Results 1 to 2 of 2
-
26-12-2012, 09:04 #1
Οι σχέσεις σε κριση! Χρειάζομαι Βοήθεια.
Καλημέρα σας. Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Χριτούγεννα.
Την χθεσινή ημέρα βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Την μοναξιά. Άρχισα να δουλεύω πρίν 3 χρόνια, τότε άρχισα να χάνω επαφή με τους γνωστούς μου. Αναγκάστηκα να χάσω επαφή γιατί ήταν πολύ μεταβατική περίοδος για μένα και πολύ δύσκολη δουλειά. Δηστυχώς τώρα στα 23 μου δυσκολεύομαι να γνωρίσω κόσμο. Νιώθω να κουβαλάω επάνω μου ένα μεγάλο βάρος που δεν με αφήνει ούτε καν να χαλαρώσω. Όσες προσπάθειες έκανα να ανακτήσω παλιούς φίλους ή έστω να κάνω καινούργιους απέτυχαν. Ενώ έχω νιαστεί και δείξει ενδιαφέρον,τηλέφωνα,εξόδου ς,ουσιαστικός διάλογος με τρελαίνει ένα πράγμα. Πως δεν με παίρνουν ποτέ τηλέφωνο για μία έξοδο, για ένα πάρτυ. Μου την δίνει πως δεν υπάρχω. Στην ουσία για να βγώ εγώ έξω πρέπει να παρακαλάω. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι έχουν γίνει πολύ κλειστοί, δύστροποι και δεν εμπιστεύονται καθόλου εύκολα(όχι οτι το ζηταω). Με αποτέλεσμα να υπάρχει κρίση στις φιλίες. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο και νιώθω πια πως για να κάνω φίλους περνάω απο χίλια τέστ. Οποιαδήποτε συμβουλή,βοήθεια είναι ευσπρόδεκτη!
Ευχαριστώ, Παναγιώτης!
- 26-12-2012, 20:29 #2
αυτος ο λογος ειναι προφανως η κατασταση στην οποια βρισκεται η χωρα μας. με τη φτωχεια και την ανεργια να εχει ξεπερασει το 50%. οποτε και να εισαι σε θεση που μπορεις να βγεις, παλι οταν εκεινοι εχουν ενα σωρο προβληματα, μαλλον δε θα μπορουν να ερθουν μαζι σου. εκτος αν προτιμαν να βγουν με αλλη παρεα, οποτε ξεκοβεις και ψαχνεις κι εσυ αλλους διαθεσιμους.