σχιζοφρενεια αποπειρα και αθλητισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    μαμρα με το συμπαθειο πρεπει να παιρνεις τα φαρμακα σου γιΑ Παντα αφου εκανες αποπειρα.οπως και ολοι μας δλδ πιστευω πρεπει να τα παιρνουμε για παντα

Senior Member
    σημερα ειχα συνεδρια και μου κατεβασε την δοση.επαιρνα 2 geodon 80mg και μου το εκανε ενα τον 60 και ενα τον ογδωντα.
    οταν τον ρωτησα ποσο καιρο θα τα περνω δεν μου απαντησε μου ειπε θα δουμε.
    υποψιαζομαι οτι θα τα περνω μια ζωη.

Senior Member
    mgilleas θα σου πω τι επαθα.ημουνα με μια κοπελα η οποια σπουδαζε ψυχολογια και της ανοιχτηκα πολυ δηλαδη της ειπα ολη την παιδικη μου ηλικια η οποια ειχε πολυ ξυλο απο την μανα μου και μια αποπειρα με χαπια στα 11.στην ουσια αυτη η κοπελα μου εκανε ψυχοθεραπεια και ημουνα πολυ καλα και μαζι της και γενικοτερα.εγω στην αρχη της σχεσης την κερατωσα και οταν χωρισαμε με φαγανε οι ενοχες οτι την προδωσα γιατι μου ειχε σταθει πολυ παραληλα ειχα γνωρισει την μανα της η οποια ηταν ετοιμοθανατη απο καρκινο και ενοχες μου γινανε ακομα μεγαλυτερες και της το ειπα οτι ξερεις στην αρχη της σχεσης σε κερατωσα.στην ουσια οταν χωρισαμε ηταν σαν να ειχα χασει τον θεραπευτη μου η αντιδραση της οταν της το ειπα ητανε να ερθει απο το σπιτι μου και να το σπασει εγω εντωμεταξυ να ειμαι χαλια οχι παραισθησεις και τετοια αλλα χαλια.δεν ξερω αν το εκανε αυτη η εγω αλλα στραφηκα εναντιον της οικογενειας μου ειδικα στην μανα μου.επισης ειμαι δεκαπεντε χρονια χρηστης κανναβης και λιγο πριν αρρωστησω επινα πολυ καλο μαυρο δηλαδη μπορει να ειναι και απο αυτο.λιγο ο χωρισμος λιγο η δουλεια μου δεν πηγαινε καλα λιγο το χορτο δεν νομιζω να θελει και πολυ.
    πριν αρρωστησω ημουνα πολυ ανεβασμενος ειχα δικια μου δουλεια ειχα κοπελα ζουσα μονος και ημουνα αυτονομος.τωρα ειμαι ενας μπακουρομπατηρης θελω την ζωη μου πισω.

mamra1983 καλησπέρα

Πες μου σε παρακαλώ με όση μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς, την ενέργεια της κάνναβης μέσα σου όταν την καπνίζεις. Τι σου κάνει να νοιώθεις, δηλαδή, και τι επίδραση έχει στην ευφυΐα σου κατά την διάρκεια της ενέργειας της (μαστούρας).
    Αν το θεωρήσεις απαραίτητο γράψε μου σε προσωπικό μήνυμα.

Σποραδικά καπνίζω ή κάπνιζα και εγώ από ηλικία 18 ετών. Στις αρχές είχα την ψευδαίσθηση πως καπνίζοντας χόρτο έκανα κάτι σπουδαίο. Μετά ένα χρόνο άλλαξε η αίσθηση και η αντίληψη που δεχόμουν όταν κάπνιζα χασίσι, και το ίδιο συμβαίνει και σήμερα εάν καπνίσω. Και απορώ τι νοιώθουν όλοι οι άλλοι κάνοντας χρήση γιατί είμαι βέβαιος πως σε εμένα η επίδραση είναι διαφορετική. Θα σου εξηγήσω στη συνέχεια εάν μιλήσουμε.

Πάντως εάν θέλεις να κάνεις βήματα μπροστά θα πρέπει μάλλον να διακόψεις την χρήση. Παρόλο που φαίνεται ακίνδυνη η κάνναβη εν τούτοις αλλοιώνει την εσωτερική αίσθηση και κάνει ευάλωτο τον χαρακτήρα και εν γένει την ανθρώπινη προσωπικότητα.

Senior Member
    γιωργο καλησπερα.οταν καπνιζω χορτο καταρχην χαλαρωνω γινομαι πιο κοινωνικος και ισως και πιο δημιουργικος.σιγουρα δεν πινω μπαφους και δεν παιζω προ.
    θα πιω θα αθληθω θα πιω καφε με φιλους θα κανω ποδηλατο αλλα το βασικο ειναι οτι μου φερνει μια ευφορια η οποια ειναι ψευτικη και προσωρινη. σιγουρα πρεπει να αποφευγετε η χρηση κανναβης ειτε εχεις ψυχικη ασθενεια ειτε οχι και εγω νομιζα οτι κανω κατι σπουδαιο αλλα στην εφηβεια τωρα πια ειμαι συνηδητοποιημενος χρηστης.

Senior Member
    οταν λες ευφυια τι εννοεις.γιατι αν εννοεις βραδυτητα της σκεψης μου βγαζει αλλα τυχαινει να πιω και να διαβαζω αγγλικα.εσενα τι σου βγαζει το χορτο?

Εμένα το χόρτο μου βγάζει κατάπτωση, κατάθλιψη, υπερένταση, και μία δυνατή ανάγκη για απομόνωση. Όταν καπνίζω θέλω να είμαι μόνος, και στη μαστούρα πάνω δεν θέλω να έρχομαι σε επαφή με κανέναν, ούτε μάνα ούτε αδέρφια ούτε φίλους, τελείως μόνος.

Senior Member
    πρωτη φορα ακουω για τοση απομονωση οσο περιγραφεις αν σου βγαζει καταθλιψη καλο ειναι να το αποφευγεις.
    εχεις καποια μορφη ψυχωσης?

παιδια μην καπνιζεται χασις δεν φτανει για ολους...

πλακα κανω παιδια.σοβαρα ομως εγω ειμαι αρκετα κατα ολο και ολο στην ζωη μου δοκιμασα τζουρες κανα δυο μια φορα.πιστευω οτι ομως οσο αφορα τους μπαφους οτι δεν πρεπει να το καπνιζουμε ειδικα εμεις οι ψυχωτικοι και αν το κανουμε να το κανουμε με καλοπροαιρετη παρεα.

Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    πρωτη φορα ακουω για τοση απομονωση οσο περιγραφεις αν σου βγαζει καταθλιψη καλο ειναι να το αποφευγεις.
    εχεις καποια μορφη ψυχωσης?
    Ναι το αποφεύγω. Τα 10 τελευταία χρόνια κάπνισα 4-5 φορές μόνο. Η κόκα μου βγάζει ωραία πράγματα όταν την σνιφάρω αλλά είναι ακριβή και απλησίαστη η ρημάδα.

Senior Member
    καλο το κοκορι οντως αλλα πανακριβο.γι'αυτο αρνταν η κοκα των φτωχων.
    πλακα κανω.

mamra1983 λέγοντας ευφυΐα εννοώ τον τρόπο λειτουργίας του μυαλού και τον τρόπο που ο νους ενεργεί την αντίληψη για τον εαυτό και τον κόσμο.

Εμένα κοινωνικότητα, δημιουργικότητα, χαλάρωση και ευφορία μου βγάζει η κόκα και το σπιντ (είδος αμφιταμίνης) όταν τραβάω, ευτυχώς όμως που κοστίζουν πολύ ακριβά κι έτσι πολύ σπάνια έχω στην διάθεση μου διαφορετικά θα τραβούσα συνέχεια καθημερινά μέρα-νύχτα. Όπως και ο πατέρας της ψυχανάλυσης, ελάχιστοι το γνωρίζουν, Sigmund Freud ο οποίος ήταν χρήστης κοκαϊνης και έγραψε σχετικά και ένα έργο-βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΡΑΤΩ, έτος 1989, με τον τίτλο ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ σε μετάφραση Γιώργου Βίλλιου ( ISBN 960 – 299 – 010 – 2 ).

Το χόρτο όταν το καπνίζω με φέρνει πάντοτε σε μία περίπλοκη κατάσταση και σε μία τραυματική εμπειρία έτσι ώστε με απωθεί στο να το αναζητήσω και ξανακαπνίσω. Είναι σαν να οξύνετε και ανοίγει το μυαλό μου και η αντίληψη μου για τον εαυτό μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους, και διαβλέπω μέσα μου και αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου δίχως παρωπίδες, προσλήψεις και ψευδαισθήσεις, αυτό που βλέπω όμως και αντιλαμβάνομαι πως είμαι κατά τις ώρες που διαρκεί η δράση του χόρτου, είναι τραυματικό και καθόλα τυραννικό. Προσπάθησα να το δεχτώ και να συμβιβαστώ, να πείσω τον εαυτό μου πως αυτό είμαι και πρέπει να συμφιλιωθώ με την ιδέα, πως έτσι με έφτιαξε η φύση, αλλά δεν τα καταφέρνω. Με δύο λόγια, βλέπω πως είμαι ψυχοπνευματικά, συναισθηματικά και διανοητικά, ανάπηρος, καθυστερημένος, και πως όλοι το γνωρίζουν εκτός από εμένα, παρά μόνο το γνωρίζω κι εγώ όταν καπνίζω χόρτο. Νοιώθω πως το γεγονός της αναπηρίας μου αυτής φαίνεται ακόμη και στην όψη μου και όλοι καταλαβαίνουν πως είμαι ανάπηρος όταν με αντικρίζουν, και από την συμπεριφορά μου αμέσως καταλαβαίνουν πως είμαι ψυχικά ανισόρροπος. Τους υπόλοιπους ανθρώπους τους βλέπω και τους αντιλαμβάνομαι πλήρως υγιείς και ισορροπημένους.

Μου προκαλεί επίσης υπερένταση, το ακριβώς αντίθετο της χαλάρωσης, και μία ταραχή εάν ξαφνικά βρεθώ με άλλον άνθρωπο, και η ντροπή που νοιώθω για αυτό που είμαι είναι τόσο ισχυρή που με κάνει να φέρομαι αδέξια και άθελα μου να προσβάλω τον άλλο, τον εαυτό μου, αλλά και να εκδηλώνω έναν εαυτό ανισόρροπο, ποταπό και χαμερπή. Αυτή η αίσθηση τουλάχιστον μου μένει. Αρκετές φορές μάλιστα είπα στον εαυτό μου πως εάν είχα λίγο φιλότιμο και ανδρισμό θα έπρεπε να βάλω τέρμα στη ζωή μου. Μετά που περνά η επίδραση από το κάπνισμα βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Senior Member
    ο τροπος λειτουργειας του μυαλου δεν αλλαζει απλα οπως σου γραφω και πιο πανω επιβραδυνεται.
    δηλαδη τα πραγματα ειναι πιο αργα.τωρα οτι αφορα την αντιληψη σε οτι αφορα τον εαυτο μου και τον κοσμο
    δεν νιωθω να μου την αλλαζει.ο ευατος μου παραμενει ιδιος με μια δοση χαλαρωσης και ο κοσμος γυρω μου με αφηνει ανεπηρεαστο.
    επισης οταν πινω δεν μου αρεσει να λιωνω σε εναν καναπε θελω να κανω διαφορα πραγματα γιατι νιωθω οτι τα κανω καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    παιδια μην καπνιζεται χασις δεν φτανει για ολους...
    χαχαχαχαχα Δημητρη καλο παλιο αλλα πετυχημενο! ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
    Παντως περα απ την πλακα σε οποιον δεν εχει μπλεξει κ σκεφτεται να δοκιμασει, εχω να πω το εξης : μακρια... ΟΥΤΕ χασις.. μακρια.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12