Results 1 to 15 of 35
-
23-11-2012, 01:05 #1
5 Χρόνια σχέσης .. βρίσκομαι σε απόγνωση ..
Χαίρετε .. Είχα σχέση με την κοπέλα μου πέντε χρόνια .. αποφάσησε ότι δεν θέλει πλεον να είμαστε μαζί .. το θέμα είναι ότι εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και αυτή από Κόρινθο .. Αφού τελείωσαν οι σπουδές της εδώ αποφάσισε πως θέλει να φύγει να πάει να μείνει με τους δικούς της .. μάλιστα άλλαξε και αριθμό .. δεν ξέρω τι κάνει που είναι πως περνάει .. το μόνο ποθ γνωρίζω είναι πως δεν έχω όρεξη να μιλήσω με κανέναν, να δουλέψω, να φάω, να γελάω .. δεν θέλω να υπάρχω .. δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να βρούμε μια λύση .. δεν αντέχω .. σκέφτομαι όλη μερα .. κλαίω .. είμαι με νέυρα .. όλα μου φταίνε .. νομίζω πως θα περάσει ο καιρός και θα κάνει άλλη σχέση .. και αυτό με τρελένει ακόμα περισσότερο .. δε μπορώ να ησυχάσω .. φτάνω σε σημείο να σκέφτομαι δύσκολες καταστάσεις για τη ζωή μου .. είναι η δεύτερη φορά που πληγώνομαι τόσο άσχημα .. δεν μπορώ να εμπιστευτώ πλεον .. δεν ξέρω αν μπορέσω να ξανακάνω σχέση .. δε ξέρω πως να συνεχίσω .. από που να κρατηθώ .. δεν υπάρχω .. ζω και δε ζω απλά ..
- 23-11-2012, 01:19 #2
Τι σου ειπε δηλαδη την τελευταια φορα που μιλησατε?
23-11-2012, 15:15 #3
ειναι απολυτα φυσιολογικα ολα αυτα τα συναισθηματα! η κοπελα κουραστικε, σχεση τοσο μεγαλης αποστασης ειναι κατι ακατορθωτο σχεδον μη σου πω σιγουρα! για να μη σε πληγωσει σε χωρισε, θα γουσταρες καλυτερα να σε απατα και να μιλα μετα μαζι σου! αφου της τελειωσε το συναισθημα! δεξου το, δε χρειαζεται να κανουμε παντα τα πραγματα στη ζωη μας τοσο τραγικα! και τα αρνηητικα συναισθηματα για να τα ζουμε ειναι! με το καιρο θα περνα σιγα-σιγα τωρα ακομη το συννειδητοποιει!
23-11-2012, 17:15 #4
έμενε θεσσαλονίκη όσο καιρό σπούδαζε .. είμασταν μαζί .. βλεπόμασταν .. δεν είχαμε σχέση εξαποστάσεως .. την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε να μην την ενοχλώ άλλο και ότι πιέστηκε πολύ και θέλει να μέινει μόνη της .. και μην ελπίζω ότι θα τα ξαμαβρούμε .. δεν μπορώ να το πιστέψω .. μου έλεγε πως είμαι αυτός που τόσο καιρό περίμενε δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά .. ούτε καν έχω επικοινωνία να ξέρω πως έιναι αν είναι καλά .. και ειδικά όταν την σκέφτομαι με άλλον αγκαλιά και πως γελάει και περνάει ωραία μαραζώνω .. δεν αντέχω .. όλη μέρα κλεισμένος στο δωμάτιο .. ακούω λίγη μουσική .. κλαίω (δεν ντρέπομαι να το γράψω) και τη σκέφτομαι .. γιατι ... γιατι .. γιατι ... ενα γιατι ......
26-11-2012, 11:29 #5
Γιατί της τελείωσε...απλά!
Όλες οι κοπέλες το παθαίνουν αυτό στα 22-23 περίπου νομίζω... έχω γνωρίσει δύο τέτοιες κοπέλες... στη μία μάλιστα ήμουν ο επόμενος μετά την μακροχρόνια σχέση της (και σε πληροφορώ δεν πέρασα καθόλου καλά...).
Άραξε λίγο και βρες τον εαυτό σου. Εκεί δεν ξαναγυρνάς πάντως..!!!
Υ.Γ.: Κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει από μόνη της. Μπορεί και μετά από ένα χρόνο. Ελπίζω να είσαι καλή φάση τότε
26-11-2012, 17:18 #6
Γεια σου τινγκερ .. το θέμα είναι ότι δεν αντέχω να σκέφτομαι πως τωρα θα κάνει άλλη σχέση και θα την αγκαλιάζει άλλος .. και θα το κάνει με άλλον .. και ... και ... και πάνω από όλα αυτά το γιατί .. δεν μπορώ να ησηχάσω .. δεν μου εξήγησε καν .. δεν είναι λογικό αυτό που συμβαίνει .. τρίζουν τα δόντια μου από αμηχανία .. και άγχος .. δεν μπορώ άλλο ..
26-11-2012, 17:23 #7
Εσυ μπορεις να πας στο μερος της?
26-11-2012, 17:33 #8
Δεν θέλει ούτε στο τηλέφωνο να μιλάμε .. προφανώς έχει άλλον αριθμό .. της τηλεφωνό επί μέρες και το έχει κλειστό ..
26-11-2012, 17:36 #9
Δε με καταλαβες. Αν υποθεσουμε οτι ηταν ολα καλα, εσυ μπορεις να πας στο μερος της ή αυτη στο δικο σου μονιμα?
26-11-2012, 17:43 #10
Να συμπληρώσω ακόμα .. πως επειδή σαν χάρακτηρας είμαι τρομερά ευαίσθητος .. με πολλή αγάπη .. δεν κοιτάζω ούτε με την σκέψη μου άλλες όταν είμαι σε σχέση .. ακόμα και όταν δεν είμαι γιατί το βρίσκω ανήθικο .. δίνω αγάπη και γίνομαι θύμα πολλές φορές αρκεί να υπάρχει ισοροποία στη σχέση .. πιστέυω στην τέλεια αγάπη .. μου αρέσει αφάνταστα ο μικρός πρίγκιπας .. του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ .. και στο θρόνο της σκέψης μου υπάρζει και ι ιδέα πως αυτό που ψάχνω δεν υπάρχει στην πραγματικότητα .. σαν να μην ανήκω σε αυτόν τον κόσμο .. είμαι απελπησμένος και ζω σε αυτή την κατάσταση .. δεν κάνω νέες γνωρημίες γιατί δεν βλέπω κάτι σε κανένα πρόσωπο που μιλάει στην καρδιά μου .. έχω ψυχολογικό πρόβλημα .. είμαι κομπλεξικός? τι μου συμβαίνει ......
26-11-2012, 17:45 #11
¨Οποιος αγαπάει ακολουθάει .. βαιβαίως και μπορώ να πάω .. αρκεί να μου το ζήταγε ..
26-11-2012, 17:57 #12
Καλα δεν ειναι μονο θεμα αγαπης. Υπαρχουν κ πρακτικες παραμετροι οπως το οικονομικο, η ευρεση εργασιας κλπ. Στο λεω γτ ειμαι αντιθετος εν γενει στις εξ αποστασεως σχεσεις, οποτε θα μπορουσες να το παρεις πιο ελαφρια αν σκεφτεις οτι κ να ταν ολα τελεια μεσολαβει τραγικη αποσταση, κατι που μαθηματικα οδηγει σε ρηξη. Το περιεργο εδω ειναι οτι οπως γραφεις, ηταν ολα τελεια μεχρι που τελειωσε τη σπουδη της κ το αλλο πρωι σου κουνησε μαντηλι. Η κοινη λογικη λεει οτι η σχεση ειχε φθαρει βαθμιαια και ισως εσυ δε το καταλαβαινες. Εισαι σιγουρος οτι ηταν ολα ουαου κ το επομενο πρωι που πηρε πτυχιο την εκανε κ δε θελει να σε ξαναδει? Κατι δεν παει καλα μου φαινεται. Δεν ειναι δηλ μονο η αποσταση πιστευω. Κατι αλλο της παει στραβα της κοπελιας.
26-11-2012, 18:10 #13
ϊσως όπως γράφεις να είχε αρχίσει πιο νωρίς κάποιο θέμα .. αλλά έπρεπε να μου μιλήσει να μου πει τι σκέφτεται .. τι την πειράζει .. όλα φτιάχνονται αρκέι να το θέλουμε .. δεν τα παρατάμε έτσι επειδή κάτι τόσο καιρό δεν μας άρεσε .. τουλάχιστον δίνουμε την ευκαιρία στον στην συντροφό μας να το διορθώσουμε .. δεν τα εγκαταλοίπουμε όλα ..
26-11-2012, 18:21 #14
Αρα τι εγινε? Μεχρι το προηγουμενο βραδυ ηταν ολα μια χαρα κ το επομενο πρωι εξαφανιζολ?
26-11-2012, 18:25 #15
μου είπε απλά ότι πιέστηκε πολύ τίποτα παραπάνω .. και ότι θέλει να ζήσει τη ζωή της .. να είναι ελεύθερη .. δεν την πίεσα .. και ακόμα αν ένιωθε πιεσμένη σε κάτι ποτέ δεν μου μίλησε .. δεν μπορώ άλλο .. και δεν είμαι και άτομο να μπλεχτώ με κάτι καινούργια να ξεχαστώ .. να προχωρήσω .. είμαι και σε ηληκία τέτοια άστα .. και στενός ο κύκλος μου .. που και τι και πως ........