ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!

.....το να νιωθω οτι ειμαι άχρηστη σε ολα, οτι δεν εχω καταφερει τιποτα στην ζωη μου, οτι δεν εχω αυτα που θελω, οτι ακομα και στους φιλους μου εχω αποτυχει, οτι δεν ειμαι ικανη να καταφερω τιποτα , και νιωθω πως δεν εχω καταφερει και τιποτα γιατι απλα δεν μπορω..... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

Senior Member
    Θα τα παρεις ενα ενα και θα τα καταφερεις. Αρκει να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει. Απ οτι ειδα στα προηγουμενα θεματα, εχεις αρκετα που σε πιεζουν. Παω στοιχημα οτι κ οι γονεις σου σου λενε υποτιμητικα λογια. Με τα μαθηματα πως πας? Που θες να περασεις?

Junior Member
    εδωσα ήδη μια φορα πανελληνιεσ και περασα σε ενα τει της κακιας ωρασ... τωρα προσπαθω παλι να περασω ΤΕΦΑΑ .... δεν ξερω νιωθω πως δεν εχω ορεξη για τιποτα ειλικρινα... πρωτη φορα νιωθω πως δεν θελω να κανω τιποτα απολύτως

Senior Member
    Δλδ πιστευεις οτι ολη αυτη η κακη διαθεση κ οι αρνητικες σκεψεις προερχονται απο το οτι δν περασεις στις πανελληνιες στη σχολη της επιλογης σου? Αν ειναι αυτη η αιτια τοτε don 't worry λυνεται ευκολα αυτο αλλα θελει χρονο κ προσπαθεια, απλα δες μηπως δν ειναι μονο αυτος ο λογος π νιωθεις κ σκεφτεσαι ετσι...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    δεν ειναι μονο αυτο... απλα.... νιωθω τοσο μονη μου... νιωθω οτι μονο το διαβασμα εχω πλεον και σ αυτο ακομα δεν τ καταφερνω... θελω να περασω να φυγω απο το σπιτι μου και φοβαμαι οτι δεν θα το πετύχω... δεν κανω κατι αλλο αυτη τη στηγμη στη ζωη μου γτ νιωθω οτι ειμαι άχρηστη... φοβαμαι να ερθει το σαββατο γιατι πλεον δεν δεχομαι τηλεφωνηματα να βγω... ζηλευω τουσ αλλουσ γιρω μου που ζουν φοιτιτικη ζωη και εγω οχι ενω θα μπορουσα να ζω αυτη τι στηγμη... αποτυχεια πλήρης σε ολα!

Senior Member
    Παντως στο τει αυτο μην πας να παρακολουθησεις αφου δε σε εκφραζει το αντικειμενο του. Πανε να παρεις το πασο κ του ρονου ξαναδωσε. Σκεψου μηπως να περασεις στρατιωτικη σχολη γτ ετσι θα ξεφυγεις απ το περιβαλλον εκει και θα εχεις οικονομικη ανεξαρτησια τροπον τινα. Αν εχεις αλλα θεματα που σε μπλοκαρουν περαν απ τους γονεις πες.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι διαγνώσεις.

Α, και κατι αλλο. Να πανε να γαμηθουν οι πανελληνιες.

Junior Member
    (συγνωμη που δεν απανταω γρηγορα δεν εχω ιντερνετ σπιτι και μηλαω απο αλλου! ) το θεμα μου ομως δεν ειναι η πανελληνιες... δεν εχω αγχος για τσ πανελληνιεσ... 2η χρονια ειναι ετσι και αλλιωσ... την αποφαση μου την πηρα και ξανα προσπαθω! νιωθω μονη ειλικρινα μονη! εχω βεβαια τον φιλο μου που με την προσπαθεια που κανει να ειναι διπλα μ σ ολα τα προβληματα μου ... και αυτο με εκανε να τον νιωθω πιο δικο μου ανθρωπο και οχι εναν απλο γκομενο... αλλα και αυτοσ δεν παει πισω στ θεμα να νιωθω και παλι μονη μου καποιεσ φορεσ.... οι γονεισ μου εχουν και αυτοι τα δικα τουσ και κοντα μου δεν τουσ νιωθω... και οχι μονο αυτο αλλα με πιεζουν κιολασ και ειδικα ο πατερασ μου με την συμπεριφορα του...τουσ φιλουσ μου τουσ εχω χασει τουσ πιο πολλουσ και δεν εχς με ποιουσ να βγαινω σε ποιον να μηλισω καμια φορα και ολα τα τραβαει το αγορι μου (σε αυτον μηλαω, σε αυτον ξεσπαω, σε αυτον ''κουβαλιεμε'')... εχω βεβαια μια κολλητη απο μικρεσ τσ τα λεω ολα αλλα δεν μπορει και αυτη η καιμενη να καταλαβει την μοναξια μου και αυτο που νιωθω...! δεν ξερω αν με καταλαβαινεται!!!