Results 1 to 15 of 33
Thread: Τι έπαθα?
-
14-11-2012, 09:30 #1
Τι έπαθα?
Γεια σας παιδιά καλημέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε ένα τέτοιο forum. Είμαι 25 ετών και όλη η ιστορία άρχισε πριν 5 χρόνια. Τα είχα με μια κοπέλα και ήμασταν πολύ ερωτευμένοι όπως κάθε ζευγάρι στην αρχή μια σχέσης. Μετά από 3 χρόνια σχέσης κάτι άλλαξε και ξαφνικά η κοπέλα μετά από διακοπές με φίλες της που πήγε γύρισε διαφορετική. Δεν ήθελε να συνεχίσουμε και χωρίσαμε(Προφανώς ευθύνομαι και εγώ γιατί έκανα αρκετά λάθη και δεν μπόρεσα να σταθώ ώριμα ώστε να την κρατήσω). Στεναχωρήθηκα, γιατί την αγαπούσα πολύ αλλά στάθηκα δυνατός και συνέχισα χωρίς να με πάρει από κάτω. Μετά από έναν μήνα χωρισμού μαθαίνω ότι είχε "σχέση" 20 μέρες δηλαδή 1 εβδομάδα μετά τον χωρισμό μας. Εκεί πραγματικά λύγισα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν χάλια για 3 μήνες αλλά με την συμπαράσταση φίλων συνήλθα και συνέχισα τις δραστηριότητες μου που είχα αφήσει και γενικά άρχισα να ξαναζώ. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχα καμία επικοινωνία με κανέναν κοινό γνωστό άλλα ούτε με εκείνη. Ούτε γεια δεν λέμε πλέον. Αυτό ήταν δική μου επιλογή. Δεν με ενδιέφερε αν θα με πουν βλάκα η οτιδήποτε άλλο το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ξεφύγω από αυτή και να σβήσω το παρελθόν με οποιοδήποτε κόστος. Όλα αυτά τα χρόνια που περάσαν έχει κάνει αρκετές σχέσεις και την έβλεπα έξω με το αγόρι της αλλά δεν με ένοιαζε. Την είχα ξεπεράσει δεν με ενδιέφερε τίποτα για εκείνη ούτε ζήλευα, ούτε εγωισμός που την έβλεπα με άλλον ούτε τίποτα. Πριν 3 μέρες την είδα έξω με τον νέο της αγόρι. Κάτι με έπιασε, είχα πολλά νεύρα, οι φίλοι μου έλεγαν ζηλεύεις ρε? και εγώ τσατίστηκα πολύ. Ήθελα να πάω και να τον δείρω. Με την αύριο συνειδητοποίησα ότι η αντίδραση μου δεν ήταν normal και 3 μέρες τώρα είμαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ρε παίδια τι μου συμβαίνει. Γιατί ένιωσα κάτι τέτοιο μετά από τόσο καιρό? Τι μπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να την θέλω ακόμα η να είναι κάποιος εγωισμός? Αλλά τι εγωισμός όταν τι έχω δει τόσες φορές αυτά τα χρονιά με άλλα αγόρια και δεν με ενδιέφερε? Δεν ξέρω ίσως η απάντηση σας με βοηθούσε.
- 14-11-2012, 09:52 #2
καλημερα, μακαρι να ειχες εγωισμο για να προστατεψεις τον εαυτο σου..
αλλα εσυ δεν εχεις!
τι ειναι αυτο που ενοιωσες οταν την ειδες με το νεο της αγορι? γιατι ηθελες να πας να τον δειρεις?
ποσα χρονια περασαν απο το χωρισμο σας?
14-11-2012, 10:06 #3
Γεια σου Άννα ευχαριστώ για την απάντηση. Έχουν περάσει 2,5 χρόνια στα οποία δεν είχαμε καμία επικοινωνία.Τι ένιωσα? Εδώ είναι τα δύσκολα. Ανάμικτα συναισθήματα. Μίσος, Θυμό, γιατί τον έφερε μπροστά μου. Απογοήτευση για εκείνη γιατί ξέρω αυτό το άτομο και δεν μπορώ να πως είναι πολύ σοβαρό. Και ναι ένιωσα και κάτι να ξυπνάει εκείνη την στιγμή απ τα παλιά. Κάτι σαν νοσταλγία.
14-11-2012, 10:22 #4
καταλαβαινω οτι μενετε μαλλον στην ιδια πολυ ή καπου κοντα και αναγκαστηκα θελοντας και μη μαθαινεις νεα της και τη βλεπεις καποιες φορες.. αυτο ειναι δυσκολο αν ειναι ετσι ..
εσυ εχεις κανει καποια σχεση αυτα τα δυομιση χρονια?
προσπαθησες να γνωρισεις καποια κοπελα?
14-11-2012, 10:31 #5
Την βλέπω σχεδόν καθημερινά για ζούμε σε επαρχία και είναι μικρο το μέρος. Με μένα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Δεν έχω κάνει καμία σοβαρή σχέση αλλά 3 περιστασιακές οι οποίες κράτησαν πολύ λίγο. Μόνο στην ιδέα της σχέσης με πιάνει τρέμουλο και φόβος. Γενικά δεν εμπιστεύομαι καμία κοπέλα γιατί απλά δεν θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια.
14-11-2012, 10:49 #6
καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις οταν λες οτι φοβασαι να εμπιστευτεις..
περασες δυσκολα και ακομα δεν το εχεις ξεπερασει.. εγω πιστευω πως δεν εχεις ξεπερασει τον αποτομο χωρισμο οχι την κοπελα..
για εκεινη εχεις θυμο μεσα σου..
προσεξε ομως κατι εσυ πρεπει να βρεις την ηρεμια που χρειαζεσαι για να μπορεσεις να προχωρησεις στη ζωη σου..
ολοι μας αυτο κανουμε ή προσπαθουμε τουλαχιστον και πιστευω πως ολες οι ασχημες εμπειριες που βιωνουμε πρεπει να μας μαθαινουνε πραγματα και οχι να μας κανουν να απελπιζομαστε και να αποριπτουμε τη ζωη..
αν δεν ξεπερασεις εσυ πρωτα μεσα σου την απορηψη που ενοιωσες τοτε δυσκολα θα προχωρησεις σε αλλη σχεση.. και γενικα θα νοιωθεις παντα κενα μεσα σου και σε καθε περιστατικο που θα σου θυμιζει οσα περασες θα χανεις την ψυχραιμια σου και θελεις να ξεσπασεις..
14-11-2012, 11:06 #7
νομιζω οτι το θεμα σου ηταν οτι "εθαψες" το προβλημα, αλλα δεν καταφερες ακομα να το ξεπερασεις και μολις ειδες μπροστα σου το προβλημα, εχασες τον ελεγχο.
εκανες πολυ καλα που εκοψες καθε επικοινωνια, ολο το προβλημα ειναι το οτι λογω επαρχιας οπως λες, δεν μπορεις να την αποφυγεις.
νομιζω οτι απλα χρειαζεται κι αλλος χρονος.
ουτε κακος ανθρωπος εισαι,ουτε ανωμαλο αυτο που σου συμβαινει
14-11-2012, 12:32 #8
Δηλαδή μου λέτε ότι εδώ και 2,5 χρόνια δεν την ξεπέρασα ποτέ? Πραγματικά αισθάνομαι χάλια. Ίσως ήταν ένα τεράστιο λάθος αυτή η σχέση. Μου έδωσε τόση πολύ αγάπη, με άνοιξε ενώ γενικά όταν γνωριστήκαμε ήμουν κλειστό άτομο και όταν κατάφερε να με "λύσει" αυτή απλά σταμάτησε να νιώθει πράγματα για μένα. Και εγώ τώρα τι? Γιατί να το περνάω εγώ τώρα αυτό?Το αξίζω? Το μόνο που ήθελα ήταν να είναι καλά. Δεν της γκρίνιαξα και δεν την καταπίεσα ποτέ σε τίποτα. Έκανε τις διακοπές της μονή της όταν ήθελε, έβγαινε με οποίο αγόρι και όποια φίλη ήθελε και πάντα ήμουν δίπλα της σε ότι με είχε ανάγκη χωρίς να μπω στην διαδικασία ποτέ να της θέσω περιορισμό. Αν είναι ένα μάθημα για μένα αυτό είναι να μην εμπιστεύομαι καμιά και ναι να φέρομαι άσχημα και να είμαι σκάρτος.
14-11-2012, 13:23 #9
δε θα εισαι ποτε ευτυχισμενος αν αποφασησεις να εισαι κακος και εκδικητικος πελον με τις γυναικες..
να κανεις υπομονη χρειαζετε χρονος για να καταλαβεις οτι πηρες καποια μαθηματα..
δες την καλη πλευρα μονο, οτι εφοσον δεν ειναι μαζι σου πλεον αυτη η κοπελα σημαινει οτι δεν ηθελε ή δεν μπορουσε πλεον να ειναι μαζι σου..
για καλο γινονται ολα, εφοσον και εσυ καταλαβαινεις οτι το καλο που σου εκανε αυτη η σχεση, ειναι οτι σε εκανε πιο ανοικτο πιο κοινωνικο σε ''ελυσε'' οπως ειπες χαρακτηριστικα..
μεινε μονο σε αυτο και σκεψου οτι εισαι πολυ μικρος και θα γνωρισεις και αλλες κοπελες και μεσα απο σχεσεις που θα προκειψουν θα μαθενεις ολοενα και περισσοτερα πραγματα για τον εαυτο σου..
μεχρι να κατασταλλαξεις και να βρεις τον ιδανικο εαυτο σου..
ειναι επιπονη διαδικασια το γνωριζω αλλα μας κανει καλυτερους ανθρωπους και πιο ωριμους στις αποφασεις μας
14-11-2012, 13:26 #10
πως μπορει να ηταν λαθος, οταν εδωσες και πηρες τοση αγαπη, οταν ανοιχτηκες και προχωρησες σαν ανθρωπος?
και βεβαια δεν τον αξιζεις τον πονο!
αλλα δεν τον αποφευγεις παντα . και με τον χρονο θα περασει, πιστεψε με.
επικεντρωσου στο οτι εσυ ησουν εκει, ανοιχτος και εντιμος, δεν εβλαψες κανεναν και δεν σου αξιζει καμια τιμωρια.
το μαθημα δεν ειναι οτι ησουν πολυ καλο παιδι και πρεπει να εισαι σκαρτος, αλλα οτι καποιες φορες, ακομα και οι ομορφοτερες σχεσεις τελειωνουν.
δεν φταις εσυ γιαυτο. ουτε η αλλη ομως.
14-11-2012, 13:36 #11
Τι είναι καλύτερο να δίνω αγάπη σε μια σχέση και στο τέλος να μένει πονάς και χρόνιες πληγές και απωθημένα η να μην δίνεις τίποτα και να φροντίζεις μόνο για τον εαυτό σου και να είσαι πάντοτε ισορροπημένος. Η κοπέλα δεν έφταιξε πουθενά. Ο μόνος που είχε λάθος ήμουν εγώ. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκανα εδώ και δυο χρόνια. Θα κρύβω τις πληγές μου μέχρι να τις εξαφάνιση ο χρόνος. Μέχρι τότε καμία άλλη δεν θα έχει θέση στην ζωή μου. Έχω πολύ λίγα να προσφέρω. Αν κάποια μπορέσει να το δεχθεί καλός αλλιώς καλύτερα μονος.
14-11-2012, 13:43 #12
χμ... κι ομως δεν εισαι καθολου ισορροπημενος οταν δεν δινεις τπτ για να φροντισεις οπως φανταζεσαι, τον εαυτο σου. οταν δεν δινεις, στεγνωνει η ψυχη σου...
καλυτερο ειναι ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ αγαπη και πολλα αλλα καλουδια και οσο κρατησει.
τον πονο δεν μπορεις να τον αποφυγεις παντα, αλλα καποτε φευγει.
το προβλημα ειναι ομως, οταν ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙΣ. τοτε, να φευγεις τρεχοντας και κουτρουβαλωντας.
14-11-2012, 14:07 #13
Θα προσπαθήσω..να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και ξεκάθαρος απέναντι σε όποια κοπέλα βρεθεί στην ζωή μου. Άπλα δεν δέχομαι ψεύτικές υποσχέσεις και λόγια. Στο παρελθόν προσπέρασα και ψέματα και άσχημες συμπεριφορές. Πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω. Remedy θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που είπες. Όσο για την πρώην μου κοπέλα μου θα αφήσω τον χρόνο να δείξει. Σε ευχαριστώ πολύ που αφιέρωσες χρόνο ώστε να μου απαντήσεις:)
14-11-2012, 14:21 #14
Η αλήθεια ειναι ότι όντως πιστεύω και εγώ ότι απλά είχες θάψει το πρόβλημα.. σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ έχω νιώσει το ίδιο και ερχόταν στιγμές που ελάχιστες που έβλεπα ποια ήταν η αιτία και εκεί έβλεπα τον εγωισμό μου να υποχωρεί και να παραδέχεται απλά τι ήταν... πληγώθηκες αρκετά και ενδεχομένως να ένιωσες ότι έμεινε ατελίωτο λίγο γιατί αυτή η σχέση κόπηκε όχι επειδη το ήθελες αλλά επειδή στο κόψαν... μη κάνεις το λάθος να κλειστείς και να περιοριστείς στον εαυτό σου.. όλοι οι άνθρωποι δεν ειναι ίδιοι και έχεις να δώσεις και να πάρεις πολλά πράγματα απο όλους τους ανθρώπους.. πιστεύω ότι αν τους δώσεις λίγο ακόμα χρόνο θα συνεχίσεις και θα δείς ότι αν συνεχίσεις ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν και αρχίσεις και δίνεις όμορφα πράγματα και προσφέρεις όμορφες στιγμές θα πάρεις το ίδιο πίσω και αυτά τα συνασθήματα που έχεις θα αντικατασταθούν...
14-11-2012, 15:13 #15
Ηρεμησε κ ασε τους τσαμπουκαδες. Ο αντρας πρεπει να ναι ψυχραιμος. Κ απο καθε σχεση μαθαινεις. Αληθεια εχεις καταλαβει γτ χωρισατε?