δεν μπορω να ουρισω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Unhappy δεν μπορω να ουρισω

Καλησπερα με λενε Γιώργο και ειμαι 18 χρονον....
    Εδω και κανα χρονο μπορει και παραπανο εχω ενα προβλιμα που ισος το βρειτε γελιο η δεν ξερω τι ωστοσο εχει γινει βασανο για εμενα!
    Στο θεμα λοιπον, το προβλημα ειναι οτι οταν παω να κατουρισω αμα εχει κοσμο γυρο δεν βγενει σταγονα πιστευω ειναι ψυχολογικο
    αλλα οταν επικρατι ηρεμια και ησυχια ολα κανονικα, αμα καπιος εστο ακουγετε απο εξω δεν βγενει σταγονααα.
    Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μου διμιουργιθικε τετιο θεμα, και ειναι δυσκολο! ξες τι ειναι να κανεις υπομονη μεχρι και 5 ωρες για να ριξεις ενα 'κατουριμα'?
    παρακαλω αμα καπιος μπορι ας μου πει πως να το αντιμετοπισω! Ευχαριστω και συγνωμη για πιθανα ορθογραφικα λαθη.

Senior Member
    αχαχαχαχα αχ βρε γιωργο να σαι καλα με κανες και γελασα....και τωρα ας σοβαρευτω ..μηπως εγινε τιποτα καποιο σκηνικο ενω κατουρουσες και σου χει μεινει και απο τοτε δεν μπορεις να κατουρησεις??????γιατι πως γινεται ξαφνικα να μην μπορεις να κατουρησεις?

Senior Member
    πηγαινε σε ψυχολογο η ψυχιατρο ,,απ οτι μας λες μαλλον ειναι ψυχολογικο,μην βασανιζεσαι αδικα

Junior Member
    χερομαι που γελασες :P φιλε πεζει αυτο πρεπει εκινι την μερα να χαρικα ασχημα για κατι και ετσι πρεπει να εγινε το σκινικο :/

Junior Member
    Quote Originally Posted by jackrabit View Post
    πηγαινε σε ψυχολογο η ψυχιατρο ,,απ οτι μας λες μαλλον ειναι ψυχολογικο,μην βασανιζεσαι αδικα
    χερομαι που γελασες :P φιλε πεζει αυτο πρεπει εκινι την μερα να χαρικα ασχημα για κατι και ετσι πρεπει να εγινε το σκινικο :/

Senior Member
    αδερφε απλο ειναι το προβλημα σου εκει που θα σαι σουρωμενοσ τερμα κ θα πασ να κατουρησεισ δε θα σε νοιαζει ουτε ο θορυβοσ ουτε ο χωροσ τιποτα εγω ετσι αρχισα να κατουραω οπου μ ρθει αν δεν το ξεπερνασ κ με το ποτο τοτε εχεισ οντωσ προβλημα η δεν πινεισ πολυ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αδερφε απλο ειναι το προβλημα σου εκει που θα σαι σουρωμενοσ τερμα κ θα πασ να κατουρησεισ δε θα σε νοιαζει ουτε ο θορυβοσ ουτε ο χωροσ τιποτα εγω ετσι αρχισα να κατουραω οπου μ ρθει αν δεν το ξεπερνασ κ με το ποτο τοτε εχεισ οντωσ προβλημα η δεν πινεισ πολυ
    φιλε εχεις δικio οταν πινω την αρμεγω οπου νανε αλλα δεν γινετε συνεχεια να ειμαι ζαντα για να κατουραω :P πινω χασις καθε μερα αλλα δεν βοηθαει (οχι για να κατουρισω γενικα πινω) δηλαδη εσυ επινες αλκολ κατουρουσες οπου νανε και μετα δεν σε ενοιαζε ουτε καν αμα εχει 'κηνησι' γυρο σου? ευχαριστω για την ανταποκριση σου!

Junior Member
    Quote Originally Posted by jackrabit View Post
    φιλε μου αμα δεν βρω κατι αλλο, μαλον εκι θα καταλιξω αλλα θελω να το ψαξω καλα πρωτα! ευχαριστω για την ανταποκριση σου !

φαινεται οτι η σκεψη πως θα εκτεθεις με καποιο τροπο είναι απωθητικη για' σενα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Πυρρων View Post
    φαινεται οτι η σκεψη πως θα εκτεθεις με καποιο τροπο είναι απωθητικη για' σενα
    μπα δεν νομιζω φιλε-η! γιατι οταν κατουραω ειναι σαν να μην ειχα ποτε αυτο το προβλημα! και σε εξωτερικο χορο ειναι πολλυ πιο ευκολο απο οτι σε μια καφετερια η στο σχολειο κτλπ! ευχαριστω πολλυ!

χμμ...ακουγεται παραξενα...Δεν σε αγχωνει η ιδεα της εκθεσης αλλα παρολα αυτα αισθανομενος κοσμο γυρω σου δεν μπορεις να λειτουργησεις οπως καποτε...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Πυρρων View Post
    χμμ...ακουγεται παραξενα...Δεν σε αγχωνει η ιδεα της εκθεσης αλλα παρολα αυτα αισθανομενος κοσμο γυρω σου δεν μπορεις να λειτουργησεις οπως καποτε...
    Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!
    Εψαξα στο web και βρικα πως τελικα δεν ειμαι μονος!
    Ειναι ειδος φοβιας! λεγετε Shy bladder(google it), το εχουν 7% του πλιθυσμου αν καταλαβα καλα, αλλα σε διαφορετικα σταδια και περιπτωσεις.
    Εχει πολλα πραματα να κανεις για να το ξεπερασης, ελπιζω κατι να δουλεψει!

Senior Member
    Εμένα όταν είχε κίνηση τριγύρω κάποιες φορές το κατάφερνα κάποιες όχι μετά από χρόνια τώρα όπου να ναι αρκεί να έχει ένα θάμνο κάπου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giorgos94 View Post
    Στο θεμα λοιπον, το προβλημα ειναι οτι οταν παω να κατουρισω αμα εχει κοσμο γυρο δεν βγενει σταγονα πιστευω ειναι ψυχολογικο
    αλλα οταν επικρατι ηρεμια και ησυχια ολα κανονικα, αμα καπιος εστο ακουγετε απο εξω δεν βγενει σταγονααα.
    Γιώργο, αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Αν δεν υπάρχει "άνεση", κανείς δεν μπορεί να ουρήσει. Και για άλλα πράγματα συμβαίνει το ίδιο... (στο πονηρό το μυαλό μερικών, δεν μπορείς ούτε να χασμουρηθείς...). Μπορεί ίσως εσύ να θέλεις λίγο παραπάνω ησυχία, αλλά μην το κάνεις θέμα, αυτό ισχύει για όλους.

Quote Originally Posted by John11 View Post
    Γιώργο, αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Αν δεν υπάρχει "άνεση", κανείς δεν μπορεί να ουρήσει. Και για άλλα πράγματα συμβαίνει το ίδιο... (στο πονηρό το μυαλό μερικών, δεν μπορείς ούτε να χασμουρηθείς...). Μπορεί ίσως εσύ να θέλεις λίγο παραπάνω ησυχία, αλλά μην το κάνεις θέμα, αυτό ισχύει για όλους.
    Αρα ειναι ψυχολογικο. Άλλοι πως τα καταφερνουν και μολις ανοίξουν το παντελόνι κατουρανε ανεμελα με κόσμο γυρω τους? Φυσιολογικό είναι το παιδι αυτο να κρατιεται επί πέντε ωρες?

Γιωργο, για δοκίμασε σε χωρους όπου γυρω ειναι αγνωστοι σου ή όταν υπάρχει μεν κόσμος που ακουγεται αλλά σε αρκετη απόσταση ωστε να νοιωθεις καπως πιο ανετα. Από τα μακρια στα πιο κοντινα δλδ μεχρι να δουμε αν λύνεται. (εννοείται σε τουαλέτα κι αν δεν εχει κανενα εκει σε ουρητηρες).
    γιάννης

Page 1 of 2 12 LastLast