Εφιάλτες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μερικες φορες ( σε γυναικες) οι εφιαλτες μπορει να σημαινουν απλα οτι περιμενεις περιοδο ή και τιποτα.
    Κυκνε απλα μην σκεφτεσαι το ονειρο μεσα στην ημερα. Πες οτι εφιαλτης ηταν και περασε....
    Το θέμα είναι ότι ξυπνάω τόσο τρομαγμένη που η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή...και δεν μπορώ να συνέλθω, μου παίρνει πολύ ώρα...νιώθω μεγάλο φόβο...κι ειδικά όταν είναι κάθε μέρα δεν τον αντέχω! Και σαν να μην έφτανε αυτό, χάλασε και η φωλιά μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ερη μου χωρις να εχω διαβασει ολες τις απαντησεις κ τις αναλυσεις π κανατε οποτε σορρυ αμα πεφτω εξω, μηπως ειναι οι εφιαλτες απο τα αντικαταθλιπτικα? Παιρνεις κ 2 νομιζω αν θυμαμαι καλα, μηπως ειναι παρενεργειες των χαπιων? Σορρυ που το υπεραπλουστευω κ το ριχνω εκει, αλλα δες κ αυτο σαν ενδεχομενο! Τι παιρνεις ειπαμε? Εγω με το λαντοζ το ειχα πολυ εντονο αυτο το φαινομενο, εφιαλτες κ πολυ ζωντανα ψυχεδελικα ονειρα, με αλλα φαρμακα δν το ειχα ποτε. Φιλακια καλα να περνας!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ερη μου χωρις να εχω διαβασει ολες τις απαντησεις κ τις αναλυσεις π κανατε οποτε σορρυ αμα πεφτω εξω, μηπως ειναι οι εφιαλτες απο τα αντικαταθλιπτικα? Παιρνεις κ 2 νομιζω αν θυμαμαι καλα, μηπως ειναι παρενεργειες των χαπιων? Σορρυ που το υπεραπλουστευω κ το ριχνω εκει, αλλα δες κ αυτο σαν ενδεχομενο! Τι παιρνεις ειπαμε? Εγω με το λαντοζ το ειχα πολυ εντονο αυτο το φαινομενο, εφιαλτες κ πολυ ζωντανα ψυχεδελικα ονειρα, με αλλα φαρμακα δν το ειχα ποτε. Φιλακια καλα να περνας!!
    Όχι, δεν νομίζω να είναι από τα αντικαταθλιπτικά γιατί τα παίρνω αρκετό καιρό κι οι εφιάλτες ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες...παίρνω cybalta και zolotrin...
    Να 'σαι καλά!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Οκ τοτε!!! Απλα μια υποθεση εκανα!! Φιλια!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Καλά, ο εφιάλτης που είδα χθες δεν υπάρχει! Είδα ότι είχα χαρακώσει το χέρι μου πολύ άσχημα κι όταν ξύπνησα σήκωσα το μανίκι μου για να δω αν το έκανα στ' αλήθεια, τόσο ζωντανός ήταν...ευτυχώς που ήταν μόνο ένα κακό όνειρο...

Senior Member
    Και χθες ξαναέζησα την κηδεία της γιαγιάς μου, δεν μπορώ να βλέπω άλλο όνειρα με θάνατο, με τρομάζουν!

Μπορείς να μιλάς εδώ όποτε και όπως σε εκφράζει...οι φοβίες και οι ανησυχίες είτε για θέματα υγείας είτε για οτιδήποτε άλλο είναι για όλους τους ανθρώπους. Εγώ όταν έπαθα την πρώτη μου κρίση πανικού δεν μπορούσα ούτε καν να δω ταινίες έστω λίγο τρόμου, ή να ακούσω φασαρία, ή να έχω δυνατά φώτα...θα σε συμβούλευα να βρεις τρόπους να ηρεμήσει το μυαλό και η ψυχή σου από τους εφιάλτες. Διάβασε πριν κοινηθείς οτιδήποτε που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και χαλαρά, δες μια όμορφη ταινία....γενικά κάτι που θα διευκολύνει τον ύπνο σου και δεν θα τον δυσκολέψει. Γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κάνεις καινούργια ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι δύσκολο και να εκφράσω τα συναισθήματα μου στα άτομα αυτά 1ον γιατί το ένα (ευτυχώς) δεν υπάρχει πια στη ζωή μου και δεν ξέρω που να το βρω για να του πω αυτά που έχω μέσα μου (αυτό όντως θα βοηθούσε αλλά δεν γίνεται) και 2ον με το άλλο άτομο δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε εύκολα...μόνο με τους ειδικούς μπορώ να το παλέψω και θα το κάνω αλλά έχω ανάγκη να μιλάω κι εδώ...

Ο θάνατος είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της ''ζωής'' μας...κι εμένα με τρομάζει πολύ. Προσπάθησε να ''συμφιλιωθείς'' με την ιδέα του και να μην τον σκέφτεσαι συχνά. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει...προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και περιόρισε τις αρνητικές.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Και χθες ξαναέζησα την κηδεία της γιαγιάς μου, δεν μπορώ να βλέπω άλλο όνειρα με θάνατο, με τρομάζουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Greca View Post
    Μπορείς να μιλάς εδώ όποτε και όπως σε εκφράζει...οι φοβίες και οι ανησυχίες είτε για θέματα υγείας είτε για οτιδήποτε άλλο είναι για όλους τους ανθρώπους. Εγώ όταν έπαθα την πρώτη μου κρίση πανικού δεν μπορούσα ούτε καν να δω ταινίες έστω λίγο τρόμου, ή να ακούσω φασαρία, ή να έχω δυνατά φώτα...θα σε συμβούλευα να βρεις τρόπους να ηρεμήσει το μυαλό και η ψυχή σου από τους εφιάλτες. Διάβασε πριν κοινηθείς οτιδήποτε που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και χαλαρά, δες μια όμορφη ταινία....γενικά κάτι που θα διευκολύνει τον ύπνο σου και δεν θα τον δυσκολέψει. Γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κάνεις καινούργια ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου.
    Να χαλαρώσω...έχω γενικά πρόβλημα μ' αυτό, δυσκολεύομαι να χαλαρώσω κι είμαι συνέχεια σ' επιφυλακή...πάντως προσπαθώ, τα κάνω αυτά που μου προτείνεις πριν τον ύπνο αλλά δεν ξέρω τι έχω πάθει αυτόν τον καιρό και βλέπω τέτοια όνειρα...ελπίζω να σταματήσουν σύντομα αλλιώς θα τρελαθώ! Δεν μπορώ να ξυπνάω ξημερώματα κατατρομαγμένη πια...ούτε να ελέγχω αν αυτό που ονειρεύτηκα είναι αλήθεια η όχι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Greca View Post
    Ο θάνατος είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της ''ζωής'' μας...κι εμένα με τρομάζει πολύ. Προσπάθησε να ''συμφιλιωθείς'' με την ιδέα του και να μην τον σκέφτεσαι συχνά. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει...προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και περιόρισε τις αρνητικές.
    Έχεις δίκιο αλλά δυσκολεύομαι...ίσως να τον σκέφτομαι συχνά γιατί κι εγώ έχω φτάσει κοντά αλλά σίγουρα μ' επηρεάζει κι ο θάνατος της γιαγιάς μου που με πονάει κι ας πέρασε τόσος καιρός...γενικά δυσκολεύομαι να κάνω θετικές σκέψεις δυστυχώς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    τα εχεις πει στον ψυχιατρο; απορω, παιρνεις φαρκακα κυκνε κι ομως δεν εχω δει αλλαγη στα γραφομενα σου... Επισης, τα φαρμακα φερνουν κι εφιαλτες, πανω κατω οσοι παιρνουν χαπια, ζουν με αυτο. Επισης τελικα θα γραφεις στο φορουμ; θα γραφεις μονο στα θεματα σου; η θα γραφεις οπως εκανες; να ξερω ποσο ροζ θα βλεπω. Σε πετυχα εδω, μη γεμιζω θρεντς με αποριες μου για σενα χιχι!
    Αυτό για τους εφιάλτες δεν το έχω πει γιατί είναι σχετικά πρόσφατο αλλά θα την πάρω τηλέφωνο να της το πω μόλις νιώσω λίγο καλά...πάντως ευτυχώς χθες δεν είδα τίποτα κακό...η αλήθεια είναι ότι τα φάρμακα με έβγαλαν από την μεγάλη κατάθλιψη που είχα πέσει όμως ακόμα σε γενικές γραμμές νιώθω μελαγχολία...είναι και στιγμές που νιώθω καλά αλλά αυτό έχει καιρό να γίνει γιατί υπάρχουν προβλήματα...
    Όσο για το φορουμ δεν έχω αποφασίσει ακόμα σίγουρα τι θα κάνω πάντως στο μυαλό μου έχω το να το περιορίσω...τώρα αυτό θα εξαρτηθεί από την ψυχολογική μου κατάσταση, αν δεν νιώθω καλά θα γράφω...

Senior Member
    κ εγω τον τελευταιο μηνα βλεπω συνεχεια εφιαλτες..ξυπναω τα ξυμερωματα και δεν μπορει να με ξαναπαρει ο υπνος γιατι το κεφαλι μου βομβαρδιζεται με σκεψεις,τι εκανα χθες γιατι το ειπα ετσι,και αν το ελεγα αλλιως και τι θα γινει αυριο,μετα καποια πολυ ασχημη εμπειρια απο το παρελθον και παει λεγοντας..μετα ακουω καποιο θορυβο και ειμαι σιγουρη οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μπει καποιος μεσα στο δωματιο και θα με κοψει σε κομματακια..σκευτομαι τι πρεπει να κανω για να γλιτωσω και απο προσπαθεια για να ξανακοιμηθω ολα μετατρεπονται σε πανικο.Το μυαλο εχει τοση δυναμη..ειναι μια πυρηνικη βομβα...μαλλον πρεπει να το χειριζομαστε πιο σωστα και να το κατευθυνουμε καλυτερα.αυτοελεγχος.

Senior Member
    Και να που ξανάρχισαν...σήμερα ονειρεύτηκα ότι πνιγόμουν στη θάλασσα αλλά υπήρχαν δύο εγώ, σαν να είχα δίδυμη αδελφή...εγώ αυτό το ερμηνεύω είτε ότι από τη μια πλευρά θέλω να ζήσω κι από την άλλη να πεθάνω, είτε ότι ήταν ο καλός κι ο κακός μου εαυτός...εσείς τί λέτε; Πάντως τρόμαξα πολύ...

Senior Member
    Και τώρα μετά από ένα διάστημα σχεδόν διακοπής, επανήλθαν σχεδόν κάθε μέρα και σαν να μην έφτανε αυτό βλέπω πολλούς μέσα στο ίδιο βράδυ και τα έχω παίξει... Και πολύ τρομαχτικούς...

Page 2 of 2 FirstFirst 12