Κακοποιηση πριν απο τα τεταρτο ετος της ηλικιας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Banned

Κακοποιηση πριν απο τα τεταρτο ετος της ηλικιας

Οταν ημουν στο παλιο σπιτι(δεν θελω να αναφερω που) με προσεχαν διαφορες. Μια απο αυτες λεγοταν Ηλεκτρα και εκλεβε κατι παιχνιδια για τον εγγονο της/ανιψιο/γιο της τον Θοδωρο.Τραβουσε επισης και τα μαλλια της αδερφης μου και ελεγε μετα στην μανα μου οτι εγω το εκανα. Ο Γιαννης το εκανε.Ηταν η περιοδος που η μητερα μου με τσιμπουσε στα "λαβασκια(ποντιακη διαλεκτος)"(λοβους των αυτιων).

Σε μια αλλη φαση θυμαμαι δυο νεγρους με εναν σακο να ερχονται στο σπιτι μου και να λεει σε αυτους μια που μας "φιλουσε" :"Εχουμε δυο εδω".

Σε εκεινο το σπιτι ο πατερας πλακωνοταν με την μανα μου ο παππους μου ερχοταν και ελεγε "ψησε μου καφε" ενω κοιμοταν η μανα μου. Και παρολα αυτα, πιστευω,προσωπικα, οτι δεν μπορουσε να τον χωρισει ενω ηθελε γιατι δεν θα την επαιρνε κανεις στα 38-39 της με δυο παιδια.
    Δεν ειναι και τοσο ομορφη και δεν ειναι και τοσο πλουσια.
    Αρα ειμαι ψυχολογικα,λεκτικα και σεξουαλικα κακοποιημενος.

Με "φιλουσαν" και διαφοροι τυποι μεσα στο σπιτι που μενω τωρα απο μικρη ηλικια(μετα τα τεσσερα). Καθε φορα που πηγαινα να πω στην μανα και στον πατερα μου τι μου καναν, καθε φορα που προσπαθουσα μου λεγε η μανα μου" νε πε σος πουλι μ" και ο πατερας μου "πολλα λες, πολλα λες".

Ο παππους μου εδερνε τη γιαγια μου και μετα το κομμωτηριο εβαζε τα μαλλια της κατω απτο νερο χτυπουσε τον πατερα μου με τη ζωνη και πιστευω λογω της ανατροφης του εκανε σχεδον τα ιδια και σε μενα. Με βριζει κιολας. Ο πατερας μου δεν εχει παρεες. Αρα μπορει για μενα να πασχει απο σχιζοειδη διαταραχη η κατι τετοιο. εχω κουραστει να ψαχνω τι εχει παντως για μενα καλα δεν ειναι.

Senior Member
    γεια σου, να υποθέσω ότι αυτά τα περιστάτικα σ' έχουν πληγώσει και γι' αυτό τ' αναφέρεις;

συγγνώμη αν ακούγομαι σαν ούφο αλλά μάλλον δεν εχεις ιδέα για το τι είναι κακοποίηση...

αν θέλεις να πάρεις μια γερή δόση ρώτα εμένα που τρώω ξύλο από μικρή ηλικία και ακούω τους πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς από την αγαπημένη μου
    μητερούλα που αισίως έχει κλείσει τα 70, ζωή να χει...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    μεγαλωσα και με την γιαγια και τον παππου μου. με πηγαιναν μια εδω μια εκει σαν το μπαλακι του πινγκ πονκ(αρα μαλλον δεν με ηθελαν). Πες μου Gypsy Cello. με πληγωσαν και τα αναφερω, και κοιμαμαι ησυχος τωρα και νιωθω ανακουφηση.

Senior Member
    έχεις φάει ξύλο; σ' έχουν βρίσει απίστευτα χυδαία σε σημείο να σε κάνουν να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου;
    ε τότε πως την έπαθες την ρημάδα την ψύχωση; μετράνε θα μου πεις κ οι γενετικοί παράγοντες

εγώ που τα έχω υποστεί όλα αυτά, έπαιρνα μόνο αντικαταθλιπτικά (γιατί τώρα τα έχω κόψει κ αυτά)
    κ όχι αντιψυχωτικά αν κ με θεωρώ ημίτρελη αν όχι τρελή...

η γιατρός μόλις άκουσε εχθρούς...κατευθείαν να το συνταγογραφήσει το χαπάκι. Τι κακό κι αυτό όποιος έχει εχθρούς είναι τρελός;

Senior Member
    συγγνωμη αλλά για κάποιον ανεξήτο λόγο το κειμενο σου το έβλεπα μεχρι το σημείο που γράφεις έχουμε δύο εδώ
    το υπόλοιπο το διάβασα τώρα. Εσύ το συμπλήρωσες ή κατα τεχνικό λάθος δεν φαινόταν, τεσπα
    τα όσα περιγράφεις δεν είναι και λίγα...

Senior Member
    Καταρχην ανεβαινεις ενα σκαλι στην εκτιμηση μου μονο κ μονο απ το γεγονος οτι εισαι τεμετερον (ειμαι λιγο ευαισθητη στο θεμα του Ποντου τεσπα). Δευτερον, γιατι ρε συ δεν μιλουσες σε καποιον? Δεν εξηγουσες πως νιωθεις, τι σου κανουν κτλ? Φυσικα στα 4 ενα παιδακι λιγο δυσκολο να εχει το επιπεδο συνειδητοτητας για να το κανει αυτο.. Τριτον κ βασικοτερον κ θελω σ αυτο να μου απαντησεις, ποιος ειναι ο λογος να αναλωνεσαι σε πραγματα του παρελθοντος, που εχουν περασει? Γιατι να τα σκεφτεσαι κ να τα αναμασας? Πιστευεις οτι σου κανει καλο αυτο?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καταρχην ανεβαινεις ενα σκαλι στην εκτιμηση μου μονο κ μονο απ το γεγονος οτι εισαι τεμετερον (ειμαι λιγο ευαισθητη στο θεμα του Ποντου τεσπα). Δευτερον, γιατι ρε συ δεν μιλουσες σε καποιον? Δεν εξηγουσες πως νιωθεις, τι σου κανουν κτλ? Φυσικα στα 4 ενα παιδακι λιγο δυσκολο να εχει το επιπεδο συνειδητοτητας για να το κανει αυτο.. Τριτον κ βασικοτερον κ θελω σ αυτο να μου απαντησεις, ποιος ειναι ο λογος να αναλωνεσαι σε πραγματα του παρελθοντος, που εχουν περασει? Γιατι να τα σκεφτεσαι κ να τα αναμασας? Πιστευεις οτι σου κανει καλο αυτο?
    ε αμα τον σημάδεψαν φυσικό δεν είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ε αμα τον σημάδεψαν φυσικό δεν είναι;
    Σιγουρα, αλλα η αναδρομη στο παρελθον δεν βοηθαει! Οσο σκαλιζεις τα σκ@τ@ τοσο περισσοτερο βρωμανε που λεει κ ο θυμοσοφος λαος, οποτε πιστευω οτι πρεπει να απαγκιστρωνομαστε απο το παρελθον, να κοιταμε το παρον κ να σχεδιαζουμε το μελλον!! Αν εχει θεμα διαχειρισης κ δεν μπορει μονος του να το ξεπερασει, ισως σε αυτην την περιπτωση να βοηθουσε η ψυχαναλυση!! Ειναι κ θεμα χαρακτηρα ομως, πως αντιλαμβανομαστε τα πραγματα! Πως τα ερμηνευουμε κ κατα ποσο τους επιτρεπουμε να μας αγγιξουν! Μου χει τυχει πχ καθηγητης στο λυκειο να με σηκωνει στον πινακα ορθια κ να με ξεχεζει μπροστα σε ολη την ταξη, μιλαμε για χοντρα λογια κ προσβολες, για ασημαντο λογο, κ το χε κανει πολλες φορες μαλιστα, κ στο διαλλειμα εβγαινα κανονικα με την παρεα μου, καπνιζαμε κ γελουσαμε κ το ειχα ξεχασει, γινοταν ασυνειδητα η διαδικασια, θαρρεις κ ειχα στο μυαλο μου recycle bin.. Ο ιδιος μια φορα ειπε σε μια αλλη "δεν θα καταφερεις τιποτα ετσι οπως δεν διαβαζεις" (που δν ειναι κ τοοοση δα προσβολη), κ την επιασαν τα κλαματα κ ολο το διαλλειμα μετα καθομασταν να το παρηγορησουμε το κοριτσακι! Ειναι κ θεμα ατομου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σιγουρα, αλλα η αναδρομη στο παρελθον δεν βοηθαει! Οσο σκαλιζεις τα σκ@τ@ τοσο περισσοτερο βρωμανε που λεει κ ο θυμοσοφος λαος, οποτε πιστευω οτι πρεπει να απαγκιστρωνομαστε απο το παρελθον, να κοιταμε το παρον κ να σχεδιαζουμε το μελλον!! Αν εχει θεμα διαχειρισης κ δεν μπορει μονος του να το ξεπερασει, ισως σε αυτην την περιπτωση να βοηθουσε η ψυχαναλυση!! Ειναι κ θεμα χαρακτηρα ομως, πως αντιλαμβανομαστε τα πραγματα! Πως τα ερμηνευουμε κ κατα ποσο τους επιτρεπουμε να μας αγγιξουν! Μου χει τυχει πχ καθηγητης στο λυκειο να με σηκωνει στον πινακα ορθια κ να με ξεχεζει μπροστα σε ολη την ταξη, μιλαμε για χοντρα λογια κ προσβολες, για ασημαντο λογο, κ το χε κανει πολλες φορες μαλιστα, κ στο διαλλειμα εβγαινα κανονικα με την παρεα μου, καπνιζαμε κ γελουσαμε κ το ειχα ξεχασει, γινοταν ασυνειδητα η διαδικασια, θαρρεις κ ειχα στο μυαλο μου recycle bin.. Ο ιδιος μια φορα ειπε σε μια αλλη "δεν θα καταφερεις τιποτα ετσι οπως δεν διαβαζεις" (που δν ειναι κ τοοοση δα προσβολη), κ την επιασαν τα κλαματα κ ολο το διαλλειμα μετα καθομασταν να το παρηγορησουμε το κοριτσακι! Ειναι κ θεμα ατομου!!
    μπορεί κ να μην τον σεβόσουν αρκετά τον συγκεκριμένο καθηγητή γι' αυτό τον έγραφες στα π@π@ρια σου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    μπορεί κ να μην τον σεβόσουν αρκετά τον συγκεκριμένο καθηγητή γι' αυτό τον έγραφες στα π@π@ρια σου!!
    Ναι βασικα δν με πολυενοιαζε κ πολλοι καθηγητες με ειχανε στην "μπουκα" να το πω, οχι απο αποψη διαβασματος, αλλα απο αποψη συμπεριφορας, διοτι πολλες φορες ελεγα πραγματα παραπανισια κ ο,τι μου ερχοταν το ελεγα χωρις να το σκεφτω πρωτα! Στον συγκεκριμενο ειχα πει τοτε οτι οι ασκησεις που βαζει ειναι παρα πολλες κ δυσκολες, κ οτι που νομιζει οτι διδασκει στο τμημα φυσικης του χαρβαρντ, κ οτι εχουμε κ αλλα μαθηματα περα απο το δικο του κ να μας δινει πιο λιγες κ απλες ασκησεις! Κ μετα το υπολοιπο το ξερεις! Σιγα δεν τον εβρισα, την αληθεια ειπα, απλα ημουν πολυ επιπολαια κ αυθορμητη τοτε, ελεγα πραγματα που μπορει να προσβαλλαν καποιον οχι με το σκοπο αυτο, αλλα επειδη ετσι μ βγαινε αυθορμητα, πλεον ομως το χω διορθωσει κ σκεφτομαι τι λεω!!!

Banned
    εχω συνηθισει τις αναδρομες στο παρελθον..(η συνηθεια που εγινε λατρεια). μια ωραια επιστημη του Χαρβαρντ ειναι η αστροβιολογια.. τσεκαρε το αν θες, για να περασεις την ωρα σου.

Senior Member
    γτ ρε μπαναρατε τον γιαννη μια χαρα τα λεγε το παιδι...

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχεις κάποιον να σε παρακολουθεί επί τρία ολόκληρα χρόνια και είναι οι επιστήμονες του Χάρβαρντ ή να μην ξέρουν ούτε την ύπαρξη σου και εσύ να ζητάς απεγνωσμένα βοήθεια, από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ένα κεφτέ ζήτω η Κύπρος, αυτό μου θυμίζει αυτό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. συγνώμη αλλά αυτό μου θύμισαν.

Senior Member
    To plhktrologio mou DEN GRAFEI ELLHNIKA. File mou einai polu adiko na exeis oikogenia apo kathisterimenous kai malakes (shgnwmh an se prosevala) kai den to lew mono gia sena.mhn tous afhseis na se arrwsthsoun epeidh einai kathisterimenoi.perases duskola paidika xronia kai exeis ena problhma mesa sou apo tote.prospathise na to valeis sto pisw meros tou egefalou sou(giati na to xehaseis den ginete).Mila me kapoion pou empisteve se polu.vgalta ola ayta apo mesa sou an de to exeis kanei hdh.otan kaneis paidia(an kaneis h an exeis) dixe OSH AGAPH DEN PEIRES ESY EKEINA TA XRONIA.agaph file mou h monh lush.an katafarei o anthropos kai agaphsei tous exthrous tou tote den uparxei kati xeirotero gia ton exthro makari na uparxei theos!!!!! Ayto pou leme h mera tis krishs.oxi pws egw eimai o kaluteros kai o agios.exw kanei kai egw tis malakies mou alla oxi tetoiou eidous.Na to vlepeis san na sou ekanan kalo(to xerw einai sxedon akatortoto alla oxi apithano) giati kapote tha agapas kapoious poio polu apo ton eayto sou kai h aitia tha einai oloi aytoi pou sou sterhsan ta tosa pragmata pou aneferes parapanw.Na eisai panta kala! Giannhs/Thessalonikh

Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχεις κάποιον να σε παρακολουθεί επί τρία ολόκληρα χρόνια και είναι οι επιστήμονες του Χάρβαρντ ή να μην ξέρουν ούτε την ύπαρξη σου και εσύ να ζητάς απεγνωσμένα βοήθεια, από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ένα κεφτέ ζήτω η Κύπρος, αυτό μου θυμίζει αυτό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. συγνώμη αλλά αυτό μου θύμισαν.
    the_downword_spiral συγνώμη για το μήνυμα μου περνούσα μία δύσκολη φάση και με εκνεύρισε αυτό με τους επιστήμονες του Χάρβαρντ, δεν ήθελα να θίξω εσένα και αυτά που πέρασες αλλά μου γύρισαν τα λαμπάκια, μακάρι να υπήρχε μία επιστήμη, που να είχε μία μηχανή που να σβήνει όλα τα άσχημα παιδικά χρόνια που περάσαμε και βάζω μέσα και τον εαυτό μου, το να πιστεύουμε στο παραφυσικό είναι δικαίωμα μας, αλλά εδώ δυστυχώς εδώ βρίσκονται όλα και δεν πειραματίζεται κανείς μαζί μας, στα προβλήματα μας δεν μπορεί να μας βοηθήσει κανείς δυστυχώς και πόσο μάλλον ο θεός που μας βλέπει σαν μία αλυσίδα της φύσης μάλλον και δεν επεμβαίνει, πρέπει μόνος σου να κάνεις το βήμα και να το ξεπεράσεις, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά ποτέ δεν είναι αργά, απλά να λες θα κάνω οικογένεια και η δικιά μου οικογένεια θα με γεμίσει. Συγνώμη και πάλι για το ακαταλαβίστικο μήνυμα μου.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Page 1 of 2 12 LastLast