δε ξέρω τι τίτλο να βάλω..ειλικρινά.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Junior Member

δε ξέρω τι τίτλο να βάλω..ειλικρινά.

Δε ξέρω γιατί μπήκα.Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο site.Από που να ξεκινήσω?Το αστείο είναι πως ούτε αυτό το ξέρω.24 χρονών και ποτέ δεν ερωτεύτηκα.Ποτέ δε με ερωτεύτηκαν..Ποτέ δε φίλησα..ποτέ δεν αγκάλιασα..Μέχρι πριν λίγο καιρό 140 κιλά.Αισίως πια στα 90..και καμία αλλαγή.Νιώθω το ίδιο κενή.Το ίδιο παγωμένη.Με το φόβο ότι θα μείνω μόνη.Με την ανάγκη να αγαπηθώ.Ζήλια για τους άλλους?όχι πια..δεν υπάρχει λόγος.Δε με κάνει να νιώθω καλύτερα.Μονάχα λύπη.Λύπη.Και δοξάζεις το θεό που έχεις δίπλα σου τους γονείς και τους φίλους,που δε γνωρίζουν το δράμα σου..ή ίσως κάνουν πως δε το γνωρίζουν για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.Αγαπώ τη ζωή.Απλά με πιάνει το παράπονο και ένας κόμπος στο λαιμό..που δε με αφήνει να αναπνεύσω..Επέστρεφα από κοντινή πόλη με το αμάξι..μόνη..με δυνατά μουσική που κάνει την καρδιά σου να λυγίζει από πόνο..και με το φεγγάρι παρέα..να κλαίω και να φωνάζω πως δε μου αξίζει όλο αυτό..Δε μου αξίζει να είμαι μόνη..Δε μου αξίζει ρε ατυχία..δε μου αξίζει..Τώρα θα μου πεις..τι ζητάς εδώ? έλα μου ντε..καληνύχτα..

Junior Member
    Γαλαζια στο θεμα κιλων πραγματικα σε νιωθω....
    Ακριβως ιδια ιστορια....
    Και ειμαι σιγουρος οτι τωρα που αδυνατισες κ τραβας ατομα ακομα νιωθεις την αναγκη να ερωτευτεις κ οχι να περασεις απλως καλα...

Quote Originally Posted by galazia View Post
    Δε ξέρω γιατί μπήκα.Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο site.Από που να ξεκινήσω?Το αστείο είναι πως ούτε αυτό το ξέρω.24 χρονών και ποτέ δεν ερωτεύτηκα.Ποτέ δε με ερωτεύτηκαν..Ποτέ δε φίλησα..ποτέ δεν αγκάλιασα..Μέχρι πριν λίγο καιρό 140 κιλά.Αισίως πια στα 90..και καμία αλλαγή.Νιώθω το ίδιο κενή.Το ίδιο παγωμένη.Με το φόβο ότι θα μείνω μόνη.Με την ανάγκη να αγαπηθώ.Ζήλια για τους άλλους?όχι πια..δεν υπάρχει λόγος.Δε με κάνει να νιώθω καλύτερα.Μονάχα λύπη.Λύπη.Και δοξάζεις το θεό που έχεις δίπλα σου τους γονείς και τους φίλους,που δε γνωρίζουν το δράμα σου..ή ίσως κάνουν πως δε το γνωρίζουν για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.Αγαπώ τη ζωή.Απλά με πιάνει το παράπονο και ένας κόμπος στο λαιμό..που δε με αφήνει να αναπνεύσω..Επέστρεφα από κοντινή πόλη με το αμάξι..μόνη..με δυνατά μουσική που κάνει την καρδιά σου να λυγίζει από πόνο..και με το φεγγάρι παρέα..να κλαίω και να φωνάζω πως δε μου αξίζει όλο αυτό..Δε μου αξίζει να είμαι μόνη..Δε μου αξίζει ρε ατυχία..δε μου αξίζει..Τώρα θα μου πεις..τι ζητάς εδώ? έλα μου ντε..καληνύχτα..
    ...συνέχισε την προσπάθεια σου, (συγχαρητήρια για αυτά που έχασες) και όταν φτάσεις στο σημείο που θα σου αρέσεις θα έρθουν όλα μόνα τους.
    Μπορεί να σου φαίνεται απλοική η σκέψη μου, αλλά να είσαι σίγουρη πως όλη η ουσία είναι εκεί.

Junior Member
    Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας...είναι αυτό το παράπονο..του γιατί εγώ να μην αξίζω? ούτε σκότωσα κανέναν ούτε πείραξα..Θέλω τόσο να φιλήσω έναν άνθρωπο..να αγαπηθώ!Να ξυπνάω και να βρίσκω ένα μήνυμα στο κινητό..Να νιώθω πως κάποιος ζει για εμένα..δε μπορώ να δεχτώ πως στα 24...κάθομαι και κλαίω τα βράδια..νιώθω χαζή.Ανόητη.

Senior Member
    δεν εισαι καθολου χαζη ουτε ανοητη ...συνεχισε την προσπαθεια σου και ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις εχεις χασει 50 ολοκληρα κιλα σε θαυμαζω για αυτο εγω πασχιζω να χασω 10 κιλα αλλα προφανως δεν εχω την δικια σου θεληση για αυτο και δεν τα καφερνω ..θελεις να ερωτευθεις θελεις να σε αγαπησουν αυτα δεν προγραμματιζονται απλα ερχονται ...εγω μια συμβουλη θα σου δωσω και γω ειχα πολυ αυτη την επιθυμια του να ερωτευθω κ να με ερωτευθουν και την πατησα για αυτο να προσεχεις οταν σου συμβει αυτο στο λεω επειδη βλεπω πως το θελεις πολυ ...σιγουρα αξιζεις να σε ερωτευθουν θα βρεθει καποιος που θα νιωσει συναισθηματα για σενα και θα βιωσεις και συ αυτο το ονειρο γιατι πραγματικα οταν εισαι ερωτευμενος απλα πετας ...σου ευχομαι να το ζησεις υπομονη ...δεν υπαρχει καποιος που σου αρεσει?

Junior Member
    Γαλαζια......Η αγαπη δεν ειναι ευκολο πραγμα....
    Ο κοσμος εχει αλλαξει....
    Υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που βλεπουν μια ομορφη πανσεληνο και θελουν να αγκαλιασουν το ταιρι τους......γιατι νιωθουν πληροις....
    Αλλα υπαρχουν κ ολοι οι υπολοιποι που θελουν να αγκαλιασουν το ταιρι τους ..........γιατι το σκηνικο προτρεπει σε σεξακι μετα....

Καταρχας ειμαι σιγουρος πως αξιζεις.....
    Απλως οι ανθρωποι ειναι πολυ επιφανειακοι πλεον...
    Το εζησα απο 1ο χερι το ''επιφανειακοι''

Οτι ζητας αυτη την στιγμη μου φαινετε πολυ λογικο.........Απλως να ξες οτι δεν το ζητας μονο εσυ....Πολλοι ανθρωποι το ζητανε.......

Junior Member
    Μήτσο έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες..Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που ίσως βιώνουν αυτό που περνώ..αλλά όταν έχεις κάτι να σε βασανίζει,γίνεσαι εγωιστής και κοιτάς μονάχα το δικό σου βάσανο σαν να είναι το μεγαλύτερο..Γελοίο αν σκεφτείς βέβαια τι τραβούν γύρω μας πολλοί άνθρωποι..
    Άγνωστη..δε ξέρω και το όνομά σου..σίγουρα έχω νιώσει έλξη για ανθρώπους,αλλά μονόπλευρα.Και στη φάση που βρίσκομαι,εύχομαι να ερωτευθώ και να με ερωτευθεί κάποιος άνθρωπος που δε γνωρίζω.Κάτι σαν νέα αρχή!Δυστυχώς δε νομίζω να συμβεί σύντομα.Βασικά έχω μία εντύπωση πως δε θα συμβεί και ποτέ,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Junior Member
    Πιστευεις στην μοιρα Γαλαζια?

Προσωπικα πιστευω οτι βρισκεται καπου εξω κ με περιμενει..........Και οταν θα την βρω θα την κρατησω να μη μου φυγει..........

Προσπαθησε να ερθεις λιγο στην δικια μου νοοτροπια.........

Κανει τις νυχτες κ το ταξιδι ποιο ομορφο..........

Και μην ξεχνας..........η αναμονη κανει τον προορισμο ακομα ποιο ομορφο.........

Senior Member
    χμμ σιγουρα καποια στιγμη θα σου συμβει ...ειναι κ τυχερα καμια φορα ..γιατι θα θελες να σε ερωτευθει καποιος που δεν γνωριζεις?

Junior Member
    άγνωστη μου,εννοώ πως θέλω μία νέα αρχή με κάποιον που ίσως δεν έχω πληγωθεί.Γιατί λογικό να ερωτεύτηκα εγώ κάποιους,αλλά εκείνοι όχι εμένα..καταλαβαίνεις πως το εννοώ?
    Δημήτρη,η αλήθεια είναι πως πιστεύω στη μοίρα..αν και μου γυρνάει την πλάτη,μιας και έχει βρει σε όλους τους ανθρώπους μου,το άλλο τους μισό και σε εμένα όχι.Ξέρεις τι σκέφτομαι καμιά φορά?Πως ίσως κάποιοι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί για να μην αγαπηθούμε.Κάποιοι ίσως πρέπει να υπάρχουν και στην άλλη πλευρά του ποταμού.Κάποιοι που στέκονται απο μακριά και κοιτάνε..έτσι το βλέπω εγώ.Μακάρι να πέφτω έξω..

Junior Member
    Γαλαζια απλως η αγαπη δεν βρισκεται παντα εκει που την θελουμε...........
    Το θεμα ειναι οτι βρεθει να μην την γυρισουμε την πλατη.........

Junior Member
    Καταλαβαίνω.Ίσως έχεις δίκιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by galazia View Post
    άγνωστη μου,εννοώ πως θέλω μία νέα αρχή με κάποιον που ίσως δεν έχω πληγωθεί.Γιατί λογικό να ερωτεύτηκα εγώ κάποιους,αλλά εκείνοι όχι εμένα..καταλαβαίνεις πως το εννοώ?
    Δημήτρη,η αλήθεια είναι πως πιστεύω στη μοίρα..αν και μου γυρνάει την πλάτη,μιας και έχει βρει σε όλους τους ανθρώπους μου,το άλλο τους μισό και σε εμένα όχι.Ξέρεις τι σκέφτομαι καμιά φορά?Πως ίσως κάποιοι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί για να μην αγαπηθούμε.Κάποιοι ίσως πρέπει να υπάρχουν και στην άλλη πλευρά του ποταμού.Κάποιοι που στέκονται απο μακριά και κοιτάνε..έτσι το βλέπω εγώ.Μακάρι να πέφτω έξω..
    μην απελπιζεσαι και προσπαθησε οσο μπορεις να μην το σκεφτεσαι περνα οσο καλα μπορεις με τα ατομα που σε αγαπουν και νοιαζονται για σενα και καποια στιγμη θα ερθει κ ο ερωτας ...βεβαια μεχρι να βρεθει ο καταλληλος μπορει να γνωρισεις αρκετους βλακες στην διαδρομη για αυτο προσεχε...δυστυχως στις μερες μας ολα εχουν γινει πολυ επιφανειακα και ρευστα και δεν αποζητουν πολλα ατομα τον ερωτα...εχεις κανει σχεσεις και σε εχουν πληγωσει
    ? δεν το πολυ εχω καταλαβει αυτο

μπραβο σου που καταφερες να χασεις τοσα κιλα!καλη συνεχεια!
    ολα θα ερθουν πιστευω...προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη να προσπαθησεις να γνωρισεις καινουριο κοσμο..
    σ ευχομαι τα καλυτερα μεσα απ τν καρδια μ!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια σας.Μακάρι να ξυπνήσω ένα πρωί και η διάθεση μου να είναι διαφορετική..

Page 1 of 2 12 LastLast