτούσα ευθέως.
    θέλω να πω, ότι τέτοια ζητήματα δε θα έπρεπε να τα σκέφτεσαι και να προσπαθείς να δώσεις μια εξήγηση μόνη σου.
    Όταν είσαι με κάποιον δύο χρόνια, θα πρέπει να έχεις αναπτύξει την απαραίτητη άνεση ούτως ώστε να μπορείς να του μιλάς για ο,τιδήποτε σε προβληματίζει, έτσι δεν είναι; :-)

Το να ρωτησεις εναν ανδρα,εαν εχει 'λερωμενη την φωλια του' δεν προκειται με τιποτα να σου πει την αληθεια οσο ανεση και αν εχει αναπτυχθει μεταξυ σας!!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Μα καλα συνεννοημενοι ειναι? ακριβως με τον ιδιο τροπο απανταει και ο δικος μου, οτι δεν τρεχει τιποτα και ολα ειναι της φαντασιας μου ανοιγοντας θεματα εκει που δεν υπαρχουν!!!
    Σοβαρά?? Τι παίζει με τον δικό σου,μήπως βρούμε τπτ κοινό κ να δούμε τι θα γίνει??

υγ: αν δε θες να πεις εδώ στείλε προσωπικό μην..

Junior Member
    δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα η ζωη ειναι πολυ ωραια για να χαλας τη μερα σου ,τα βραδια σου,σε υποθεσεις και σε εναν ανθρωπο που εχει βρει τα κουμπια σου και τα χρησιμοποιει εναντιον σου....το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να του δειξεις σιγα σιγα οτι εσυ φευγεις απο διπλα του....ποναει αλλα ειναι πολυ καλυτερο να πονας μονη σου παρα με 2 παιδακια αργοτερα...και δειξε οτι δεν εισαι διαθεσιμη για κεινον αλλα για σενα κι για αλλους και τοτε θα δεις τις αντιδρασεις του....ειναι καποιοι τυποι αντρων που θεωρουν δεδομενη μια γυναικα κια γι αυτο κανουν οσα περισσοτερα καψονια μπορουν....δοκιμασε τον με την αδιαφορια σου....

Senior Member
    Αυτο με την αδιαφορια το επικροτω κι εγω παντως!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Σχετικά με την αδιαφορία το κάνω αλλά όταν με ρωτήσει σχετικά τι απαντάνε ρε παιδιά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by tasakiou View Post
    Σχετικά με την αδιαφορία το κάνω αλλά όταν με ρωτήσει σχετικά τι απαντάνε ρε παιδιά?

Τι εννοεις? σχετικα με την αδιαφορια οταν σε ρωτησει?
    'Δεν το καταλαβα,συγνωμη' , 'Δεν προλαβα' , ' Ημουν για καφε με την φιλη μου' κτλ
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Ε μετά από όλα αυτά νιώθω ξενερωμένη..να πρέπει να αδιαφορώ να κάνω να δείχνω να τον κρατήσω τι σόι σχέση είναι αυτή?? Η αλήθεια είναι ότι ενώ τις μέρες του μην. κ λίγο μετά ένιωθα πολύ προβληματισμένη και φρικαρισμένη με πολλές αρνητικές σκέψεις κ φοβόμουν μην τον χάσω αλλά από χθες ρε παιδιά με έχει πιάσει μια ατονία στη μεταξύ μας επικοινωνία..δε σκέφτομαι πια που να είναι κ αν μου λέει ψέμματα και αν το σκέφτομαι λέω πως μπορεί να είναι όπου γουστάρει..ούτε διάθεση ερωτική έχω ούτε κάνω κρα για να τον δω..λέτε να παίζει κτ με εμένα κ τη διάθεση μου?

Senior Member
    Καλα μαζι δε μενετε τασακιου?

Senior Member
    Δε μένουμε μαζί..

Senior Member
    Αφου λες οτι συγκατοικειτε.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast