ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ 2 ,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ . - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Mαλλον εισαι ανασφαλης.
    Τα προφυλακτικα εχουν διαρκεια ζωης γυρω στα 5 χρονια , αρα οντως αποκλειεται να το ειχε αγορασει προσφατα.
    Ασχετο , αλλα και εγω εχω προφυλακτικα παρολο που δεν χρησιμοποιουμε τους τελευταιους μηνες, ειναι παντα χρησιμα ( πχ καθεται στραβη με τα αντισυλληπτικα , σου ζηταει κανενας φιλος κλπ).
    xaxaxaxaxaxax bet
    γελασα πολυ με την απαντηση σου. κερνας προφυλακτικα παιδι μου ? :) "θα παρετε κατι? ενα ποτο, ενα σοκολατακι, ενα προφυλακτικο?"

στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα. αυτα που αναφερεις δεν ειναι ενδειξεις με τπτ, και οι απαντησεις του ηταν πολυ ικανοποιητικες και να λαβεις ιδιαιτερως υποψιν σου αυτες για την συμπεριφορα σου..
    ΕΚΤΟΣ αν τα λαμβανεις υποψιν γιατι υπαρχουν αλλα πραγματα που δεν σου κολλανε και ψαχνεσαι.... εκει αλλαζει, αλλα και παλι ειναι λαθος η σταση σου
    ολα τα παραπανω, δεν σημαινουν οτι κοβει κανεις το κεφαλι του για καποιον αλλο, ΟΣΟ σωστος κι αν δειχνει. το μονο που μπορεις να κανεις ομως, ειναι να ζεις τις σχεσεις που εσυ ονειρευεσαι, με παθος και ειλικρινεια. αν παιρνεις απο τον αλλον ακριβως αυτα που θελεις, ειναι ενταξει σε ολα απεναντι σου και δεν υπαρχουν σκιες και κενα, και πανω απ ολα ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, το μονο που θα κερδισεις με τις σκηνες και την αμφιβολια, ειναι να δηλητηριαζεις μια ομορφη σχεση και να της δημιουργησεις εσυ το προβλημα.

Senior Member
    τινκερ
    ενα τοσο μικρο σκουπιδακι σαν αυτο που λες, μπορει να βρεθει σε ενα τραπεζακι και να κολλησει σε ενα αλλο αντικειμενο, κινητο, γυαλια, κλειδια και να μπει ετσι στην τσαντα.

Quote Originally Posted by tingerbell View Post
    Οι ενδείξεις εννοείς ότι δείχνουν ότι κάτι έκανε??Να το έβαλα απο μόνος μου, όχι δεν αποτελεί πιθανότητα. Να έπεσε μέσα από μόνο του μου φαίνεται αστρονομική πιθανότητα... χρειάζεται να ειναι κοντα η τσάντα, να ειναι ανοιχτή και να πέσει μέσα το κομματάκι???? Κουλό δεν ειναι ?? Σημειώνω ότι είχαμε πολύυυυ καιρό να βρεθούμε... η συμπεριφορά της βέβαια δεν μου έδειξε κάτι... παρα μόνο αυτή η ένδειξη
    ένδειξη όχι απόδειξη, άρα η ζωη συνεχίζει κανονικά το ρυθμό της, απλά ειτε το θελουμε ειτε όχι έγινες ήδη στο εξης καχύποπτος
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ένδειξη όχι απόδειξη, άρα η ζωη συνεχίζει κανονικά το ρυθμό της, απλά ειτε το θελουμε ειτε όχι έγινες ήδη στο εξης καχύποπτος
    Και ανασφαλής... :-P

ioannis2: πολύ πιθανό μου ακούγεται...

Quote Originally Posted by tingerbell View Post
    Και ανασφαλής... :-P

ioannis2: πολύ πιθανό μου ακούγεται...
    για να αναμοχλευεις τοσο πολύ το θεμα με το χαρτακι προκαλώντας όλη αυτη τη συζητηση εδω μαλλον εισαι κι αυτο. Ο ασφαλής απλα θα το αγνοούσε. Χα χα χα........
    γιάννης

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εννοω για το αγχος μηπως γινεις μανουλα.
    den tha elega kai oxi... tha to ithela...

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Βίκυ, διαβαζοντας προσεκτικα την εξήγηση που σου έδωσε, αυτη δεν ειναι καθόλου παράλογη, πάντα μέχρις αποδείξεως του αντιθετου. Κι από τη στιγμη που δεν εχεις καμιά ένδειξη για το αντίθετο μην κανεις πράγματα που χαλάνε τη σχέση. Σε τετοιες περιπτωσεις αμα μας μπει η ιδεα όσες εξηγησεις και να μας δωσει ο άλλος πάντα τις βλεπουμε με καχυποψία ότι τις λεει για να αποκρύψει και για να στρεψει το βλεμμα μας αλλού. Οσο λογικες και αληθινες κι αν ειναι τις βλέπουμε σαν δικαιολογίες για κατι που μας μπηκε η ιδεα πως εγινε.
    Αλήθεια τα προφυλακτικά πόση διάρκεια ζωης έχουνε?
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... ΕΧΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ... ΑΡΑ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ 2.5 ΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ :)

Junior Member
    ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ????

Junior Member
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!! ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ... ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΜΗΠΩΣ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ?

Senior Member
    Αν εβρισκε σε δικο σου τσαντακι ενα σκουφο, πως πιστευεις θα αντιδρουσε?
    Και πως το καταφερνετε τοσα χρονια να το κανετε ασκουφωτο? Δε σε ρωταω για πλακα. Παιρνεις αντισυλληπτικα? Ή τελειωνει εξω?

Και πως το καταφερνετε τοσα χρονια να το κανετε ασκουφωτο? Δε σε ρωταω για πλακα. Παιρνεις αντισυλληπτικα? Ή τελειωνει εξω?
    Σε λίγο θα τη ρωτήσεις και σε τι στασεις το κάνουν;)

Η κοπέλα πιο πάνω ειπε πως θελει να ηρεμήσει. Τι αναμοχλεύεις το θέμα!
    γιάννης

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Mαλλον εισαι ανασφαλης.
    Τα προφυλακτικα εχουν διαρκεια ζωης γυρω στα 5 χρονια , αρα οντως αποκλειεται να το ειχε αγορασει προσφατα.
    Ασχετο , αλλα και εγω εχω προφυλακτικα παρολο που δεν χρησιμοποιουμε τους τελευταιους μηνες, ειναι παντα χρησιμα ( πχ καθεται στραβη με τα αντισυλληπτικα , σου ζηταει κανενας φιλος κλπ).
    Τους ανασφαλείς δεν τους βρίσκουν απόλυτο δίκιο αυτοί στους οποίους τα θέματα αφορούν.
    Πριν απαντας να εισαι σίγουρη ότι αντελήφθηκες σωστα κι όχι να μπλέκεσαι με τα άλλα που σου ερχονται στο νου. Απουσιάζει η σύνδεση μεταξυ αυτου που ειπα και αυτου που πεταξες. Δείχνεις ασυναρτητη κι ειχα καλη εικονα για σενα.
    Δεν θελω προς το παρον να σχολιάσω την αλλη που πεταγεται σε κάθε θέμα και παριστανει τη συντονιστρια στο φορουμ. Για αλλη μια φορα ειχε προσβλητικο υφος και ελλειψη σεβασμου.
    γιάννης

Βικυ αν έκανες και εσυ κάτι αντίστοιχο πως πιστευεις ότι θα αντιδρούσε?

Junior Member
    oxi dwn pairno tipota. apla teleionei ektos... an ebrikse kati tetoio tha me theorouse tsoul... giati an koubalousa kati tetoio pano mou to poion mou tha itan...ast ana pane...

Junior Member
    tha me xorize....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast