Results 46 to 53 of 53
Thread: Πού έχω φταίξει;;
-
15-11-2012, 14:18 #46
Σίγουρα και μας βοηθάει αρκετά να το ξεπεράσουμε και πιό γρήγορα, όταν σκεφτούμε ότι ούτε οι πρώτες είμαστε, ούτε οι τελευταίες.. Αμ και τα χειρότερα πού τα πας;
Π.χ. τόχεις σκεφτεί πως αν τάχες μ' αυτόν περισσότερο καιρό.. πόσο πιο δύσκολο αλήθεια θάταν τότε να προχωρήσεις τη ζωή σου; Μια χαρά θα πάνε όλα!! :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 15-11-2012, 14:37 #47
15-11-2012, 15:12 #48
Αναστασια μου θυμισες το ομωνυμο κομματι...http://www.youtube.com/watch?v=v5YYqNAySB4
Tωρα τι επικοινωνια εχετε?
16-11-2012, 11:45 #49
:) Δεν έχουμε επικοινωνία...μετά το χωρισμό, μιλήσαμε μια φορά με δική μου πρωτοβουλία (για να δείξω ενδιαφέρον κι αν όλα καλά με τη δουλειά) και κατόπιν δεν ξαναμιλήσαμε.Του έχω στείλει ήδη κάποια πράγματά του που έπρεπε και περιμένω να πάει ένας φίλος μου να πάρει τα δικά μου από εκεί. Αυτό. Δε θαξαναμιλήσουμε όμως..δε θέλω ούτε εγώ ούτε εκείνος. Τον σκέφτομαι,βλέπω και τις βλακείες στο φμπ και στεναχωριέμαι, αλλά δε θέλω..Εκείνος δε νομίζω καν να με σκέφτεται,νιώθω σα να μ έχει διαγράψει..Με ανάγκασε να τον χωρίσω εγώ, ενώ ήξερε πως δεν πήγαινε το θέμα, και τώρα όλα οκ,συνεχίζει τη ζωή του..Αν γινόταν θα 'θελε να του λύσω και τα επαγγελματικά του,είμαι σίγουρη!
16-11-2012, 12:41 #50
Α δυστυχώς αυτό είναι σύνηθες... ο ένας να ακινητοποιείται και τελικά ο άλλος να παίρνει την απόφαση του χωρισμού.
Τώρα το ποιος παράγοντας ευθύνεται περισσότερο στην κάθε περίπτωση, είναι δύσκολο να το ξέρουμε. Τα επαγγελματικά, η απόσταση, μια προσωπική ανασφάλεια, μικρή επιθυμία? Ο καθένας τα ζυγίζει διαφορετικά. Μπορεί πχ να έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μεγάλη επιθυμία και 500 χλμ και μικρή επιθυμία με 50 χλμ και να επιλέξουμε το δεύτερο, ανάλογα με τον χαρακτήρα μας και τις προτεραιότητες της συγκεκριμένης φάσης ζωής.
Προσωπικά είχα σχέσεις που μας χώριζε μεγάλη απόσταση (διαφορετικές χώρες) και παρότι πολλοί θα έλεγαν 'αν είχες τρελή επιθυμία για τον χ άνθρωπο θα μετακόμιζες', εγώ τότε δεν ήθελα να μετακομίσω. Από την άλλη, είχα περίπου 8 μήνες σχέση με κάποιον που έμενε σε άλλη πόλη, όχι επειδή τον ήθελα πολύ, αλλά επειδή τον ήθελα λίγο και έτσι δεν με πολυένοιαζε η απόσταση. Παραδείγματα υπάρχουν διάφορα, για όλες τις περιπτώσεις... :)
16-11-2012, 13:42 #51
Σίγουρα είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν...εμένα αυτό που με πονάει είναι πως αδιαφορεί έτσι...περίμενα τουλάχιστον ένα μήνυμα,κάτι τέλοσπάντων, να δείξει πως νοιάζεται κι ας χωρίσαμε..δεν υπήρξα ποτέ δλδ;;με ξέγραψε κιόλας;κι έκανα και μια βλακεία και τον μπλόκαρα στο φμπ για να μη βλέπω,μετά το μετάνιωσα και τον ξανάκανα φίλο και του πα πως καταλάθος τον έσβησα..αυτός τπτ..λες και δεν υπήρξα..
16-11-2012, 14:06 #52
Αυτό πράγματι πονάει, αλλά δεν είναι πως δεν υπήρξες... οι τωρινές μας αποφάσεις δεν ακυρώνουν το παρελθόν, δείχνουν μόνο τι θέλουμε να κάνουμε στο παρόν.
16-11-2012, 14:13 #53
Με αφορμή το σβήσιμο στο φμπ, μιλήσαμε πριν λιγο και του έδειξα ότι αντιλαμβάνομαι πως είναι σαν να μην υπήρξα γι αυτον...το μόνο που είπε είναι πως δεν έχει να σχολιάσει τπτ..αυτό έλεγε πάντα όταν έλεγα κάτι με το οποίο δε συμφωνούσε...ναι ρε φίλε,κι αν με νοιάζεσαι όπως λες,γιατί δεν κάνεις κίνηση να δεις πως είμαι;;τεσπα...όλοι ίδιοι.
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή