Results 61 to 75 of 79
Thread: ο δικος μου χωρισμος..
-
25-11-2012, 10:22 #61
- 25-11-2012, 10:51 #62
Μόλις βγήκα απο το μπάνιο με μία καινούργια φιλοσοφία (ένα καυτό μπάνιο ξεθολώνει το μυαλό...) Γίνονται τα πάντα και δέν γίνετε τίποτα...διάβασα λίιιιγο εν τάχυ το αποσπασμά σου (Θα το διαβάσω αναλυτικότερα το βραδάκι) και ορμώμενος και απο τον δικό μου πρόσφατο χωρισμό έβγαλα ένα ακόμα συμπέρασμα άν πραγματικά θέλεις, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα το θέμα είναι να θέλεις και άν θέλεις κάτι πιστεύω πώς ολόκληρο το σύμπαν θα συνομοτίσει με σένα για να το καταφέρεις (Γιώργο αναφέρομαι και σε σένα που είμαστε ομοιοπαθείς και σε πολααααα σημεία) όταν ένας άνθρωπος δέν περνάει καλά και μας χωρίζει η τον χωρίζουμε τότε κάτι λείπει...λείπει αυτό που θέλει αυτό που θα τον κάνει να αισθανθεί σιγουριά να αισθανθεί συμαντικός να αισθανθεί πώς έστω και για ένα άτομο είναι τα πάντα....είναι τρομακτικά δύσκολο να πετύχεις τελικά κάτι τέτοιο,γιατί θα πρέπει να τσαλακώσεις τον εαυτό σου τα θέλω και τα πιστεύω σου ,άν πραγματικά όμως αξίζει αυτό για το οποίο πρέπει να πολεμήσεις τότε προχώρα ο τρόπος είναι ξεχωριστός για τον καθένα και τον γνωρίζουμε όλοι...μπορούμε ;;; θέλουμε;;; τότε πρέπει να το κάνουμε...άν όχι τότε ή αυτό δέν αξίζει η εμείς....με το κλάμα την στεναχώρια και την μιζέρια μόνο αντίθετα και κακά αποτελέσματα θα έχουμε....και άν στην τελική και πάλι μετά απο μία έστω άνιση μάχη με τον εαυτό μας αποτύχουμε, τότε παρόλη την πικρία μας θα είμαστε σίγουροι ότι κάναμε τα ΠΑΝΤΑ για να κρατήσουμε αυτό που κάποτε είχαμε στα χέρια μας και δέν μπορέσαμε....έστω και αργά....μετά απο αυτό όποια και να είναι η κατάληξη και όταν κάτσει η σκόνη θα είναι λίγο πιό ήπιος ο πόνος και το ξεκαθάρισμα του μυαλού....Σκαιφτείτε αποφασίστε πράξτε... χαμόγελο και αισιοδοξία... :)
25-11-2012, 16:03 #63
μου ακουγονται πολυ ομορφα αυτα ετσι οπως τα γραφεις..μου ειναι τοσο δυσκολο να τα λαταφερω..προσπαθω να ξεχνιεμαι να κανω οτι καλυτερο μπορω για μενα..παντα ομως καταληγω να τον σκεφτομαι και να με παιρνει απο κατω..ολα τα γιατι στριφογυρνανε μεσα μ..ταχω βαλει και πολυ με τον εαυτο μ που επετρεψα κατι τετοιο τοσο καιρο και που δεθηκα..που πιστεψα στις κουβεντες του αερα που μ ελεγε..περναω δυσκολα..
κι αν βρείς κάτι μια φορα εμάς να σου θυμίζει
κόψτου αμέσως τα φτερά καθόλου μην ελπίζει..
25-11-2012, 16:47 #64
Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνεσαι ακριβός έτσι αισθάνομαι και εγώ...σε έναν άνθρωπο που δέν έχει γενικά προβλήματα θα ξυπνήσει το αίσθημα επιβίωσης το αίσθημα του εγώ και θα δραπετέυσει...ξέρω πώς είναι τρομακτικά δύσκολο να καταφέρεις κάτι ... στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο η προπαγάνδα ήταν το μεγαλύτερο όπλο των ''δυνατών'' καταφέρναν να στρατολογίσουν εκατομύρια ανθρώπους και να πάνε να σκοτωθούν μόνο και μόνο με το παιχνίδι της προπαγάνδας...δηλαδή το μπλα μπλά...ξύπνα χαμογέλα και λέγε στον εαυτό σου φωναχτά αυτά που του λές απο μέσα σου...πήγαινε στον καθρέφτη σου μπροστά και ξεκίνα να μιλάς...όταν πραγματικά θα νιώσεις άβολα λοιπόν μπροστά στον καθρέφτη σου μήν τρομάξεις που δέν θα μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια το προσωπό σου,θα είναι ο εαυτός σου που θα σου μιλάει,αυτός που θα σου λέει την αλήθεια για ότι συμβαίνει τότε πραγματικά θα πρέπει να τον αντιμετωπίσεις...όταν ντύνεσαι και βάφεσαι ο εαυτός σου σου χαμογελάει και σου δείχνει τα ελλατώματά σου μακιγιαρισμένα και όμορφα καλυμένα...όταν όμως τον κοιτάξεις στα μάτια τότε θα δείς πραγματικά πόσο μα πόσο θα ενοχληθεί που δέν θα μπορείς να τον κοιτάξεις ούτες μισό λεπτό...Δυναμη... είναι πραγματικά τόσο άσχημο να είμαστε τόσο ξένοι με τον ίδιο μας τον εαυτό να του χαιδέυουμε τα αυτιά και να του λέμε πόσο καταπληκτικός είναι....μάθε τον εαυτό σου μήν φοβάσαι να τον αντιμετωπίσεις και προπαντός αγάπησέ τον...
25-11-2012, 23:37 #65
Να τον αγαπησω ε;;; 26 χρονια δν τν αγαπησα ποτε.. Ισως εχεις δικιο, μαλλον ηρθε η ωρα ν τον αντιμετωπισω.. Κ να τον αγαπησω.. Οσο κ αν με φοβιζει..
25-11-2012, 23:54 #66
O Δρόμος δέν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πονάει πολύ αλλα πίστεψέ με αξίζει τον κόπο...θα πέσεις αλλά πρέπει να ξανασηκωθείς θα δακρύσεις αλλά θα πρέπει να ξαναγελάσεις...και όταν επιτέλους μπορέσουμε και είμαστε όχι τέλεια αλλά λίιιιγο καλά με τον εαυτό μας πίστεψέ με θα μάθουμε να αγαπάμε αληθινά θα μάθουμε να συμπονάμε θα μάθουμε να ζούμε.....
26-11-2012, 00:28 #67
Το θεμα ειναι πως δν βρισκω τον τροπο ν μαζεψω τ κομματια μου , ν τ βαλω στη θεση τους κ ν προχωρησω.. Αφησα ν γινουν τοσα πραγματα.. Δεχτηκα τοσες ασχημες συμπεριφορες κ καταστασεις.. Πιστευα πως δν αξιζα κατι καλυτερο.. Ποσο χρονο κ τι τροποχρειαζεται ν γνωρισω τον εαυτο μου κ εν τελει ν του χαρισω ενα χαμογελο απο ψυχης ν παρει κ αυτος τα πανω τ;;
26-11-2012, 00:41 #68
όποιος προσπαθήσει να σου πεί ότι θα πάρει τόσο καιρός θα είναι επιοικός αφελής...μπορεί να ξυπνήσεις αύριο το πρωί και το μυαλό σου να γυρίσει και να τα έχεις αφήσει όλα πίσω μπορεί να σου πάρει και καιρό...το μόνο σίγουρο είναι πώς δέν θα πρέπει να ντραπείς ή να νιώσεις ενοχές άν δέν τα καταφέρνεις μόνη σου...δέν είναι κακό...ζήτα βοήθεια απο κάποιον που να μπορεί να σου πεί κάτι που θα σου ξυπνήσει κάποια πράγματα...ο ψυχολόγος δέν είναι μπαμπούλας ...βοήθησε τον εαυτό σου... :)
26-11-2012, 00:45 #69
26-11-2012, 00:53 #70
Ο ψυχολογος τι σε ειπε?
26-11-2012, 20:34 #71
26-11-2012, 20:46 #72
Δε κοιτας να κανεις κ συ κανενα βημα να τον προσεγγισεις τον τυπο? Οσο καθεσαι σπιτι σου περναει ο καιρος και ξεχνιεται το θεμα. Ισως αν τον τραβηκεις καπως μετα σιγα σιγα να παει καλυτερα το θεμα. Εκει την τελευταια φορα πηγες ντυμενη κ φτιαγμενη στην πενα ή πηγες καμικαζι? Στειλτου κανενα μηνυμα κ πες του να βγειτε κ πανε στο καφε οχι μες την καταθλιψαρα αλλα γραν.
26-11-2012, 20:56 #73
26-11-2012, 20:59 #74
Τις ειχε τις αλλες και οσο εισασταν μαζι. Δεν ειναι αυτο το θεμα. Κανε κανενα βημα γτ αμα περασει πολυς καιρος πεταξε το πουλακι...
26-11-2012, 21:04 #75