Περισσότερο "μπαμπάς" παρά σύντροφος? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    > Είναι περισσότερο μπαμπάς παρά σύντροφος!

Μπαμπάς και σύντροφος είναι οι τίτλοι των συγκεκριμένων σχέσεων (με το γιό σου και με εσένα). Αν το πεις πιο απλά, τότε λες ότι έχει πιό καλή σχέση με το γιό σου παρά με εσένα.

> Φοβήθηκα να του πω ότι ήταν 2 άνδρες άγνωστοι και ότι η φίλη μου με κρέμασε. Γνωρίζω ότι ζηλεύει πολύ.
    > Προσπάθησα να το καλύψω όλο αυτό και του είπα ότι με έφερε εκείνη. Θύμωσε γιατί με είχε δει.

> Δεν δικαιολογώ όμως σε καμία περίπτωση το τελεσίδικο της απόφασής του και αυτό το φεύγω που
    > εκπληρώνει κάθε τόσο, ...

Οι δύο αυτές συμπεριφορές (δική σου και δική του) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ενοχλείσαι από τη δική του, αλλά στην ουσία κάνεις το ίδιο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τωρα σε τι φαση εισαστε? Μενετε μαζι ξανα μετα το τελευταιο περιστατικο? Μιλατε? Πως ειστε?
    Καλημέρα, Καλή σου Εβδομάδα kerasi, με μια μικρη καθυστέρηση. Βλέπεις δεν ειναι ευκολο να επικοινωνώ έτσι από το σπίτι και για αύτο ειδικά το θέμα. Επανέρχομαι σήμερα λοιπον που επεστρεψα στη δουλειά μου.
    Ναι εχει επιστρέψει σπίτι και εχει ζητήσει να το βάλουμε όλο αυτό στην ακρη. Συμπεριφέρεται σαν να μην προηγήθηκε τίποτε...

Junior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    > Είναι περισσότερο μπαμπάς παρά σύντροφος!

Μπαμπάς και σύντροφος είναι οι τίτλοι των συγκεκριμένων σχέσεων (με το γιό σου και με εσένα). Αν το πεις πιο απλά, τότε λες ότι έχει πιό καλή σχέση με το γιό σου παρά με εσένα.

> Φοβήθηκα να του πω ότι ήταν 2 άνδρες άγνωστοι και ότι η φίλη μου με κρέμασε. Γνωρίζω ότι ζηλεύει πολύ.
    > Προσπάθησα να το καλύψω όλο αυτό και του είπα ότι με έφερε εκείνη. Θύμωσε γιατί με είχε δει.

> Δεν δικαιολογώ όμως σε καμία περίπτωση το τελεσίδικο της απόφασής του και αυτό το φεύγω που
    > εκπληρώνει κάθε τόσο, ...

Οι δύο αυτές συμπεριφορές (δική σου και δική του) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ενοχλείσαι από τη δική του, αλλά στην ουσία κάνεις το ίδιο.
    john καλή σου μέρα.
    Οι ενέργειες μου ειναι αποτέλεσμα μαλλον της δική του στάσης απέναντι μου. Οταν νιωθω οτι ελέγχομαι και οτι ο αλλος εχει απρόβλεπτες αντιδρασεις σε κάτι που μπορεί για αυτόν να ειναι λάθος, τότε μπαίνω και εγώ στη διαδικασία να αντιμετωπίσω την κατάσταση διαφορετικά και καποιες φορές να κρύψω πράγματα, φοβούμενη αντιδράσεις. Δεν προσπαθώ να τον κοροιδεψω να με προστατεύσω προσπαθώ.

Junior Member
    Elis σκεφτομαι πολύ το γιο μου και οχι την παρτη μου αλλιώς θα ζούσα μιαν αλλη ζωή και οχι αυτή που ζω στην οποία δεν κάνω απολύτως τίποτε αλλο από το να εργάζομαι και να λειπω από το σπίτι για περίπου 12 ωρες την ημέρα. Δεν βγαίνω για καφέ, εχω απομακρυνθεί από φίλες, δεν μιλάω στο σπίτι στο τηλεφωνο, δεν απομονωνομαι για να μην δημιουργώ ενταση.
    Αν αυτό για σένα σημαίνει παρτάκιας τότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να πω...
    Και σαφέστατα και δεν τον θεωρω καθόλου χαζό αυτόν τον ανθρώπο και δεν θέλω να του κρεμάσω ταμπελίτσες. Απλά βλέπω πως φερεται και πως αντιμετωπίζει εμένα που υποτιθεται οτι είμαι η σύντροφός του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΖωήΤ View Post
    john καλή σου μέρα.
    Οι ενέργειες μου ειναι αποτέλεσμα μαλλον της δική του στάσης απέναντι μου. Οταν νιωθω οτι ελέγχομαι και οτι ο αλλος εχει απρόβλεπτες αντιδρασεις σε κάτι που μπορεί για αυτόν να ειναι λάθος, τότε μπαίνω και εγώ στη διαδικασία να αντιμετωπίσω την κατάσταση διαφορετικά και καποιες φορές να κρύψω πράγματα, φοβούμενη αντιδράσεις. Δεν προσπαθώ να τον κοροιδεψω να με προστατεύσω προσπαθώ.
    ζωη καλημερα
    νομιζω οτι βιαστηκες πολυ να βαλεις στο σπιτι σου τον φιλο σου.
    σε μερικους μηνες οπως λες, δεν συγκατοικουμε ουτε ως ελευθεροι, ποσω δε μαλλον οταν υπαρχει ενα παιδι.
    δεν νομιζω οτι τον ηξερες καλα οταν το αποφασισες. οι υστεριες και η υπερβολικη ζηλεια ,δεν ειναι πραγματα που κρυβονται οταν ξερεις τον αλλο καλα.
    και δεν εχουν να κανουν ουτε με την αγαπη ουτε με το παθος, παρα μονο με την επιθυμια ελεγχου και ΔΕΝ κοβονται...
    κανεις κι εσυ τα λαθη σου οπως λες, γιατι ακομα και τα αθωα ψεματα,οπως καταλαβαινεις ,ειναι ψεματα και χειροτερευουν την κατασταση. το βασικο λαθος ομως ειναι η πρωιμη συγκατοικηση. δειχνεις να εχεις απ αυτον την απαιτηση να νιαστει ενα ξενο παιδι, αλλα το παιδι ειναι δικη σου ευθυνη και οι παρεες του επισης

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ζωη καλημερα
    νομιζω οτι βιαστηκες πολυ να βαλεις στο σπιτι σου τον φιλο σου.
    σε μερικους μηνες οπως λες, δεν συγκατοικουμε ουτε ως ελευθεροι, ποσω δε μαλλον οταν υπαρχει ενα παιδι.
    δεν νομιζω οτι τον ηξερες καλα οταν το αποφασισες. οι υστεριες και η υπερβολικη ζηλεια ,δεν ειναι πραγματα που κρυβονται οταν ξερεις τον αλλο καλα.
    και δεν εχουν να κανουν ουτε με την αγαπη ουτε με το παθος, παρα μονο με την επιθυμια ελεγχου και ΔΕΝ κοβονται...
    κανεις κι εσυ τα λαθη σου οπως λες, γιατι ακομα και τα αθωα ψεματα,οπως καταλαβαινεις ,ειναι ψεματα και χειροτερευουν την κατασταση. το βασικο λαθος ομως ειναι η πρωιμη συγκατοικηση. δειχνεις να εχεις απ αυτον την απαιτηση να νιαστει ενα ξενο παιδι, αλλα το παιδι ειναι δικη σου ευθυνη και οι παρεες του επισης
    Καλη σου Εβδομάδα. Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου Remedy.
    Βιάστηκα. Δεν αφησα αυτη τη σχέση να αποκτήσει το δικό της υποβαθρο, κινήθηκα γρήγορα και ήταν λάθος.
    Δεν είχα ποτε την άνεση να βγαίνω βραδια, ή χρόνο για μένα. Βλέπεις ζω με το γιο μου και ο πατερας του εμφανίζεται 2 φορές το μήνα τα ΣΚ. Ολον τον υπολοιπο καιρό ζουμε μαζί με μένα να λάμπω δια της απουσίας μου, οχι γιατί κάνω καριέρα, αλλα γιατί προοσπαθω να επιβιώσω και να συντηρήσω αυτό το παιδί και τις ανάγκες του.
    Ετσι προέκυψε σ αυτή τη σχέση και μια πρώιμη γνωριμία του γιου μου μαζί του. Ξεκίνησε να ερχεται σιγα σιγα στο σπίτι και κάποιες φορές αργά το απόγευμα. Αρχισε να ασχολείται πολύ με τον μικρό και με τα οποια ενδιαφέροντα του (υπολογιστές, αθλητικά, ποδόσφαιρο κλπ) Κάποια στιγμή το ίδιο το παιδι του ζήτησε να κοιμηθεί σπίτι μας στον καναπέ.
    Η μια φορά εφερε την αλλη και σε λίγο καιρό ο ανθρωπος αυτός αρχισε να κοιμάται σχεδόν καθε βραδυ στο σπίτι.
    Εδωσα πολυ χώρο, πολύ γρήγορα. Ναι εχεις δίκιο, ειναι κάτι που το εχω σκεφτεί απλα πλέον δεν μπορώ να το αλλάξω και να επαναθέσω εύκολα ορια.
    Αυτοί οι δύο εχουν γινει κολλητάρια και εγω φαίνομαι ο επισκέπτης του σπιτιού. Εκείνος γυρίζει σπίτι και πριν απο μένα και ασχολείται μαζί του και με το σπίτι...Εγώ παλι ειμαι στο σπίτι καθημερινά μετα τις 19.30...

Page 2 of 2 FirstFirst 12