Results 16 to 30 of 36
-
15-11-2012, 19:25 #16
Ασε θα σου στειλω σε πμ καλυτερα, γτ ηθελα να μου πεις που εχει καλο προφιτερολ στη Λαρισα!...
- 15-11-2012, 19:28 #17
Στη Λαρσα δν ξερω!!!! Για τριγωνα Πανοραματος αν θες να σε πω!! Στειλε ρε συ περιμενω!! :p
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
15-11-2012, 19:34 #18
Εκει ξερω κ μονος μου...Λοιπον σε σκεφτομαι τωρα σε σχολειο...
15-11-2012, 19:44 #19
15-11-2012, 19:48 #20
Περα απ την πλακα πως θα την παλεψω ενα ολοκληρο εξαμηνο με αυτα τα "λουλουδια" π μ ετυχαν..... γαμω την ατυχια μ μεσα....
15-11-2012, 19:53 #21
Ελα στο τελος ολοι 10 παιρνετε εκει, ολοι αριστουχοι, μη τρελενεσαι. Πανε κ αλλου να δεις τι γινεται....Οι αλλες κοπελες τι λενε? Πως το σκεφτοντε?
15-11-2012, 19:57 #22
Που το ειδες οτι παιρνουμε ολοι 10? Περυσι 9,5 ηταν το μεγαλυτερο, κ μετα πηγαινε καποια 9αρια κ τα υπολοιπα ξερεις... Οι αλλες παιρνουν πρωτοβουλιες αλλα οχι σε τετοιο σημειο που να γινονται σπαστικες κ να επιμενουν! Νορμαλ πραγματα! Αυτες μια χαρα ειναι, να δω την ηλιθια κ τον αλλον πως θα διαχειριστω, γιατι δυσκολα τα πραγματα.. Σκεφτομαι ρε συ περιμενα αυτη τη στιγμη 5 χρονια κ τωρα π επιτελους εφτασε δν θελω να παει στραβα χαρη σε 2 βληματα, αλλα αυτα εχει δυστυχως (συνηθως) η ομαδικη συνεργασια.....
15-11-2012, 20:02 #23
Δε με καταλαβες. Οι αλλες 2 κοπελες τι γνωμη εχουν για την κατασταση, πως θα κινηθουν, σ αυτο το προβλημα που σε απασχολει εννοω.
15-11-2012, 20:09 #24
Δεν εχουν! Αυτο ειναι το θεμα! Δεν δινουν σημασια κ δν μπορω να κρατησω κακια η να τις δω με κακο ματι γτ ειναι πολυ καλες κοπελες πραγματικα! Αλλα δεν ανεχομαι να κανουν κουμαντο στην πενταδα οι 2 ηλιθιοι κ εγω να προσπαθω να κραταω ισορροπιες κ οι αλλες να ειναι παθητικες σαν να μν συμβαινει τπτ!! Σαν ομαδα ειμαστε για τον.... να μην το πω... κ θελω να βρεθει μια ακρη τωρα π ειναι νωρις ακομη γιατι κατι π ειναι καταδικασμενο απο την αρχη, θα αποτυχει.. κ μετα αμα αρχισουμε κανονικα δν θα μπορω να κανω τπτ! δυστυχως!!
15-11-2012, 20:12 #25
Καλα μιλαμε απο τωρα σκεφτομαι τα κακομοιρα τα παιδακια που θα πεσουν στα χερακια σου...!:p Το μαλακα κ το πουστη θα το χουν ψωμοτυρι! Ερε γλεντια!
Τι μαθατε σημερα παιδι μου? Και δωστου βρισιες! χαχα! Στην πρακτικη το στοματακι προσεξε το....
15-11-2012, 20:21 #26
χαχαχαχαχαχα οχι ρε συ!! Εκει θα ειμαι Κυρια με το Κ κεφαλαιο!! Στα παιδια ποτε δν βριζουμε μπροστα! Κ στην πρακτικη θελει ακομα μεγαλυτερη προσοχη γιατι ελεγχεσαι κ αξιολογεισαι! Δεν κανεις ο,τι θελεις! Υπαρχουν κ σχολικοι συμβουλοι κ επιτροπες αξιολογησεων πλεον εχουν μπει κ ελεγχουν τον τροπο διδασκαλιας κ τα παντα! Ασε κ τους συλλογους γονεων! Εκει να δεις!! :)
15-11-2012, 20:27 #27
Καταλαβαινω οτι εισαι σπασικλακι:p και θα θελες την εργασια να την κανεις ολομοναχη, αφου δε γινεται ομως, θα σε προτεινα να αναλαβεις την αρχηγια, να συμφωνησετε ποια μερη θα χει η εργασια και να μοιρασεις σε καθενα να κανει το κομματι που θελει. Ο καθενας ας πει κ τη γνωμη του στα αλλα κομματια αν θελει. Ρωτα τον καθενα τι θελει να κανει και με βασει που ξερει περισσοτερα. Επισης μπορεις στη γκριζα βιβλιογραφια να δεις καμμια παλιοτερη στο ιδιο θεμα με 10 για να παρεις μια ιδεα. Ο λιμοκοντορος τωρα αν δεις οτι βαριεται, παιχτο αυστηρη κ πες του οτι θα βγει εκτος ομαδας. Στην κολλητη σου που το πηρε πατριωτικα ενισχυσε της τη ματαιοδοξια κ ζητα τη γνωμη της για τη δομη της εργασιας, πως να κινηθειτε κλπ. Οι αλλες 2 ειναι νορμαλ απ οτι λες. Για σενα δεν ξερω...:p Α ναι. προετοιμαστε κ το πρακτικο μερος εννοειται. Απο την πειρα μου παντως να σε πω, οτι η πρακτικη στα σχολεια ειναι τραγελαφος!
15-11-2012, 20:40 #28
Ολα τα καταλαβαινεις χεχεχεχε! Πολυ σωστα κ βοηθητικα οσα μ ειπες κ θα τα σκεφτω!! Ναι ετσι θελω να το παιξω, να δουλεψω σαν να μην συμβαινει τπτ, να τους αφησω να επιλεξουν, σαν να την κανω μονη μου κ να ειμαι διαλλακτικη κ να χρησιμοποιησω διπλωματια! οχι με τσακωμους κ φωνες γιατι θα γινουν χειροτερα τα πραγματα! δεν θελει κοπο, θελει τροπο!! :p
Αυτο π σκεφτομαι, τις 2 τις νορμαλ τις εχω, τον τεμπελη λιγο αμα του τριξω τα δοντια κατι θα καταλαβει, την πατριωτισσα την παιρνω με το μερος μ οτι συμφωνω κ ειμαι μαζι της κ το παιχνιδι το χω !!
Σιγουρα θα ψαξω για παλιοτερες απο αλλους! Στο πρακτικο κομματι εχει να πεσει πολυ γελιο κ πολυ κλαμα πιστευω!! Εδω ακομα ειμαστε στο σχεδιασμο πλανων κ δεν παλευομαστε! Που να ξεκινησουμε κ κανονικα στην πραξη! εχω να ζησω μεγαλεια !!!!!
Εκανες κι εσυ ε?? Εννοεις δλδ οτι "πολυ κακο για το τπτ"? Εξαρταται ομως απο τον καθηγητη κ το σχολειο!!! Κ τα παιδια βεβαιως βεβαιως!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
15-11-2012, 20:48 #29
Του Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως....Κανονισε να γινει οπως στο ξυλο βγηκε απ τον παραδεισο...!
Θελω να πω οτι απο ουσια μηδεν, ελαχιστα συμμετεχεις κ μονο φαινεσθαι. Γτ μου λες οτι θα παρισταντε κ διαφοροι αλλοι να σε αξιολογησουν κλπ. Ναι οκ, σε αλλον πλανητη μπορει. Πιστευω να επιλεξατε κανενα καθηγητη συννενοησιμο. Αντε με τη νικη!
15-11-2012, 23:42 #30
Κι εγώ είχα κολλητές κατά καιρούς αλλά στα ζόρικα όλες μπουχός..μια φίλη πρόσφατα με ξέγραψε κ από φίλη στο fb! Έλεος πραγματικά..και μάλιστα παίχτηκε κ μ'αυτήν μαλακία με εργασία!!τι να πω..εγώ μαλλον έχω συνηθίσει να κατηγορώ τον εαυτό μου κ βρίσκω άτομα να με βοηθούν σε αυτό! Α! και ξέχασα να σου πω ότι κ εμένα μου την έφεραν στη πτυχιακή και μάλιστα η "φίλη" μου έγινε κολλητή με την καθηγήτρια κ με έθαβαν κιόλας!