Results 1 to 2 of 2
Thread: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
-
07-11-2012, 21:06 #1
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με..πριν ενα χρονο ειχα σχεση με μια κοπελα και τα πηγαιναμε μια χαρα, μετα ομως που ηρθε το καλοκαιρι και επιασα δουλεια επειδη δεν ειχα χρονο να μιλαμε οπως και πριν η σχεση μας πηρε την κατω βολτα και χωρισαμε..Μετα απο 2 μηνες περιπου ξεκινησε να μου μιλαει εκεινη πρωτη και τα ξανα βρηκαμε αλλα εκεινη ειχε κανει σχεση με ενα παιδι οσο ημασταν χωρια το οποιο εγω δεν πηγαινα καθολου και ενω τα ειχαμε μαζι εκεινη συνεχιζε και μιλουσε μαζι του γιατι τις αρεσε να μιλανε επειδη της ειχε ανοιξει την καρδια του και τον ειχε βοηθησει πολυ σε διαφορα θεματα ομως δεν ειχε συμβει κατι παραπανω απο 2-3 φιλια αλλα του ειχε ξεκαθαρισει οτι θα μιλανε φιλικα αλλα μου ξεκαθαρισε και σε εμενα πως του μιλαει φιλικα μονο, εγω ομως ζηλευα πολυ και την πιεζα με αποτελεσμα να χωρισουμε ξανα να μην σας τα πολυλογω ομως αυτη η ιστορια εγινε 3 φορες συνολικα
(τα βρησκαμε και χωριζαμε για τον ιδιο λογο). Εγω ομως ζηλευα πολυ γιατι σκεφτομουν διαφορα κακα πραγματα στο μυαλο μου με αποτελσμα να την πιεζω συνεχεια και να χωριζουμε αλλα εκεινη ειχε ορκιστει σε εμενα και στους γονεις τις οτι δεν προκειται να ξανα γινει κατι ερωτικο με εκεινο το παιδι αλλα εγω ακομα φοβαμε γιατι σκεφτομαι συνεχεια διαφορα οπως οτι τα εχουν κρυφα απο εμενα.Εγω θελω να ξανα προσπαθησω με αυτην την κοπελα ξανα αλλα εκεινη φοβαται πιο πολυ για να μην της ξανα κανω τα ιδια, εχει παει σε ψυχολογους και ξεσπουσε σε κλαμματα ενω με ρωτουσε γιατι τις τα κανω αυτα εφοσων την αγαπαω, εγω ομως δεν εχω απαντηση.Εκεινη τωρα συνεχιζει και μιλλαει με αυτο το παιδι συνεχεια αλλα μου εχει πως πως δεν προκειται να γινει τιποτα μεταξυ τους.Εγω ομως τι να κανω για να το ξεπερασω και να την πιστεψω και να μην σκεφτομαι διαφορα πραγματα;
- 08-11-2012, 01:44 #2
Τι τι θες τη γκομενα ρε φιλαρακι? Χρονο δεν εχεις λογω δουλειας. Ζηλιαρογατος του κερατα εισαι. Αυτοσυγκρατηση και αυτοελεγχο δεν το χεις, αστη να παει στο καλο...
η εμπιστοσυνη δεν κερδιζεται, παρεχεται. Κ μη τα ριχνεις ολα στη δουλεια....Αυτη την περιοδο δεν εισαι για γκομενα. Θα τη βγαλεις αλλιως. Τοσο αντικειμενικα στο λεω.
Αφιερωμενο....
http://www.youtube.com/watch?v=1WNWv...eature=relatedLast edited by kerasi; 08-11-2012 at 02:17.