Results 16 to 21 of 21
Thread: νομιζω θα αυτοκτονισω
-
23-11-2012, 13:41 #16
Αχ ψυχή μου , κοριτσάκι μου κουράγιο κουράγιο κουράγιο.
Πόσο εύχομαι να μας λες ψέματα, να μην είναι τίποτα αληθινά από αυτά που μας λες…
Αντε, θα σε μαλώσω, εχεις περάσει τόσα και τόσα τώρα θα το βάλεις κάτω?πήγαινε γρήγορα στο γιατρό, ζήτα δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη για καρκινοπαθείς θα βρεις σε δημόσιο νοσοκομείο,
άντε λεβέντισσα δείξε την δύναμή σου!!!!!
Ξεκινά μία νέα σελίδα στην ζωή σου. Ένα νέο κεφάλαιο.
Μια τεράστια απότομη αλλαγή έγινε που σιγά σιγά θα βρεις τη καινούρια ρουτίνα της. Εσύ και τα παιδάκια σου, τα λουλουδάκια σου, είσια ευλογημένη είσαι μάνα πάλεψε όσο μοπρείς σιγά σιγά ένα βήμα κάθε φορά
ξεκίνα από το γιατρό και την θεραπεία σου..δημοσιοποίησε όπου μπορείς την κατάστασή σου ..σε κοινωνικές υπηρεσίες παντού θα βοηθηθείς από πολλούς έχεις τα παιδάκια σου που πάνε σχολείο..βοήθησέ τα και βοηθήσου από αυτά…ξεκίνα το καινούριο κεφάλαιο της ζωής σου…και που ξέρεις, ίσως τελικά να είναι για καλό!
- 23-11-2012, 14:04 #17
Είναι πολύ συνηθισμένο δυστυχώς, να την λακίζουν πολλοί με το άκουσμα του καρκίνου…δες εδώ ιστορίες συνανθρώπων μας: http://arkoudos.com/blog/?p=1053
Άντε κουκλίτσα μου, σκούπισε τα δάκρυά σου, μετέτρεψε οτν πόνο σε οργή και δύναμη νευρίασε και πάλεψε δυνατά ,
καλείσε για άλλη μία φορά να τα βγάλεις πέρα…γερά αυτήν την φορά…με τις εμπειρίες που έχεις ως τώρα…
ντύσε τα παιδιά σου, ταισέ τα, φρόντισέ τα στείλτα σχολείο και πήγαινε στο γιατρό…και γύρνα να διαβάσετε και να φάτε…και ξανά στείλτα σχολεία και πήγαινε να κάνεις τα χαρτιά για επιδόματα και βοήθεια
γρήγορα μην χάνεις ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα..τρέξε…ακόμα διαβάζεις
φύγε…ντύσου και φύγε…
Άντε κοριτσάρα μου, δείξε την λεβεντιά σου..με αξιοπρέπεια και νοικοκυροσύνη…όπως εσύ ξέρεις… στόλισε το σπιτάκι σου…πάρε τα φάρμακά σου και συνέχισε…η Παναγία Μητέρα μας δεν θα σε αφήσει έτσι…πιάσου από την ποδιά της και πάλεψε…κρατήσου από τα πόδια της και τρέξε….
Τα παιδιά σου οι άγγελοι προστάτες σου και εσύ μαζί θα τα καταφέρετε άλλη μία φορά είμαι σίγουρη
(α νθέλεις στείλε μου πμ μήπως μπορώ να βοηθήσω κάπου)
αλλά τρέξε σε παρακαλώ πολύ τρέξε στο γιατρό, βάλε μουσικούλα, κάνε το μπάνιο σου…μαγείρεψε… και προσευχήσου…θα γίνουν όλα ..με την βοήθεια Του Θεού…
23-11-2012, 19:55 #18
24-11-2012, 06:33 #19
καλημερα φιλημου
Δεν ξερω πως να αρχισω! τι να σου πω! περνας μια μεγαλη δοκιμασια! δεν ξερω αν εχεις ακουσει, αν ασχολησε με την θρησκεια -τον χριστιανισμο δλδη γτ. ολα τα αλλα ειναι ασχετα- θα σου πρωτεινα να πας σε καποια εκκλησια , σε καποιο αξιολογο μοναστηρι, να βρεις εναν καλο πατερ,ιερεα , να μηλησεις! να του πεις το προβλημα σου! δεν ειμαι απο αυτους που θα σου πω οτι θα σε γιατρεψουν! ουε οτι θα γινει μονομιας το θαυμα!
Δεν ξερω αν εχεις ακουσει πως για τον χριστιανισμο η ασθενεια του καρκινου ειναι μια απο τις μεγαλυτερες δοκιμασιες που περνα η πιστη μας! γτ. ευκολα μπορει καποιοσ να τα βαλει με τον θεο κι να τον κατηγορησει! "γτ. θεεμου σε εμενα? τι εκανα? " ειναι φασεις που περναει ο ανθρωπος οπου ευκολα μπορει να χασει την πιστη του! για αυτο λεγετε πως ο καρκινος ειναι μια απο τις μεγαλυτερες φασεις που μας φερνει ο θεος για να δοκιμασει την πιστη μας!
Αποψημου ειναι να μην την χσεις! μην απομακρινθεις απο τον θεο! να μην αμλησεις την πιστη σου! ουτε να τα βαλεις με τον θεο για το κακο, μαλον για τα κακα που σε ρηκαν! δεν ειναι τυχαιο που σου ηρθαν τοσα πολλα μαζι!ειναι δοκιμασιες!!! η πιστη μπορει να σε βοηθησει! να ασχοληθεις! να πιστευεις! να προσευχεσε στον ΘΕΟ!! να ξερεις πως η "πιστη " ειναι κατι πολ συμαντικο !!!!!
Μην το παρεις στραβα, δεν μηλαω να παρατησεις τους γιατρους! καλο ειναι να το ψαξεις ξανα κι ξανα! πολλες φορες κανουν λαθος! μακαρι να εχουν κανει λαθος κι σε σενα! μακαρι να ειναι σε σταδιο που μπορεις να τον γιατρεψεις!!!!
Μεσα απο την καρδιαμου προσευχομαι για σενα! να γινεις καλα! να αλλαξουν τα πραματα στην ζωη σου κι να ειναι ολα σα μια κακια αναμνηση!
24-12-2012, 12:09 #20
Καλημέρα σου! Κατα αρχήν εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!! Θα σου πω την ιστορία ενός δικού μου προσώπου, πολύ κοντινού... Μία κοπέλα που στα 31χρ. μόλις γέννησε το τρίτο της παιδί, της διέγνωσαν μια νόσο που το σώμα της γεννάει όγκους και όχι πάντα καλοήθης!!! Έκανε 14 χειρουργεία! Σε κάθε χειρουργείο δίνανε μηδαμηνές ελπίδες στο να ζήσει, είχε πέσει ψυχολογικά πολύ διότι δεν έβλεπε και το τρίτο της παιδί να μεγαλώνει... με το που βγήκε από το νοσοκομείο, μετά από πολύ ταλαιπωρία, εξετάσεις και όλα τα συναφή... χώρισε με τον άντρα της... το μαγαζί που είχε πάει πολύ χάλια!!! Σήμερα, είναι 36χρ. πουλάει το μαγαζί της, ζει με τα δυό της παιδιά τα μικρά, το μεγάλο το πήρε ο πατέρας του... Δε το έβαλε κάτω... Έκανε άλλη σχέση, φυσικά δύσκολα γιατί στις ημέρες μας κανείς δε θέλει να αναλλάβει παιδιά αλλουνού! Ξέρεις τι έλεγε πριν από κάθε χειρουργείο? Κάνω το σταυρό μου! Πιστεύω! Κάνω τη προσευχή μου! Θα βγω ζωντανή και θα έρθω στους γιατρούς να με δούνε!!! Φυσικά κάνει κ τις απαραίτητες εξετάσεις! Στα είπα εν συντομία... Οσο δύσκολο κ αν είναι, να κοιτάξεις πρώτα την υγεία σου και όλα τ άλλα θα έρθουν! όποιος φεύγει από κοντά μας, σημαίνει οτι μπορεί να μην άξιζε να ήταν δίπλα μας! Άτομα για σχέση πίστεψέ με θα βρείς μπορεί κ ο ίδιος να γυρίσει πάλι... την υγεία μας όμως? Και θα σου πω αυτό που μου λέει αυτή η κοπέλα! Ήπια καφέ με το θάνατο, δε με τρομάζει κανένας τους!!! Την υγεία σου κοίταξε, να ξαναπάς για εξετάσεις! Όλα καλά θα πάνε!!!
01-01-2013, 23:12 #21
Alithia, προσπάθησε να είσαι δυνατή για να αντέξεις τα χτυπήματα της ζωής. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα προβλήματά μας, μικρά και μεγάλα, αλλά μία φορά μας δίνεται η ευκαιρία να ζήσουμε γι'αυτό και πρέπει να παλέψουμε γι'αυτή τη μία ζωή... Προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου, να πιστέψεις στις δυνάμεις σου ότι θα τα καταφέρεις, μπορείς να το κάνεις και πραγματικά αξίζει να το κάνεις... Ζήσε για να μάθεις πώς γίνεσαι πιο δυνατή μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, γιατί κάθετι έχει κάτι καινούριο να μας προσφέρει... μικρές εμπειρίες που στην πραγματικότητα είναι τόσο μεγάλες και απαραίτητες... οι δοκιμασίες στη ζωή μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο καλούς γνώστες των πραγμάτων για όσα κάναμε στο παρελθόν, όσα κάνουμε στο παρόν και όσα σχεδιάζουμε για το μέλλον... Είσαι πολεμίστρια της ζωής, γι'αυτό άλλωστε χρειάζεσαι η φαρέτρα σου να είναι γεμάτη με βέλη-εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να στοχεύσεις σωστά την επόμενη φορά που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη κατάσταση. Μπορείς λοιπόν να γεμίσεις τη φαρέτρα σου επιτρέποντας στον εαυτό σου να ζήσει, να γευτεί το καινούριο και να προσπαθήσει για το καλύτερο σε ό,τι και να συμβαίνει ... Να είσαι καλά και να είσαι δυνατή