Ο παικτης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Ο παικτης

Παιζω ενα παιχνιδι- αθλημα που απαιτει απολυτη αυτοσυγκεντρωση. Ειμαι αρκετα καλος και σε κανα δυο χρονια μπορει να ειμαι ετοιμος να παρω μερος σε αγωνες -τουρνουα. Δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου ομως οτι παιρνω αυτα τα φαρμακα που παιρνω και μεταβαλλεται καπως η διανοητικη μου ικανοτητα ( συγκεντρωση , μνημη κλπ). Που αποσκοπω γραφωντας αυτο το μηνυμα? Δεν ξερω , ισως να ακουσω καμμια καλη συμβουλη , κατι που δεν εχω σκεφτει να κανω. Εγκατελειψα ενα παρομοιο αθλημα πριν πολλα χρονια γιατι αρωστησα ενω ημουν ετοιμος για πανελληνιους , τωρα δεν θελω να εγκαταλειψω την προσπαθεια. Και τιποτα να μην καταφερω ειναι κατι που με διασκεδαζει και μου δινει χαρα και ναι θελω να γινω οσο το δυνατον καλυτερος γινεται. Παρακαλω με οσους εχω συζητησει ηδη να μην αναφερθει το παιχνιδι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

την συγκεντρωση την αυξανει αμα δεις ταινια ξενη και δεν χασεις λεπτο που να μην καταλαβεις

Senior Member
    Τωρα π ειπατε για ταινιες, παιδια εγω το Inception για να το καταλαβω το ειδα 3 φορες. Οπως επισης κ το 1984 του Orwell (καταπληκτικο βιβλιο) το διαβασα 2 φορες για να το καταλαβω... :(
    Keep σκεψου οτι το κανεις το αθλημα για σενα επειδη ετσι γουσταρεις κ μν κοιτας τον τελικο στοχο συνεχεια! εχε τον στο πισω μερος του μυαλου σου, αλλα οχι να σ αποσπα την προσοχη κ να σου τρωει τη σκεψη! Με μικρα βηματακια θα τα καταφερεις, don 't worry! Αλλωστε κ ενας δρομος χιλιων μετρων ξεκιναει με ενα βημα! Ελπιζω να μν επεσα μεσα κ να ασχολεισαι πχ με μαραθωνιο η στιβο!!! Την καθημερινη προσπαθεια κ για ποτε θα φτασεις στο στοχο ουτε θα καταλαβεις! Αυτη ειναι η αποψη μου, το ιδιο ελεγα κ στα παιδια π δινουν Πανελληνιες, καλο ειναι να προχωραμε βημα βημα κ χωρις αγχος αποτυχιας οσο αυτο ειναι δυνατον! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Keep walking keep playing!
    Τοσο απλο.
    Απο την στιγμη που σου αρεσει και σε διασκεδαζει απλα το συνεχιζεις .
    Και οσο για τους αγωνες οκ , μπορεις να παρεις μερος , η διακριση ειναι το λιγοτερο.

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Τωρα π ειπατε για ταινιες, παιδια εγω το Inception για να το καταλαβω το ειδα 3 φορες. Οπως επισης κ το 1984 του Orwell (καταπληκτικο βιβλιο) το διαβασα 2 φορες για να το καταλαβω... :(
    Keep σκεψου οτι το κανεις το αθλημα για σενα επειδη ετσι γουσταρεις κ μν κοιτας τον τελικο στοχο συνεχεια! εχε τον στο πισω μερος του μυαλου σου, αλλα οχι να σ αποσπα την προσοχη κ να σου τρωει τη σκεψη! Με μικρα βηματακια θα τα καταφερεις, don 't worry! Αλλωστε κ ενας δρομος χιλιων μετρων ξεκιναει με ενα βημα! Ελπιζω να μν επεσα μεσα κ να ασχολεισαι πχ με μαραθωνιο η στιβο!!! Την καθημερινη προσπαθεια κ για ποτε θα φτασεις στο στοχο ουτε θα καταλαβεις! Αυτη ειναι η αποψη μου, το ιδιο ελεγα κ στα παιδια π δινουν Πανελληνιες, καλο ειναι να προχωραμε βημα βημα κ χωρις αγχος αποτυχιας οσο αυτο ειναι δυνατον! :)
    Λακρυ το 1984 ειναι λογικο να χρειαστει να το διαβασεις 2 φορες,δεν ειναι δα και το πιο ευκολοδιαβαστο βιβιλιο (και καταπληκτικο,συμφωνω !)οποτε ντοντ γουορυ!! Οσο για τα αλλα που ειπες,συμφωνω και επαυξανω!