Προβληματα με τη σχεση μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Προβληματα με τη σχεση μου

Καλησπέρα σας,

είμαι σε σχέση εδώ και 20 μήνες και αντιμετοπίζω κάποια προβλήματα που δεν τα είχα τόσο έντονα στην αρχή. Ο φιλός μου έχει αρκετές ιδιοτροπίες που μερικές δεν μπόρω να τις καταλάβω. Θέλει να χτενίζομαι συγκεκριμένα, δηλάδη θέλει να έχω πάντα ίσια μαλλιά. Όποτε έχω επιχειρήσει να τα κάνω αλλιώς μου κρατούσε μούτρα. Θέλει να ντύνομαι συγκεκρίμενα, δηλαδή αν δε του αρέσει κάποιο ρούχο επάνω μου δε θέλει να το ξαναφορέσω.
    Δε θέλει να κοιμόμαστε μαζί. Στους πρώτους μήνες κοιμόμασταν μαζί. Μέτα μου παραδέχτηκε ότι δε μπόρει να κοιμάται με άλλα άτομα μαζι από την παιδική του ηλικία (μου το επιβεβαίωσαν οι γονείς του).
    Όταν τρώμε μαζί θέλει να καταπίνω σιγά. Άμα κάνω θόρυβο εκνευρίζεται. Γενικά δεν θέλει να κάνω ήχους δηλάδη π.χ. φτερνίσματα, βήχας. Το ξέρω μπόρει να σας ακούγεται αστείο αλλά είναι σοβαρό. Δεν τρώει πότε με τους γονείς του μαζί. Θελεί να τρώει πάντα μόνος του, μόνο με μένα κάνει την εξαίρεση. Απεχθάνεται τις οικογενειάκες συγκεντρώσεις.
    Το τελευτάιο χρόνο αρχίσε να με βρίζει έτσι για πλάκα. Του έχω πει να το κόψει αλλά δε μπόρει.
    Το άλλο προβλημά είναι σεξουαλικό. Δε θέλει συχνά σεξ, δηλάδη μία φορά την εβδομάδα το πολύ αλλά ικανοποιήται μόνος του.
    Αν μπόρει να με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω γιατί είναι ετσί. Θέλω να το βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πως...

Senior Member
    Πως γνωριστηκατε? Τι σου λεγε οταν βγαινατε? Και με τι ασχολειται?

Junior Member
    Gnoristikame mesa apo to sillogo xoron pou pigainame kai oi dyo mazi. Otan protobgainame den mou eipe tipota apo ola afta ta parapano. Itan entelos fisiologikos mazi mou. Oles aftes oi idiotropies bgikan meta apo 3-4 mines sxesis. Einai akoma foititis sto teleftaio etos alla doulevei kai taftoxrona part time opote ton xreiastoun.

Senior Member
    Εσυ σπουδαζεις? Κ ο τυπος τι σπουδαζει?

Στην αρχη μιας σχέσης ο καθενας βγαζει προς τα έξω ενα πολύ καλό εαυτο για να κερδίσει τον άλλο. Οι ιδιοτροπιες και τα προβληματα του βγαινουν στη συνεχεια αφού δεν μπορει να καταπιέζει για πάντα τον πραγματικο του εαυτο και ειναι απόδειξη ότι δεν εχει κανει καποια προσπάθεια να αλλάξει. Τουλάχιστο όλο αυτο τον καιρό με το που του εδωσες να καταλάβει ότι αυτα που μας περιγραφεις σε ενοχλουν τα περιόρισε εστω καπως, ειδες δλδ εστω μικρη αλλαγη?
    Πολλες φορες αμα κατι μας ενοχλει όσο μικρο κι αν ειναι, η επανάληψη του μας δημιουργει εμμονη ιδεα γι αυτο και ως αποτελεσμα η σκέψη μας το μεγαλοποιεί και ετσι φτανουμε στο σημειο να πιστευουμε ότι όλη μας η σχεση περιστρεφεται γυρω απ΄αυτο. Τι λες?
    Το αν μετα που του εδειξες ότι ενοχλεισε δεν εκανε κατι για να αλλάξει αυτο δεν ειναι καλο σημαδι για τη συνεχεια. Τοτε ειτε θα πρεπει να τον δεχτεις όπως ειναι ειτε να φυγεις απ αυτη τη σχεση πριν ειναι αργα.
    γιάννης

Senior Member
    Μπορεί να είναι ψυχαναγκαστικός
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παντως εγω που ειμαι ιδεοψυχαναγκαστικη δεν επιβαλλω στους αλλους τιποτα ....
    Μονο εμενα εχω στην μπουκα..
    Μ.σλιακ αν ημουν εγω με τον τυπο θα τον ειχα σουταρει!
    Last edited by betelgeuse; 12-11-2012 at 16:10.

Junior Member
    εχει ψυχολογικα προβληματα κουκλα μου, δυστυχως ετσι μεγαλωσε, και σε βλεπει δεκτικη και στα βγαζει, αν του βαλει μια τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι ισως τα κοψει για λιγο αλλα παλι θα του βγουν! Μαλλον εχει και προβλημα σχεσεων και δε μπορει να ερωτευτει και να βαλει καποιον αλλον υπερανω απο τον εαυτο του! Σιγα - σιγα καντην γιατι σε κοβω να μη καταληγεις καλα, δε ξερεις τι μπορει να κρυβει ενα τοσο περιεργο μυαλο!