ο δικος μου χωρισμος.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Ο λογος σου ειναι συγκροτημενος, εμπεριστατωμενος και , κυριως, δινει λυσεις. Χαιρομαι παντα να διαβαζω τετοιας ποιοτητας κειμενα που δεν υπαγορευουν συμπεριφορες αλλά προσανατολιζονται στη λυτρωση της ψυχης.
    julias σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Last edited by deleted-member-06-05-2016; 18-11-2012 at 04:40.

Quote Originally Posted by Γιώργος Πολίδης View Post
    Γίνεσαι σκληρή με τον εαυτό σου και ίσως τον αδικείς. Δεν είναι πως δεν είσαι ικανή για τίποτε, δεν παίζει αυτό, απλά είσαι λιγάκι μπερδεμένη
    και ίσως ο συναισθηματικός σου κόσμος να βρίσκεται σε κατάσταση τρυκημίας. Είχα περάσει κι εγώ μία παρόμοια με την δική σου προσκόληση
    σε ένα πρόσωπο και πολλά χρόνια με ταλαιπώρησε. Ήταν μία παθολογική και ίσως ψυχωτική κατάσταση. Δεν έβλεπα και δεν νοιαζόμουν για
    τίποτε άλλο παρά για το φάντασμά της. Γιατί αυτό είχα, και όχι την ίδια. Να δεις όμως sadnesss πως τελικά θα τα καταφέρεις και η ζωή σου
    θα βρει τις ισορροπίες που έχεις ανάγκη και την ευτυχία που ποθείς.
    Εχω χασει τον υπνο μ.. Τον ονειρευομαι συνεχεια, μ λείπει.. Δν αντεχω αλλο δν μπορω ν βρω τη δυναμη να τα αφησω ολα πισω μου.. Κουραστηκα.. Λεω στον εαυτο μ ' ολα καλα θ πανε' αλλα πραγματικα δν τ πιστευω καν.. :(
    κι αν βρείς κάτι μια φορα εμάς να σου θυμίζει
    κόψτου αμέσως τα φτερά καθόλου μην ελπίζει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by sadnesss View Post
    Εχω χασει τον υπνο μ.. Τον ονειρευομαι συνεχεια, μ λείπει.. Δν αντεχω αλλο δν μπορω ν βρω τη δυναμη να τα αφησω ολα πισω μου.. Κουραστηκα.. Λεω στον εαυτο μ ' ολα καλα θ πανε' αλλα πραγματικα δν τ πιστευω καν.. :(
    συμπονω κι εγω γλυκια μου και καταλαβαινω ποσο αβασταχτο πονο νιωθεις..
    Δεν θα περασει ομως αν φωναζεις στον εαυτο σου να ξεχασει..
    Ανθρωποι ειμαστε και νιωθουμε!
    Η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον εχεις συνειδητοποιησει τις παραλειψεις τις δικες σου,να δεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λαθη,αλλα μαθηματα..
    Κανε πραγματα για σενα,νταντεψε τον εαυτο σου..ετσι οπως θα εκανες σε ενα αγαπημενο σου προσωπο..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Αχ βρε γλυκοτσουτσουνοι αντρες που ειναι μερικοι, που τις τρελενουν τις γυναικες!....Ο μαγκας παντως πρεπει να ναι πολυ τεχνιτης, εκτος απο ωραιο γκομενακι. Αν παντως παρεις αποφαση οτι μπορειτε μονο ευκαιριακα να ξαναβρισκοσαστε τοτε κατι γινεται. Αν βλεπεις οτι δε το χεις μην δενεσαι ξανα με παρομοιο ατομο. Εσυ τωρα εχεις κολλησει στο επιχειρημα οτι δε σε βλεπε μονο σαν τρυπα για να αδειαζει επειδη σου κανε ζηλειες, ελεγχε το κινητο σου, σου λεγε σ αγαπω κλπ. Και λες αρα κατι ενιωθε. Την ιδια στιγμη σου χει βαλει κατι κερατα που ο ρουντολφ το ελαφακι τρωει τη σκονη σου. Καλα δεν εχεις ακουσει παντρεμενους που κερατωνουν κ κανουν ζωαρα και στην υποψια οτι η γυναικα τους ξενοκοιταξε τη σφαζουν στο γονατο?

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    συμπονω κι εγω γλυκια μου και καταλαβαινω ποσο αβασταχτο πονο νιωθεις..
    Δεν θα περασει ομως αν φωναζεις στον εαυτο σου να ξεχασει..
    Ανθρωποι ειμαστε και νιωθουμε!
    Η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον εχεις συνειδητοποιησει τις παραλειψεις τις δικες σου,να δεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λαθη,αλλα μαθηματα..
    Κανε πραγματα για σενα,νταντεψε τον εαυτο σου..ετσι οπως θα εκανες σε ενα αγαπημενο σου προσωπο..
    Ευχομαι κ ελπιζω μονο ν μου πανε ολα καλα.. Εχω πονεσει πολυ

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αχ βρε γλυκοτσουτσουνοι αντρες που ειναι μερικοι, που τις τρελενουν τις γυναικες!....Ο μαγκας παντως πρεπει να ναι πολυ τεχνιτης, εκτος απο ωραιο γκομενακι. Αν παντως παρεις αποφαση οτι μπορειτε μονο ευκαιριακα να ξαναβρισκοσαστε τοτε κατι γινεται. Αν βλεπεις οτι δε το χεις μην δενεσαι ξανα με παρομοιο ατομο. Εσυ τωρα εχεις κολλησει στο επιχειρημα οτι δε σε βλεπε μονο σαν τρυπα για να αδειαζει επειδη σου κανε ζηλειες, ελεγχε το κινητο σου, σου λεγε σ αγαπω κλπ. Και λες αρα κατι ενιωθε. Την ιδια στιγμη σου χει βαλει κατι κερατα που ο ρουντολφ το ελαφακι τρωει τη σκονη σου. Καλα δεν εχεις ακουσει παντρεμενους που κερατωνουν κ κανουν ζωαρα και στην υποψια οτι η γυναικα τους ξενοκοιταξε τη σφαζουν στο γονατο?
    Σεβαστη η αποψη σ.. Αλλα μιλας λιγακι αποτιμα κ ασχημα.. Καταρχην δν ηταν τ σεξ το μονο πραγμα π μ κρατουσε κοντα τ, ελεος δλδ.. Δν σκεφτομαστε ολοι τ ιδιο.. Λυπαμαι

Senior Member
    Εσενα ναι δεν ηταν μονο το σεξ που σε κρατουσε κοντα του.

Senior Member
    Παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι ηταν ξεκαθαρος απ την αρχη μαζι σου κ ειλικρινης. Ηξερες που πηγαινες. Ηξερες οτι θα σαι μια απ τις πολλες. Δε σου υποσχεθηκε κατι. Και παλι μονη σου τον ξαναδεχοσουν. Λογικο γτ την πατησες μαζι του γι αυτο κ τωρα νιωθεις ασχημα. Ουτε λεω οτι δεν εβρισκε σε σενα καποια στοιχεια, οτι ηταν μονο για να αδειαζει στην τρυπα σου. Εκεινο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις οκ περασα καλα γτ σου ξαναλεω οτι κ το καλο σεξ ειναι δυσκολο να το βρεις στις μερες μας και αφου ξερεις οτι δεν εισαι για φρεε καταστασεις, αλλη φορα μην μπλεκεις. Δηλ πες οτι σε πλησιασει ξανα, τι πιστευεις οτι θα δεις αλλαγη? Παλι τα ιδια θα γινουν. Και ναι υπαρουν ανδρες που ενω οι ιδιοι κανουν οτι τους καπνισει θελουν καθε μια που ξεσκιζουν να μην παει με αλλον, θελουν να την ελεγχουν, τη ζηλευουν κλπ. Προσωπικα δε θεωρω επιληψιμο να σε βλεπει ο αντρας μονο για σεξ. Επιληψιμο θεωρω να μη στο λεει απ την αρχη, οτι κυρα μου θα εισαι μια απ τις πολλες στην ουρα. Θες? με την απομακρυνση του ταμειου ουδεν λαθος...ουτε η μονη εισαι που την πατησε ουτε η τελευταια. Δε πεθαινεις απ το χωρισμο. Απλα τωρα εισαι χαλια. Σιγα σιγα θα το ξεπερασεις, οσο κλισε κι αν ακουγεται. Καλο ειναι να μην επενδυεις κ συ απ την αρχη, να μην πιστευεις τα μεγαλα λογια και να μαθεις απο την ολη φαση. Αν θες περισσοτερη αναλυση να σου πω.

Καταρχην, δν μ κρατουσε τ σεξ κοντα του! Μεγα λαθος! Κ κατα δευερον, δν μ εξηγηθηκε οτι υ ανηκω σ χαρεμι αλλα οτι εχει σχεση.. Το ιδιο ειναι θ μου πεις, αλλα για μενα εχει διαφορα.. Αλλο ναμαι η δευτερη( αρκετα τραγικο) κ αλλο η πεμπτη πχ.. Κ αφου ηραν ετσι δν καταλαβαινω γτ κοιμοταν μαζι μου επι 1,5 χρονο καθε βραδυ κ δν προτιμουσε καποια απτις αλλες π προφανως ειχε.. Γτ πηγαινε εμενα διακοπες( ουτε καν την κοπελα τ δν πηγαινε) γτ μ εκανε συνεχεια δωρα γτ γτ γτ.. Αφου μ ειχε για ν αδειαζει στην τρυπα μ, οπως πολυ ασχημα λες εσυ, δν υπηρχε λογος για τετοια δεσιματα.. Τελος παντων

Senior Member
    ολα καλα θα πανε γλυκια μου,
    ομως μη ξεχασεις να εκτιμας τον εαυτο σου,μη ξεχασεις πως ερωτας ειναι να πετας στα ουρανια,να νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου..κι οχι να πεφτεις στα ταρταρα.Σκεψου το αυτο!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ολα καλα θα πανε γλυκια μου,
    ομως μη ξεχασεις να εκτιμας τον εαυτο σου,μη ξεχασεις πως ερωτας ειναι να πετας στα ουρανια,να νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου..κι οχι να πεφτεις στα ταρταρα.Σκεψου το αυτο!
    Ποσο πολυ ν ευχαριστησω ολους εσας π προσπαθειτε να μου δωσετε δυναμη;; Ελπιζω καποια στιγμη ν ξεφυγω απ ολο αυτο.. Ν καταφερω ν ανασαινω φυσιολογικα.. Ν ξυπνησω ενα πρωι κ ν μην ειναι αυτος η πρωτη μ σκεψη..

Senior Member
    Λογικα λοιπον θα πρεπε μη θες καμμια επαφη μαζι του γτ σε πληγωσε. Εσυ ομως τον γουσταρεις ακομα.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Λογικα λοιπον θα πρεπε μη θες καμμια επαφη μαζι του γτ σε πληγωσε. Εσυ ομως τον γουσταρεις ακομα.
    Ειναι εκεινος π αγαπησα κ αγαπω πιο πολυ στη ζωη μου..οσο λαθος κ αν ειναι αυτο

Senior Member
    Σεβαστη η αποψη σ.. Αλλα μιλας λιγακι αποτιμα κ ασχημα.. Καταρχην δν ηταν τ σεξ το μονο πραγμα π μ κρατουσε κοντα τ, ελεος δλδ.. Δν σκεφτομαστε ολοι τ ιδιο.. Λυπαμαι
    σωστο αυτο που λες..αλλα με την κοινη λογικη οτι αισθηματα δεν επαιρνες..αγαπη δεν εισεπραξες...το σεξ μενει..α!και η ομορφια..το ξεχασα..
    παιρνεις χαμπαρι κουκλα???δεν εχει τιποτα να σου δωσει
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Ποσο πολυ ν ευχαριστησω ολους εσας π προσπαθειτε να μου δωσετε δυναμη;; Ελπιζω καποια στιγμη ν ξεφυγω απ ολο αυτο.. Ν καταφερω ν ανασαινω φυσιολογικα.. Ν ξυπνησω ενα πρωι κ ν μην ειναι αυτος η πρωτη μ σκεψη..
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί.
    Και ο πόνος θα περάσει. Το πόσο γρήγορα εξαρτάται και από σένα. Όσο περισσότερα πράγματα υπάρχουν που μπορούν να σε αποσπάσουν από το να τον σκέφτεσαι συνέχεια, τόσο πιο εύκολο θα είναι.
    Και όσο λιγότερο αρνητικά σκέφτεσαι για τον εαυτό σου, όσο λιγότερο προσπαθείς να αναλύσεις τι έφταιξε, τόσο καλύτερα.
    Τίποτα τρομερό δεν σου συνέβη, απλά ερωτεύτηκες κάποιον που δεν είχε τα ίδια αισθήματα για σένα.
    Προσπάθησε να απομυθοποιήσεις αυτόν και την σχέση που είχατε και να τα δεις στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast