κολλημενη στο παρελθον
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

κολλημενη στο παρελθον

Φετος, ενω συνεχεια λεω οτι τωρα ειμαι καλα κ δν περναω αυτα που περνουσα ολο ερχονται στιγμες που τα σκεφτομαι ολα μαζεμενα κ ειμαι ενα ρακος. ηταν τοσα πολλα αυτα που περασα που μαλλον δεν προλαβα να τα ξεπερασω ολα...ασχετα που φετος επδ μεγαλωνω μου ειναι πιο εντονο το προβλημα της βαρηκοιας που εχω.θελω να βρω καποιον με το ιδιο προβλημα,γτ δν εχω γνωρισει κανεναν,γ να με καταλαβει.... στην ταξη οταν ολοι γελανε εγω ποτε δν γελαω γιατι δεν ακουσα το αστειο..οτν ο καθηγητης ρωταει κατι,αν δεν βλεπω τν μαθητη γ να κανω χειλοαναγνωση δεν μπορω να καταλαβω τι ειπε. αν με φωναξει καποιος απο μακρια δεν θα τον ακουσω. ενα τοσο περιεργο προβλημα. μα γτ σε μενα γτ?ποσα εχω στερηθει απο αυτο...αν ειναι δυνατον.κ αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ γενικως η ζωη ηταν κι ειναι τοσο σκληρη μαζι μου?εγω παντα προσπαθω να βοηθαω τους αλλους και δεν προδιδω κανεναν.γιατι????????????????????????? ?????????????????????????????????

Senior Member
    Γλυκούλα μου, μην στεναχωριέσαι και μην αναρωτιέσαι γιατί. Δεν υπάρχει απάντηση στο "γιατί" σου και όχι μόνο στο δικό σου αλλά σε κανενός. Στο φινάλε, δες πως είσαι "διαφορετική" και "χρησιμοποίησε" το υπέρ σου! Δεν βαρέθηκες να βλέπεις ανθρώπους γύρω σου κάθε μέρα που είναι σαν να βγήκαν απο το ίδιο εργοστάσιο; Εγώ πάντως βαρέθηκα. Είσαι μια χαρά!
    Last edited by vlack_swan; 19-11-2012 at 17:01.

make ..το αγόρι μιας φίλης μου έχει βαρηκοια και φορά ακουστικό.
    τι σου έχει πει ο γιατρός?
    Δεν μπορείς να βάλεις?

Quote Originally Posted by vlack_swan View Post
    Γλυκούλα μου, μην στεναχωριέσαι και μην αναρωτιέσαι γιατί. Δεν υπάρχει απάντηση στο "γιατί" σου και όχι μόνο στο δικό σου αλλά σε κανενός. Στο φινάλε, δες πως είσαι "διαφορετική" και "χρησιμοποίησε" το υπέρ σου! Δεν βαρέθηκες να βλέπεις ανθρώπους γύρω σου κάθε μέρα που είναι σαν να βγήκαν απο το ίδιο εργοστάσιο; Εγώ πάντως βαρέθηκα. Είσαι μια χαρά!
    εχεις δικιο σε μερικα...απλα αυτο το τελευταιο με την βαρηκοια ειναι αυτο το 'μονιμο προβλημα' που τα κανει ολα χειροτερα..!ευχαριστω παντως!

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    make ..το αγόρι μιας φίλης μου έχει βαρηκοια και φορά ακουστικό.
    τι σου έχει πει ο γιατρός?
    Δεν μπορείς να βάλεις?
    αγαπητη μου θεοφανια, το δεξι μου αριστερο ειναι στα ορια της κωφωσης,οποτε τελειωμενη υποθεση,στο αριστερο εχω 70mb και φοραω ακουστικο αλλα και παλι δεν μπορω να τα ακουω ολα..