Results 16 to 26 of 26
Thread: Από Φίλοι σε Σχέση!
-
23-12-2012, 14:26 #16
Η κοπελα ειναι ακομα κολλημενη με τον πρωην της.
Και απο την στιγμη που προφανως δεν μπορει μονη της να ξεκαθαρισει την κατασταση , ξεκαθαρισε εσυ.
Α και να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις που χρησιμοποιουμε σε αυτη το φορουμ
Αλλο ασχημος χωρισμος και μεγαλη στενοχωρια και αλλο βαρια καταθλιψη.
Η καταθλιψη ειναι νοσος.
- 23-12-2012, 18:46 #17
kalopisti: Δεν είσαι κυνική, απλά δεν νομίζω ότι έχουν και ιδιαίτερη σχέση με το θέμα τέτοιες πληροφορίες... Οκ, όμορφος εγώ, όμορφη και η κοπέλα, μέτριος ο πρώην (αντικειμενικά πάντα μιλάω), δημόσιο δουλεύει η κοπέλα, εγώ έχω τη δική μου δουλειά.
betelgeuse:Καταρχάς, όταν αναφέρθηκα στην "βαθιά κατάθλιψη", εννοούσα την νόσο στην βαριά της μορφή. Αυτή με τις σκέψεις αυτοκτονίας, με την διαρκή θλίψη λόγω της έμμονης σκέψης κλπ.
Όσο για αυτό που λές, ναι δυστυχώς το ξέρω και έχεις δίκιο. Η κοπέλα είναι κολλημένη με τον πρώην της, και όσο κοντά κι άν ερχόμαστε κάθε φορά που βρισκόμαστε, όσο κι άν νιώθει πάθος, έλξη, όμορφα όσο είμαστε μαζί και όσο κι άν έχει καταλάβει ότι μαζί μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη ενώ με τον πρώην της δεν είναι πιά, δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει μέσα της και στην τελική να πάρει μια απόφαση για τον εαυτό της και να πεί αφού τα βλέπω όλα αυτά, άς προσπαθήσω να πάω παρακάτω. Εγώ αυτό που συνέχισα να κάνω μέχρι ακόμη και χθές, είναι να την κάνω αισιόδοξη, να της δείχνω πόσο την θέλω να είναι καλά ακόμη κι άν δεν είμαστε μαζί, να την στηρίζω και να της δείχνω ότι την νιώθω και την καταλαβαίνω και γενικά να της δείχνω ότι είμαι εκεί, για αυτήν. Απλά δεν ξέρω από τη στιγμή που όλα αυτά τα βλέπει και τα νιώθει από εμένα και της αρέσουν, αλλά λίγο εάν μείνει μόνη πάλι σαν να φεύγω εγώ από τη σκέψη της, εάν θα καταφέρει κάποια στιγμή να με αφήσει να μπώ στην καθημερινότητά της και στην ζωή της πάλι και να αρχίσει πάλι να νιώθει γεμάτη όλες τις ώρες. Εγώ αυτό επιδιώκω.. Την θέλω και θέλω να είμαστε μαζί. Και έχει καταλάβει ότι μαζί μπορούμε να είμαστε και καλά και φυσιολογικά και πλέον να ηρεμήσει, απλά δεν ξέρω τι άλλο και πώς να το κάνω. Ταυτόχρονα, επειδή βλέπω ότι ο άλλος την ταλαιπωρεί με την συνεχή του επιμονή (κι ας της λέει ότι δεν μπορεί να της συγχωρήσει ότι έχει νιώσει για κάποιον άλλον όμορφα και δεν θέλει να είναι ξανά μαζί), εγώ προσπαθώ να μην την 'πνίξω', της αφήνω άφθονο χώρο και ούτε την πιέζω, ούτε επιδιώκω συχνή επαφή. Απλά θέλω να της θυμίζω ότι την θέλω να είναι χαμογελαστή. Δεν ξέρω ποιά η άποψη σου πάνω στη συμπεριφορά μου και τι εννοούσες προτείνοντάς μου να ξεκαθαρίσω εγώ. Σκέψου ότι χθές κι όλας, της έριξα μια 'μπιχτή', του στύλ ότι οκ, δεν τρέχει τίποτα και δεν έχω πρόβλημα, πλέον ξέρω ότι δεν με θές και δεν θα μπορείς να με ξαναδείς όπως πρίν. Και εκείνη αυτό που μου είπε είναι ότι ποτέ δεν μου έχει πεί κάτι τέτοιο, ενώ αντιθέτως μου λέει συνέχεια πώς θέλει να νιώσει καλά για να μπορεί να αφεθεί σε μένα.
23-12-2012, 19:35 #18
Φιλαρακι αυτο το λογο θα σε πω και αλλο πια κανενα....nice guys finish last....!
23-12-2012, 21:53 #19
kerasi, μ' αρέσεις.. με έφτιαξες φιλαράκι! Κάπως έτσι το πιστεύω κ εγώ....
24-12-2012, 04:05 #20
sosta ksigithikes dino man
twra an thes tin alitheia to na eisai thima ke na thimatopoieis allous gia na pareis pisw to katurimeno sou aima ine aksiagaphto?to goustareis?
giati afto kanei i tsoupra sou opws ke ta pio pola thilika
o prwhn klasikh periptwsh karkinou alla efoson goustarei astin na kaei mia ke kalh tha xei fash
25-12-2012, 22:33 #21
Φιλαρα, απο τα 3 ατομα της ιστοριας, ποιος πιστευεις ειναι ο πιο κερδισμενος?
26-12-2012, 02:52 #22
Και οι 3 στο τέλος νομίζω κάτι θα έχουμε κερδίσει και κάτι θα έχουμε χάσει..
26-12-2012, 03:53 #23
Ναι, αλλα ο πιο κερδισμενος ποιος ειναι?
26-12-2012, 15:18 #24
Δεν ξέρω kerasi μου, για πές μου εσύ. Και από ποιά άποψη εννοείς κερδισμένος? Εγώ σίγουρα είμαι χαμένος γιατί βασανίζομαι, το ίδιο και η κοπέλα που βασανίζεται και δεν μπορεί να πάρει την απόφαση να προχωρήσει μπροστά, όσο κι άν με θέλει και μου λέει συνέχεια πώς όταν νιώσει μέσα της απελευθερωμένη σε μένα θα τρέξει. Όσο για τον άλλο, δεν με απασχολεί κάν...
26-12-2012, 17:39 #25
Εγω νομιζω οτι ο πιο κερδισμενος ειναι ο πρωην και στη θεση εκεινου επρεπε να εισαι. Να μπορεις να την επηρεαζεις τοσο πολυ τη γκομενα ενω εχουν γινει διαφορα. Ειναι εντυπωσιακο ετσι? μη το αρνηθεις. Εξηγειται ομως. Αντε πιο μετα να σε γραψω κ τι προτεινω αλλα τωρα δε διορθωνεται. Επρεπε να το χειριστεις πολυ εξυπνα. Τεσπα, τουλαχιστον να μαθεις για επομενη φορα. Και ο αλλος δεν την ταλαιπωρει, γουσταρει η γκομενα, μη μπερδευεσαι.
26-12-2012, 17:53 #26
Έχεις δίκιο στο ότι την επηρεάζει απόλυτα, και είναι φυσιολογικό μετά από 7 χρόνια. Εάν όμως την επηρέαζε μόνο εκείνος και εγώ πέρναγα στο ντούκου, σίγουρα θα είχε γυρίσει πρό πολλού εκεί. Από συζητήσεις και με την ίδια, αλλά και από διάφορα που μου έχει πεί η κολλητή της πάντως, η κοπέλα ήδη φεύγει από εκεί και πλησιάζει πρός τα εδώ. Της έχει δηλώσει πλέον πώς ότι κι άν πάς να ξεκινήσεις, εγώ θα στο διαλύω. Πλέον η κοπέλα απλά χρειάζεται χρόνο για να τον ξεπεράσει κ να μην την επηρεάζει πιά ώστε να μπορεί να συνεχίσει με εκείνον που γουστάρει και την κάνει να νιώθει τόσο ξεχωριστά, με εμένα δηλαδή (χθεσινά της λόγια). Ίσως να μου πείς ότι παραμυθιάζομαι κι όλας και ίσως να έχεις και δίκιο, όμως δεν βρίσκεις μια λογική σε αυτό που σου λέω?
Εγώ αυτό που πλέον αποφάσισα να κάνω θα σου πώ ποιό είναι και μου λές και σύ τη γνώμη σου. Αφού ξέρω την κοπέλα σε τι φάση βρίσκεται, έχω δεί πώς έχει νιώσει μαζί μου και εάν τελικά με όντως με γουστάρει, κρατάω αυτό που μου λέει τόσο καιρό ότι μόλις νιώσει καλά από όλη αυτή την άσχημη φάση και μπορεί να ξανά βρεί τον εαυτό της μόνο εμένα θα ψάξει και συνεχίζω κάπως έτσι. Πλέον δεν έχει νόημα ούτε να την πιέζω ούτε να κάνω πράγματα, ούτε να επιδιώκω να την ψάξω. Τα έχω κάνει όλα και πλέον αυτό που νομίζω είναι το σωστό, είναι να την αφήσω μόνη της να τα δεί όλα αυτά μόλις καθαρίσει το μυαλό της. Και άσε τον άλλον να την κουράζει, να την φθείρει και να την κατηγορεί για τα πάντα. Σίγουρα έτσι δεν την κερδίζεις μια γυναίκα.
Επίσης, νομίζω πώς η κοπέλα του έδωσε την ευκαιρία να είναι μαζί, αλλά εκείνος δεν την άρπαξε... Δεν το χειρίστηκε σωστά. Όταν θές μια κοπέλα και έχεις ζήσει 7 χρόνια μαζί της, και βλέπεις ότι σου συγχωρεί τα πάντα, αφήνεις τους εγωισμούς και κάνεις αυτό που πραγματικά θές για να είστε μαζί. Αλλιώς δεν αξίζει να είσαι με την κοπέλα αυτή. Και η κοπέλα αργά ή γρήγορα θα πάει εκεί που της δίνουν, που την κάνουν να νιώθει πραγματικά όμορφα και ασφαλής. (Πές μου εάν διαφωνείς σε όλα αυτά, και πού, έτσι ώστε να με βοηθήσεις γιατί σίγουρα εγώ τα βλέπω κι όλας επηρεασμένος)